2024, 11 17, 03:34:48

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321577 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3775 Dátum: 2011, 01 14, 21:24:16 »
Nem csatlakozom az elõttem szólóhoz! Volt már egy pár teló: omnia2, nok5800, nok e90, airis482(win mob), qtek(win mob)stb. Eddig ez a leggyorsabb,legnagyobb, legszebb kijelzõ, mindenben a legjobb. (a vaku hiányzik :oops:). Az iphon4-el öszehasonlítottam az rf11 játékban és nem maradt alul! Mi kell még? Ha tökéletes lenne a telóm akkor nem kellene buherálnom. Ki sem bírnám. :Da

Nem elérhető macisajt

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3776 Dátum: 2011, 01 14, 21:45:54 »
Na hogy a témához is hozzászóljunk.

Van valami ujítás a 7.9.2 DOC romban???

Vagy csak kisebb finomításon esett át??

Angolul nem tudok...

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3777 Dátum: 2011, 01 14, 21:59:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
és ennek a nyavalygásnak mi köze is van a topichoz?
mert ahogy látom, semmi.

szóval keressetek neki méltó helyet plz :D
át is lehetne helyezni a méltó helyre nem? csak hogy ne keveredjen ide :oops:
pl. az általános topikba nem?  :p

ON: nektek ez az új speedmod auto fényerő nem túl kevés? rendesen kigúvad a szemem... és elég fárasztó
kikapcsolni meg nem kellene az autofényerőt  :hmm:

bezke

• Vendég
« Reply #3778 Dátum: 2011, 01 14, 22:22:08 »
Kész az Új Dena téma, és hát szegény dena lebukott, mert az én témámra építette. Rengeteg elem ugyan az benne, és meg is köszönte ami mit ne mondjak HATALMAS RESPECT.

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #3779 Dátum: 2011, 01 14, 22:34:47 »
Nos...

Nme tudom igazán leírni technikailag miben változott, de azt tudom, hogy most a legjobb a telóm!
Voodoo kernellel is piszok jó az akksi fogyasztás du.2 óra óta 92%-on vok, pedig beszéltem nem keveset.
Stabilnak érzem, gps tutti ól műxik kb. 15mp és megtalálta a a műholdakat - mondjuk én használok AGPS-t is - térerő csúcs és az XXJPY modem is jó választás volt!
Egyszóval úgy érzem eddig sem volt rossz, most talán még jobb lett! :ok:
De biztos lesz majd még ennél is jobb...csak hogy ne legyünk sosem elégedettek!
bár én most az vagyok... :p :taps: :D

Na hogy a témához is hozzászóljunk.

Van valami ujítás a 7.9.2 DOC romban???

Vagy csak kisebb finomításon esett át??

Angolul nem tudok...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3780 Dátum: 2011, 01 14, 22:35:33 »
mert ahogy látom, semmi.

Próbáld meg elviselni a témaidegen hozzászólásokat.
Amint megjavul a fórum, kiszedem a "méltatlan" hozzászólásokat egy külön GPS-szel foglalkozó témába.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető pparker

• PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #3781 Dátum: 2011, 01 14, 22:37:39 »
Ja ezt már akartam írni!

Ajánlom mindenkinek, főleg a GPS problémásoknak!
Kezeli az AGPS-t netről 3 napra előre leszedia műholdak pozicióját!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3782 Dátum: 2011, 01 14, 22:42:48 »
Ma zenét hallgattam Stereo Bt fülessel, és bizony többször megakadt, vagy szaggatott a lejátszás.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3783 Dátum: 2011, 01 14, 22:43:03 »
mert ahogy látom, semmi.

