2024, 11 23, 10:02:40

Szerző Téma: SztupY Universal lagfix kernel  (Megtekintve 29500 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: SztupY Universal lagfix kernel
« Reply #150 Dátum: 2010, 10 27, 15:22:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnálom  :'(

Hát én is... :'(
De hogy nem szívesen nyúlok a kieshez ezentúl, az is biztos...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #151 Dátum: 2010, 10 27, 17:05:52 »
Hát én is... :'(
De hogy nem szívesen nyúlok a kieshez ezentúl, az is biztos...

Nekem volt ugyan ilyen állapot, mert lehúztam romfrissítés közben, mivel lefagyott. Akkor egy sérülten kitömörített romot akartam ráerőltetni. Letöltöttem egy másik jó, teljes romot (asszem JM5-volt) és a a repartition megoldotta. Bár lehet, hogy Neked fizikailag is sérült már a bootloader rész. Várd meg azért még Sztupy-t, vagy Anzo-t, hátha van 5letük.
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #152 Dátum: 2010, 10 27, 17:38:05 »
Nem vagy Te véletlenül marketinges? Tudod csigázni a "fogyasztók" érdeklődését!
Mire várjak, dolgozol valami extrán?

A 0.4 prelease vagy megaram változatot javaslod (addig is)?
Nem, fejlesztő vagyok, és nagyon közelít egy nagyon fontos határidő, aminek sajnos nincs köze az Androidhoz.
De addig is készítettem elég cuccot az XDA-soknak hogy tudjanak kísérletezni. Ennek következtében már legalább 50 "0.4-es" jelent meg. Mire véget ér a hajtás lehet, hogy már csak el kell lopnom a legjobban sikerült változatot és még egy picit ki kell pofoznom :)

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #153 Dátum: 2010, 10 27, 17:40:55 »
No...sikerült a féltégla, viszem ma szervizbe.

Alap: Sztupy 3.0+lagfix kernel 0.2 advanced etx4

Lejött az új KIES, beszélgetett kicsit a telefonommal (eddig nem használtam a kiest, most kíváncsiságból feltettem), egyszer csak fekete képernyő.
Lehúztam a PDA-t, akksi ki-be, bekapcsol.
Bebootol, nincs internal sd, nincs external sd. Kivettem a külső sd-t, sim-kártyát
Próbálnám formázni, de nincs mit.
Recovery: cannot mount sd card
Nosza egy próba, tegyük újra a romot. (először Sztupy 3.0, majd JF5, JM2)
Odin végigfut, PASS, és innentől kezdve minden romnál
nincs recovery mód, csak download mód,
bootoláskor samsung felirat után kikapcsol.
Próbáltam a 3 button combo-fixet odinnal, nincs változás.
Download van, recovery és boot nincs.
Felraktam a JM2-t odinnal, aztán majd a szerviz eldönti, mi a helyzet...

(Biztos nem sztupy cuccaival van a gond, valszeg a KIES szólt bele csúnyán...)
az furcsa, hogy nincs recovery sem az én romommal, mivel abban a CWM recovery módban nem bántja az sd kártyát. Azt javaslom, hogy kattintsd be a re-partitiont, de csak a kernelemet és a factoryfs.rfs-t flasheld, a többit ne (total commanderrel tudsz törölni a tar fájlokból). (se cache se dbdata). Ha ezek után be tudod hozni a recovery módot az már fél siker.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #154 Dátum: 2010, 10 27, 17:43:04 »
csak az 512-vel próbáltam...

