csak egy kis helyzetjelentés, ha valaki még tart ilyen kedvencet
Visszatértem a jó öreg Akeo Ultimate ROMhoz, mert újra telefonként használom a drágaszágot, és fontos volt, hogy megbízhatóan működjön...
Tommei std001 ROMjában eléggé megbarátkoztam a quick menüvel ezért ebben a ROMban is használtam. A visszaváltás oka gyakorlatilag a Tomi ROMjának a Notifications kezelése volt. Nekem legalábbis elég érdekes dolgokat művelt... Ha volt egy riasztás, azt nem tudtam leállítani, hiába püföltem a képernyő bal alsó sakrát, vagy akár a hozzá tartozó gombot (ennyit a HW gombok előnyéről
). Illetve az alapértelmezett SW gomb épp hogy csak fel-felvillantotta a "Notification" feliratot, tehát baromi nehéz volt eltalálni (persze tudom, ügyességi játékok kategóriába kiváló)
Szóval ezek miatt visszapakoltam a régi ROMot, és jól meglepett, hogy ott is előjöttek ezek a bugok. Már azt hittem, hogy együtt kell élni vele, de az egyik reggel eldöntöttem, hogy HR lesz, és csak a legfontosabb programok mennek vissza. Jelenleg a legerősebb gyanúm a QuickMenüre esett, ami okozhatta, mert bár a képnézegető, meg Core Player sem került vissza a PDA-ra, de azok nem hinném, hogy befolyásolják a stabilitást, ha épp nem futtatom őket.
Szóval óvakodj a Quick Menütől rovatot olvashattátok.