2024, 03 28, 09:52:48
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Firmware-ek, root, leírások  (Megtekintve 160880 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

  • ADMIN
  • Örökös tag
  • *****
  • Hozzászólások: 19731
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Firmware-ek, root, leírások
« Dátum: 2010, 11 01, 16:47:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
/az oldalon gyors, ingyenes regisztráció után elérhetőek a letöltések/

Rom frissítés/csere menete /P1000 16GB/

STOCK 2.3.3 p1000xxjq1 p1000xxjq1 p1000xxjpz: rootolható, 2.3.3-as jelenlegi legfrissebb gyári rom.

0. - Ez a lépés, (szerintem) nem feltétlenül szükséges, ám sokak szerint ajánlott: ezen samsung telefonok hajlamosak lehetnek imei számuk elvesztésére, ezért elsőként le kell mentenünk azt a mappát, ami a telefon gyári/eredeti fájljait tartalmazza.
EFS mappa lementése: You are not allowed to view links. Register or Login le kell tölteni a telefonunk jelenlegi/eredeti szoftververziójához való CF-root-ot, majd csomagoljuk ki. (hiszen az EFS lementéséhez root jogokkal kell rendelkeznünk --> rootolásról lentebb bővebben)
/a - Az ODIN-ba a PDA részhez tallózzuk be a CF-Root-*.tar fájlt
/b - A "repartition" NE legyen bepipálva, csatlakoztassuk a tabot download módban --> 4. pont majd start, gyorsan végez is a progi, majd elindulás után már rootolva is van a tabunk.
/c - Szükségünk lehet egy jó fájlkezelőre: pl.: a fentebb említett ASTRO File Manager vagy RootExplorer, ebben megkeressük a telefon gyökerében az EFS mappát és másoljuk a telefon SD kártyájára, majd gondosan elmentjük a számítógépünkre. Másik megoldás, gyári 2.2x rom esetén a Root leírás elején

1. - Töltsd le ezeket:
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
(természetesen a rom tartalmazza a magyar nyelvet)

2. - Csomagoljuk ki mind a négy állományt és indítsuk el az ODIN-t
3. - Tallózzuk be a P1000XXJQ1_P1000XXJQ1_P1000XXJPZ_HOME.tar fájlt a PDA részbe a gt-p1000_mr.pit fájlt pedig a PIT részbe.
4. - Csatlakoztassuk a tabot download módba: hangerő gomb - és a bekapcsoló gomb együttes nyomásával (hangerő lefele+power gomb) ezután ezt kell látnunk: You are not allowed to view links. Register or Login, ezután csatlakoztassuk a géphez tabunkat. Első alkalommal pár drivert feltelepít, majd az ODIN-ban kiírja, hogy melyik portra kapcsolódott: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha a KIES nincs telepítve, akkor szükség lehet az You are not allowed to view links. Register or Login
5. - Ezután az ODIN-ban még kipipáljuk a RE-Partition négyzetet, és Start! A frissítést ne szakítsuk meg, legyen feltöltve a tabunk!
6. - Ha végig ment a frissítés, ismét download módban csatlakoztassuk a tabot és a fentiekhez hasonlóan, az ODIN-ban a PDA részhez tallózzuk be a dbdata.tar fájlt, ekkor már csak ez az egy fájl legyen betallózva, majd Start, ekkor már NEM kell kijelölni a RE-Partition négyzetet. - Ezt a pontot, csak az első alkalommal kell elvégezni, azaz az első FROYO --> GigerBread váltásnál!!!
7. -Az előző lépés után ismét download módban indítsuk el a tabot, ekkor automatikusan egy Recovery menübe fog lépni, ahol a következő műveleteket fogja elvégezni: Wipe cache, Wipe data / factory reset
MOD: A 7. lépés nálam úgy működött, hogy elindult a tab (nem tudtam a recovery menübe belépni) majd a tab beállításain belül csináltam egy gyári visszaállítást és itt újraindítás után automatikusan indult el a recovery menü és automatikusan elvégezte az imént említett műveleteket.
8. - Ezután használható a 2.3.3-ra frissített, gyári állapotú tabunk

