Én már lemondtam az ilyen ''ezzel a modemmel jobb meg azzal'' mert felrakok 1et, legyen az AKÁRMELYIK először még jó,aztán ujraindítom 5ször az SGS-t aztán már ugyanolyan sz4r mint előtte..már lassan ott tartok hogy aztmondom: navit kell venni nem ezzel kinlódni..idegesítő hogy veszek (annak idején közel kilóötven)ér egy ''készüléket'' és abban van a hiba...vagy milehet?a mühold látja hogy: ''jaaa hát ez csak 1 sgs akkor nem engedem csatlakoztatni,majd ha a nexus s próbál vagy vmi sima navi annak hagyom hogy csatizzon''
''most röhögök!de kínomban mert már csak röhögni tudok,magamon hogy ezért valaha ennyi pénzt fizettem!Félreértés ne essék: Kedvelem az SGS-t de ezér a pénzér így hogy tudom milyen,biztos nem venném meg..vagy nagyok az elvárásaim?sztem nem!150böl 2 kamaznyi GPS-t lehet lassan kapni.+30ért meg androidos mobilt amivel ELVILEG mindent lehet,csak navigálni nem..bocs ha valakinek ez rosszul esett!
Első kérdés: Ha iphone-t vettél volna, tudnád akár az akkukijelzőt módosítani? Neadjisten az oprendszer működésébe akár egy leheletnyit beleszólni? Persze, tudjuk mi fán terem a jailbreak, de kicsit körülményesebb az iOS gyökerében túrkálni, support híján (mert ugye az iOS zárt mint egy SS bunker) nem sokra viszed. Azért veszünk Androidot (legalábbis én mindenképp), mert ha valami nem tetszik/bugos, legyen meg a szabadságod módosítani/kijavít(t)a(t)ni. A linux erről szól, ha Géza bácsinak lassú a rendszere, fogja és átírja a kernelt és kipucolja a firmware-t, vagy ha Géza bácsi nem túl high-tech, megkér valaki okosabbat az xda-n.
Namármost van nálunk egy tucat tapasztalt fejlesztő (sztupy(!!), supercurio, codeworx, colya stb), akik szorgalmasan portoljál át sgs-re a Gingerbread-et, a HTC Sense-t, esetleg a MIUI-t és az ubuntut is, és akkor még ott van 5x annyi modder, akik közül jónéhányat ti is ismertek: hardcore, trasig, lastufo, Damian, Doc, Darky, Jim_Panse, nitr8, webstar, Dena, r64, a magyar anzo és bezke, hogy az ismertebbeket említsük.
Második kérdés: Na akkor most miről is beszélünk? Hogy konkrétan neked válaszoljak, gps terén hatalmas volt a fejlődés, amiért egyedül a fejlesztőknek jár kredit. A legújabb modemek nagyon stabilan tartják a szatelit jeleket, javult a telefonálás hangminősége, és régiónként elérhetőek a különböző verziók, hogy az ország bármely pontján a körülményekhez a lehető legjobban passzoljon.
Ja és nehogy kifelejtsem, hiába van az sgs-ben egy high-def hangcsip, ha a gyári samsung driverek nem képesek kihozni belőle a megfelelő hangerőt a megfelelő minőség mellett. Supercurio megoldotta.
Úgyhogy senki ne jöjjön azzal, hogy jaj-de-rossz-ez-meg-az-tiszta-pénzkidobás-rég-megbántam, mert akkor elfelejtitek milyen jó dolgotok van!