2024, 11 17, 04:36:15

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321579 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető SAABROS

• Nem: Férfi
  • PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3750 Dátum: 2011, 01 14, 17:28:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm :taps:  O->- O->-, mostmár nem érzem magam gyengénlátónak.  :D :D

Én már lemondtam az ilyen ''ezzel a modemmel jobb meg azzal'' mert felrakok 1et, legyen az AKÁRMELYIK először még jó,aztán ujraindítom 5ször az SGS-t aztán már ugyanolyan sz4r mint előtte..már lassan ott tartok hogy aztmondom: navit kell venni nem ezzel kinlódni..idegesítő hogy veszek (annak idején közel kilóötven)ér egy ''készüléket'' és abban van a hiba...vagy milehet?a mühold látja hogy: ''jaaa hát ez csak 1 sgs akkor nem engedem csatlakoztatni,majd ha a nexus s próbál vagy vmi sima navi annak hagyom hogy csatizzon'' :) 
''most röhögök!de kínomban mert már csak röhögni tudok,magamon hogy ezért valaha ennyi pénzt fizettem!Félreértés ne essék: Kedvelem az SGS-t de ezér a pénzér így hogy tudom milyen,biztos nem venném meg..vagy nagyok az elvárásaim?sztem nem!150böl 2 kamaznyi GPS-t lehet lassan kapni.+30ért meg androidos mobilt amivel ELVILEG mindent lehet,csak navigálni nem..bocs ha valakinek ez rosszul esett!
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Lacus_

• Vendég
« Reply #3751 Dátum: 2011, 01 14, 17:38:24 »
Lehet hüleséget mondok, de kérdezzétek már meg Bezkét, Ő melyik Phone-t rakta bele a Theme-ba  :hmm:
Lehet az kavar bele, mert ha valamelyik rosszat akkor hiába cserélgetitek a romot ha az Ő Theme-ja visszarakja a xart.  :hmm:

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3752 Dátum: 2011, 01 14, 17:39:13 »
Én már lemondtam az ilyen ''ezzel a modemmel jobb meg azzal'' mert felrakok 1et, legyen az AKÁRMELYIK először még jó,aztán ujraindítom 5ször az SGS-t aztán már ugyanolyan sz4r mint előtte..már lassan ott tartok hogy aztmondom: navit kell venni nem ezzel kinlódni..idegesítő hogy veszek (annak idején közel kilóötven)ér egy ''készüléket'' és abban van a hiba...vagy milehet?a mühold látja hogy: ''jaaa hát ez csak 1 sgs akkor nem engedem csatlakoztatni,majd ha a nexus s próbál vagy vmi sima navi annak hagyom hogy csatizzon'' :) 
''most röhögök!de kínomban mert már csak röhögni tudok,magamon hogy ezért valaha ennyi pénzt fizettem!Félreértés ne essék: Kedvelem az SGS-t de ezér a pénzér így hogy tudom milyen,biztos nem venném meg..vagy nagyok az elvárásaim?sztem nem!150böl 2 kamaznyi GPS-t lehet lassan kapni.+30ért meg androidos mobilt amivel ELVILEG mindent lehet,csak navigálni nem..bocs ha valakinek ez rosszul esett!
Ezt most miért nekem írtad? A köszönömmel én az IE8 javítását köszöntem meg a rom konyhában.  ;) :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3753 Dátum: 2011, 01 14, 17:40:46 »
Szerintem te kifogtál egy olyat amiben gyenge a gps, és ennyi.
Nekem nem dobálja el, most hazafelé direkt néztem. 9-et lát, 7-9-et használ. Accuracy 16-32 feet között volt végig.
A
You are not allowed to view links. Register or Login is azt mutatják, hogy nem dobálja el, nincsenek nagy kilengések.
Nekem számottevően javult a kezdeti 2.1-es JF5-höz képest.
A HTC-ket jónak tartják GPS szempontból, mára az SGS GPS-e is pont olyan jó mint a Nexus One-é. 
Azért kíváncsi lennék, mégis mit szeretnél. Mennyit lásson, mennyire legyen pontos?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3754 Dátum: 2011, 01 14, 17:42:15 »
Lehet hüleséget mondok, de kérdezzétek már meg Bezkét, Ő melyik Phone-t rakta bele a Theme-ba  :hmm:
Lehet az kavar bele, mert ha valamelyik rosszat akkor hiába cserélgetitek a romot ha az Ő Theme-ja visszarakja a xart.  :hmm:
Abban nincs modem.
Amit Phone-nak látsz, az a telefon apk, a tárcsázó.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: iPhone XL Plus ;)
  • PDA ROM: Ios 12
« Reply #3755 Dátum: 2011, 01 14, 17:44:47 »
Gyakran érzek hasonlóképp, de inkább magamban tartom. ([ most majd jönnek az "ellen" szólások...]) Pedig akkor is így van. Túl sok a probléma az árhoz képest.

