Feladom ez már nem emberi tempo..
Mik a főbb változások leírnátok?? a nyelvismeretem = 0.
Előre is köszi
Ha megmondod hol találtad meg a változások listáját, akkor még le is fordítom..., de kerestem az xda-n sem doc sem stefunel nem írta, hogy milyen változások vannak a 7.9.5-ben (aztán lehet én vagyok a gyenge)
Mellesleg tényleg nem normális ez a tempó, hogy ilyen sűrűn jön ki az újabb és újabb rom. Kezdem úgy érezni, hogy hiába a sok béta tesztelés és béta konyha, valahogy csak a baj van az új cwm 3.0-ás scripttel. Azt nem értem, hogy miért kell akkor kirakni publicba, mert azt nem hinném, hogy magában a romban mindig ennyi újítás és finomítás lenne. Eddig mindenki röhögött darky-n, hogy nap, mint nap adta ki az újabb és újabb romokat, aztán most úgy tűnik Doc is ebbe a "csapdába" esett. Félre értés ne essék, én maradok hű Doc "rajongó" csak tényleg kicsit gáz már, hogy minden nap romot lehet frissíteni, és pontosan nincs leírva, hogy milyen optimalizálás vagy egyáltalán milyen módosítás történt, így az ember azt sem tudja, hogy érdemes e felrakni az újabb és újabb verziót. Én speciel a 7.1.1- el tökéletesen meg voltam elégedve sebességre is és akkufogyasztásra is. Az attól felfelé következő romokban nem láttam érdemi változást , sőt inkább csak rövidebb akkuidőt (persze ezt sem lehet konkrétan kijelenteni, ha az ember naponta/2 naponta romot frissít).
Az viszont nagyon érdekes, hogy a wifim egyszer alig tud csatlakozni, egyszer meg pikk-pakk, értem ezt a különböző romok telepítése után, úgy hogy természetesen első alkalommal megtalálja és csatlakozik is, de utána pl másnap amikor használnám, akkor az egyik romon gond nélkül vissza tud csatlakozni normálisan a wifihez a másik romon meg ki be kell kapcsolgatnom a wifit, hogy egyáltalán csatlakozzon (static IP-t használok). Mindig JPY modemet rakok föl és lehetőleg ugyanazokat az alkalmazásokat is, egyszóval ha ezt valaki el tudja nekem magyarázni az jó lenne.
Draft N-es wifim van és mindig legalább 2 vonásnyit lát a jelerősségből.
És még valami... a konyhában lévő base appsban a Voice Search az egyenlő a hangutasítással? Ha igen, akkor érdekes, hogy egyszer sem rakom bele a főzött romomba és ennek ellenére minden egyes romtelepítés (wipe) után ott figyel az alkalmazások között. Megnéztem a generált rom txt-jét, elvileg valóban nem teszi bele. Akkor ez most hogy is van?