2024, 11 15, 14:50:08

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321433 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája-2.3.2 mindjárt itt van
« Reply #4600 Dátum: 2011, 03 03, 22:22:33 »
Kezdek türelmetlen lenni:) Tudjátok hogy kb mikor lesz Doc féle 2.3 ?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #4601 Dátum: 2011, 03 04, 00:39:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kezdek türelmetlen lenni:) Tudjátok hogy kb mikor lesz Doc féle 2.3 ?

annyira bugos ez a jv1, hogy szerintem nem lesz, de meglátjuk...

ha lesz is, én nem fogom használni emiatt, nem megbízható, én meg használom is ezt a kütyüt....
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #4602 Dátum: 2011, 03 04, 08:11:07 »
annyira bugos ez a jv1, hogy szerintem nem lesz, de meglátjuk...

ha lesz is, én nem fogom használni emiatt, nem megbízható, én meg használom is ezt a kütyüt....
a "gyári verziót" sokan használják elégedetten...
most akkor mi bugos? a Doc féle? vagy szerinte a gyári is?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #4603 Dátum: 2011, 03 04, 09:33:03 »
a "gyári verziót" sokan használják elégedetten...
most akkor mi bugos? a Doc féle? vagy szerinte a gyári is?
a gyári béta, és nekem sem voltak jó tapasztalataim azzal, fél napot kapott
a doc félével ugyanazt tapasztaltam, ment a levesbe
tegnap estétől a friss tricky féle  Essential Gingerbread-et tologatom jobbra balra, pár tapasztalat:
- rootexplorer még mindig fc-zik
- Sygic fc (gps maga megy)
- háttérkép beállításnál fc
- naptár alkalmazás hiányzik (ez persze már tricky munkássága), és mivel a rootexplorer nem megy, be kellett raknom a telepítő zip-be, megy is rendesen, kivéve, hogy a google fiók naptárat nem szinkronizál, ahhoz nyilván másik app kell (meg is találtam GoogleCalenderSyncAdapter)
- 2.5-ös cwm recovery elméletileg benne van, de amikor egy zip telepítése után újra akartam bootolni recovery-be, azt hittem kiugrok a gatyából, mert egyszercsak a voodoo féle pirosra váltott
- most, hogy belefagyott a RomManagerbe, és elemkiovétel után recoverybe mentem, ismét piros. Most akkor ki kivel van? A spinekkel lehet baj, marcedli is utalt erre.

Közben újrahúztam Samut, van már google cal sync. Boldogság.
Fél napot még kap, úgy gondoltam este próbálok egy CM-et, de az most nem tűnik jó ötletnek, de hát az egy másik topik.

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4604 Dátum: 2011, 03 04, 09:49:50 »
a gyári béta, és nekem sem voltak jó tapasztalataim azzal, fél napot kapott
a doc félével ugyanazt tapasztaltam, ment a levesbe
tegnap estétől a friss tricky féle  Essential Gingerbread-et tologatom jobbra balra, pár tapasztalat:
- rootexplorer még mindig fc-zik
- Sygic fc (gps maga megy)
- háttérkép beállításnál fc
- naptár alkalmazás hiányzik (ez persze már tricky munkássága), és mivel a rootexplorer nem megy, be kellett raknom a telepítő zip-be, megy is rendesen, kivéve, hogy a google fiók naptárat nem szinkronizál, ahhoz nyilván másik app kell (meg is találtam GoogleCalenderSyncAdapter)
- 2.5-ös cwm recovery elméletileg benne van, de amikor egy zip telepítése után újra akartam bootolni recovery-be, azt hittem kiugrok a gatyából, mert egyszercsak a voodoo féle pirosra váltott
- most, hogy belefagyott a RomManagerbe, és elemkiovétel után recoverybe mentem, ismét piros. Most akkor ki kivel van? A spinekkel lehet baj, marcedli is utalt erre.

