Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Tab  (Megtekintve 361165 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
Re: Samsung Galaxy Tab
« Reply #1675 Dátum: 2013, 01 10, 17:41:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Srácok tudnátok segíteni?
Az lenne a gondom hogy lassan minden APK file telepítésre ugyanazt a hibaüzenetet kapom!
PDA: GT-P1000
"Parse Error: There is a problem parsing the package"
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Hali, milyen apk fájlok, honnan vannak letöltve?
Milyen rom van a tabon?
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető Tata

• PDA: Samsung Galaxy Tab P1000
  • PDA ROM: CM-10.1 - 20121226-NIGHTLY-P1 Alapsáv: P1000XXJPZ Android verzió: 4.2.1
« Reply #1676 Dátum: 2013, 01 15, 16:45:02 »
Sziasztok!
A Galaxy Tab P1000 készülékemen CM-10.1 - 20121226-NIGHTLY-P1  Android verzió: 4.2.1 van.
Vissza szeretném állítani a gyári 2.3.6-os romot.. hol találok ehhez egy segédletet, hogy ne téglásítsam? :)

Előre is köszönöm a válaszokat..

Üdv.

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #1677 Dátum: 2013, 01 15, 19:50:08 »
Sziasztok!
A Galaxy Tab P1000 készülékemen CM-10.1 - 20121226-NIGHTLY-P1  Android verzió: 4.2.1 van.
Vissza szeretném állítani a gyári 2.3.6-os romot.. hol találok ehhez egy segédletet, hogy ne téglásítsam? :)

Előre is köszönöm a válaszokat..

Üdv.

Szia, emlékeim szerint elég simán a gyári romot visszarakni odinnal.

Nem elérhető Tata

• PDA ROM: CM-10.1 - 20121226-NIGHTLY-P1 Alapsáv: P1000XXJPZ Android verzió: 4.2.1
« Reply #1678 Dátum: 2013, 01 16, 13:29:06 »
Szia, emlékeim szerint elég simán a gyári romot visszarakni odinnal.

Köszi szépen..:) megpróbálom...

ez a rom jó lesz szerinted? :)

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #1679 Dátum: 2013, 01 16, 18:28:28 »
Köszi szépen..:) megpróbálom...

ez a rom jó lesz szerinted? :)

Inkább az You are not allowed to view links. Register or Login lévő JQ1-es romot javasolnám.

Nem elérhető Tata

« Reply #1680 Dátum: 2013, 01 16, 19:02:26 »
Inkább az You are not allowed to view links. Register or Login lévő JQ1-es romot javasolnám.

Rendben, rástartolok ;)

Nem elérhető nabis

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #1681 Dátum: 2013, 01 30, 08:59:02 »
Sziasztok

Amúltkori problémám még mindig fennáll, a különbség az, hogy se belső memóról, se kártyáról nem tudom telepíteni. Ötlet?

Jelenleg humberos v5.65.0-ás rom van a tabomon. frissíteni akartam az alábbi romra

de telepítéskor ezt írja ki:

assert failed: run_program("/tmp/updater.sh") == 0
E:Error in emmc/cm-10.1-20121229-EXPERIMENTAL-p1-cdesai.zip
(Status 7)
Installation aborted.

Ötlet?

DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető SomiJ

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy I9000 S
  • PDA ROM: I9000XXJVO
« Reply #1682 Dátum: 2013, 02 01, 10:46:27 »

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy mi a baj a PDA: P1000XWJMJ-CSC: P1000OXXJMA Rommal? Láttam hogy a JQ1 romot ajánlottad. Abban viszont a wifi nem jó. Én felraktam azt, és a wifi hiba előjött. Próbáltam Odinnal rootolni, de nem lehetett, viszont a kézit nem próbáltam ,mert az elég macerás. Így vissza állítottam a 2.3.3 romot. Az viszont nincs olyan gyors. Tudnál ajánani alamit ami olyan gyors mint a JQ1, de jó a wifi is benne?

Nem elérhető egerj

• PDA: Samsung P1000
  • PDA ROM: P1000XWJJ3
« Reply #1683 Dátum: 2013, 02 01, 22:45:59 »
Sziasztok !

Régóta van tabom, de csak most kezdett foglalkoztatni, hogy rakok rá frissebb romot.
Részletek: froyo 2.2 / P100XXIJD / kernel: 2.6.32.9 root@SE-S611#1 / build: FROYO.XWJJ3

Először meg csináltam a rootolást superoneclick el.
Ez sikerült is. Most következne a CWM felrakása.
Letöltöttem a Playből a ROM MANAGER t,  és amikor elindítom a flash CWM et, nem válaztható ki a P1000 és amikor egyebet adok meg, kiirja, hogy nem támogatott.