megnézem a 803-mal...meglátjuk...
803-as és 513-as pitet el lehet felejteni, az 512-es a menő.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #155 Dátum: 2010, 10 27, 17:44:47 »
Nekem volt ugyan ilyen állapot, mert lehúztam romfrissítés közben, mivel lefagyott. Akkor egy sérülten kitömörített romot akartam ráerőltetni. Letöltöttem egy másik jó, teljes romot (asszem JM5-volt) és a a repartition megoldotta. Bár lehet, hogy Neked fizikailag is sérült már a bootloader rész. Várd meg azért még Sztupy-t, vagy Anzo-t, hátha van 5letük.
Ha a bootloader sérül, akkor a download mód se tud bejönni. Bár az sbl még sérülhet az igaz, lehet azt érdemes újrarakni. (az odinos 3 gombos mentőcsomagban van sbl.bin). Ez mondjuk veszélyesebb művelet, hisz ha ez is elromlik akkor viszont garantált szerviz.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #156 Dátum: 2010, 10 28, 07:36:29 »
Köszönöm a javaslatokat, egyszerűbbnek láttam este bevinni a szervizbe, még mielőtt minden elszáll...
Azért fura ez a dolog, hogy recovery nincs, download meg van...ilyenről még nem olvastam sehol...
Azt még megértem, hogy a kies hazavágja az sd kártyát, elvégre nem egy pendrive/más memória sérült már a leválasztási procedúra során, de hogy ez miért van hatással a boot-ra...

Sztupy! Nem lehet, hogy az ext4 fájlrendszernek volt valami nem kívánt mellékhatása a kiessel? Nem tudom, nem vagyok fejlesztő, és nem is ismerem ezeket a dolgokat, csak 5let

Annyit még neked, hogy  először, az sd elszállása után, csak a 0.3-as lagfix kernelt tettem fel, ami változtatások nélkül is folyamatosan debugolt, azaz eltérést talált a config fájlban ahhoz képest, amit beállítottam neki (semmit nem állítottam be).
Ezután raktam újra a 3.0-ás multit, és már nem volt recovery.

Lehet hogy van valami hardweres gond a háttérben...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető iScream^

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: GT-i9000 Galaxy S 8GB
  • PDA ROM: XXJPK PDA+XXJPK Phone+OXXJPK CSC+root+OCLF
« Reply #157 Dátum: 2010, 10 28, 17:21:35 »
Üdv.
Feltettem a SztupY Multinational 3.0 ROM-ot a következő kernellel: You are not allowed to view links. Register or Login
De valamiért nem működik a home gombom. A gépet felébreszti, recovery is bejön vele, de nem megy a home-ra. Overkill JFS lagfixet használok.

Nem elérhető iScream^

« Reply #158 Dátum: 2010, 10 28, 18:29:29 »
Tárgtyalan, feltettem a "sima" ULK-val.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #159 Dátum: 2010, 10 29, 12:03:37 »
SZtupy,

Egy kérdés/észrevétel. Stabilan és jól működik a multi 3.0 rommal a lagfix kernel (most sima ext4-el nyomom).

Viszont ennél IS azt figyeltem meg, hogy kb.60 alkalmazás telepítése után az alkalmazásokat tartalmazó oldalak lapozása akadozóvá válik. Ezt bármilyen froyo verziónál és lagfixnél tapasztalom. Utoljára a gyári JM3-at voodoo lagfixel tudtam megküldeni több mint 100 alkalmazással és semmi lag.

Egyébként minden más gyors. Van ez Neked is? Ha nincs, akkor nálam mi lehet, illetve lehet vele valamit kezdeni? (esetleg kevés a rendszer memóriám?)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #160 Dátum: 2010, 10 29, 12:18:19 »
SZtupy,

Egy kérdés/észrevétel. Stabilan és jól működik a multi 3.0 rommal a lagfix kernel (most sima ext4-el nyomom).

Viszont ennél IS azt figyeltem meg, hogy kb.60 alkalmazás telepítése után az alkalmazásokat tartalmazó oldalak lapozása akadozóvá válik. Ezt bármilyen froyo verziónál és lagfixnél tapasztalom. Utoljára a gyári JM3-at voodoo lagfixel tudtam megküldeni több mint 100 alkalmazással és semmi lag.