Nem elérhető SAABROS

« Reply #3756 Dátum: 2011, 01 14, 17:47:21 »
Ezt most miért nekem írtad? A köszönömmel én az IE8 javítását köszöntem meg a rom konyhában.  ;) :)

Azért mert félrenyomtam:) nehari!
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Lacus_

• Vendég
« Reply #3757 Dátum: 2011, 01 14, 17:47:45 »
Abban nincs modem.
Amit Phone-nak látsz, az a telefon apk, a tárcsázó.
Értem Patika  ;)
Tudsz már valami skinezést az iGO-ra hogy ne legyen ilyen fapados ??? :hmm:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3758 Dátum: 2011, 01 14, 17:50:15 »
Értem Patika  ;)
Tudsz már valami skinezést az iGO-ra hogy ne legyen ilyen fapados ??? :hmm:
Van igo SGS-re?  :shock:
Ha lenne se kerestem volna rá skint, mert havi átlagban 2-3x használok navit, arra bőven jó így is, vagy ott a sygic aura, ha változatosság kellene erre a pár alkalomra.  ;)

Nem elérhető SAABROS

« Reply #3759 Dátum: 2011, 01 14, 17:54:30 »
Szerintem te kifogtál egy olyat amiben gyenge a gps, és ennyi.
Nekem nem dobálja el, most hazafelé direkt néztem. 9-et lát, 7-9-et használ. Accuracy 16-32 feet között volt végig.
A
You are not allowed to view links. Register or Login is azt mutatják, hogy nem dobálja el, nincsenek nagy kilengések.
Nekem számottevően javult a kezdeti 2.1-es JF5-höz képest.
A HTC-ket jónak tartják GPS szempontból, mára az SGS GPS-e is pont olyan jó mint a Nexus One-é. 
Azért kíváncsi lennék, mégis mit szeretnél. Mennyit lásson, mennyire legyen pontos?

Sztem meg pont ugyanolyan mint a többi.5db SGS-t néztem már: Ha gyengébb lenne akkor mindig gyengébb lenne (tehát mikor felteszem a friss romot akkor is.de akkor tökéletesen müködik,cask pár restart, pár nap elteltével egyszerüen elmúlik és már csak látja a 8-9-10-11 holdat de nem szándékozik csatizni.tehát az elvárásom annyi lenne hogy lásson 3-4-5 esetleg 8-9-10et de azt 3nap 5 resi meg egyéb után is!Szerintem csak simán sz4r a vevö ami benne van azt ennyi.Nekem ez nem bejövös ennyiért hogy ha van kedve látja a holdat és fel is megy ha nincs akkor meg csak nézegeti de nem csatizik fel rá..(egyéni vélemény)

SM- N960F√

Nem elérhető SAABROS

« Reply #3760 Dátum: 2011, 01 14, 18:07:01 »
Gyakran érzek hasonlóképp, de inkább magamban tartom. ([ most majd jönnek az "ellen" szólások...]) Pedig akkor is így van. Túl sok a probléma az árhoz képest.

