2024, 11 15, 14:31:30

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321432 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája-2.3.2 mindjárt itt van
« Reply #4575 Dátum: 2011, 03 02, 08:38:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem működik a home gomb. De szép, és az a lényeg.
A szépség múlandó, a praktikum nem áldozható fel oltárán...
Szép csendesen (úton a munkahelyemre) visszacápáztam 9.6.6-ra. Eddig a csúcs tegrak-kal.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #4576 Dátum: 2011, 03 02, 11:40:41 »
A szépség múlandó, a praktikum nem áldozható fel oltárán...
Szép csendesen (úton a munkahelyemre) visszacápáztam 9.6.6-ra. Eddig a csúcs tegrak-kal.
én sem tartom magam épnek... de Te komám teljesen odavagy! :shock:
(kis kieg.: ezt bóknak szántam)

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #4577 Dátum: 2011, 03 02, 13:09:28 »
Fczik a talkom ezen a romon, amikor 3an beszélgetünk közös chatbe. Próbáljátok már ki hogy nektek működik-e rendesen. Szerintem nem próbáltam még soha, uhhogy lehet korábbi hiba ez már...

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4578 Dátum: 2011, 03 02, 13:20:38 »
én sem tartom magam épnek... de Te komám teljesen odavagy! :shock:
(kis kieg.: ezt bóknak szántam)
Az én koromban már ennyi bókot is meg kell becsüljön az ember. Be is keretezem:
 -----------------------------------------------------------------------------------
 l O->- O->- O->- de Te komám teljesen odavagy!  O->- O->- O->- l
 -----------------------------------------------------------------------------------
Ok, annyit árnyalnék a képen, ha a testi épségem miatt aggódnál munkábajárásilag, hogy már reggel a klotyin feltoltam SGS kernel flasherrel a sm kernelt, majd amíg a gyerekeimet elláttam, a mackózsebben kúszott a 9.6.6 felfele. Úton belaktam. Az irodában már csak a tegrak kernel + onenand volt hátra. Nem is értem, mi itt a kérdés, mindeki így csinálja. Vagy nem?
Amúgy eddigi megfigyelésimre hagyatkozva azt az általános érvényű következetést vontam le, hogy senki sem száazas.  :D :D :D
(A fórum látogatóit kivéve, természetesen)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #4579 Dátum: 2011, 03 02, 15:32:48 »
Az én koromban már ennyi bókot is meg kell becsüljön az ember. Be is keretezem:
 l O->- O->- O->- de Te komám teljesen odavagy!  O->- O->- O->- l
Ok, annyit árnyalnék a képen, ha a testi épségem miatt aggódnál munkábajárásilag, hogy már reggel a klotyin feltoltam SGS kernel flasherrel a sm kernelt, majd amíg a gyerekeimet elláttam, a mackózsebben kúszott a 9.6.6 felfele. Úton belaktam. Az irodában már csak a tegrak kernel + onenand volt hátra. Nem is értem, mi itt a kérdés, mindeki így csinálja. Vagy nem?
Amúgy eddigi megfigyelésimre hagyatkozva azt az általános érvényű következetést vontam le, hogy senki sem száazas.  :D :D :D
(A fórum látogatóit kivéve, természetesen)

Beugrottam egy kis OFF-ra:

Mintha magamat látnám, szórul szóra így szoktam csinálni. A kollégák pl. már beletörődtek, hogy odaugrok hirtelen egy technológiai géphez, és két perc múlva boldogan távozok / odin-sm kernel/ :D. Tegnap sokadik ginger - ingerem után már csak legyintettek. A gyerekek pedig meg már megszokták... :)
A tömegközlekedést meg kimondottan erre tervezték...  :-X

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4580 Dátum: 2011, 03 02, 16:15:29 »
Beugrottam egy kis OFF-ra:

Mintha magamat látnám, szórul szóra így szoktam csinálni. A kollégák pl. már beletörődtek, hogy odaugrok hirtelen egy technológiai géphez, és két perc múlva boldogan távozok / odin-sm kernel/ :D. Tegnap sokadik ginger - ingerem után már csak legyintettek. A gyerekek pedig meg már megszokták... :)
A tömegközlekedést meg kimondottan erre tervezték...  :-X

Ha már az extrém helyeknél tartunk... ahol eddig életemben ROM-ot / kernelt / stb.-t frissítettem:
- fogorvosi rendelő, kétszer
- utcán, kb. százszor
- Illemhely... asszem egyszer :D
- Busz... nagyon sokszor
Meg egyszer egy szülinapi partin is, mivel engem kértek meg, hogy fotózzak, de - az akkori rutitalanságom miatt - egy rosszul sikerült lagfixes manőver miatt teljesen meghalt a GS, csak egy FR + Wipe ROM segített a dolgon.