Angol leírás+Videó:
You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

STOCK P1000XWJQ8_P1000PHNJQ1_P1000XXJPZ rootolható 2.3.6 "gyári rom"

Magyarul a frissítés menete:

0. - Első körben a fentebbi gyári, 2.3.3-as JQ1-es romot kell telepítenünk! Az eredeti leírás az Overcome romoknál ismert You are not allowed to view links. Register or Login romot ajánlja alapnak!!!
1. - Töltsd le ezeket:
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
(természetesen a rom tartalmazza a magyar nyelvet)

2. - Csomagoljuk ki mind a 3 állományt és indítsuk el az ODIN-t
3. - Tallózzuk be a P1000XWJQ8_P1000PHNJQ1_P1000XXJPZ_HOME.tar fájlt a PDA részbe a gt-p1000_mr.pit fájlt pedig a PIT részbe.
4. - Csatlakoztassuk a tabot download módba: hangerő gomb - és a bekapcsoló gomb együttes nyomásával (hangerő lefele+power gomb) ezután ezt kell látnunk: You are not allowed to view links. Register or Login, ezután csatlakoztassuk a géphez. Első alkalommal pár drivert feltelepít, majd az [M][C]ODIN[/C][/M]-ban kiírja, hogy melyik portra kapcsolódott: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha a KIES nincs telepítve, akkor szükség lehet az You are not allowed to view links. Register or Login
5. - Ezután az ODIN-ban még kipipáljuk a RE-Partition négyzetet, és Start! A frissítést ne szakítsuk meg, legyen feltöltve a tabunk!
6. - Ha végig ment a frissítés, első alkalommal automatikusan egy Recovery menübe fog lépni, ahol a következő műveleteket fogja elvégezni: Wipe cache, Wipe data / factory reset
MOD:
7. - Ezután használható a 2.3.6-ra frissített, gyári állapotú tabunk

Iszonyat gyors, jó ram kezelés, kiváló akku idő és módosított (Honeycomb-ICS stílusú) feloldó képernyő, a főbb jellemzők. Viszont van benne egy wifi-bug --y készenléti állapotban eldobálja a wifi kapcsolatot és bármilyen navigáció indítása után, 2x kell bekapcsolni a GPS vevőt, különben nem aktiválódik.

Létezik hozzá egy régebben az Overcome Jupiternél használt patch, ami javítja a hibát:
Letöltöd You are not allowed to view links. Register or Login, kicsomagolod és a 3 fájlt a tabra másolod. Rootolt tab kell hozzá nyílván és pl rootexplorerben:
/system /bin/ ide bemásolod a wpa_cli és wpa_supplicant fájlokat, a harmadik wpa_supplicant .conf fájlt pedig a /system /etc /wifi/ könyvtárba, az eredeti fájlokat felülírva, majd restart.
Érdemes előtte az eredeti fájlokat lementeni.
You are not allowed to view links. Register or Login


Ha nem sikerülne a telepítés, és bootolás után samsung feliratnál kifagy, és csak rezeg egyet, majd hármat, akkor először lépj be a recoverybe a bekapcs + hangerő fel gomb hosszú megnyomásával, és nyomjál neki egy factory resetet.
Ha ez sem segít, töltsd le az alábbi fájlt, és járj el a leírás szerint:

Menete:

- You are not allowed to view links. Register or Login
- kitömöríted amíg nem kapsz egy *.rfs fájlt.
- ezt a fájlt bemásolod a feltelepíteni kívánt .tar kiterjesztésű romba (a tar egy tömörítéshez való kiterjesztés, tc-vel simán belehúzod és kész)
- elindítod az odint, kiveszed a pipát a re-partition elől, és NE TALLÓZ A PITHEZ SEMMIT.
- Tallózd be a PDA részhez a romot
- tedd a tabet download módba, és dugd fel a gépre
- ha felismerte, indítsd el a telepítést és élvezd a műküdését, ha végzett:)