eddig tartogattam én is :)
igazából mondhat akárki akármit mert szólás szabadság van,de nekem azt senki nem fogja megmagyarázni hogy ez az SGS megér annyit amennyi!oké hogy OEJJJJ bezke milyen témát csinált! kb ez volt mikor elsö témáját megláttam,meg hogy mennyire jo játékok mennek rajta meg stb.viszont: az hogy belépek egy weblapra aztán zoom olok a nagyszerü 2ujjas szééthúzós technikával és visszadobja kicsibe,meg hogy lagfix kell egy 150ezres kütyüre különben használhatatlanul laggol,hogy 2hónap után recseg-ropog a hátlap(5sgsböl 4recsegett ropogott a ''jó'' anyaghasználat miatt az 5. 1hetes volt csak azért nem).ezeket meg még sok mást tartogattam de sok kicsi összejön és az a vége hogy nem éri meg az árát.(AZ ÉN SZEMEMBEN)

SM- N960F√

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3761 Dátum: 2011, 01 14, 18:15:04 »
Azért mert félrenyomtam:) nehari!
Semmi baj  ;), rájöttem, hogy xano8574-nek akartál válaszolni.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #3762 Dátum: 2011, 01 14, 18:21:39 »
Hali. Az uj doc rom van fent(7.9.2) plussz az alternative browser a faqbol de mikor kepet akarok lementeni akkor folyamatosan fczik.masnal is jelen van ez?

Igen, nálam is ez van. Van megoldás:
SGS Tools --> Upgrade Stock apps --> Stock Browser with useragent setting
Persze ára is van, ugyanis az fcző böngésző (állítólag) a leggyorsabb a "piacon". Valamit valamiért, bár sztem többet számít a wifi jel/3g vétel minősége, mint a browser sebessége..

Gps-jelhez kapcsolódva: a hajamat majd' kitéptem én is, pont ma néztem, hogy ott van 4-5 hold, és cseszik csatlakozni.. Aztán bő 5 perc után csatlakozott, kicsit rajta hagytam. Gps kikapcs, majd később mikor visszakapcsoltam már pörgött rendesen, másodpercek alatt talált használható jelet. Az más kérdés, hogy nonszensz, ha egyszer ott vannak azok a szemét műholdak, akkor vajon miért nem csatlakozik??!

Btw engem jobban idegesít a térerő ingadozása. Fel nem fogom, hogy ha egyszer 12 asu-t és -70 dBm-et el tud érni szobán belül, akkor ugyanazon a helyen 1 perccel később miért megy le 4 asura meg -120dBm-re??! Ez idegesít engem leginkább..

Nem elérhető SAABROS

« Reply #3763 Dátum: 2011, 01 14, 18:29:38 »
Igen, nálam is ez van. Van megoldás:
SGS Tools --> Upgrade Stock apps --> Stock Browser with useragent setting
Persze ára is van, ugyanis az fcző böngésző (állítólag) a leggyorsabb a "piacon". Valamit valamiért, bár sztem többet számít a wifi jel/3g vétel minősége, mint a browser sebessége..

Gps-jelhez kapcsolódva: a hajamat majd' kitéptem én is, pont ma néztem, hogy ott van 4-5 hold, és cseszik csatlakozni.. Aztán bő 5 perc után csatlakozott, kicsit rajta hagytam. Gps kikapcs, majd később mikor visszakapcsoltam már pörgött rendesen, másodpercek alatt talált használható jelet. Az más kérdés, hogy nonszensz, ha egyszer ott vannak azok a szemét műholdak, akkor vajon miért nem csatlakozik??!

Btw engem jobban idegesít a térerő ingadozása. Fel nem fogom, hogy ha egyszer 12 asu-t és -70 dBm-et el tud érni szobán belül, akkor ugyanazon a helyen 1 perccel később miért megy le 4 asura meg -120dBm-re??! Ez idegesít engem leginkább..

Tessék nem csak nekem tré a gps..ugyanez nálam is.amikor van kedve jó amikor nincs nem..akkor biztos hogy jo amikor frissen felrakok egy romot aztán navi progit és kimeek és bekapcsolom,sőőt ki se kell mennem mert akkor még ittbent is jó.aztán mint mondtam 5resi és/vagy 3nap aztán ha van kedve jó ha nem akkor meg ezvan. Térerön nem idegeskedek mert 1es térerövel beszélek úgy/olyan érthetöen mint fater nokián full térerövel..de azért jobblenne ha másnem az akksinak hogy nem ingadona és nem kéne keresnie ennyire mint ahogy mondtad.