Amúgy az új JV1-es ROM a kezdeti gyermekbetegségeket leszámítva igen-igen jó...  :taps: Nagyon jó ROM lesz ebből, ha megfoltozzák, meg kissé alakít még rajta Doc! Csak győzzük kivárni!  :p Mindennapi használatra azonban még nem igazán alkalmas, ezért hajnalban vissza is tettem szépen a 9.6.6-ot, azt legalább mindenre lehet használni!  :p
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #4581 Dátum: 2011, 03 02, 16:21:47 »
Ha már az extrém helyeknél tartunk... ahol eddig életemben ROM-ot / kernelt / stb.-t frissítettem:
- fogorvosi rendelő, kétszer
- utcán, kb. százszor
- Illemhely... asszem egyszer :D
- Busz... nagyon sokszor
Meg egyszer egy szülinapi partin is, mivel engem kértek meg, hogy fotózzak, de - az akkori rutitalanságom miatt - egy rosszul sikerült lagfixes manőver miatt teljesen meghalt a GS, csak egy FR + Wipe ROM segített a dolgon.
Én ha az általad elmlített 3. helyen csinálom akkor mindig sikeres lesz a rom  :D

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4582 Dátum: 2011, 03 02, 17:44:55 »
Én ha az általad elmlített 3. helyen csinálom akkor mindig sikeres lesz a rom  :D
nagyon-nagyon lol

R2D20208

• Vendég
« Reply #4583 Dátum: 2011, 03 03, 12:19:26 »
Sziasztok! Segitséget kérnék! Darky 9.3 van a pdamon Speed kerner..Meg szeretném kérdezni, hogy kezdjem el a doc rom felrakását? Ki szeretném próbálni. Mik a feltételei? Előre is köszönöm!

horizotya

• Vendég
« Reply #4584 Dátum: 2011, 03 03, 12:41:51 »
Sziasztok! Segitséget kérnék! Darky 9.3 van a pdamon Speed kerner..Meg szeretném kérdezni, hogy kezdjem el a doc rom felrakását? Ki szeretném próbálni. Mik a feltételei? Előre is köszönöm!
Neked kell főzni egyet itt:http:You are not allowed to view links. Register or Login elsőre kicsit nehéznek tünhet de  nagyon 1xü,
elkészitéséhez itt találsz magyarázatot:You are not allowed to view links. Register or Login

horizotya

• Vendég
« Reply #4585 Dátum: 2011, 03 03, 13:14:36 »
Ha pedig kész vagy a főzéssel igy tudod feltenni
A letöltött főzött romot felrakod a belső sd kártyára
Belépsz a Recovery módban
CWM-ben install zip from sd card-->choose zip from sd, kiválasztod a ROM fájlt, megerősíted és települ ha kész a telepités akkor reboot system now, bebootol és kész  :ok:

aroland

• Vendég
« Reply #4586 Dátum: 2011, 03 03, 13:22:14 »
Tudnátok segíteni nekem?
Darky-ról jöttem át Doc-ra kb 1,5 hónapja és azóta, ha csatlakoztatom USB-n a számítógéphez, akkor már 3 drive-ot csatlakoztat (a 2 helyett). Az első a belső SD, a második a külső SD, a harmadikat pedig nem lehet megnyitni, csak mutatja.
Én arra gondolok, hogy valamilyen mappának talán rw joga lett.
További problémám, és szerintem ezzel összefügg, hogy csomószor ha mondjuk a Titanium Backup-ban beállítok valamit (pl Dropbox enable), akkor kilépés után elfelejti a beállításait. Aztán kb az 5. beállítás után már megjegyzi. Ugyanezt csinálta most a "Darky ROM Configurator"-ral is (ugyanis visszaraktam a Darky-t, hátha újra megkedvelem, de nem. Szeretnék újra Doc-os lenni).
Hogyan tudok valamilyen NAGYON tiszta telepítést csinálni, ami minden jogosultságot is beállít, de mondjuk azért az IMEI számomat nem cseszi el (efs könyvtárat már lementettem, nyugi). És minden felszemetelt mappát is töröl, mert például a belső SD-m is televan már párral.
Mintha olvastam volna valahol, hogy ha a belső SD-t formattálom, akkor telepítésnél újra rak minden fontosat (gondolom az efs könyvtárat saját IMEI számom miatt nekem kell).
Köszönöm előre is!