Közben újrahúztam Samut, van már google cal sync. Boldogság.
Fél napot még kap, úgy gondoltam este próbálok egy CM-et, de az most nem tűnik jó ötletnek, de hát az egy másik topik.
kezdelek már érteni...
működő romokat nem szeretsz használni  :D
amit művelsz az csúnya betegség ám! lassan kezeltetni kéne  :ima:
szerintem valami más pótcselekvéssel próbálkozz ...így esetleg használható készülék fog lapulni a zsebedben ha telefonálni is szeretnél vele
(Doc 9.6.6-ot javaslom kezdésnek) :p

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4605 Dátum: 2011, 03 04, 10:05:36 »
kezdelek már érteni...
szerintem valami más pótcselekvéssel próbálkozz ...így esetleg használható készülék fog lapulni a zsebedben ha telefonálni is szeretnél vele
ezt azért priviben is írhattad volna. mások eddig azt hihették, hogy valamiféle egészséges kíváncsiság, a jobb irányába való szüntelen vágyakozás, és a tapasztalatok másokkal való megosztása vezérel, nem csak szimpla agybaj. erősen rontod itt az ázsiómat (gyenge kezdés után erős visszaesés)
ezért nem keresek én soha ellenségeket, minek, ha vannak cimbik

Na dobok pár ilyen izét, nehogy valaki, aki idevetődik, még azt gondolja, marcangoljuk egymást, hogyaszongya:  :) ;) :D :taps: :ok: :p

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #4606 Dátum: 2011, 03 04, 10:09:07 »
kezdelek már érteni...

Nah most kapsz egy lájkot! :)
A fene, én is kipróbálnám azt a béta doc romot. Én napi használatban cyanogenmod 7 használok. Szerintetek az normális? :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4607 Dátum: 2011, 03 04, 10:15:02 »
ezt azért priviben is írhattad volna. mások eddig azt hihették, hogy valamiféle egészséges kíváncsiság, a jobb irányába való szüntelen vágyakozás, és a tapasztalatok másokkal való megosztása vezérel, nem csak szimpla agybaj. erősen rontod itt az ázsiómat (gyenge kezdés után erős visszaesés)
ezért nem keresek én soha ellenségeket, minek, ha vannak cimbik

Na dobok pár ilyen izét, nehogy valaki, aki idevetődik, még azt gondolja, marcangoljuk egymást, hogyaszongya:  :) ;) :D :taps: :ok: :p
korrigálni/árnyalni akartam az előző írásomon de lejárt az idő... ezúton teszem ezt:

mi is lenne velünk ha az ilyen félelmet nem ismerő teszterek (mint Te is) nem próbálkoznának mindennel ami mozog  :taps:
csak így tovább!
mondjuk így a konyhai romunkról nem szolgáltatsz kellő teszteredményeket... mivel minden irányba csapongsz! (a végén kiesel a fazékból!)

szerk.:
"about 3 days ago we said, Teaser : v10 booting (2.3.2)"
úgy néz ki ez eddig a leghosszabb boot

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4608 Dátum: 2011, 03 04, 10:28:31 »
korrigálni/árnyalni akartam az előző írásomon de lejárt az idő... ezúton teszem ezt:

mi is lenne velünk ha az ilyen félelmet nem ismerő teszterek (mint Te is) nem próbálkoznának mindennel ami mozog  :taps:
csak így tovább!
mondjuk így a konyhai romunkról nem szolgáltatsz kellő teszteredményeket... mivel minden irányba csapongsz! (a végén kiesel a fazékból!)

szerk.:
"about 3 days ago we said, Teaser : v10 booting (2.3.2)"
úgy néz ki ez eddig a leghosszabb boot
igen, már röptében a legyet is flashelem.
a titanium pro beszerzése volt az egyik legjobb döntésem az elmúlt időszakban, egy mozdulattal öntök vissza mindent. amivel még küzdök, hogy egyik launcher sem áll vissza rendesen, épp ezért a zeam-re álltam át, ami egyáltalán nem is kínál semmiféle ilyesmit, viszont 3 perc mindent belőni, de most még azzal sem bajlódok...