Root

Lehetőség van arra, hogy a telefonon rendszergazdai jogokat szerezzünk, ezáltal a gyári romokon kívül módosított romokat is kipróbálhatunk, amivel megnyílhat az út a processzor tuningolásához, ezáltal a tablet teljesítményének növeléséhez. Módosíthatjuk/törölhetjük a telefon rendszerfájljait, magyarán teljes jogú hozzáférést kapunk a készülékünk szoftveréhez/fájljaihoz. Illetve ami még lényeges, hogy nagyon sok olyan program létezik, amely root joggal nem rendelkező eszközön nem futtatható. A root-olt telefonon a gyárilag előtelepített programok is eltávolíthatóak a You are not allowed to view links. Register or Login-rel.

I.
Az előző részben a leírtak szerint felrakott rommal ellátott tabunk természetesen rootolható, mégpedig a következő módon:

0. - 2.3.6 esetében, nem minden esetben működik ez a módszer. Ezért You are not allowed to view links. Register or Login olvasható angolul egy másik leírás! + 1 magyarul egy kézi megoldás You are not allowed to view links. Register or Login
1.- Szükségünk lesz itt is az imént használt ODIN-ra, valamint a következő fájlra: You are not allowed to view links. Register or Login
2. - Kicsomagoljuk a fenti fájlt, majd az ODIN indítása után, csatlakoztatjuk a tabot downloading módban.
3. - Betallózzuk az ODIN PDA részében az imént kicsomagoltCF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS.tar fájlt, majd itt is üresen hagyva a Re-Partition opciót a Startra kattintunk.
4. - A flash végeztével megvárjuk, amíg a tab újraindul (kb. fél perc) majd élvezzük a root jogokat.

Természetesen rootolás után telepítve lesz a Superuser 2.3.6.1 is, illetve még pár hasznos dolgot telepít nekünk a CF-Root: kapunk egy CWM manager és egy Tweak Manager nevezetű programot is.

A teljes folyamatról itt látható egy angol nyelvű videó:
You are not allowed to view links. Register or Login

Értelemszerűen, ha netán más romverziók lenne akkor a már fentebb linkelt oldalról: You are not allowed to view links. Register or Login a tabunk szoftververziójának megfelelő CF-Root kernelt kell, hogy letöltsük és flesseljük.

II.
Létezhet azonban olyan 2.2-es szoftververzió is, amihez nem találjuk meg a megfelelő CF-Root kernelt, ez esetben létezik egy másik megoldás:

1. - beállítások/alkalmazások/fejleszés/ itt pipáljuk be az USB hibakeresés opciót.
2. - töltsük le a You are not allowed to view links. Register or Login programot, majd csomagoljuk ki és indítsuk is el
3. - ezután csatlakoztassuk a tabot a számítógépünkhöz, és a SuperOneClick progin belül kattintsunk a "root" gombra, ezzel készen is vagyunk a rootolással


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


P1010 romfrissítés GB/rootolás/CWM

Gyári, 2.3.6-os rom: P1010XXKPI_P1010XEUKPI_XEU (2012.01.10.)