Kösz, az előző oldalt végigpörgetve épp azon gondolkodtam, hogy nem kéne valamit moderátorkodni?
Tudnál egy kis sneak preview-t adni a 7.9.5-ről?
A 7.9.2-t hosszú idő után ismét wipe-pal raktam fel (össze vissza kavartam előtte, és jól tolerálta), most úgy érzem, eléggé beállt a 2.2.1. A gps tök jó (én speciel a BAH csomópontban tesztelem mindig az enyémet, mikor veszi észre, hogy a felüljárón megyek és nem lent) a wifi stabil, a fogyasztás meg mesés  :D Nem tudom, mit lehet még érdemben hozzátenni. A kernelekben már nem látok szignifikáns különbséget az oc/uv kivételével (érdeklődéssel figyeltem, ahogy a voodoo sound végigsöpört az összesen).
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #3784 Dátum: 2011, 01 14, 23:21:06 »
Egy kis segítség kéne.Jelen profilomra szretnék főzni,de nem voodoo-val ami jelen helyzetben lekapcsolva a disable mappával.Ki szeretném próbálni a speedmod kernelt.
Mik a következő lépés és mehetne nowipe verzió?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #3785 Dátum: 2011, 01 14, 23:56:04 »
át is lehetne helyezni a méltó helyre nem? csak hogy ne keveredjen ide :oops:
pl. az általános topikba nem?  :p

ON: nektek ez az új speedmod auto fényerő nem túl kevés? rendesen kigúvad a szemem... és elég fárasztó
kikapcsolni meg nem kellene az autofényerőt  :hmm:
De kevés a fényerő,jelezték is már Hardcore-nak hogy lehet rajta változtatni mert nem jó.Pakolják vissza az L-t

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #3786 Dátum: 2011, 01 15, 00:15:05 »
Szinte szóról szóra ugyanezen az állásponton vagyok én is. Igaz, hogy én október végén vettem a készüléket, de azóta még egyszer sem tapasztaltam különösebb problémákat a GPS-szel. Ugyan volt olyan, hogy a JPX modem jobbnak bizonyult, mint a JPY (most JPY-m van, és ezzel a 7.5-tel teljesen jól szuperál), és olyankor modemet cseréltem, de ezen kívül más "extra intézkedést" sosem kellett eszközölnöm.
Tegnap én is átírtam a gps config-ot hu-ra north-america helyett, és így (tehát a JPY modem + az új config) tökéletes működik, ma is próbáltam, és a Sygic egyszer sem tájolt félre, valamint az utat is pontosan tartotta.

Szóval én eddig azt vallom (pedig sosem voltam nagy fanatikus a készülékeim terén, mindig leírtam, ha úgy éreztem, nem volt jó vásár), hogy - kopogjam le - az eddigi telejsítménye alapján megérte megvennem az SGS-t, és leváltanom a HD2-t!  :)
Én is megvagyok vele elégedve,küzdöttem én is elejében a GPS-el de valahol olvastam hogy ha kernel csere van akkor utána egyszer mindig be kell tenni repcsi módba és jó lesz.Na azóta nekem nincs GPS gondom.(Egyedül a speed k12k-val volt de most a k12l tökéletes.)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3787 Dátum: 2011, 01 15, 00:18:48 »
Egy kis segítség kéne.Jelen profilomra szretnék főzni,de nem voodoo-val ami jelen helyzetben lekapcsolva a disable mappával.Ki szeretném próbálni a speedmod kernelt.
Mik a következő lépés és mehetne nowipe verzió?

:(Nem tudna segíteni valaki,mert addig nem áll össze a receptem.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #3788 Dátum: 2011, 01 15, 00:27:07 »
:(Nem tudna segíteni valaki,mert addig nem áll össze a receptem.

Ha nincs bekapcsolva a woodo, akkor nyugodtan mehet rá a nowipos, speedmod ROM. Azért elösször ellenőrizd, biztos legyen. Recovery módban nézd meg, és eseleg nyomj 1 disable lagfixet. az tuti kikapcsolja.

Üdv

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3789 Dátum: 2011, 01 15, 00:31:08 »
Ha nincs bekapcsolva a woodo, akkor nyugodtan mehet rá a nowipos, speedmod ROM. Azért elösször ellenőrizd, biztos legyen. Recovery módban nézd meg, és eseleg nyomj 1 disable lagfixet. az tuti kikapcsolja.

Üdv

THX!THX!THX! :)

Nem elérhető petike2014

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XXJPY Doc ROM v7.9.2 + K12L 500Hz
« Reply #3790 Dátum: 2011, 01 15, 00:42:47 »
Üdv mindenkinek!
7.1.1 K12i óta szenvedek folyamatosan az SGS-el...
Konkrétan az 120 órás üzemidőm lecsökkent 46-52 közé amióta frissítettem újabb verziókra, illetve a térerőm is nagyon drasztikusan lecsökkent.., sajnos mivel jó hülye vagyok, ezért mindig törlöm az előző romokat és csak addig tartom meg ameddig felbootol és "minden jó".
Minden kombinációt kipróbáltam már, most wipeoltam a batt statot, kíváncsi vagyok segít e valamit...
7.9.2 K12L, jelenleg JPA-s wifi-vel, stock theme és TW launcher only.
Tipp ötlet?

