2024, 11 16, 11:01:31

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321463 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bajusz66

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája
« Reply #4125 Dátum: 2011, 01 28, 08:15:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
XXJPU = Froyo = 3e-s recovery = az update.zip-es módszer sajnos nem fog menni. Szedj le és tegyél fel Odinnal egy eleve CWM-es kernelt, és kész is vagy! :) (Van más út is, de ez az egyszerűbb.)
És mi az a másik út a 2e recoveryhez? Mert hardcore kerneljei mostanában számomra úgy sz....k ahogy vannak.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #4126 Dátum: 2011, 01 28, 09:30:40 »
Mi ez a lazulás?  :p Hosszú idő óta ez lesz az első hétvégém, hogy nem ROMolok?  :ok:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #4127 Dátum: 2011, 01 28, 10:53:16 »
Mi ez a lazulás?  :p Hosszú idő óta ez lesz az első hétvégém, hogy nem ROMolok?  :ok:
Nekem is az elvárt alá esett az adrenalin szintem az elmúlt pár rommentes nap után, és feltúrtam lastsufo legújabb kernelét (4_7_0, azóta van mégújabb), ext4 bind lagfix-szel, 1200 Hz-re túlhúzva (mondom, elég depis voltam), a quadrant persze 2100-2200 körül muzsikált, alig fért a képernyőre. Maradhatott volna is, de a képernyő periodikusan kivilágosodott/sötétedet, amiről szerintem a VSF (Variable Screen Frequency) tehet. Elméletileg a VSF_enable szerkesztésével le hetet tiltatni, de nem jött össze, úgyhogy gondoltam, jöhet a legújabb (q, persze abból is van újabb) speedmod. A lagfix leszedése utáni back-up/restore-ba meg belehalt a jószág, úgyhogy pár órába beletelt, mire sikerült életre keltenem. Jellemző, hogy már a pulzusa sem ugrik meg az embernek már egy idő után egy féltégla állapottól, max azon bosszankodik, hogy megint lakhatja be a cuccost.
Most viszont olyat tapasztalok, amit muszáj elétek tárnom! A kis kalandom után a spedmod kernel (g és r is), tweak-ekkel, de lagfix nélkül (igazuk van a nagyoknak, akik azt mondják, már enélkül is teljesen akadásmentes) nem bírok a quadrant-tal 1900-nál kisebb értéket mérni.  :D :taps: :ok: Lehet, hogy benne maradt valami a lastsufo-ból?
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #4128 Dátum: 2011, 01 28, 11:16:20 »
Nekem is az elvárt alá esett az adrenalin szintem az elmúlt pár rommentes nap után, és feltúrtam lastsufo legújabb kernelét (4_7_0, azóta van mégújabb), ext4 bind lagfix-szel, 1200 Hz-re túlhúzva (mondom, elég depis voltam), a quadrant persze 2100-2200 körül muzsikált, alig fért a képernyőre. Maradhatott volna is, de a képernyő periodikusan kivilágosodott/sötétedet, amiről szerintem a VSF (Variable Screen Frequency) tehet. Elméletileg a VSF_enable szerkesztésével le hetet tiltatni, de nem jött össze, úgyhogy gondoltam, jöhet a legújabb (q, persze abból is van újabb) speedmod. A lagfix leszedése utáni back-up/restore-ba meg belehalt a jószág, úgyhogy pár órába beletelt, mire sikerült életre keltenem. Jellemző, hogy már a pulzusa sem ugrik meg az embernek már egy idő után egy féltégla állapottól, max azon bosszankodik, hogy megint lakhatja be a cuccost.
Most viszont olyat tapasztalok, amit muszáj elétek tárnom! A kis kalandom után a spedmod kernel (g és r is), tweak-ekkel, de lagfix nélkül (igazuk van a nagyoknak, akik azt mondják, már enélkül is teljesen akadásmentes) nem bírok a quadrant-tal 1900-nál kisebb értéket mérni.  :D :taps: :ok: Lehet, hogy benne maradt valami a lastsufo-ból?
Tuti nincs lagfix? Mert ez pont úgy néz ki mint a lagfix. Semmivel sem jobb egyik érték sem, mint a normál romok esetében (cpu/memória) csak az i/o nött meg. Ahogy ezt a lagfixek is csinálják!