Elég sok mindent elolvastam. A P1000 FAQ ban leirt szerint fel kellene mennie a fenti módon.

Mit csináljak ?

Nem elérhető TAR

• Navigáció / Navigation: Sygic/Navigon
  • PDA: GT-P1000
  • PDA ROM: Overcome v4.1
« Reply #1684 Dátum: 2013, 02 02, 15:19:02 »
Hagyd a ROM Managert.

Milyen ROM-ot akarsz egyáltalán felrakni?
Mert annak a felrakását a saját topikjában meg is találod.

Nem elérhető egerj

• PDA: Samsung P1000
  • PDA ROM: P1000XWJJ3
« Reply #1685 Dátum: 2013, 02 02, 21:48:55 »
Először egy JB re gondoltam (Android 4.1.2 Jelly Bean [CyanogenMod 10] [Nightly] [02-11-2012), mert láttam a telepítésről egy videót. De a FAQ ban le van írva a 4.1 telepítése, amit megelőz egy 2.3.3.

Most úgy gondolom, hogy ezt a 4.1 et rakom fel a 2.3.3 után.

Hagyd a ROM Managert.

Milyen ROM-ot akarsz egyáltalán felrakni?
Mert annak a felrakását a saját topikjában meg is találod.

Nem elérhető TAR

• Navigáció / Navigation: Sygic/Navigon
  • PDA: GT-P1000
  • PDA ROM: Overcome v4.1
« Reply #1686 Dátum: 2013, 02 04, 07:20:10 »
Én a JB-t hanyagolnám a helyedben.
Maradnék simán az Overcome 4.1 ROM-nál.
Megbízható és semmi gond nincs vele. :)

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #1687 Dátum: 2013, 02 10, 08:55:21 »
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy mi a baj a PDA: P1000XWJMJ-CSC: P1000OXXJMA Rommal? Láttam hogy a JQ1 romot ajánlottad. Abban viszont a wifi nem jó. Én felraktam azt, és a wifi hiba előjött. Próbáltam Odinnal rootolni, de nem lehetett, viszont a kézit nem próbáltam ,mert az elég macerás. Így vissza állítottam a 2.3.3 romot. Az viszont nincs olyan gyors. Tudnál ajánani alamit ami olyan gyors mint a JQ1, de jó a wifi is benne?
Hali, azért azt ajánlottam, mert az a legjobb (leggyorsabb és leg stabilabb) gyári rom.
A JQ1-ben nem volt wifi probléma, az a 2.3.6-os JQ8-nál jelentkezett.
Illetve ennek a romnak van saját cf-root kernele, és azzal tökéletesen, hiba nélkül rootolható.
Egyébként a JQ1, az 2.3.3-as rom.

Ha a GB vonalat nézzük, akkor valamelyik Overcome romot javaslom.

Nem elérhető tom18

• PFC Fan
  • PDA: -
  • PDA ROM: -
« Reply #1688 Dátum: 2013, 02 10, 12:07:35 »
Sziasztok!

Problémám van, van egy ilyen tabom, nos, frissítettem a 2.2es romot odinnal 2.6.6-ra, leszedtem a sammobile-ról is meg hozzá romot, meg az itt ajánlott romot is felraktam, de a froyo frissítése óta nem működik a mobilnet, egyszerűen nem tudom használni vele. Az itt leírt wifi probléma egyik romnál sem jelentkezik, csak a mobilnet probléma. Segítséget szeretnék kérni. Lehet-e recovery-t cserélni a tabon, ugyanis nekem nincsen Advanced menüm. A másik, hogy a ICS és a JB hibát ír ki és nem akar felmenni! Miért nem tudom használni a netet?

Nem elérhető tom18

• PFC Fan
« Reply #1689 Dátum: 2013, 02 10, 12:26:35 »
Na, rájöttem, hogy manuálisan kell a mobilnetet beállítani, apn beállítással. Viszont a másik 2 kérdés fenn maradt  Segítséget szeretnék kérni. Lehet-e recovery-t cserélni a tabon, ugyanis nekem nincsen Advanced menüm. A másik, hogy a ICS és a JB hibát ír ki és nem akar felmenni! Miért ? A másik, hogy hogyan lehet leformázni teljesen üresre a tab belsejét, mert amit csinál formázás, az csak visszaállítja a szoftver az alap helyzetbe. Most jelenleg a lengyel és a német szoft keveredik rajta, a sammobile-ról leszedett 2.6.6-os.