Nem elérhető petike2014

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XXJPY Doc ROM v7.9.2 + K12L 500Hz
« Reply #3791 Dátum: 2011, 01 15, 00:53:28 »
Elnézést..., az előzőt nem tudtam már szerkeszteni...
Olyan fordult elő,hogy lagfixet elfelejtettem kikapcsolni és wipe-al feltettem speedmodos rom-t, viszont nem törölte le a cuccaim, de minden verzió arra frissült amit összefőztem, ez mitől lehetett?

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3792 Dátum: 2011, 01 15, 01:48:54 »
megint frissült a konyha?
quick office
go launcher
stb...
??? vagy ez eddig is volt?  :shock:

Nem elérhető donlk

• Navigáció / Navigation: Aura, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Romkitchen v1.2 XXJVK
« Reply #3793 Dátum: 2011, 01 15, 02:39:05 »
Én már lemondtam az ilyen ''ezzel a modemmel jobb meg azzal'' mert felrakok 1et, legyen az AKÁRMELYIK először még jó,aztán ujraindítom 5ször az SGS-t aztán már ugyanolyan sz4r mint előtte..már lassan ott tartok hogy aztmondom: navit kell venni nem ezzel kinlódni..idegesítő hogy veszek (annak idején közel kilóötven)ér egy ''készüléket'' és abban van a hiba...vagy milehet?a mühold látja hogy: ''jaaa hát ez csak 1 sgs akkor nem engedem csatlakoztatni,majd ha a nexus s próbál vagy vmi sima navi annak hagyom hogy csatizzon'' :) 
''most röhögök!de kínomban mert már csak röhögni tudok,magamon hogy ezért valaha ennyi pénzt fizettem!Félreértés ne essék: Kedvelem az SGS-t de ezér a pénzér így hogy tudom milyen,biztos nem venném meg..vagy nagyok az elvárásaim?sztem nem!150böl 2 kamaznyi GPS-t lehet lassan kapni.+30ért meg androidos mobilt amivel ELVILEG mindent lehet,csak navigálni nem..bocs ha valakinek ez rosszul esett!

Első kérdés: Ha iphone-t vettél volna, tudnád akár az akkukijelzőt módosítani? Neadjisten az oprendszer működésébe akár egy leheletnyit beleszólni? Persze, tudjuk mi fán terem a jailbreak, de kicsit körülményesebb az iOS gyökerében túrkálni, support híján (mert ugye az iOS zárt mint egy SS bunker) nem sokra viszed. Azért veszünk Androidot (legalábbis én mindenképp), mert ha valami nem tetszik/bugos, legyen meg a szabadságod módosítani/kijavít(t)a(t)ni. A linux erről szól, ha Géza bácsinak lassú a rendszere, fogja és átírja a kernelt és kipucolja a firmware-t, vagy ha Géza bácsi nem túl high-tech, megkér valaki okosabbat az xda-n.
Namármost van nálunk egy tucat tapasztalt fejlesztő (sztupy(!!), supercurio, codeworx, colya stb), akik szorgalmasan portoljál át sgs-re a Gingerbread-et, a HTC Sense-t, esetleg a MIUI-t és az ubuntut is, és akkor még ott van 5x annyi modder, akik közül jónéhányat ti is ismertek: hardcore, trasig, lastufo, Damian, Doc, Darky, Jim_Panse, nitr8, webstar, Dena, r64, a magyar anzo és bezke, hogy az ismertebbeket említsük.
Második kérdés: Na akkor most miről is beszélünk? Hogy konkrétan neked válaszoljak, gps terén hatalmas volt a fejlődés, amiért egyedül a fejlesztőknek jár kredit. A legújabb modemek nagyon stabilan tartják a szatelit jeleket, javult a telefonálás hangminősége, és régiónként elérhetőek a különböző verziók, hogy az ország bármely pontján a körülményekhez a lehető legjobban passzoljon.
Ja és nehogy kifelejtsem, hiába van az sgs-ben egy high-def hangcsip, ha a gyári samsung driverek nem képesek kihozni belőle a megfelelő hangerőt a megfelelő minőség mellett. Supercurio megoldotta.