SM- N960F√

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3764 Dátum: 2011, 01 14, 18:37:13 »

Nem tudok mit mondani, nekem független az SGS-em, az elsők között vettem még tavaly nyáron, és eddig bármikor kellett használnom a navit, vagy csak ki akartam valamit próbálni akár ablakon belül az irodában, mindig fogott poziciót.
Többféle navinal is próbáltátok? A Sygic gyorsabban pozicionál mint a nem létező igo, ezt már észrevettem. Vagy ezeket a rossz eredményeket a GPS Test programmal mértétek? Tennétek fel tracklogokat, hogy milyen romcsere után (fullra belakva természetesen) és pár nap elteltével?
Szolgáltatós a telefon, vagy független?A kollegám t-mobile-os sgs-e darky rommal lassabban pozicionál,  mint az enyém ugyanazzal a rommal.

Szerk: esetleg még azt jó lenne tudni, hogy használtok e lagfixet? Ha igen, akkor milyet? Nem tudok mire gondolni, mi lehet a baj :(

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3765 Dátum: 2011, 01 14, 18:45:54 »
Nem tudok mit mondani, nekem független az SGS-em, az elsők között vettem még tavaly nyáron, és eddig bármikor kellett használnom a navit, vagy csak ki akartam valamit próbálni akár ablakon belül az irodában, mindig fogott poziciót.
Többféle navinal is próbáltátok? A Sygic gyorsabban pozicionál mint a nem létező igo, ezt már észrevettem. Vagy ezeket a rossz eredményeket a GPS Test programmal mértétek? Tennétek fel tracklogokat, hogy milyen romcsere után (fullra belakva természetesen) és pár nap elteltével?
Szolgáltatós a telefon, vagy független?A kollegám t-mobile-os sgs-e darky rommal lassabban pozicionál,  mint az enyém ugyanazzal a rommal.

Szinte szóról szóra ugyanezen az állásponton vagyok én is. Igaz, hogy én október végén vettem a készüléket, de azóta még egyszer sem tapasztaltam különösebb problémákat a GPS-szel. Ugyan volt olyan, hogy a JPX modem jobbnak bizonyult, mint a JPY (most JPY-m van, és ezzel a 7.5-tel teljesen jól szuperál), és olyankor modemet cseréltem, de ezen kívül más "extra intézkedést" sosem kellett eszközölnöm.
Tegnap én is átírtam a gps config-ot hu-ra north-america helyett, és így (tehát a JPY modem + az új config) tökéletes működik, ma is próbáltam, és a Sygic egyszer sem tájolt félre, valamint az utat is pontosan tartotta.

Szóval én eddig azt vallom (pedig sosem voltam nagy fanatikus a készülékeim terén, mindig leírtam, ha úgy éreztem, nem volt jó vásár), hogy - kopogjam le - az eddigi telejsítménye alapján megérte megvennem az SGS-t, és leváltanom a HD2-t!  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3766 Dátum: 2011, 01 14, 18:59:17 »

Annyit akarok neked mondani, hogy éppen az előbb próbáltam megint oc trasing kernelt amit te is használsz, egy műholdhoz sem akart csatlakozni, fogtam lepucoltam az egészet, feltettem újra smk 12L 500, pikk pakk talál egy kazal műholdat és 2sec alatt csatlakozik is,
Ja a másik nemrég szervizbe mentem Debrecenből Pestre,vissza volt rakva 2.1 eclair, sygic gps progi, végig vitt szépen mindenhova, pontosan mindig időben szólt ,hogy merre, egyszer sem tévesztett,
Nekem van navi is, és nem használom mert nekem pontosan megfelel. Mert nekem az a lényeg, vigyen oda ahová kell, és nem azt figyelem mennyi müholdat lát, meg mennyi akármi. :D

Én nem tudom de ebben a világban egy sgs ára már kakit sem ér, Ja és túl sokat várnak tőle egyesek.

Ja és 5 darab sgs van amit elmúlt hónapban használtam, most is egyszerre kettő van, és pont ez a gps dolog az amivel nekem nincs bajom.

Nekem teljesen más problémáim vannak az sgs el. mégpedig a minőségi dolgok, pl rossz össze szerelés, és gyenge minőségű kijelző.