Egyébként minden más gyors. Van ez Neked is? Ha nincs, akkor nálam mi lehet, illetve lehet vele valamit kezdeni? (esetleg kevés a rendszer memóriám?)
Kíváncsian várom Sztupy válaszát, mert az elmúlt évek során azt figyeltem meg, hogy a Rommerek, szakácsok, programozók sose telepítenek fel ennyi alkalmazást  :hmm:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #161 Dátum: 2010, 10 29, 12:19:56 »
Kíváncsian várom Sztupy válaszát, mert az elmúlt évek során azt figyeltem meg, hogy a Rommerek, szakácsok, programozók sose telepítenek fel ennyi alkalmazást  :hmm:
Helyesbítek: most 96 alkalmazás van fenn. Ennyi sztem minimum kell :)

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #162 Dátum: 2010, 10 29, 12:48:33 »

Sose jutunk el annyi alkalmazásig, mert
1. tudjuk mit szoktunk hasnzálni és úgyis csak azokat rakjuk fel
2. nincs időnk két romcsere közben feltenni ennyi alkalmazást :)
3. sose hasnzálunk backupot, mert az mindig plusz problémát okoz

Amúgy van xda-n project, hogy a touchwiz launcherét gyorsabbá tegyék, mivel télleg lassúcska sok alkalmazással. Azzal + lagfixel azt mondják akár 120 alkalmazást is elvisz, de még sose próbáltam.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #163 Dátum: 2010, 10 29, 13:06:26 »
Azt nem is kérdeztem, Neked is dadog?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #164 Dátum: 2010, 10 29, 13:15:36 »
5 oldalam van, az még nem dadog. Én is egyre kevesebb programot teszek vissza minden romcsere után. Használat közben a kipróbálásoktól mindig felduzzad, de romcserekor rájövök, hogy ez sem kell, meg az sem kell. Van kb. 20 amit mindig használok, a többi csak átmenetileg van fent.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető iScream^

« Reply #165 Dátum: 2010, 10 29, 14:17:34 »
Érdekes dolgot figyeltem meg. A JPM 3.0 ULK+ext4-gyel lassabban tűnik, mint a JPK 2.2 lagfix nélkül. Ezt abból vettem észre, hogy tegnap CSAK az eBuddy és az Angry birds futott(a gyári feladatkezelő szerint ofc), utóbbival játszottam, és akadozott. JPK-nál pedig minden este ugyanezt csináltam, ugyanúgy futott az eBuddy a háttérben, és nem akadt. Más is tapasztalt ilyesmit?

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #166 Dátum: 2010, 10 29, 18:15:50 »
Neke 36 apk van fennt,eddig nem tapasztaltam lassulást. ;)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #167 Dátum: 2010, 10 29, 23:51:40 »
Érdekes dolgot figyeltem meg. A JPM 3.0 ULK+ext4-gyel lassabban tűnik, mint a JPK 2.2 lagfix nélkül. Ezt abból vettem észre, hogy tegnap CSAK az eBuddy és az Angry birds futott(a gyári feladatkezelő szerint ofc), utóbbival játszottam, és akadozott. JPK-nál pedig minden este ugyanezt csináltam, ugyanúgy futott az eBuddy a háttérben, és nem akadt. Más is tapasztalt ilyesmit?
Az angry birds nalan is dadogott neha de ugy vettem eszre cssak akkor ha reklamot mutaott.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #168 Dátum: 2010, 10 30, 08:23:12 »
Az angry birds nalan is dadogott neha de ugy vettem eszre cssak akkor ha reklamot mutaott.
érdekes nekem amíg az első két blokkot végigjátszottam addíg semmi akadás nem volt. a harmadik blokkban jöttek elő és nem tudom mitől függött mert nem futott más a háttérben (épp reklám se)