Úgyhogy senki ne jöjjön azzal, hogy jaj-de-rossz-ez-meg-az-tiszta-pénzkidobás-rég-megbántam, mert akkor elfelejtitek milyen jó dolgotok van!
ROM: Romkitchen v1.2 XXJVK
Kernel: voodoo beta
lagfix: nincs
Theme: túl sűrűn változik...

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3794 Dátum: 2011, 01 15, 04:50:33 »
Sziasztok.

Szinte lehetetlen követni....

Az uj dolgokat fel lehet tenni úgy, hogy ne kelljen új romot főzni, Sajnos az update.zip készítésekor ezeket nem ajánlja fel. A quick office érdekelne..

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #3795 Dátum: 2011, 01 15, 08:45:51 »
nem tudja valaki véletlen hogy a Car Home a Utilities-ba ez mit is takar?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #3796 Dátum: 2011, 01 15, 09:01:53 »
nem tudja valaki véletlen hogy a Car Home a Utilities-ba ez mit is takar?

A Google elég sok mindent kidob erre, szerintem az a progi, amelyik egy kapcsolással "autós" módba teszi a telefont - blutyúk  :D -kihangosító, egyéb kapcsolat, erősebb/halkabb csörgés, stb.

Más: Lehet mondani ezt - azt a ROMokra, rádiókra, satöbbikre  :) , de egy tény: A legújabb 7,92-es DOC-cal, meg a főzéssel - vasbeton iroda épület liftjében jól hallható az FM rádió, és zavar mentes a telefonálás - többször kipróbálva. A céges Nokiám (ahol ugye nem beszéltünk ilyen tesztekről) nem mindig tudta ezt ugyanott. 
Szerintem:  :ok:

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3797 Dátum: 2011, 01 15, 09:02:49 »
Üdv mindenkinek!
7.1.1 K12i óta szenvedek folyamatosan az SGS-el...
Konkrétan az 120 órás üzemidőm lecsökkent 46-52 közé amióta frissítettem újabb verziókra, illetve a térerőm is nagyon drasztikusan lecsökkent.., sajnos mivel jó hülye vagyok, ezért mindig törlöm az előző romokat és csak addig tartom meg ameddig felbootol és "minden jó".
Minden kombinációt kipróbáltam már, most wipeoltam a batt statot, kíváncsi vagyok segít e valamit...
7.9.2 K12L, jelenleg JPA-s wifi-vel, stock theme és TW launcher only.
Tipp ötlet?

120 óra üzemidő?? kocsi akkumulátorra van kötve az sgs ed. 120 óra esetleg repülőüzemmódban, de sima gyári aksival soha., még kikapcsolva is képes lemerülni az sgs, nemhogy 120 óráig üzemelni, azért ne essünk már túlzásba.

Doc rom nagyon jó, érdemes feltenni, de ne várj már ilyen csodákat, hogy 120 óra, istenem......

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #3798 Dátum: 2011, 01 15, 09:30:48 »
Igen, nálam is ez van. Van megoldás:
SGS Tools --> Upgrade Stock apps --> Stock Browser with useragent setting
Persze ára is van, ugyanis az fcző böngésző (állítólag) a leggyorsabb a "piacon". Valamit valamiért, bár sztem többet számít a wifi jel/3g vétel minősége, mint a browser sebessége..

Nagyon köszönöm a segítséget. Vmit vmiért, de nem vettem észre olyan nagy sebesség különbséget:)

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #3799 Dátum: 2011, 01 15, 09:51:03 »
A Google elég sok mindent kidob erre, szerintem az a progi, amelyik egy kapcsolással "autós" módba teszi a telefont - blutyúk  :D -kihangosító, egyéb kapcsolat, erősebb/halkabb csörgés, stb.

nos, Car home:
bekapcsolva 6 db nagy ikon jelenik meg a kijelzőn, (lapozható) ahogy nézem testre szabható, így vezetés közbe a nagyobb ikon segítségével könnyebb alkalmazást elindítani.