2024, 11 17, 00:54:41

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321571 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető macisajt

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3825 Dátum: 2011, 01 15, 20:31:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ne idegesits  :ima:

Feladom ez már nem emberi tempo..

Mik a főbb változások leírnátok?? a nyelvismeretem = 0.

Előre is köszi

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3826 Dátum: 2011, 01 15, 20:36:32 »

Előre is köszi

Én is kíváncsi vagyok remélem jön marcedli mester és elmondja.
És még új sm kernel is van :D k12n

K12N: 15-Jan-2011

- More balanced auto-brightness tuning, brighter indoors vs K12M
- Auto-brightness changes in 4 seconds instead of 6 seconds in K12M
- Lowered voice call and recording microphone levels a bit

Nem elérhető slo

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #3827 Dátum: 2011, 01 15, 20:40:49 »
Hali!
Tegnap már nem voltam este hogy visszairjak..annyit szeretnék csak hogy 2winmo volt ez elött egy omnia és egy omnia2.EGYETLEN dolog ami hiányzik azóta, az pedig a vaku és csak az elemlámpa üzemmód miatt,de megoldottam 1 kb akkora kis lámpával mint 1 lézerceruza és tökéletes.

A marketen 1millió fajta flashlight programot találsz ami a kijelződet használja elemlámpaként. Nekem az ExFlashlight tökéletesen bevált, de van olyan is ami villog, meg te választhatod ki, hogy milyen színnel világítson.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3828 Dátum: 2011, 01 15, 20:44:23 »
Köszönöm az igyekezetet, de sajnos ez a qiuckboot lett.
De legalább megprobáltad.. Köszi.. ;)

Na basszus, tényleg!  :oops: Bocs!  :D You are not allowed to view links. Register or Login itt már tényleg a Quick Office!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető slo

• PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #3829 Dátum: 2011, 01 15, 21:13:28 »

Előre is köszi

Ha megmondod hol találtad meg a változások listáját, akkor még le is fordítom..., de kerestem az xda-n sem doc sem stefunel nem írta, hogy milyen változások vannak a 7.9.5-ben (aztán lehet én vagyok a gyenge)

Mellesleg tényleg nem normális ez a tempó, hogy ilyen sűrűn jön ki az újabb és újabb rom. Kezdem úgy érezni, hogy hiába a sok béta tesztelés és béta konyha, valahogy csak a baj van az új cwm 3.0-ás scripttel. Azt nem értem, hogy miért kell akkor kirakni publicba, mert azt nem hinném, hogy magában a romban mindig ennyi újítás és finomítás lenne. Eddig mindenki röhögött darky-n, hogy nap, mint nap adta ki az újabb és újabb romokat, aztán most úgy tűnik Doc is ebbe a "csapdába" esett. Félre értés ne essék, én maradok hű Doc "rajongó" csak tényleg kicsit gáz már, hogy minden nap romot lehet frissíteni, és pontosan nincs leírva, hogy milyen optimalizálás vagy egyáltalán milyen módosítás történt, így az ember azt sem tudja, hogy érdemes e felrakni az újabb és újabb verziót. Én speciel a 7.1.1- el tökéletesen meg voltam elégedve sebességre is és akkufogyasztásra is. Az attól felfelé következő romokban nem láttam érdemi változást , sőt inkább csak rövidebb akkuidőt (persze ezt sem lehet konkrétan kijelenteni, ha az ember naponta/2 naponta romot frissít).
Az viszont nagyon érdekes, hogy a wifim egyszer alig tud csatlakozni, egyszer meg pikk-pakk, értem ezt a különböző romok telepítése után, úgy hogy természetesen első alkalommal megtalálja és csatlakozik is, de utána pl másnap amikor használnám, akkor az egyik romon gond nélkül vissza tud csatlakozni normálisan a wifihez a másik romon meg ki be kell kapcsolgatnom a wifit, hogy egyáltalán csatlakozzon (static IP-t használok). Mindig JPY modemet rakok föl és lehetőleg ugyanazokat az alkalmazásokat is, egyszóval ha ezt valaki el tudja nekem magyarázni az jó lenne.
Draft N-es wifim van és mindig legalább 2 vonásnyit lát a jelerősségből.