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #3767 Dátum: 2011, 01 14, 19:02:35 »
Magával a navigálással nekem sincs semmi bajom - iGO-t használok, jókor kanyarodik, szól előtte 150 méterrel, aztán közvetlenül a kanyar előtt, szóval tényleg hibátlan -, de még a csatlakozással sem, mert elsőre rá tudom szánni azt a plusz pár percet, utána meg megy mint a karikacsapás. Egyszerűen azt nem értem, hogy ha ott vannak a műholdak, hiszen látja és mutatja őket, akkor miért nem csatlakozik rögtön??
Amúgy telenoros függő vagyok. Mindesetre ma a kezeim közé kaparintok egy 2.1-es gyári ROMos telenoros SGS-t és összehasonlítom vele minden téren. :) Majd beszámolok!

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3768 Dátum: 2011, 01 14, 19:15:33 »

Annyit akarok neked mondani, hogy éppen az előbb próbáltam megint oc trasing kernelt amit te is használsz, egy műholdhoz sem akart csatlakozni, fogtam lepucoltam az egészet, feltettem újra smk 12L 500, pikk pakk talál egy kazal műholdat és 2sec alatt csatlakozik is,
Ja a másik nemrég szervizbe mentem Debrecenből Pestre,vissza volt rakva 2.1 eclair, sygic gps progi, végig vitt szépen mindenhova, pontosan mindig időben szólt ,hogy merre, egyszer sem tévesztett,
Nekem van navi is, és nem használom mert nekem pontosan megfelel. Mert nekem az a lényeg, vigyen oda ahová kell, és nem azt figyelem mennyi müholdat lát, meg mennyi akármi. :D

Én nem tudom de ebben a világban egy sgs ára már kakit sem ér, Ja és túl sokat várnak tőle egyesek.

Ja és 5 darab sgs van amit elmúlt hónapban használtam, most is egyszerre kettő van, és pont ez a gps dolog az amivel nekem nincs bajom.

Nekem teljesen más problémáim vannak az sgs el. mégpedig a minőségi dolgok, pl rossz össze szerelés, és gyenge minőségű kijelző.

Ja azt, hogy kakit sem ér az ára arra értem, hogy meg kell nézni sgs előtt ennyi pénzért mit lehetett venni telefon kínálatból, és, hogy sgs mennyivel tud többet, és, hogy mennyire nem drágább azoknál.

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
« Reply #3769 Dátum: 2011, 01 14, 19:17:05 »
Én még júliusban vettem, fuggetlenul. Ritkán volt jo a gps része. Nagyon sokmindent kipróbáltam, de igazi siker soha nem volt. Most megörültem a jpx modemnek, de már félek tőle. És miért várnak el egyesek túl sokat? Csak amit ígértek... És amiért fizettek. Semmi tobbet. Elég is lenne. De holtáig tanul az ember, és rossz esetben a saját hibáiból. Más... Véleményem szerint maga a rendszer is kiforratlan, gyenge. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesznek gyökeres változtatások az androidon/ban.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3770 Dátum: 2011, 01 14, 19:33:21 »
És miért várnak el egyesek túl sokat? Csak amit ígértek... És amiért fizettek.
Én megkaptam amit ígértek. Pont olyan jó a Gps-e, mint a Nexus One volt. Elvisz oda, ahova akarom.
Nem érzem úgy, hogy rosszabbat kaptam mint az előző volt, sőt!
A korai szakaszban voltak páran akik zúggsmből vették, nekik volt gondjuk több mindennel, és soha nem is lettek elégedettek vele, többen már el is adták, és más topikokban szidják :D
Nekem szerencsém volt úgy látszik :)

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3771 Dátum: 2011, 01 14, 19:35:39 »
Én még júliusban vettem, fuggetlenul. Ritkán volt jo a gps része. Nagyon sokmindent kipróbáltam, de igazi siker soha nem volt. Most megörültem a jpx modemnek, de már félek tőle. És miért várnak el egyesek túl sokat? Csak amit ígértek... És amiért fizettek. Semmi tobbet. Elég is lenne. De holtáig tanul az ember, és rossz esetben a saját hibáiból. Más... Véleményem szerint maga a rendszer is kiforratlan, gyenge. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesznek gyökeres változtatások az androidon/ban.

