Mi ez a lazulás? Hosszú idő óta ez lesz az első hétvégém, hogy nem ROMolok?
Nekem is az elvárt alá esett az adrenalin szintem az elmúlt pár rommentes nap után, és feltúrtam lastsufo legújabb kernelét (4_7_0, azóta van mégújabb), ext4 bind lagfix-szel, 1200 Hz-re túlhúzva (mondom, elég depis voltam), a quadrant persze 2100-2200 körül muzsikált, alig fért a képernyőre. Maradhatott volna is, de a képernyő periodikusan kivilágosodott/sötétedet, amiről szerintem a VSF (Variable Screen Frequency) tehet. Elméletileg a VSF_enable szerkesztésével le hetet tiltatni, de nem jött össze, úgyhogy gondoltam, jöhet a legújabb (q, persze abból is van újabb) speedmod. A lagfix leszedése utáni back-up/restore-ba meg belehalt a jószág, úgyhogy pár órába beletelt, mire sikerült életre keltenem. Jellemző, hogy már a pulzusa sem ugrik meg az embernek már egy idő után egy féltégla állapottól, max azon bosszankodik, hogy megint lakhatja be a cuccost.
Most viszont olyat tapasztalok, amit muszáj elétek tárnom! A kis kalandom után a spedmod kernel (g és r is), tweak-ekkel, de lagfix nélkül (igazuk van a nagyoknak, akik azt mondják, már enélkül is teljesen akadásmentes) nem bírok a quadrant-tal 1900-nál kisebb értéket mérni.
Lehet, hogy benne maradt valami a lastsufo-ból?