És még valami... a konyhában lévő base appsban a Voice Search az egyenlő a hangutasítással? Ha igen, akkor érdekes, hogy egyszer sem rakom bele a főzött romomba és ennek ellenére minden egyes romtelepítés (wipe) után ott figyel az alkalmazások között. Megnéztem a generált rom txt-jét, elvileg valóban nem teszi bele. Akkor ez most hogy is van?

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3830 Dátum: 2011, 01 15, 21:20:50 »
Na basszus, tényleg!  :oops: Bocs!  :D You are not allowed to view links. Register or Login itt már tényleg a Quick Office!  :ok:
belefôztem én is a quickoffice-t de miben tudhat többet a think free tôl?
ez a generation x elég jó... a névjegyeknél jók a képarànyok, és a talkban is teljesméretûek a képek... nincs idétlen keret :D
 :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3831 Dátum: 2011, 01 15, 21:30:51 »
belefôztem én is a quickoffice-t de miben tudhat többet a think free tôl?
ez a generation x elég jó... a névjegyeknél jók a képarànyok, és a talkban is teljesméretûek a képek... nincs idétlen keret :D
 :D

Nem tudom... szebb a felülete!  :D Én is csak a tesztelés végett tettem fel, de semmivel nem tud többet a ThinkFree-nél szerintem.

Szerk.: A Generation X tényleg */@&# jó. Nem tudok betelni vele, annyira tetszik ez az ezüst/kék párosítás, és az új tárcsázó is! Egy ideig biztosan maradni fog!  :ok:

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3832 Dátum: 2011, 01 16, 02:01:47 »
Az sgs toolsban benne van, és le is tudod vele cseréltetni a kamera alkalmazást.
Ohh, köszi szépen. Nem vettem észre. Működik:-)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3833 Dátum: 2011, 01 16, 02:24:43 »
Ohh, köszi szépen. Nem vettem észre. Működik:-)

Működni tényleg működik, de fel kell hívnom arra a figyelmet, hogy az SGS Tools-os Camera Hack script nem teljesen jó. Az engedélyezése után ugyanis - a legtöbb felhasználónál - a kamerát használó alkalmazások (lásd. Google Googles, Layar, et cetera) mindegyike FC-vel reagál a megnyitásra.  :( Ezen sajnos nem lehet változtatni, hacsak ki nem adtak egy új, javított Camera Hack-es scriptet.

Ami még tovább fokozza az "örömöt", az az, hogy hiába állítjuk vissza az eredeti állapotot a restore camera.txt-vel, az említett alkalmazások ugyanúgy fagyni fognak, sőt, a legtöbbjük még újratelepítés után is!
Megoldás: no-wipe ROM, és adott esetben az érintett app-ok újratelepítése.

Én már sikeresen befürödtem vele, úgyhogy gondoltam szólok. Most viszont megyek  :zzz:-ni, mert lassan kukorékol a kakas!  :D

Nem elérhető freetaki

« Reply #3834 Dátum: 2011, 01 16, 11:13:24 »
Működni tényleg működik, de fel kell hívnom arra a figyelmet, hogy az SGS Tools-os Camera Hack script nem teljesen jó. Az engedélyezése után ugyanis - a legtöbb felhasználónál - a kamerát használó alkalmazások (lásd. Google Googles, Layar, et cetera) mindegyike FC-vel reagál a megnyitásra.  :( Ezen sajnos nem lehet változtatni, hacsak ki nem adtak egy új, javított Camera Hack-es scriptet.

Ami még tovább fokozza az "örömöt", az az, hogy hiába állítjuk vissza az eredeti állapotot a restore camera.txt-vel, az említett alkalmazások ugyanúgy fagyni fognak, sőt, a legtöbbjük még újratelepítés után is!

Én már sikeresen befürödtem vele, úgyhogy gondoltam szólok. Most viszont megyek  :zzz:-ni, mert lassan kukorékol a kakas!  :D
Csak én nem a scriptet használtam, hanem az upgrade stock appsot. Ez meg nem fczik. Azért köszi.

