2024, 11 17, 02:42:50

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321575 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3800 Dátum: 2011, 01 15, 10:11:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.

Szinte lehetetlen követni....

Az uj dolgokat fel lehet tenni úgy, hogy ne kelljen új romot főzni, Sajnos az update.zip készítésekor ezeket nem ajánlja fel. A quick office érdekelne..

Most főztem / töltöttem le az új ROM-ot, és kiszedtem belőle Neked a QuickOffic-et. You are not allowed to view links. Register or Login megtalálod...  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #3801 Dátum: 2011, 01 15, 10:44:58 »
Doc romra ugye egyből mehet fel a következő vagy megint a stupy féle rommal kell kezdeni?

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #3802 Dátum: 2011, 01 15, 11:01:17 »
Melyik modemet érdemes belefőzni egy új romba?

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #3803 Dátum: 2011, 01 15, 11:33:34 »
Doc által optimalizált launcher prot nem tudom valahogy utólagosan feltelepíteni? Kifelejtettem a romomból de már bánom :(
Samsung Galaxy S

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3804 Dátum: 2011, 01 15, 12:09:19 »
Doc által optimalizált launcher prot nem tudom valahogy utólagosan feltelepíteni? Kifelejtettem a romomból de már bánom :(
Miért ne tudnád? Ott van az első oldalon a link a letöltéshez. Azt cwmben egyszerűen felteszed.

Nem elérhető freetaki

« Reply #3805 Dátum: 2011, 01 15, 12:10:20 »
Doc romra ugye egyből mehet fel a következő vagy megint a stupy féle rommal kell kezdeni?
Mehet

Nem elérhető Oppenheimer

« Reply #3806 Dátum: 2011, 01 15, 12:15:27 »
Miért ne tudnád? Ott van az első oldalon a link a letöltéshez. Azt cwmben egyszerűen felteszed.

Wow, nem is néztem, köszi.
Samsung Galaxy S

Nem elérhető petike2014

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XXJPY Doc ROM v7.9.2 + K12L 500Hz
« Reply #3807 Dátum: 2011, 01 15, 13:38:50 »
120 óra üzemidő?? kocsi akkumulátorra van kötve az sgs ed. 120 óra esetleg repülőüzemmódban, de sima gyári aksival soha., még kikapcsolva is képes lemerülni az sgs, nemhogy 120 óráig üzemelni, azért ne essünk már túlzásba.

Doc rom nagyon jó, érdemes feltenni, de ne várj már ilyen csodákat, hogy 120 óra, istenem......
Hat remelem nem gondolod,hogy kitalaltam a 120 oras uzemidot. Azert ekkora hulye en sem vagyok..
A 87. Oraban meg 23%-volt az akku. Most alig par ora hasznalat utan mar 95... Elotte elso nap meg sem mozdult. Keveset hasznalom az sgs-t es minden energia gazdalkodast bekapcsolok vagy atallitom hogy az a leg kevesebbet fogyassz. Havi 3orat telefinalok es 30 sms-t kuldok. Egyebre nem hasznalom az sgs-t.

Nem elérhető Oppenheimer

« Reply #3808 Dátum: 2011, 01 15, 13:42:52 »
Hat remelem nem gondolod,hogy kitalaltam a 120 oras uzemidot. Azert ekkora hulye en sem vagyok..
A 87. Oraban meg 23%-volt az akku. Most alig par ora hasznalat utan mar 95... Elotte elso nap meg sem mozdult. Keveset hasznalom az sgs-t es minden energia gazdalkodast bekapcsolok vagy atallitom hogy az a leg kevesebbet fogyassz. Havi 3orat telefinalok es 30 sms-t kuldok. Egyebre nem hasznalom az sgs-t.

Nem kötekedésből kérdezem, de akkor minek vettél ilyen telefont, ha semmire sem használod és csak az fontos neked, hogy sokáig üzemeljen? Én a helyedben akkor egy low-end Nokiát vettem volna.
Samsung Galaxy S

Nem elérhető petike2014

« Reply #3809 Dátum: 2011, 01 15, 14:00:53 »
Nem kötekedésből kérdezem, de akkor minek vettél ilyen telefont, ha semmire sem használod és csak az fontos neked, hogy sokáig üzemeljen? Én a helyedben akkor egy low-end Nokiát vettem volna.
Szeretem a technikai "csodákat", valamennyit értek is hozzá, ezzel is foglalkozom, és a céges számlára 30000-ért ajándéknak találtam.
Amúgy persze használom másra is, de amikor akku időt nézek akkor nem használom másra csak amire kell :).
pdf-excel,net,kis navi, 1-2 kép, meg hát ugye a sebesség.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3810 Dátum: 2011, 01 15, 14:01:38 »
Nekem 30 óra eddig a csúcs. (Havi 4gb adatforgalommal, óránkénti facebook,twitter, szinkronizációkkal,frissítésekkel,e-mail ellenörzéssel)