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4587 Dátum: 2011, 03 03, 13:54:40 »
Neked kell főzni egyet itt:http:You are not allowed to view links. Register or Login elsőre kicsit nehéznek tünhet de  nagyon 1xü,
elkészitéséhez itt találsz magyarázatot:You are not allowed to view links. Register or Login
Annyit fűznék hozzá, hogy kényelmesen főzhetsz az SGSről is: You are not allowed to view links. Register or Login
Hajrá!

horizotya

• Vendég
« Reply #4588 Dátum: 2011, 03 03, 14:06:38 »
Annyit fűznék hozzá, hogy kényelmesen főzhetsz az SGSről is: You are not allowed to view links. Register or Login
Hajrá!
Király! Az ember mindig tanul  :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #4589 Dátum: 2011, 03 03, 14:33:46 »
Tudnátok segíteni nekem?
Hogyan tudok valamilyen NAGYON tiszta telepítést csinálni, ami minden jogosultságot is beállít, de mondjuk azért az IMEI számomat nem cseszi el (efs könyvtárat már lementettem, nyugi). És minden felszemetelt mappát is töröl, mert például a belső SD-m is televan már párral.
Mintha olvastam volna valahol, hogy ha a belső SD-t formattálom, akkor telepítésnél újra rak minden fontosat (gondolom az efs könyvtárat saját IMEI számom miatt nekem kell).
Köszönöm előre is!

Ha a nulláról szeretnél indulni, egy clean install a javasolt. Odinnal tegyél fel egy 3-fájlos 2.2.1-es ROM-ot, re-partitionnal, majd varázsolj rá egy CWM-es kernelt. Ezután CWM-ből a biztonság kedvéért töröld ki a szemetet (dalvik, battery stats, usw.), majd tegyél fel egy sima wipe ROM-ot.
A "szemét" (junk) fájlokat és mappákat a Clean Install letörli, kivétel ugye a belső SD, amit vagy számítógépen tudsz formatálni, vagy akár egy számkódos Hard Resettel az SGS-ről is.
Olyan program tudomásom szerint nincs, mint pl. a Win7 Manager, ami automatikusan felkutatja és letörli a kéretlen / töredezett alkalmazásokat...  :hmm:

aroland

• Vendég
« Reply #4590 Dátum: 2011, 03 03, 14:53:31 »
Ha a nulláról szeretnél indulni, egy clean install a javasolt. Odinnal tegyél fel egy 3-fájlos 2.2.1-es ROM-ot, re-partitionnal, majd varázsolj rá egy CWM-es kernelt. Ezután CWM-ből a biztonság kedvéért töröld ki a szemetet (dalvik, battery stats, usw.), majd tegyél fel egy sima wipe ROM-ot.
A "szemét" (junk) fájlokat és mappákat a Clean Install letörli, kivétel ugye a belső SD, amit vagy számítógépen tudsz formatálni, vagy akár egy számkódos Hard Resettel az SGS-ről is.
Olyan program tudomásom szerint nincs, mint pl. a Win7 Manager, ami automatikusan felkutatja és letörli a kéretlen / töredezett alkalmazásokat...  :hmm:
Köszönöm!

És mit csinál a Hard Reset? Ezután vissza kell tennem az EFS mappát?

R2D20208

• Vendég
« Reply #4591 Dátum: 2011, 03 03, 14:54:56 »
Ha pedig kész vagy a főzéssel igy tudod feltenni
A letöltött főzött romot felrakod a belső sd kártyára
Belépsz a Recovery módban
CWM-ben install zip from sd card-->choose zip from sd, kiválasztod a ROM fájlt, megerősíted és települ ha kész a telepités akkor reboot system now, bebootol és kész  :ok:
Én romot főzni? És ha elcseszek valamit? Sztem nem mernék egyedül nekiállni :(

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #4592 Dátum: 2011, 03 03, 14:55:52 »
Köszönöm!

