Én még júliusban vettem, fuggetlenul. Ritkán volt jo a gps része. Nagyon sokmindent kipróbáltam, de igazi siker soha nem volt. Most megörültem a jpx modemnek, de már félek tőle. És miért várnak el egyesek túl sokat? Csak amit ígértek... És amiért fizettek. Semmi tobbet. Elég is lenne. De holtáig tanul az ember, és rossz esetben a saját hibáiból. Más... Véleményem szerint maga a rendszer is kiforratlan, gyenge. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesznek gyökeres változtatások az androidon/ban.
Na ezért nem hiszem én sosem a reklám dumát, bla bla bla, mondja mindenki,minden cég, a sajátja a legjobb a legtutibb, ezért kell pár dolgot eldönteni az embernek, hogy: na erre meg erre meg erre szeretném használni, na ennyi az ára, ennyi belefér megéri nekem, ok megveszem, na amire szerettem volna amire megvettem az működik, ja még elég szép kép is van rajta, na ok, akkor megfelel. , hopp kicsit lassult a rendszer, ja hopp lehet telepakoltam sok felesleges dologgal, hopp ez pedig az én hibám.
Nekem pár dolog ami fontos,:
Állandó skype kapcsolat, megfelelően müködik.
e-mail, egyből értesülök róla ha kapok levelet. megfelel.
web böngészés,megfelelően müködik.
Gps ha ismeretlen helyen járok, megfelel, mindíg odavezet
pdf, word,excel olvasás szerkesztés, scannelés, megfelelően müködik.
Ja meg persze a telefonálás, az is megfelel.
Üzenet írás, vezetés közben annyira nem megy mint a régebbi telefonokon, de ez is megfelel.
És mind ez szép nagy kijelzőn nézve, ami tetszik a szemnek.
És doc bácsi meg társai munkájának köszönhetően, gyorsabban megy mind ez mint a gyári sgs-en.