Norbosz ... gratulálnék a romhoz nagyon elnyerte a tetszésemet hihetetlen gyors és stabilnak is tünik : ) kinézetre is tökéletes. Így tovább
Köszönöm!
Használom én is már mióta le gyártottam és tényleg über gyors hogy ki gyomláltam a fölös alkalmazásokat meg módosítgattam ezt azt benne. Eddig ugy egykét nap után általában akadozott ez az rajta ha pl ment valami játék és közben elkezdtem scrollozni a program listát akadozott némileg,meg hajszálnyot a widget list is akadozott de az éppenhogy csak, de ebben meglepődtem én is hogy egy hajszálnyi akadozás nincs.
Más: Kérdezte BlackZack hogy bele tudom e rakni az új yonip bfs kernelét a romba. A válaszom hogy bele tudom, de szerintem ezért fölösleges újra feltöltenem a romot, egyszerűen csak ha felrakod a romot rá recoveryzed az új kernelt és kész, előtte lehet nyomni kell dalvic cachet, bár nekem anélkül is elszokta fogadni a kerneleket ha ráteszem. De lehet majd összedobok egy újabb romot mert már megint vannak javítások, bár ezen nem tudom mit lehet még javítani, így is rohadt gyors.
Most cm is kijött, bár ahogy nézem ezek a dolgok már sgm-be is benne vannak így egyelőre abból nem tervezek romot készíteni,majd meglátjuk ez a mostani romom egykét hét után is hogy szerepel, de bízom benne hogy jól, egyelőre azóta használom én is mióta feltettem netre, pontosabban az előtt már 3 órával használtam.
Amugy te is bele tudod építeni az új kernelt nem egy ördöngösség magát a kernelt bele pakolni, megnyitod pl winrarral a romot, megjelennek mappák, ott rögtön alul van egy xbin nevezetű mappa, abban meg egy zImage nevezetű fájl. Na most megnyitod a a letöltött yonip kernelnek a zipjét, szintén megnyitod winrarral, bemész ugyanúgy az xbin mappába a zipbe és az ebben található zImage fájlt belehúzod a romban található előbb leírt helyre amit már előzőleg megnyitottál, ezután winrar bezár és kész, bele lett főzve az új kernel. Ezután meg előröl fel flasheled a romot odin,root....stb. De ezért felelősséget nem vállalok mivel az új kernelt még nem főztem romomba így nem tudom első indításnál be bootol e vele a rendszer, de be kéne szerintem ha v11-el ment ezzel is kéne, bár bfs kernelekkel nekem mindig meg gyűlt a bajom. Nem tudom pl. már sikerült kiküszöbölni azt a hibát hogy kikapcsoljon a készülék, vagy csak újra lehet indítani? Mert nekem ha pl. repülő módot bekapcsoltam akkor is újraindult és repülőmódban sem tudtam hasznát venni bfs kernellel.