Nem elérhető kate02

• PDA: Samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950FXXU1AQK7
« Reply #3835 Dátum: 2011, 01 16, 11:47:27 »

Nekem a kamera hangok elmentek a hack scripttől, hogy lehet visszaállítani ?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3836 Dátum: 2011, 01 16, 12:20:38 »
Csak én nem a scriptet használtam, hanem az upgrade stock appsot. Ez meg nem fczik. Azért köszi.

Igen, én is arra gondoltam (csak már túl késő volt és rosszul fejeztem ki magam :oops: :P), de akkor ezek szerint te szerencsével jártál.

Kate02: Próbaképp engedélyezd a restore_camera.txt scriptet az "Apply script" menüpont alól, hátha. Ha nem segít, akkor vagy vissza kell töltened egy backup-ot (már ha van egyáltalán), vagy pedig fel kell tenned a jelenlegi ROM-odat újra (elég a no-wipe verzió is).

Nem elérhető freetaki

« Reply #3837 Dátum: 2011, 01 16, 13:28:45 »
Szvsz a speedmod kernel 12k utántól egyszerűen szar. Hardcore nem használja az sgsét? Mert ha használná, akkor észrevenné, hogy olyan sötét mint az állat. Teljesen hazavágta az autómata fényerőszabályzást. Feltettem most az n-et. Még 2napig tesztelem, mert az lnek nem hagytam esélyt. Csak szerintem lett tól sötét?

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #3838 Dátum: 2011, 01 16, 17:25:35 »
Témát utólag 1 téma mentes romra fel tudok rakni rom újrahúzás nélkül?
Samsung Galaxy S

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3839 Dátum: 2011, 01 16, 17:28:38 »
Témát utólag 1 téma mentes romra fel tudok rakni rom újrahúzás nélkül?

igen

Nem elérhető Technic

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy_S_i9000 + S_II_i9100
  • PDA ROM: MIUI Galnet_v3 + Litening v1.5 (XXKF2)
« Reply #3840 Dátum: 2011, 01 16, 17:49:39 »
Szvsz a speedmod kernel 12k utántól egyszerűen szar. Hardcore nem használja az sgsét? Mert ha használná, akkor észrevenné, hogy olyan sötét mint az állat. Teljesen hazavágta az autómata fényerőszabályzást. Feltettem most az n-et. Még 2napig tesztelem, mert az lnek nem hagytam esélyt. Csak szerintem lett tól sötét?

Nekem bejött a sötétítés, igaz, L-ben kicsit túl lőtt a célon, de az N szerintem rendben van. Én sokat használom a gépet éjszaka, korábban kénytelen voltam screen filtert használni, mert kiégette a szemem. speedmod N-nel nincs ilyen gondom. Illetve szabadban, napsütésben is látható. Persze a nyári napsütés még rejtély, h milyen hatással lesz a kijelzőre, de ebben a latyakos "tavasztélben" szerintem használható

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3841 Dátum: 2011, 01 16, 17:50:40 »

Bocsánat, csak most tudom megköszönni.

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #3842 Dátum: 2011, 01 16, 18:29:22 »
igen

Feltettem ezt: GingerMix v4 Epic Clock - Battery B - CWM-el és most nem akar bebootolni. Csak áll a Galaxy S feliratnál....  >:( >:( >:(

Szerkesztés: Mikor elküldtem pont akkor kapcsolt be. Furcsa volt, mert romfrissítés után nem szokott ilyen sokáig bootolni....
Samsung Galaxy S

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3843 Dátum: 2011, 01 16, 18:33:37 »
Feltettem ezt: GingerMix v4 Epic Clock - Battery B - CWM-el és most nem akar bebootolni. Csak áll a Galaxy S feliratnál....  >:( >:( >:(

Az nem jó:(

Én "XXJPY Stock Theme XXJPY Stock Theme " vel szoktam letölteni a Romot, és utána teszem fel a témát ha van kedvem, pl azt amit te még nem tettem fel, én leginkább Bezkéét használom.

Nemtudom mi lehet, erre a romra való amit rá tettél?