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #4129 Dátum: 2011, 01 28, 11:55:08 »
Tuti nincs lagfix? Mert ez pont úgy néz ki mint a lagfix. Semmivel sem jobb egyik érték sem, mint a normál romok esetében (cpu/memória) csak az i/o nött meg. Ahogy ezt a lagfixek is csinálják!

Hi.

1900 at lagfixel sem csinálna a sm kernel.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #4130 Dátum: 2011, 01 28, 12:50:14 »
Lehet, hogy benne maradt valami a lastsufo-ból?

ha igen, ha nem, valami nagyon nem gömbölyű arrafelé.

csekkold esetleg, hogy nincs-e valami loop vagy data bind belőve az advanced lagfix dolgoknál a recoveryben.

Ha nincs, akkor szvsz ODIN és repart ...ha tetszik, ha nem ...ha már úgyis megerőszakolod, akkor tedd rendesen:)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #4131 Dátum: 2011, 01 28, 13:26:43 »
Nem akarok linkelgetni, de a Darky' romos topicban megszületett a tökéletes telefonbeszélgetés rögzítés módja! (cwm-es zip+új gomb a telefonnál. Nálunk is működik!!! )

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4132 Dátum: 2011, 01 28, 13:41:41 »
Nem akarok linkelgetni, de a Darky' romos topicban megszületett a tökéletes telefonbeszélgetés rögzítés módja! (cwm-es zip+új gomb a telefonnál. Nálunk is működik!!! )
Nyugodtan linkelheted, nem számít wareznek a Pfc Darky témája a Doc témában:

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Lacus_

• Vendég
« Reply #4133 Dátum: 2011, 01 28, 14:02:10 »
Nyugodtan linkelheted, nem számít wareznek a Pfc Darky témája a Doc témában:
Épp most írtam oda valamit, szerintetek működik ???

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4134 Dátum: 2011, 01 28, 14:31:34 »

Faintos!  :ok: Bár igaz, hogy én nem nagyon szoktam telefonbeszélgetéseket rögzíteni (csak a magánnyomozóm! :D:D), azért kíváncsisásgképp felteszem. Aki már próbálta és működött, azt kérem, hogy körmölje be az eredményt!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #4135 Dátum: 2011, 01 28, 14:35:11 »
Faintos!  :ok: Bár igaz, hogy én nem nagyon szoktam telefonbeszélgetéseket rögzíteni (csak a magánnyomozóm! :D:D), azért kíváncsisásgképp felteszem. Aki már próbálta és működött, azt kérem, hogy körmölje be az eredményt!  :ok:

Csak így egyszerűen: TÖKÉLETES!!!

Magánban én sem nyomozok  :D :taps: :p , de sokat vezetek és ilyenkor rendszeresen több olyan információt kapok (nevek, címek, telefonszámok, események - stb.) amihez jegyzetelni KELL-ene, ami félreállás nélkül nem megy,  így viszont  :ok:

(Természetesen a telefont ilyenkor csak kihangosítva használom...  :D )

Lacus_

• Vendég
« Reply #4136 Dátum: 2011, 01 28, 14:39:12 »
Na most tettem fel másodjára és működik  ;) :ok:
Az a gond hogy az eredetitől elvész a kezdeti hangos csengőhangerő amit feltettem, hameg kicserélem a Phone.apk-t a zipben akkor meg nem jelenik meg a Rec lehetőség  :hmm: :(
Ezt valamelyik okos guru osszehozhatná a kettőt  :ima: :ima:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #4137 Dátum: 2011, 01 28, 14:49:51 »
Na most tettem fel másodjára és működik  ;) :ok:
Az a gond hogy az eredetitől elvész a kezdeti hangos csengőhangerő amit feltettem, hameg kicserélem a Phone.apk-t a zipben akkor meg nem jelenik meg a Rec lehetőség  :hmm: :(
Ezt valamelyik okos guru osszehozhatná a kettőt  :ima: :ima:

