Sziasztok!
Olvasgatom ezt az atucha luismaf-os dolgokat, meg hasonlók, egyszerűen nem tudom kihozni azt az eredményt amit oda írtak, illetve képpel alátámasztottak. (Ráadásul elméletileg OC nélküli eredmények ezek!!!)
Jelenlegi Konfigom: (próbáltam xmisterrel is de behalt)
cm.8.3.2+yonip v11B BFS + Luismaw power pack extreme v1.0 + atucha luismaf v8 + LIBSQLITE + rrrulo.
Max quadrant 727, átlag 700+.
cpu: 1438 (1800 helyett)
Mem:317
I/o: 1495 (1900 helyett)
2d: 264
3D: 123
No meg arra lennék kíváncsi, hogy most vajon 1066 MHZ-en ketyegek vagy csak 800-on? Lehet ezt valahol állítani? Illetve a különböző BFQ Ütemezések és hasonlókat be lehet valahol máshol állítani vagy az az SSSwitch sajátossága? (atucha és ssswitch nem megy együtt ugye?)
MÁS:
Ugye a V11B Kernel újdonságai közé tartozik, hogy van benne Proxy állítás, aminek nagyon megörültem, mert nekem speciel nagy szükségem lenne rá. Be is állítottam, de sajnos csak a böngészőben működik a beállítás, google account, gmail, market, stb ezeknél nem működnek. Esetleg, egy angolul tudó aktív forumozó, megkérdezhetné, illetve felvethetné a témát samdroidon. Jó lenne, ha kiegészítenék ezt a funkciót, olyannyira, hogy a többi alkalmazás is tudja használni a proxy beállítást.
Üdv.: Pracli