Nem elérhető petike2014

« Reply #3811 Dátum: 2011, 01 15, 14:27:23 »
Lehet,hogy az akku wipe megtette a hatását, meg raktam este egy újabb romot k12m-el, reggel 8-óta 100%-on van, pedig nyomkorásztam kicsit...

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #3812 Dátum: 2011, 01 15, 15:01:04 »
Lehet,hogy az akku wipe megtette a hatását, meg raktam este egy újabb romot k12m-el, reggel 8-óta 100%-on van, pedig nyomkorásztam kicsit...

Mire is gondolsz pontosan akku wipe alatt?

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #3813 Dátum: 2011, 01 15, 15:02:51 »
Hogy is kell aksikt wipe-olni?

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #3814 Dátum: 2011, 01 15, 15:13:46 »

Szerintem a cwm-es battery wipe-ra gondolt.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3815 Dátum: 2011, 01 15, 15:21:23 »

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3816 Dátum: 2011, 01 15, 16:28:43 »
NA a sok fanyalgónak, használj előtte egy winmo-t azt majd tudsz örülni a gyengécske androidos SGS-nek.

Nekem nincs bajom vele, akinek gyári rom van rajta próbáljon ki egy főzöttet, és meglátja ég és föld a különbség.

GPS nincs baj 5m-es pontosság 1 perc alatt holdat talál
Térerő vannak gondjaim vele, de telefonálni mindig tudtam
Net nincs gond,
Gyors-e igen gyors

Egyetlen hibája talán a fényképező, de aki fényképezni akar az vegyen egy tükörreflexes gépet na az fényképezésre való igaz telefonálni nem lehet vele...  :D

Más: Lehetne kérni az angolul tudóktól, hogy a DOC changelogot lefordítsák a más nyelven nem tudóknak.
Tudom Chrome böngésző, de az nem olyan pontos mint itt a hozzáértők.

Előre is köszi.

Üdv:Zoli

Hali!
Tegnap már nem voltam este hogy visszairjak..annyit szeretnék csak hogy 2winmo volt ez elött egy omnia és egy omnia2.EGYETLEN dolog ami hiányzik azóta, az pedig a vaku és csak az elemlámpa üzemmód miatt,de megoldottam 1 kb akkora kis lámpával mint 1 lézerceruza és tökéletes.Nem bántam meg hogy leváltottam a winmo-t csak leirtam a véleményem.Amúgy minden másban véleményem szerint a legjobbak között van az SGS csak gps terén lehetne még finomítani, ja és amin már nem lehet anyaghasználat összeszerelés,és nekem érdekes de nem volt gond ''ennek''* a kijelzövel,ugyanolyan mint amikor megvettem,nem kékes nem sárgás teljesen jó.5böl 3 nak amit láttam teljesen más szinárnyalatokat mutatott a kijelzöje.de mivel ennek jó ezért nem mozgat :) Szóval nem leszólni akartam,mert nyílván akkor már eladtam volna és nem használnám mindennap órákat: )

Patinak: Nekem is független,az elsök közül való mert 2010.08.19-én vettem.De nekem nem ilyen jó a gps mint neked de egyszer jólesz biztos,illetve mikor jó akkor tökéletes csak nem mindig van igy. *Amúgy elöször t-mobile függöt kaptam független helyett,de szóltam 2nap múlva a srácnak hogy mi a helyzet aztán rá 2 napra ott volt egy teljesen új odaadtam a régit és megkaptam a már független SGS-t tehát ez gyors volt viszont az elsönek a kijelzöje az messze nem volt ilyen tiszta mint ennek.(szval még örültem is:D)
Azt viszont elismerem hogy azóta mióta megvettem jobb lett a gps mert akkor sokkal pontatlanabb volt illetve még ritkábban müködött és ezért bizom benne hogy ennél is jobb lesz.