dov v10 volt az első és egyetlen, amibe belekóstolhattam a bétakonyhán, de nem ízlett. le is írtam akkor, mert fél nap alatt próbáltam a gyárit és docot is, és nem sok mindent tudott hozzátenni. ez persze nem doc hibája, az alapanyaggal volt gond.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4609 Dátum: 2011, 03 04, 11:16:22 »
tesó, lőjél a zeamről magáról egy backupot titaniumban és a batch után csak azt rakd vissza, osztjóidő

én is ezt szoktam... :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4610 Dátum: 2011, 03 04, 12:00:10 »
tesó, lőjél a zeamről magáról egy backupot titaniumban és a batch után csak azt rakd vissza, osztjóidő

én is ezt szoktam... :D
kösz, bro

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #4611 Dátum: 2011, 03 04, 21:57:59 »
Hi. Probáld ki az ultit.  Rootexypp.mükszik....el megy amíg doc alakít .valamit. ami hiányzik az a saját fájlok app.

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (I9505)
  • PDA ROM: Omega v15 XXUEMJ9
« Reply #4612 Dátum: 2011, 03 05, 07:51:57 »
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a fözött rom data/app (vagy a system/app-ba???? most összezavarodtam.. :shock:) mappájába bármit be tudok illeszteni (pl titaniumbackup) és akkor az benne lesz a telepitésben?

Emlékszem valaki, valamelyik topickba adott egy nagyon jó Titanium Backup összefoglalót, nem emlékszik valaki hol volt az? (lehet hogy be kéne linkelni a FAQba is)

És még egy kérdés :D Miért irjátok azt hogy minden romba 2 launchert kell betenni?
Használj Waze navigációt. Épits közösséget!!

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4613 Dátum: 2011, 03 05, 08:37:19 »
Nah most kapsz egy lájkot! :)
A fene, én is kipróbálnám azt a béta doc romot. Én napi használatban cyanogenmod 7 használok. Szerintetek az normális? :)
hát persze, hogy normális, én is azon vagyok egy ideje, csak már nem reklámozom, mer' tariati barátom leszedi rólam a keresztvizet. Van még (jó)pár gyíkja, da amúgy über tuti. Just lovin' it!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4614 Dátum: 2011, 03 05, 10:38:28 »
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a fözött rom data/app (vagy a system/app-ba???? most összezavarodtam.. :shock:) mappájába bármit be tudok illeszteni (pl titaniumbackup) és akkor az benne lesz a telepitésben?

Emlékszem valaki, valamelyik topickba adott egy nagyon jó Titanium Backup összefoglalót, nem emlékszik valaki hol volt az? (lehet hogy be kéne linkelni a FAQba is)

És még egy kérdés :D Miért irjátok azt hogy minden romba 2 launchert kell betenni?

kicsit zavaros, de megpróbálom :)
1. a letöltött romot a belső sd gyökérbe, vagy ott valamelyik mappába tedd
2. a zipet ne módosítsd, nem valószínű, hogy utána sikerül felrakni, inkább titanium
3. a titaniumról (backupokról) kb 3 napja írtam a darky témában, ha arra gondolsz
4. a titaniumban menu egyebek, create update zip, ott az amend scriptinget válaszd, a neve pedig a titanium legyen, ha megcsinálta, akkor a zip a belső sd gyökerében lesz. Amikor recoveryben telepítetted a romot, akkor még reboot előtt válaszd újra a choose zipnél a titaniumot, és az első boot után már ott is lesz
5. azért kell két launcher, mert ha az egyik valami miatt meggajdul, ami nem gyakori, de előfordult már, akkor van másik és rendbe tudod hozni a dolgokat. Ha csak egy lenne, akkor sokkal nehezebb, a recoveryből kell játszanod :)

Jó romolást!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4615 Dátum: 2011, 03 05, 11:28:40 »
Sziasztok