:)

Én meg csak az elejét olvastam amit írtál, de igen kicsit tovább tart bootolni neki ha témát teszel fel.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3844 Dátum: 2011, 01 16, 23:53:40 »
bocs, hogy most kicsit ritkábban...

changelog: hát igen, doc egy jó ideje  szrak0dik a cwm3-mal, de úgy néz ki, nem kompatibilis valahogy az sgssel ez az edify script-dolog...

nemsokára 8-as verzió jön, nagy változások a konyhán, aki látta az xdat ma, kitalalálhatja mi jön: csc választás többek között

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3845 Dátum: 2011, 01 17, 08:05:03 »
nemsokára 8-as verzió jön, nagy változások a konyhán, aki látta az xdat ma, kitalalálhatja mi jön: csc választás többek között

Originally Posted by DocRambone

Ok, list so far:

CPW - United Kingdom & Ireland
XEU - United Kingdom & Ireland (default Multi CSC, XXJPY)
FOP - Spain
ATO - Austria
XSP - Singapore
XEE - Nordic (Denmark, Finland, Iceland, Norway, Sweden)
ITV - Italy
XEF - France
ORO - Romania (RO Orange)
DBT - Germany
SEB - Baltic
PRO - Belgium
INU - India
XTC - Philippines
AUT - Switzerland
TPH - Portugal
XEZ - Czech Republic
XEO - Poland
TOP - Serbia
BMF - Canada (Fido)
BMC - Canada (Bell)
BWA - Canada (SaskTel)
PAN - Hungary (Telenor)
TMH - Hungary (T-mobile)
VDH - Hungary (Vodafone)

COA - Romania (Cosmote)
CNX - Romania (Vodafone RO)
XEN - The Netherlands
MOT - Slovenia (Mobitel)
SIM - Slovenia (Si.mobil)
XSA - Australia (Optus, Virgin Mobile)
VIP - Croatia
XEH - Hungary
VNZ - New Zealand (Vodafone)
TSR - Serbia (mt:s)
SMO - Serbia (mt:s, Telenor, VIP)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3846 Dátum: 2011, 01 17, 08:43:41 »
csak egy figyelmeztetés:

ne flasheljetek romot trasig kernel alatt.
előbb kernelcsere, aztán mehet a romflash...

Nem elérhető freetaki

« Reply #3847 Dátum: 2011, 01 17, 09:22:28 »
Nekem bejött a sötétítés, igaz, L-ben kicsit túl lőtt a célon, de az N szerintem rendben van. Én sokat használom a gépet éjszaka, korábban kénytelen voltam screen filtert használni, mert kiégette a szemem. speedmod N-nel nincs ilyen gondom. Illetve szabadban, napsütésben is látható. Persze a nyári napsütés még rejtély, h milyen hatással lesz a kijelzőre, de ebben a latyakos "tavasztélben" szerintem használható
Nem bírtam ki a 2 napos tesztet. Délután 5 órakor már ugye kint sötét szobában lámpafény és ha nem úgy tartom a készüléket, hogy merölegesen érjék a körtéböl érkezö fénysugarak (mert akkor fényesebb lesz az sgs is), akkor annyira olvashatatlan hogy az borzalom. Azt hiszem kéne neki írni, hogy csináljon egy olyan verziót is, amiben az updétek szerepelnek, kivéve a fényerös. Pont az olyan emberek miatt mint Te meg én. Neked bejön, szerintem meg használhatatlan.

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3848 Dátum: 2011, 01 17, 10:31:03 »
Nem bírtam ki a 2 napos tesztet. Délután 5 órakor már ugye kint sötét szobában lámpafény és ha nem úgy tartom a készüléket, hogy merölegesen érjék a körtéböl érkezö fénysugarak (mert akkor fényesebb lesz az sgs is), akkor annyira olvashatatlan hogy az borzalom. Azt hiszem kéne neki írni, hogy csináljon egy olyan verziót is, amiben az updétek szerepelnek, kivéve a fényerös. Pont az olyan emberek miatt mint Te meg én. Neked bejön, szerintem meg használhatatlan.

Már írtam neki én is, meg szerintem többen is... bár az új tesztekkel már nincs gondom.

Várjuk a v8-at :) akkor már frissítek én is, eddig nem láttam értelmét.
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #3849 Dátum: 2011, 01 17, 11:07:35 »

Teszt fáziban van az k12o amiben javítva van ez a fényerő "probléma".