soha nem használtam backup progit de mikor eladtam az SGS-t gyors felraktam a titanium backupot (kizárólag a Birds kedvéért) szerintetek ez az apk-t is és a játékállást mindenestől mentette? tehát az új gépre nem is kell a birds-öt telepítenem csak a titaniumból backupolom és visszaáll (jóesetben  :ima:) vagy először telepítsem és utána backupoljam?
bocs, ha állatságot kérdezek de első restore-om lesz (egyébként nem vagyok híve és a játék mentését nem találtam sehol, se mappa se appon belüli erre vonatkozó mentés)

ja és, hogy ne legyen ekkora OFF : az első beavatkozás az új géppel a root és EFS mentés után a SztupY JPM/6 3.0 + ULK 0.3  :D :ok: (mivel a mentés is itt készült a madaramról)

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #169 Dátum: 2010, 10 30, 09:49:37 »
érdekes nekem amíg az első két blokkot végigjátszottam addíg semmi akadás nem volt. a harmadik blokkban jöttek elő és nem tudom mitől függött mert nem futott más a háttérben (épp reklám se)

soha nem használtam backup progit de mikor eladtam az SGS-t gyors felraktam a titanium backupot (kizárólag a Birds kedvéért) szerintetek ez az apk-t is és a játékállást mindenestől mentette? tehát az új gépre nem is kell a birds-öt telepítenem csak a titaniumból backupolom és visszaáll (jóesetben  :ima:) vagy először telepítsem és utána backupoljam?
bocs, ha állatságot kérdezek de első restore-om lesz (egyébként nem vagyok híve és a játék mentését nem találtam sehol, se mappa se appon belüli erre vonatkozó mentés)

ja és, hogy ne legyen ekkora OFF : az első beavatkozás az új géppel a root és EFS mentés után a SztupY JPM/6 3.0 + ULK 0.3  :D :ok: (mivel a mentés is itt készült a madaramról)

En ujrainstalltam es csak a datat restoraltam. Mukodj!  :-)

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #170 Dátum: 2010, 10 30, 22:24:01 »
Az ULK 0,3 asod dolgozik szépen a JPA-n is  :ok:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető duc

• PDA ROM: XWJPO
« Reply #171 Dátum: 2010, 10 30, 22:51:40 »
Az ULK 0,3 asod dolgozik szépen a JPA-n is  :ok:
Ezt én is tanúsíthatom! (ext4 loop nélkül)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #172 Dátum: 2010, 10 30, 22:59:28 »
Ezt én is tanúsíthatom! (ext4 loop nélkül)
JPM-hez képest mik a változások?

Nem elérhető duc

« Reply #173 Dátum: 2010, 10 30, 23:18:42 »
JPM-hez képest mik a változások?
Semmit nem vettem észre (ja, fiók szinkronizálásnál a menü le van fordítva rendesen, mint a JP6-ban). Böngésző lassú, ugyanaz a galériahiba, GPS-t nem néztem. Visszateszem a JPO-t az is működik ULK0.3-al, abban legalább nem ez az idegesítő vibra van, hanem az ami a 2.1-ben (nem tudom, rajtam kívül zavar-e még valakit)

Nem elérhető duc

« Reply #174 Dátum: 2010, 10 30, 23:40:04 »
Semmit nem vettem észre (ja, fiók szinkronizálásnál a menü le van fordítva rendesen, mint a JP6-ban). Böngésző lassú, ugyanaz a galériahiba, GPS-t nem néztem. Visszateszem a JPO-t az is működik ULK0.3-al, abban legalább nem ez az idegesítő vibra van, hanem az ami a 2.1-ben (nem tudom, rajtam kívül zavar-e még valakit)
szerk.:nem animálódik az akkuikon töltés közben. Lehet, hogy nem a rom miatt van, hanem hogy már rommáfrissítettem.
szerk2.:factory reset, wipe cache, wipe battery, most jó. A vibra ugyanolyan szr.