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #1690 Dátum: 2013, 02 10, 13:03:13 »
Na, rájöttem, hogy manuálisan kell a mobilnetet beállítani, apn beállítással. Viszont a másik 2 kérdés fenn maradt  Segítséget szeretnék kérni. Lehet-e recovery-t cserélni a tabon, ugyanis nekem nincsen Advanced menüm. A másik, hogy a ICS és a JB hibát ír ki és nem akar felmenni! Miért ? A másik, hogy hogyan lehet leformázni teljesen üresre a tab belsejét, mert amit csinál formázás, az csak visszaállítja a szoftver az alap helyzetbe. Most jelenleg a lengyel és a német szoft keveredik rajta, a sammobile-ról leszedett 2.6.6-os.
A recovery cserélhető, pl. a firmware vagy faq topikban megtalálod a leírást és a linkeket hozzá. CF-root kernel, ez rootol is és CWM-et is felrak.

Custom romokat, csak is CWM-ből tudsz telepíteni, illetve előtte kernel cserére is szükség van (ext4 konvertálás miatt) --> erről bővebben szintén FAQ, vagy pl. az ICS romok topik első hozzászólásában.

A gyári visszaállítás az az, amit leírsz, itt nem pontosan értem, hogy mire gondolsz.
Nyilván a rajta lévő romot állítja alaphelyzetbe.

Nem elérhető tom18

• PFC Fan
« Reply #1691 Dátum: 2013, 02 10, 13:42:32 »
Köszönöm szépen válaszod, de egy kicsit kínai amit leírtál. Mi az a CVM? Szóval a lényeg, azt szeretném, mint a telefonomnál. Köztudott, hogy a ZTE Skate belső tárhelye gyorsan elfogy, ott találtam egy szájbarágós leírást a particionálásról. Tehát olyat szeretnék, mint ott, amikor átparticionáltam és ugye egy olyan romot kellett telepíteni, amivel tök üres lett a telcsi belseje, tehát firmware-t nem tartalmazott. Azt a particionálás után lehetett felrakni. Na most én particionálni akarom a tabot, hanem üresre leszedni, hogy ne  legyenrajta semmi, nem a gyári visszaállítással, nem formázással, mert a formázással nem történik semmi, csak a szoft ami rajta van, elölről kezdi magát beállítatni. Annyit értettem, hogy a kernelt kell lecserélni hogy az ICS vagy a JB felmennyen igaz?

Nem elérhető SomiJ

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy I9000 S
  • PDA ROM: I9000XXJVO
« Reply #1692 Dátum: 2013, 02 10, 18:09:23 »
Hali, azért azt ajánlottam, mert az a legjobb (leggyorsabb és leg stabilabb) gyári rom.
A JQ1-ben nem volt wifi probléma, az a 2.3.6-os JQ8-nál jelentkezett.
Illetve ennek a romnak van saját cf-root kernele, és azzal tökéletesen, hiba nélkül rootolható.
Egyébként a JQ1, az 2.3.3-as rom.

Ha a GB vonalat nézzük, akkor valamelyik Overcome romot javaslom.

Köszönöm szépen a válaszodat!!!! :taps: :ok:

Nem elérhető tom18

• PFC Fan
« Reply #1693 Dátum: 2013, 02 10, 19:19:18 »
Szóval senki nem tudja megmondani hogyan tudnám nem frissíteni hanem teljesen leszedni a TAB-omat üresre?

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #1694 Dátum: 2013, 02 10, 20:41:09 »
Köszönöm szépen válaszod, de egy kicsit kínai amit leírtál. Mi az a CVM? Szóval a lényeg, azt szeretném, mint a telefonomnál. Köztudott, hogy a ZTE Skate belső tárhelye gyorsan elfogy, ott találtam egy szájbarágós leírást a particionálásról. Tehát olyat szeretnék, mint ott, amikor átparticionáltam és ugye egy olyan romot kellett telepíteni, amivel tök üres lett a telcsi belseje, tehát firmware-t nem tartalmazott. Azt a particionálás után lehetett felrakni. Na most én particionálni akarom a tabot, hanem üresre leszedni, hogy ne  legyenrajta semmi, nem a gyári visszaállítással, nem formázással, mert a formázással nem történik semmi, csak a szoft ami rajta van, elölről kezdi magát beállítatni. Annyit értettem, hogy a kernelt kell lecserélni hogy az ICS vagy a JB felmennyen igaz?
De, nekem még mindig nem világos, hogy mit is szeretnél pontosan....
Ez nem Skate, itt van egy csomó hely az alkalmazások telepítésére, plusz nagyobb pl. gameloft játékok adatmappáit, teheted a belső tárolóra....