És mit csinál a Hard Reset? Ezután vissza kell tennem az EFS mappát?

Normál esetben nem. A Hard Resetnek igazából két fajtája is van, az egyik csak mindent a gyári értékekre állít vissza, míg a másik a szó szoros értelmében minden fájlt, ami "él és mozog" :P, letakarít a rendszerről, beleértve a belső SD tartalmát is, viszont a szükséges, rendszer-szintű és a rendszer optimális működéséhez szükséges fájlok és mappák (így az efs is) természetesen megmaradnak.

R2D20208

• Vendég
« Reply #4593 Dátum: 2011, 03 03, 15:01:24 »
Na felmentem a romkonyhára..Amit ajánlott eomot töltöm lefele.Ezt fogom majd megfőzni? :-D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #4594 Dátum: 2011, 03 03, 15:22:50 »
Na felmentem a romkonyhára..Amit ajánlott eomot töltöm lefele.Ezt fogom majd megfőzni? :-D

én darkyy után még egy MR-be is betenném, hogy rendezze a spineket egy irányba, de mindegy :D

Lényeg: rakd a romot a belső sd-re
1. lépj be recoverybe
2. wipe cache partition
3. wipe data (factory reset)
4. advanced...menü-> wipe dalvik
5. vissza a főmenübe
6. install zip from sd ->choose zip, kiválasztod a rom zipet és leokézod.

ennyi

és ez mind szépen le van írva az első hozzászólásban.
aztán a GYIKban is vannak dolgok

aztán meg itt is kapsz segítséget, ha igényled :)

Titanium: ha vkinek a beállítások nem maradnak meg (bár EZ is le van írva a GYIKban.....) akkor a dbdata/databases mappában keresse meg az adott app beállításait (gondolom valami arra emlékeztető lehet, hogy com.keramidas.TitaniumBackupPro) és törölje azt a mappát, majd reboot. Utána meg fogja jegyezni...

Ha esetleg valaki nem találja a DocRom GYIK-ot, azt nagyon sajnálom, segítségéppen elárulom, hogy mind a 3.hozzászólásban, mind az aláírásomban szerepel.  :p
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #4595 Dátum: 2011, 03 03, 16:06:20 »
Nosztalgia

Véletlenül az első oldalt nyitottam meg, és érdekes párbeszédet olvastam:
Idézet
A mai nappal befejezettnek tekintem a folyamatos ROM cseréket (pontosabban felfüggesztem a Gingerbead megjelenéséig, illetve Sztupy esetleges mesterművéig, bár ez a mai napig inkább csak olyan, mint Columbo felesége, mindenki beszél róla, de senki sem látta   ).

Idézet
Aha. Persze... én is mindig ezt mondom...

Azért az elsőben is volt némi igazság.

horizotya

• Vendég
« Reply #4596 Dátum: 2011, 03 03, 16:24:00 »
Szóról szóra én is ezt mondtam magamnak annak idején,maga a rom főzést nem is lehet elrontani csak lépésről lépésre kell haladni ki kell pipálni ami kell erre van segitségül ez:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #4597 Dátum: 2011, 03 03, 16:36:46 »
Hajrá!
És előreláthatólag mikor emelkedik fel a 2.3.2-es üstnek a teteje? ;)

R2D20208

• Vendég
« Reply #4598 Dátum: 2011, 03 03, 19:33:04 »
És előreláthatólag mikor emelkedik fel a 2.3.2-es üstnek a teteje? ;)
Én megpróbáltam pdan romot főzni.Végigvitte a dolgot, egészen a downloadig. Rányomtam, "nem támogatott fájltipus" nem tudta letölteni. A másik. Felraktam a főzött romot, nincs álló 3/4 es billentyűzetem. Vagyis van, de betű helyett a számok jönnek. Pedig qwertyt meg T9 et nem használok. Van valakinek 5 lete billentyűzettel kapcsolatban?

horizotya

• Vendég
« Reply #4599 Dátum: 2011, 03 03, 21:30:08 »
Hajrá!
Tényleg 1xü  :ok:,csináltam is egyet  :taps: