üdv!
Most a tegnapi telepítgetés meg gyomlálás után, kicsit elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan is működhet pontosan a rendszer, picit szeretném jobban megismerni és felmerült bennem egy két kérdés.
1) A romban lévő autómatán feltelpülő alkalmazások is ugyanoda települnek mint az én általam mondjuk marketből letöltött appok?
2)Ha az alkalmazások kezelése menüpont alatt(azon belül is a mind) összadom a programok teljes méretét (mindennel együtt), és kivonom a teljes 143MB tárhelyemből akkor megkéne kapnom az elérhető tárhely mennyiségét nem? (Megcsináltam és nem így lett)
3) Esetleg valahol a root explorerben tudom böngészni a telefon azon részét ahol az appok vannak? Ez egy és ugyan az a "system/app" hellyel?
4) A dalvic-cache arra szolgál hogy a programok egyes gyorsítótárait tárolja ugye? A dalvic-cache tartalma az egyes programok gyorsítótárai és adatai nem?
Előre is köszi, és bocs attól aki úgy gondolja, hoyg túl fárasztó lennék csak szeretném megérteni, hogy hogyan is működik pontosan a rendszer.