Nem néztél jól körül, mivel benne van a FAQ-ban!  :p A "Programok" hozzászólás "Backup / mentés" fejezet alatt keresd, az első lesz az!  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #4616 Dátum: 2011, 03 05, 12:05:57 »
Előre láthatólag mikor emelkedik fel az üstnek a teteje, és lehet meríteni a 2.3.2-ből? ;)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4617 Dátum: 2011, 03 05, 12:56:34 »
Előre láthatólag mikor emelkedik fel az üstnek a teteje, és lehet meríteni a 2.3.2-ből? ;)

majd ha samu romot ad ki, nem egy bughalmazt

a jv1 valszeg nem lesz kint a konyhában, de nem én döntök ;)

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #4618 Dátum: 2011, 03 05, 14:03:39 »
majd ha samu romot ad ki, nem egy bughalmazt

a jv1 valszeg nem lesz kint a konyhában, de nem én döntök ;)
Szerintem ezt a bétát lehet tudatosan nyomták ki,hogy lássa a madár dolgoznak rajta  :ok:  Mert simaságba meg napi használatra a nyomába se léphet a JS5-nek.Kíváncsi leszek mikorra jön ki a végleges  ;)  De ez amilyen stádiumban van az előzőhőz (JS5) képest, eltart még egy darabig,jó lenne még nyaralás előtt feltenni a véglegest

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája
« Reply #4619 Dátum: 2011, 03 05, 14:24:20 »
Marcedli, Kromosome KÖSZI!!
(Miért nincs hálálkodós smájli?)

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #4620 Dátum: 2011, 03 05, 14:54:58 »
Szerintem ezt a bétát lehet tudatosan nyomták ki,hogy lássa a madár dolgoznak rajta  :ok:  Mert simaságba meg napi használatra a nyomába se léphet a JS5-nek.Kíváncsi leszek mikorra jön ki a végleges  ;)  De ez amilyen stádiumban van az előzőhőz (JS5) képest, eltart még egy darabig,jó lenne még nyaralás előtt feltenni a véglegest
Ha tudatosan dobták ki, akkor is szerintem régebbi verziót, hogy meglepjenek mindket, hogy ilyen gyorsan is lehet stabil verziót csinálni. :p Legalábbis én akkor tuti ezt csinálnám.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
« Reply #4621 Dátum: 2011, 03 05, 16:25:13 »
Kedves Mindenki

Főztem egy romocskát, felraktam, és mind megettem... :D Nagyon sukárnak néz ki eddig. Minden szépen működik.

Egy hibát láttam eddig, leirom, hátha segit. A Voltage Controll alkalmazásban Unsupported Kernel Detected üzit kapok.

Nagyon hálás vagyok a segitségért!! Az a baj hogy ez tényleg egy függőség... De nem baj, amugy is vegán vagyok, kell valami káros szenvedély. :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4622 Dátum: 2011, 03 05, 19:34:14 »
Kedves Mindenki

Főztem egy romocskát, felraktam, és mind megettem... :D Nagyon sukárnak néz ki eddig. Minden szépen működik.

Egy hibát láttam eddig, leirom, hátha segit. A Voltage Controll alkalmazásban Unsupported Kernel Detected üzit kapok.

Nagyon hálás vagyok a segitségért!! Az a baj hogy ez tényleg egy függőség... De nem baj, amugy is vegán vagyok, kell valami káros szenvedély. :D

Miért, a SpeedMod kernel-t támogatja a Voltage Control?  :hmm: Én azt hittem, csak az OC-s kerneleket szereti.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
« Reply #4623 Dátum: 2011, 03 06, 09:04:14 »
Miért, a SpeedMod kernel-t támogatja a Voltage Control?  :hmm: Én azt hittem, csak az OC-s kerneleket szereti.

Hát én aztatat nem tudhassam... :( Odairva nem volt, csak jo láma modjára bepipáltam minden tweaket...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4624 Dátum: 2011, 03 06, 09:41:36 »
Hát én aztatat nem tudhassam... :( Odairva nem volt, csak jo láma modjára bepipáltam minden tweaket...

hmmmm....erre most mit mondjak.....

talán annyit, hogy olvasgasd egy kicsit a romkonyha segítséget az aláírásomban...