Tudnátok segíteni nekem?
Darky-ról jöttem át Doc-ra kb 1,5 hónapja és azóta, ha csatlakoztatom USB-n a számítógéphez, akkor már 3 drive-ot csatlakoztat (a 2 helyett). Az első a belső SD, a második a külső SD, a harmadikat pedig nem lehet megnyitni, csak mutatja.
Én arra gondolok, hogy valamilyen mappának talán rw joga lett.
További problémám, és szerintem ezzel összefügg, hogy csomószor ha mondjuk a Titanium Backup-ban beállítok valamit (pl Dropbox enable), akkor kilépés után elfelejti a beállításait. Aztán kb az 5. beállítás után már megjegyzi. Ugyanezt csinálta most a "Darky ROM Configurator"-ral is (ugyanis visszaraktam a Darky-t, hátha újra megkedvelem, de nem. Szeretnék újra Doc-os lenni).
Hogyan tudok valamilyen NAGYON tiszta telepítést csinálni, ami minden jogosultságot is beállít, de mondjuk azért az IMEI számomat nem cseszi el (efs könyvtárat már lementettem, nyugi). És minden felszemetelt mappát is töröl, mert például a belső SD-m is televan már párral.
Mintha olvastam volna valahol, hogy ha a belső SD-t formattálom, akkor telepítésnél újra rak minden fontosat (gondolom az efs könyvtárat saját IMEI számom miatt nekem kell).
Köszönöm előre is!