Most el kell egy kis időre mennem, de ha hazaérkeztem, akkor megpróbálom!  ;)
Amúgy jó hallani, hogy végre EZ a funckió is működik az Androidnál - így most már tényleg nem sajnálok / irigylek semmit sem a WinMo-tól!  :D

Lacus_

• Vendég
« Reply #4138 Dátum: 2011, 01 28, 14:57:21 »
Most el kell egy kis időre mennem, de ha hazaérkeztem, akkor megpróbálom!  ;)
Amúgy jó hallani, hogy végre EZ a funckió is működik az Androidnál - így most már tényleg nem sajnálok / irigylek semmit sem a WinMo-tól!  :D
Nem sok idő kellett hogy rájöjjenek végre  ;) :D
Már csak az előző problémát kéne összegyúrniuk, mert utálom a halk kezdeti csörgést  :hmm: >:(

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #4139 Dátum: 2011, 01 28, 15:40:05 »
ha igen, ha nem, valami nagyon nem gömbölyű arrafelé.
csekkold esetleg, hogy nincs-e valami loop vagy data bind belőve az advanced lagfix dolgoknál a recoveryben.
Ha nincs, akkor szvsz ODIN és repart ...ha tetszik, ha nem ...ha már úgyis megerőszakolod, akkor tedd rendesen:)
Nem találtam semmi gyanúsat, minden rfs és ext2, data bind false.
Majd ha Doc kiad valamit, akkor megcsinálom feszítővassal (három bepipázott négerrel) :-)
Vagy Darky. Vagy supercuiro, vagy bárki, csak nyomja mááááár.
De addig tapodtat se, size does matter.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

horizotya

• Vendég
« Reply #4140 Dátum: 2011, 01 28, 16:56:08 »
hol lehet letölteni és mi a neve annak a proginak amivel a fözött rom zip-be tudnék modositani kitörölni,belerakni progikat?

Lacus_

• Vendég
« Reply #4141 Dátum: 2011, 01 28, 17:08:35 »
hol lehet letölteni és mi a neve annak a proginak amivel a fözött rom zip-be tudnék modositani kitörölni,belerakni progikat?
Minek ahoz program ???
Tc-vel megnyitod a zippet (nem kicsomagolod) és az app mappából kitörlöd ami nem kell .apk vagy teszel bele  ;)
Utána újra felteszed a PDA-ra és kész is  ;)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #4142 Dátum: 2011, 01 28, 17:09:21 »
Van olyan valaki aki próbálta már darky romját? Lehet hétfön kipróbálom, minimum egy hét erejéig, ha akarjátok készítek majd róla egy beszámolót!
Áhh,nem dehogy.Te leszel az első aki használja. ;D
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #4143 Dátum: 2011, 01 28, 17:10:07 »
Nem sok idő kellett hogy rájöjjenek végre  ;) :D
Már csak az előző problémát kéne összegyúrniuk, mert utálom a halk kezdeti csörgést  :hmm: >:(

Most értem haza, de még sajnos nem tudtam nekiállni a dolognak. Amúgy az jutott eszembe, hogyha a 2-oldali hívásrögzítő feltelepítése után felteszed You are not allowed to view links. Register or Login itt, akkor nem szűnik meg a kezdeti halk csörgés?  :hmm: Próbáld már ki légyszi, mert ha működik, akkor megvan, hogy honnan lenne érdemes elindulni, ha a 2-oldali hívásrögzítő .zip-jébe akarjuk beleépíteni a normális csörgéshez tartozó file-t.

