0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Derék magyar legény, oszt úgy ír angolul, hogy megkergül tőle a google translate, mert ebből már egy mukk nem sok, annyit sem értek No nem baj, majd nyitok neki témát, Sztupy meg úgyis leírja szépen magyarul, hogy én is értsem.
ezért volt jó a 10Ft-os telenor készülékakció (samsung shark). Van min zenét hallgatni míg flashelek. Meg még megvan a Touch Pro, az Omnia, a SE P990i meg még egy Siemens X1 is valahol van a fiókban. (amúgymeg telefonálni? ezzel olyat is lehet? aszta....)
Igen, ez a beta 0.2-vel nem valószínű (kb 1%) hogy megy. Bármilyen lagfix mentes JPM/JP6 alapú ROM-mal viszont mennie kell. Elvileg ha csak kernel csere van nem bánt semmit, úgyhogy veszélytelen. Ha bekapcsoljuk a lagfixeket, vagy rootolunk vele, vagy backupolunk/visszaállítunk persze már egyre veszélyesebbé válik.
Nem bírtam, ki. 1% azért elég sok esély. Szóval odinnal feltettem a PDA részbe a lagfixkernel.tar fájlt. Kiválasztottam az advanced lagfixet. A backup hibát jelzett, de lefutott és elindult a masina.A boot után sok hibát jelzett ezért recovery-ből reseteltem.Most hibátlanul megy, csak nem tudom, hogy a lagfix (advanced) fenn van-e még. Meg lehet ezt valahogy nézni?
Aki eddig még nem rakta fel, azoknak szólok, hogy van 0.2, soksok extrával:- BackLighNotification (bekapcsolja a billentyűzet ledeket ha esemény van)- Startup tweaks (be és kikapcsolható néhány beállítás)- JFS támogatás (aki az ext4-ben nem bízik).A saját 3.0-ás Multinational ROM-ommal ajánlom.
Sztyupi vagy valaki hozzaerto segitsen ertelmezni ezt a mondatot, kicsit szaknyelven van:"if using binds, before updating turn them off, update and you can turn them back on if desired"Marmint eleg a mondat elso reszenek az ertelme
Sziasztok!Felszeretném tolni a lagfixet csak kéne 1 kis help.Kiesel frissitett 2.2 van a [NEM TELCSI!]men rootolva sincs semmi full alap.Root kell e ehhez a lagfixhez + Odinba a pithez kell e tallozni valamelyik pit fájlt + a lagfixet a PDA részhez tallozzam??
Sziasztok!Felszeretném tolni a lagfixet csak kéne 1 kis help.Kiesel frissitett 2.2 van a [NEM [NEM TELCSI!]!]men rootolva sincs semmi full alap.Root kell e ehhez a lagfixhez + Odinba a pithez kell e tallozni valamelyik pit fájlt + a lagfixet a PDA részhez tallozzam??
Sziasztok!Felszeretném tolni a lagfixet csak kéne 1 kis help.Kiesel frissitett 2.2 van a [NEM [NEM [NEM TELCSI!]!]!]men rootolva sincs semmi full alap.Root kell e ehhez a lagfixhez + Odinba a pithez kell e tallozni valamelyik pit fájlt + a lagfixet a PDA részhez tallozzam??
Szia Sztupy!Csak ámulok és bámulok, hogy miket nem csinálsz a telefonra... Ez bámulatos!Most válaszoltattam ki azt a lagfixet, ami mindent JFS-re állít... Jó ez nekem? Minél gyorsabbat szeretném minél stabilabban? Vagy neked van szeményes kedvenced?
lehet nincs értelme a mondatnak, írni nem tudok angolul "ha bekapcsoltad a "bind" funkciót, akkor az update előtt kapcsold ki, updatelj, majd visszakapcsolhatod ha szeretnéd."az előzőből látszik, hogy magyarul sem...
Köszönöm a válaszok itt legalább választ kaptam a másik forumon NEM!Amugy igen megy a 3 gombos cucc.Meg spicám volt szoval vágom hogy mi hogy wan csak nem akartam ennél elhibázni mert ezt még odinnal nem frissitettem.Még1x köszönöm!
legstabilabb az, ha nem csinálsz semmit Amúgy eddig úgy néz ki az ext4 mindenre az stabil, a jfs-nek még vannak gyerekbetegségei, viszont azt mondják a kísérleti nyuszik, hogy kevesebb fogyaszt.