CWM:
Minden ilyen kütyü tartalmaz recoveryt, viszont ott sok mindent nem lehet csinálni. Na erre megoldás, a CWM --> ClockworkModRecovery (custom/módosított recovery). És mint írtam, ezt a gyári romra fel tudod rakni a romhoz tartozó CF-Root kernellel.

Majd, amiket javasoltam leírásokat, ott pontosan le van írva a menete, hogy hogyan tovább egy ICS/JB port felrakásához.

Nem elérhető tom18

• PFC Fan
« Reply #1695 Dátum: 2013, 02 10, 20:59:18 »
Na már minden problemám megoldódott. felraktam odinnal ezt: Overcome_Kernel_v4.0.0.tar, ezzel teljesen más lett a recovery, olyan, mint amit akartam. Aztán az új recovery-ből felraktam ezt: cm-10-20130203-NIGHTLY-p1, még a google alkalmazások kellenek, elötte minden formáztam wipe-oltam. A kérdésem az volt, hogy hogyan lehet egy TAB-ot romtalanítani, tehát úgy leformázni mint egy pc-t és utána felrakni egy ROM-ot, ne frissíteni akarom! Mert ez skate-nél sikerült egy átparticionálom rommal. Ha bekapcsoltam a recovery jött vissze, nem volt rajta rom, aztán memó kártyáról feltettem rá olyat amit és akartam és nem frissítettem, mert eddig csak frissítésekről olvastam!!!

Nem elérhető Matt949

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy y GT-S5360
  • PDA ROM: S5360XXKK5
« Reply #1696 Dátum: 2013, 02 10, 22:49:26 »
Helló mindenkinek!
Először járok itt és mindjárt segítséget szeretnék kérni!
Vásároltam egy Samsung Galaxy Tab P1000-et alig használtan! Most "tanulom" a készüléket, de sehogy sem tudom a "nevemre venni!"
Konkrétan: Gmail üzenetet szeretnék küldeni, de régi tulaj neve jelenik meg feladóként és azt sehogyan sem tudom törölni ill. a saját adataimat beírni a feladó mezőbe! Ugyanígy a helymeghatározónál is (Latitude ikon)  régi tulaj nevét írja ki! Hogy "tudatosíthatnám" a készülékkel, hogy már az enyém! Törölni szeretném a volt tulaj nevét és beírni az enyémet! De hová?
Segítsen valaki! Köszi! :'(

Nem elérhető tom18

• PFC Fan
« Reply #1697 Dátum: 2013, 02 11, 00:08:12 »
Szerintem csinálj egy rendszer visszaállítást. Akkor minden régi adat és program törlődik és újra felkínálja a lehetőséget, hogy állíts be új gmail fiókot. Én mindig ezt csináltam, amikor kaptam használtan egy telcsit.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1698 Dátum: 2013, 02 11, 10:22:11 »
Szerintem csinálj egy rendszer visszaállítást. Akkor minden régi adat és program törlődik és újra felkínálja a lehetőséget, hogy állíts be új gmail fiókot. Én mindig ezt csináltam, amikor kaptam használtan egy telcsit.

Ezt mindenképpen meg kell tenni, nem is értem, hogy az előző tulaj miként adhatta el úgy, hogy nem állította vissza a gyári állapotot!

Nem elérhető gtamas18

• PFC Fan
  • PDA: samsung
« Reply #1699 Dátum: 2013, 02 17, 23:42:52 »
Hát ha már senki nem tudja megmondani hogyan tudnám teljesen üresre formázni a tabomat, legalább annyit szeretnék megtudni, hogy hogy hogy lahat a felbontást átállítani. Ugyanis ha a Jelly Bean felrakom, minden olyan oici, hogy nem látni semmit a betűkből, pl a bpmenetrend alklamazásból, vagy az állapotsori órából. Óriásira vette a betűméretet, de csak a rendszernél segít, az alkalmazásoknál ugyanúgy picik a betűk, nagyon aprók. Viszont van egy olyan előnye, hogy a hd-s játékok simán mennek!!