Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem azokhoz a felhasználókhoz, akik 6.5-ös ROM-ot használnak ezzel a készülékkel, hogy van olyan közületek, akinek működött valaha is a WM6.5 saját lockscreen-je? Nem a klasszikus, amelyiknél csak az "Unlock"-gombra kell nyomni...
Én napok óta főzőcskézek 6.5-ös ROM-ot a masinához, de ez az egyetlen dolog, amit képtelen vagyok működésre bírni. DLL, CPR, PNG fájlok elvileg mind megvannak, de a start menüben a "Lock"-ra nyomva csak annyi történik, hogy lezárja a hardvergombokat, de a képernyőn ugyanúgy lehet tapizni bármire. Ha ki, majd visszakapcsolom, akkor is ez a helyzet áll fent, csak a Start menüre nem lehet tapizni. Soft reset után szintén ez a probléma. Hard resetnek nincs értelme, mert frissen telepített ROM-ról beszélünk. Volt, hogy eljutottam odáig, hogy lezárja az egész telefont, de akkor meg csak a háttérkép és a felső ikonok ("G", térerő, hangerő, akku) látszanak, de bárhova tapizok/nyomok, nem történik semmi. Elvileg iPhone-féle "Slide to unlock"-féleségnek kellene lennie... Ezen kívül minden gyönyörűségesen működik a készüléken.