Szóval még mindig a barátom az SGS-em!:D
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3817 Dátum: 2011, 01 15, 16:42:56 »
Hali!
Tegnap már nem voltam este hogy visszairjak..annyit szeretnék csak hogy 2winmo volt ez elött egy omnia és egy omnia2.EGYETLEN dolog ami hiányzik azóta, az pedig a vaku és csak az elemlámpa üzemmód miatt,de megoldottam 1 kb akkora kis lámpával mint 1 lézerceruza és tökéletes.Nem bántam meg hogy leváltottam a winmo-t csak leirtam a véleményem.Amúgy minden másban véleményem szerint a legjobbak között van az SGS csak gps terén lehetne még finomítani, ja és amin már nem lehet anyaghasználat összeszerelés,és nekem érdekes de nem volt gond ''ennek''* a kijelzövel,ugyanolyan mint amikor megvettem,nem kékes nem sárgás teljesen jó.5böl 3 nak amit láttam teljesen más szinárnyalatokat mutatott a kijelzöje.de mivel ennek jó ezért nem mozgat :) Szóval nem leszólni akartam,mert nyílván akkor már eladtam volna és nem használnám mindennap órákat: )

Patinak: Nekem is független,az elsök közül való mert 2010.08.19-én vettem.De nekem nem ilyen jó a gps mint neked de egyszer jólesz biztos,illetve mikor jó akkor tökéletes csak nem mindig van igy. *Amúgy elöször t-mobile függöt kaptam független helyett,de szóltam 2nap múlva a srácnak hogy mi a helyzet aztán rá 2 napra ott volt egy teljesen új odaadtam a régit és megkaptam a már független SGS-t tehát ez gyors volt viszont az elsönek a kijelzöje az messze nem volt ilyen tiszta mint ennek.(szval még örültem is:D)
Azt viszont elismerem hogy azóta mióta megvettem jobb lett a gps mert akkor sokkal pontatlanabb volt illetve még ritkábban müködött és ezért bizom benne hogy ennél is jobb lesz.

Szóval még mindig a barátom az SGS-em!:D

Hi, amit legelsőnek írtam neked, azt olvastad,?  Nekem a trasing oc kernellel volt olyan gondom, hogy látott jó pár műholdat de nem nagyon akart felcsatlakozni, leszedtem, tettem fel sm kernelt és egyből jó lett.

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3818 Dátum: 2011, 01 15, 16:53:59 »

Hi, amit legelsőnek írtam neked, azt olvastad,?  Nekem a trasing oc kernellel volt olyan gondom, hogy látott jó pár műholdat de nem nagyon akart felcsatlakozni, leszedtem, tettem fel sm kernelt és egyből jó lett.

Igen igen olvastam!de volt fent más kernel is azzal sem volt sokkal jobb viszont valamivel tény hogy jobb volt.de ha tényleg ezen múlik akkor lehet hogy ígymarad a GPS em mert ezzel a kernellel sztem a legjobb eddig:) ja és valamiért nem állnak közel hozzám az sm kernelek,de ez azért van mert voodoo párti vagyok..de köszi szépen a figyelmeztetést!
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető freetaki

« Reply #3819 Dátum: 2011, 01 15, 17:09:49 »
Hi! Egy régebbi docban valamelyik jp8ban volt egy olyan dolog hogy a fényképezőnél a lezáró gombbal lehetett exponálni. Nem tudja valaki, hogy lehetne ebbe is beleintegrálni?

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3820 Dátum: 2011, 01 15, 17:18:34 »
Doc 7.9.5. ?????

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: iPhone XL Plus ;)
  • PDA ROM: Ios 12
« Reply #3821 Dátum: 2011, 01 15, 17:37:53 »
Hi! Egy régebbi docban valamelyik jp8ban volt egy olyan dolog hogy a fényképezőnél a lezáró gombbal lehetett exponálni. Nem tudja valaki, hogy lehetne ebbe is beleintegrálni?
Az sgs toolsban benne van, és le is tudod vele cseréltetni a kamera alkalmazást.

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #3822 Dátum: 2011, 01 15, 17:39:07 »
Doc 7.9.5. ?????

ne idegesits  :ima:

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3823 Dátum: 2011, 01 15, 20:02:28 »
ne idegesits  :ima:
már fent is van

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3824 Dátum: 2011, 01 15, 20:29:03 »
Most főztem / töltöttem le az új ROM-ot, és kiszedtem belőle Neked a QuickOffic-et. You are not allowed to view links. Register or Login megtalálod...  :)

Köszönöm az igyekezetet, de sajnos ez a qiuckboot lett.
De legalább megprobáltad.. Köszi.. ;)