Lacus_

• Vendég
« Reply #4144 Dátum: 2011, 01 28, 17:16:39 »
Most értem haza, de még sajnos nem tudtam nekiállni a dolognak. Amúgy az jutott eszembe, hogyha a 2-oldali hívásrögzítő feltelepítése után felteszed You are not allowed to view links. Register or Login itt, akkor nem szűnik meg a kezdeti halk csörgés?  :hmm: Próbáld már ki légyszi, mert ha működik, akkor megvan, hogy honnan lenne érdemes elindulni, ha a 2-oldali hívásrögzítő .zip-jébe akarjuk beleépíteni a normális csörgéshez tartozó file-t.
Nekem ezer éve bent van az a phone ami megszünteti és még Bezke témájában is az van, de felülírta, ha meg kicserélem a zipben akkor megse jelenik a felvevő funkció  :hmm: :oops:
Ezért írtam hogy, a ketőt kéne valahogy összemókolni, vagy az xda-s srácoknak szólni hogy a másik verziót is csinálják meg  ;)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #4145 Dátum: 2011, 01 28, 17:38:56 »
Nekem ezer éve bent van az a phone ami megszünteti és még Bezke témájában is az van, de felülírta, ha meg kicserélem a zipben akkor megse jelenik a felvevő funkció  :hmm: :oops:
Ezért írtam hogy, a ketőt kéne valahogy összemókolni, vagy az xda-s srácoknak szólni hogy a másik verziót is csinálják meg  ;)

Én is kipróbáltam egy saját Phone.apk-val, de nem akar működni!  :( Vélhetően át kellene szerkeszteni valamit a felvevő Phone.apk-jábán, de az a gond, hogy én ehhez ilyen mélységekben nem értek.  :(

Lacus_

• Vendég
« Reply #4146 Dátum: 2011, 01 28, 17:41:48 »
Én is kipróbáltam egy saját Phone.apk-val, de nem akar működni!  :( Vélhetően át kellene szerkeszteni valamit a felvevő Phone.apk-jábán, de az a gond, hogy én ehhez ilyen mélységekben nem értek.  :(
Akkor várunk még kicsit, tuti megoldódik és szerintem hamarabb mert. adott a verzió csak valamit átkell írni  :hmm:
Na ehez már énse értek  :(
Ezért írtam hogy, szóljatok az xda-n a másik Phone-t is csinálják meg ha nem nagy kérés  ;)

horizotya

• Vendég
« Reply #4147 Dátum: 2011, 01 28, 18:32:56 »
Minek ahoz program ???
Tc-vel megnyitod a zippet (nem kicsomagolod) és az app mappából kitörlöd ami nem kell .apk vagy teszel bele  ;)
Utána újra felteszed a PDA-ra és kész is  ;)
ÓÓ  :shock: Nem is tudtam hogy a jó öreg total commander-rel ilyen 1x-ü  :ok: köszi

Nem elérhető adp11

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: DocRom V4.0 XXJPU + AnzoV2.2
« Reply #4148 Dátum: 2011, 01 28, 19:40:20 »
huh ma egy kicsit megijedtem... épp fel akartam hívni valakit, bill zár ki és a telefon nem reagált semmi érintésre... és nem befagyott mert a fizikai gombokra reagált. Hála isten restart segített rajta. Valaki már találkozott hasonlóval? Miért lehetett ez?

Nem elérhető zorromoto

« Reply #4149 Dátum: 2011, 01 28, 19:51:52 »
Remélem nem gond ,hogy ide is beírom a saját tapasztalatom a beszélgetés rögzítéssel kapcsolatba.
Feltettem cwm-ba  az zip-et.Tényleg működik ,de sztem a tömörítés miatt  nagyon rossz a minőség ,és hallkabb is mint pl ,és most jön számomra  a meglepetés a total recal-al rözített felvétel.szerintem hangosabb is és jobban érthető a beszélgetés az utobbbi programmal.Arról nem is bszélve ,hogy  a total.r  autómatán indúl és le is áll.

Aki gondolja próbálja ki azt is már csak a tapasztalatok miatt is.