0, sok esetben találkozhatunk azzal a problémával, hogy FROYO --> GingerBread váltásnál, csak bootloop, vagy állandó restrtokba ütközünk. Ennek kiküszöbölésére a következő dolgot érdemes elvégeznünk:
a, letöltjük a következő fájlokat; You are not allowed to view links. Register or Login stock Froyo rom; You are not allowed to view links. Register or Login kernel és az You are not allowed to view links. Register or Login-t
b, Fájlokat, kicsomagoljuk, odint indítjuk
c, az ODIN PIT részéhez betallózzuk a p1wifi_20110128_r10_00.pit fájlt, a PDA-ba a P1010XWKC1-REV03-ALL-low-CL946441.tar.md5 fájlt és a CSC-be a GT-P1010-MULTI-CSC-OXXKC1.tar.md5 fájlt.
d, a tabot kikapcsolod, majd Downloading módban elindítod: hangerő gomb - és a bekapcsoló gomb együttes nyomásával (hangerő lefele+power gomb) ezután ezt kell látnunk: You are not allowed to view links. Register or Login, ezután csatlakoztassuk a géphez. Első alkalommal pár drivert feltelepít, majd az ODIN-ban kiírja, hogy melyik portra kapcsolódott: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha a KIES nincs telepítve, akkor szükség lehet az You are not allowed to view links. Register or Login
e, a repartition legyen kipipálva és kattintsunk a START gombra: You are not allowed to view links. Register or Login nézzen ki.
f, ha végzett és mégis restartok vagy bootloop következne, akkor még az elején letöltött kernelt is flesselnünk kell --> ODIN / PDA részébe betallózva a P1010ZHKF1-KERNEL-eng.tar fájlt és minden mást a gyári értékeken hagyva START

Ha ezekkel megvagyunk, mehet is fel a 2.3.6-os rom.

1, letöltöd a romot:You are not allowed to view links. Register or Login
2, kicsomagolod és elindítod az odint, majd az ODIN --> PDA részébe betallózod az imént letöltött és kicsomagolt: P1010XXKPI_P1010XEUKPI_HOME.tar.md5
3, a tabot kikapcsolod, majd Downloading módban elindítod: hangerő gomb - és a bekapcsoló gomb együttes nyomásával (hangerő lefele+power gomb) ezután ezt kell látnunk: You are not allowed to view links. Register or Login, ezután csatlakoztassuk a géphez. Első alkalommal pár drivert feltelepít, majd az ODIN-ban kiírja, hogy melyik portra kapcsolódott: You are not allowed to view links. Register or Login
4, ezután az ODIN-ban kattintsunk a Start gombra. A frissítést ne szakítsuk meg, legyen feltöltve a tabunk! You are not allowed to view links. Register or Login
5, ha végigment, a "passed" feliratot látjuk, a tab újra fog indulni, ekkor már le lehet húzni a kábelről. Az első boot hosszú lehet.
6, lehetséges, hogy első indítás után a Recovery menübe fog lépni, ahol a következő műveleteket fogja elvégezni: Wipe cache, Wipe data / factory reset, ettől nem kell megijedni. (illetve ha nem végezné el önállóan, akkor nekünk kell elvégezni)

Root/CWM

1, töltsd le a You are not allowed to view links. Register or Login fájlt.
2, indítsuk el az ODIN-t és a Skin1980-P1010-NEW-CF-ROOT-GB.tar fájlt tallózzuk be az ODIN / PDA részébe.
3, csatlakoztassuk a tabot download módban, majd az ODIN-ban START, minden egyebet hagyjunk a gyári értéken az ODIN-ban
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Alexno1

  • ADMIN
  • *****
  • Hozzászólások: 397
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Citroen C5
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: Gyári...
  • Skype: resthes
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #1 Dátum: 2010, 11 01, 17:08:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Hogyan csináld: You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login
:ok:
Ne rágódj a múlton, megmérgezi a jelent!
Az utat nem kijelölni, hanem megmutatni kell...