Na ezért nem hiszem én sosem a reklám dumát, bla bla bla, mondja mindenki,minden cég, a sajátja a legjobb a legtutibb, ezért kell pár dolgot eldönteni az embernek, hogy: na erre meg erre meg erre szeretném használni, na ennyi az ára, ennyi belefér megéri nekem, ok megveszem, na amire szerettem volna amire megvettem az működik, ja még elég szép kép is van rajta, na ok, akkor megfelel. , hopp kicsit lassult a rendszer, ja hopp lehet telepakoltam sok felesleges dologgal, hopp ez pedig az én hibám. :):D

Nekem pár dolog ami fontos,:

Állandó skype kapcsolat, megfelelően müködik.
e-mail, egyből értesülök róla ha kapok levelet. megfelel.
web böngészés,megfelelően müködik.
Gps ha ismeretlen helyen járok, megfelel, mindíg odavezet
pdf, word,excel olvasás szerkesztés, scannelés, megfelelően müködik.
Ja meg persze a telefonálás, az is megfelel.
Üzenet írás, vezetés közben annyira nem megy mint a régebbi telefonokon, de ez is megfelel.
És mind ez szép nagy kijelzőn nézve, ami tetszik a szemnek.

És doc bácsi meg társai munkájának köszönhetően, gyorsabban megy mind ez mint a gyári sgs-en.

:ok: :D :taps:

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
« Reply #3772 Dátum: 2011, 01 14, 19:58:23 »
Na ezért nem hiszem én sosem a reklám dumát, bla bla bla...
Előterjesztem, nem szidom, és nem bántam meg hogy megvettem, de nemvárt problémák jöttek elő, ezért csak szomorú vagyok, és úgy érzem hogy ha használhattam volna egy hétig, utána már biztosan nem vettem volna meg.
Egyébként teljesen igazad van, viszont szerintem az már csak igen alap dolognak számít (megjegyzem gyári rommal), hogy ha hívást szeretnél fogadni, azt zökkenő mentesen tehesd meg. Ne adj isten mindez akkor történne, amikor épp böngészel a neten, akkor legalább lássam már hogy ki hív, ne csak a fekete kijelzőt. A hangfelvétel iszonyat torz, a mai napig. Ha az órában időzítőt állítok be, akkor az mi a fenéért jelez az aksi lemerüléséig, miért nem kapcsol ki mondjuk 2 perc után? (lehet én vagyok béna, de amióta megvan, azóta nem jöttem rá hogy kell beállítani a jelzés kikapcsolását.) Hirtelen ennyi jut eszembe, de ez is elég, és ez nem a reklámokban volt.
Mégegyszer: nem bántam meg hogy megvettem. Örülök neki, szeretem, és tetszik, de nem olyan eszköz amiért most kiadnék 138 ezret, vagy akár 100-at.
Ja... és nem is zuggsmben vettem.

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3773 Dátum: 2011, 01 14, 20:51:35 »
NA a sok fanyalgónak, használj előtte egy winmo-t azt majd tudsz örülni a gyengécske androidos SGS-nek.

Nekem nincs bajom vele, akinek gyári rom van rajta próbáljon ki egy főzöttet, és meglátja ég és föld a különbség.

GPS nincs baj 5m-es pontosság 1 perc alatt holdat talál
Térerő vannak gondjaim vele, de telefonálni mindig tudtam
Net nincs gond,
Gyors-e igen gyors

Egyetlen hibája talán a fényképező, de aki fényképezni akar az vegyen egy tükörreflexes gépet na az fényképezésre való igaz telefonálni nem lehet vele...  :D

Más: Lehetne kérni az angolul tudóktól, hogy a DOC changelogot lefordítsák a más nyelven nem tudóknak.
Tudom Chrome böngésző, de az nem olyan pontos mint itt a hozzáértők.

Előre is köszi.

Üdv:Zoli

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3774 Dátum: 2011, 01 14, 21:20:33 »
és ennek a nyavalygásnak mi köze is van a topichoz?
mert ahogy látom, semmi.

szóval keressetek neki méltó helyet plz :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login