NA a sok fanyalgónak, használj előtte egy winmo-t azt majd tudsz örülni a gyengécske androidos SGS-nek.
Nekem nincs bajom vele, akinek gyári rom van rajta próbáljon ki egy főzöttet, és meglátja ég és föld a különbség.
GPS nincs baj 5m-es pontosság 1 perc alatt holdat talál
Térerő vannak gondjaim vele, de telefonálni mindig tudtam
Net nincs gond,
Gyors-e igen gyors
Egyetlen hibája talán a fényképező, de aki fényképezni akar az vegyen egy tükörreflexes gépet na az fényképezésre való igaz telefonálni nem lehet vele...
Más: Lehetne kérni az angolul tudóktól, hogy a DOC changelogot lefordítsák a más nyelven nem tudóknak.
Tudom Chrome böngésző, de az nem olyan pontos mint itt a hozzáértők.
Előre is köszi.
Üdv:Zoli
Hali!
Tegnap már nem voltam este hogy visszairjak..annyit szeretnék csak hogy 2winmo volt ez elött egy omnia és egy omnia2.EGYETLEN dolog ami hiányzik azóta, az pedig a vaku és csak az elemlámpa üzemmód miatt,de megoldottam 1 kb akkora kis lámpával mint 1 lézerceruza és tökéletes.Nem bántam meg hogy leváltottam a winmo-t csak leirtam a véleményem.Amúgy minden másban véleményem szerint a legjobbak között van az SGS csak gps terén lehetne még finomítani, ja és amin már nem lehet anyaghasználat összeszerelés,és nekem érdekes de nem volt gond ''ennek''* a kijelzövel,ugyanolyan mint amikor megvettem,nem kékes nem sárgás teljesen jó.5böl 3 nak amit láttam teljesen más szinárnyalatokat mutatott a kijelzöje.de mivel ennek jó ezért nem mozgat
Szóval nem leszólni akartam,mert nyílván akkor már eladtam volna és nem használnám mindennap órákat: )
Patinak: Nekem is független,az elsök közül való mert 2010.08.19-én vettem.De nekem nem ilyen jó a gps mint neked de egyszer jólesz biztos,illetve mikor jó akkor tökéletes csak nem mindig van igy. *Amúgy elöször t-mobile függöt kaptam független helyett,de szóltam 2nap múlva a srácnak hogy mi a helyzet aztán rá 2 napra ott volt egy teljesen új odaadtam a régit és megkaptam a már független SGS-t tehát ez gyors volt viszont az elsönek a kijelzöje az messze nem volt ilyen tiszta mint ennek.(szval még örültem is:D)
Azt viszont elismerem hogy azóta mióta megvettem jobb lett a gps mert akkor sokkal pontatlanabb volt illetve még ritkábban müködött és ezért bizom benne hogy ennél is jobb lesz.
Szóval még mindig a barátom az SGS-em!:D