Nem elérhető bpityke

  • Hozzászólások: 23
  • PDA: HTC desire HD
  • PDA ROM: LeeDrOiD_HD_V2.0.0
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #2 Dátum: 2010, 11 10, 07:38:11 »
2010.11.09 frissités , Mindenki a saját felelősségére  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bpityke

  • Hozzászólások: 23
  • PDA: HTC desire HD
  • PDA ROM: LeeDrOiD_HD_V2.0.0
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #3 Dátum: 2010, 11 10, 07:49:19 »
innen lehet frissiteni szerintem használható dolgok vannak fenn érdemes regisztrálni  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bpityke

  • Hozzászólások: 23
  • PDA: HTC desire HD
  • PDA ROM: LeeDrOiD_HD_V2.0.0
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #4 Dátum: 2010, 11 10, 08:00:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
innen lehet frissiteni szerintem használható dolgok vannak fenn érdemes regisztrálni  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login

bocsi ez ugyan az  :oops:

Nem elérhető bpityke

  • Hozzászólások: 23
  • PDA: HTC desire HD
  • PDA ROM: LeeDrOiD_HD_V2.0.0
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #5 Dátum: 2010, 11 10, 08:10:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
bocsi ez ugyan az  :oops:
ezt akartam  :ok:

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető SzifonPatron

  • Hozzászólások: 3
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S3
  • PDA: iPad2
  • PDA ROM: I9300OXLK4
  • Skype: kondor.margit
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #6 Dátum: 2010, 11 21, 18:22:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ezt akartam  :ok:

You are not allowed to view links. Register or Login
Te vagy valaki ezt már felrakta a Samura? Lett tőle valami + változás vagy semmi lényeges? Netán negatív?:-)

Nem elérhető patience

  • ADMIN
  • Örökös tag
  • *****
  • Hozzászólások: 19731
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #7 Dátum: 2010, 12 01, 20:24:46 »
Az android SDK "Galaxy tabosítása":

You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető fcseh

  • Hozzászólások: 602
  • Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
  • Skype: ferenc_cseh_jr
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #8 Dátum: 2011, 01 11, 11:33:28 »
Sziasztok!

Végre megvan a kártyafüggetlen Galaxy TAB-om. :)
Hétvégén szeretnék rajta ROM-ot frissíteni.
Jelenleg szeptemberi kiadás van rajta.
Melyik romot érdemes fölrakni?
Amiket le lehet tölteni a megadott linken azok főzött vagy gyári romok?
Mire érdemes vigyázni rom frissítésnél?
Lehet romot frissíteni 64 bites win 7 alatt?
Hardware reszetet, hogy tudok csinálni?

Előre is köszönöm az infókat!
Ha már nagyon unatkozol. :)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető killfrog

  • Hozzászólások: 18
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM2
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #9 Dátum: 2011, 01 13, 09:45:57 »
Üdv,

valakinek megvan az eredeti tmobilos modem és csc file?

Fontos lenne!!

Nem elérhető miky

  • Hozzászólások: 757
  • PDA: LG V20
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #10 Dátum: 2011, 01 13, 14:29:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Végre megvan a kártyafüggetlen Galaxy TAB-om. :)
Hétvégén szeretnék rajta ROM-ot frissíteni.
Jelenleg szeptemberi kiadás van rajta.
Melyik romot érdemes fölrakni?
Amiket le lehet tölteni a megadott linken azok főzött vagy gyári romok?
Mire érdemes vigyázni rom frissítésnél?
Lehet romot frissíteni 64 bites win 7 alatt?
Hardware reszetet, hogy tudok csinálni?

Előre is köszönöm az infókat!



Gratula!
Úgy tudom a decemberi a legfrissebb Rom én azt tenném fel.
Ezek nem főzött Romok, sajna olyant még a tabra nem találtam.,
A frissítés lépéseihez a linket az első hozzászólásban találod.
Szerintem a 64 bites rendszer nem probléma, de ezt nem tudom pontosan, ki kell próbálni abból nem lesz baj.
Hardreset: beállítás, védett adataim, gyári adatok visszaállítása.

Nem elérhető miky

  • Hozzászólások: 757
  • PDA: LG V20
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #11 Dátum: 2011, 01 13, 23:14:24 »
Unlock ez alapján ok!  :D

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fcseh

  • Hozzászólások: 602
  • Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
  • Skype: ferenc_cseh_jr
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #12 Dátum: 2011, 01 14, 16:01:37 »
Nekem a jelenlegi ROM eléggé gáz!
Állandóan "English dictionary errort" ír ki.
És kényszer leállítással mindig le akarja állítani.
Ha már nagyon unatkozol. :)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető miky

  • Hozzászólások: 757
  • PDA: LG V20
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #13 Dátum: 2011, 01 14, 16:24:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem a jelenlegi ROM eléggé gáz!
Állandóan "English dictionary errort" ír ki.
És kényszer leállítással mindig le akarja állítani.
Cseréld le.  :D
Vannak már sokkal frissebbek ennél!

Nem elérhető fcseh

  • Hozzászólások: 602
  • Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
  • Skype: ferenc_cseh_jr
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #14 Dátum: 2011, 01 15, 00:06:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Cseréld le.  :D
Vannak már sokkal frissebbek ennél!

Azt szeretném. Ha minden igaz akkor holnap fogom.
Kártyafüggetlen TAB esetében, hogy is csináljam?
Tényleg csak 364MB a ROM mérete? Ez FULL ROM?
Picinek találom..... O2-nél nagyobbak voltak.
Ha már nagyon unatkozol. :)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fcseh

  • Hozzászólások: 602
  • Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
  • Skype: ferenc_cseh_jr
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #15 Dátum: 2011, 01 15, 10:32:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Hogyan csináld: You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login


You are not allowed to view links. Register or Login

Bocsi de mi ez a root-os dolog?
Az a baj, hogy nálam kimaradt a Galaxy S és O2 után kapásból a Galaxy TAB-ra ugortam.
Így, hogy ha a rom frissítéssel kapcsolatban egy pár alapgondolatot megosztanál azt nagyon megköszönném. Számomra nem egyértelműek a rom frissítés lépései. Meg állítólag van valami logfix is.
Arról sem tudok semmit.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha már nagyon unatkozol. :)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sander177

  • Hozzászólások: 205
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: XXALF2
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #16 Dátum: 2011, 01 15, 11:57:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Cseréld le.  :D
Vannak már sokkal frissebbek ennél!

Én is ajánlom a cserét, nekem jó pár video szaggatott, amikor lejátszottam, amióta frissítettem, nincs ilyen gondom.

Nem elérhető nabis

  • TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • ****
  • Hozzászólások: 4159
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #17 Dátum: 2011, 01 15, 23:05:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én is ajánlom a cserét, nekem jó pár video szaggatott, amikor lejátszottam, amióta frissítettem, nincs ilyen gondom.
üdv
a samfirmware-en lévő romok gondolom nem tartalmaznak magyar lokalizációt. jól sejtem?
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető miky

  • Hozzászólások: 757
  • PDA: LG V20
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #18 Dátum: 2011, 01 15, 23:32:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
üdv
a samfirmware-en lévő romok gondolom nem tartalmaznak magyar lokalizációt. jól sejtem?
Az Eu-s verziókban elvileg kell lennie!

Nem elérhető sander177

  • Hozzászólások: 205
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: XXALF2
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #19 Dátum: 2011, 01 16, 22:12:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az Eu-s verziókban elvileg kell lennie!

én is onnan töltöttem le és benne van.

Nem elérhető fcseh

  • Hozzászólások: 602
  • Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
  • Skype: ferenc_cseh_jr
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #20 Dátum: 2011, 01 16, 23:17:29 »
Nálam most nagy gáz van!!!!
Először nem akarta megenni az usb drivert, majd a kies driverét megette.
Most meg megakadt a galaxy tab frissítése a download üzemmódnál és nem tudom belőle kimozdítani.
Odin meg áll a "SetupConnection"-nál....
Mindent leírás szerint csináltam és az angol nyelvű leírásban a 7. pontig jutottam el.
Most kéne visszajelezni-e a start gomb megnyomása után a "Pass" feliratnak, de odáig már nem jutok el!
HELP!!!!!!
Ha már nagyon unatkozol. :)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sander177

  • Hozzászólások: 205
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: XXALF2
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #21 Dátum: 2011, 01 16, 23:32:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam most nagy gáz van!!!!
Először nem akarta megenni az usb drivert, majd a kies driverét megette.
Most meg megakadt a galaxy tab frissítése a download üzemmódnál és nem tudom belőle kimozdítani.
Odin meg áll a "SetupConnection"-nál....
Mindent leírás szerint csináltam és az angol nyelvű leírásban a 7. pontig jutottam el.
Most kéne visszajelezni-e a start gomb megnyomása után a "Pass" feliratnak, de odáig már nem jutok el!
HELP!!!!!!
húzd le a tabot, kapcsold ki, majd tatsd lenyomva a felfelé hangerő szabályzó és a bekapcsoló gombot.
ott bejön egy menü.
válaszd a factory resetet. a hangerő szabályzókkal tudsz fel vagy le lépkedni a menüben.
érintsd meg a home (házikó) gombot.
ez csinál egy hard resetet a gépen lévő romból.

de mielőtt megcsinálod, megkérdezem, hogy elindult a frissítiés és le is futott?

Nem elérhető fcseh

  • Hozzászólások: 602
  • Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
  • Skype: ferenc_cseh_jr
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #22 Dátum: 2011, 01 16, 23:54:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
húzd le a tabot, kapcsold ki, majd tatsd lenyomva a felfelé hangerő szabályzó és a bekapcsoló gombot.
ott bejön egy menü.
válaszd a factory resetet. a hangerő szabályzókkal tudsz fel vagy le lépkedni a menüben.
érintsd meg a home (házikó) gombot.
ez csinál egy hard resetet a gépen lévő romból.

de mielőtt megcsinálod, megkérdezem, hogy elindult a frissítiés és le is futott?
Köszi a segítséget! Legelőször nem frissített semmit.
Most már kínomban elkezdtem angol nyelvű leírásokat olvasni a netten ezzel kapcsolatban és ott írták, hogy 10mp nyomom a power gombot akkor kikapcsol. Utána újra kezdtem mindent és elindult a frissítés. De a 80% körül az odin programot a 64bites win7 mindig ledobja magáról.
Ha már nagyon unatkozol. :)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sander177

  • Hozzászólások: 205
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: XXALF2
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #23 Dátum: 2011, 01 16, 23:57:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi a segítséget! Legelőször nem frissített semmit.
Most már kínomban elkezdtem angol nyelvű leírásokat olvasni a netten ezzel kapcsolatban és ott írták, hogy 10mp nyomom a power gombot akkor kikapcsol. Utána újra kezdtem mindent és elindult a frissítés. De a 80% körül az odin programot a 64bites win7 mindig ledobja magáról.

mi lenne, ha az odint kompatibilitási nézetben futtatnád, mondjuk xp sp3-al?
akkor talán nem akadna?

Nem elérhető fcseh

  • Hozzászólások: 602
  • Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
  • Skype: ferenc_cseh_jr
Re: Firmware-ek, root, leírások
« Reply #24 Dátum: 2011, 01 17, 00:18:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
mi lenne, ha az odint kompatibilitási nézetben futtatnád, mondjuk xp sp3-al?
akkor talán nem akadna?
Ezt sehol sem írták. Így feltételezem, hogy win7 kompatibilis.
Notimon 32 bites win7 van. Ezen végig ment a frissítés, de most valami drivert akar utána telepíteni a win7 már 5 perce. TAB-on meg a Galaxy TAB felírat már 5 perce ott virít.
Ha már nagyon unatkozol. :)
You are not allowed to view links. Register or Login