2024, 11 17, 05:41:27

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321580 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3725 Dátum: 2011, 01 14, 12:22:00 »
Mi újság van mostanában nálatok az akkufogyasztással? Érdemes állandóan no wipe-olni frissebb ROM-okra?
Nem győzöm követni a tempót! Naponta változik! Azt tudom, hogy az akksi problémám nem javult csöppet sem! 1 órája vettem le töltőről és már most 85%, mikor semmit sem csináltam! 1db vacak hívásom volt pár percig! Érdemes lenne rámennem a 7.9.2-re? Akkor talán változna? Vagy tegyek fel egy régebbi Voodoo-t?
Ötlet?

Köszi!

Nem elérhető pparker

« Reply #3726 Dátum: 2011, 01 14, 12:26:13 »
Lacus_!

Privátban elment amit kértél!

Lacus_

• Vendég
« Reply #3727 Dátum: 2011, 01 14, 12:29:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Lacus_!

Privátban elment amit kértél!
Ment a válasz is  ;)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3728 Dátum: 2011, 01 14, 12:36:03 »
Mi újság van mostanában nálatok az akkufogyasztással? Érdemes állandóan no wipe-olni frissebb ROM-okra?
Nem győzöm követni a tempót! Naponta változik! Azt tudom, hogy az akksi problémám nem javult csöppet sem! 1 órája vettem le töltőről és már most 85%, mikor semmit sem csináltam! 1db vacak hívásom volt pár percig! Érdemes lenne rámennem a 7.9.2-re? Akkor talán változna? Vagy tegyek fel egy régebbi Voodoo-t?
Ötlet?

Köszi!

az már rég a múlté...
semmi gond az akksival...

javaslom neked: nowipe/wipe 7.9.2 és a speedmod kernel...az új voodoo 5.1-től kitéped a hajad akksi terén....
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pparker

« Reply #3729 Dátum: 2011, 01 14, 12:48:59 »
marcedli!

Akkor most speedmod vagy Voodoo kernel? Csak az utóbbit ismerem a speedmod sosem volt még!

az már rég a múlté...
semmi gond az akksival...

javaslom neked: nowipe/wipe 7.9.2 és a speedmod kernel...az új voodoo 5.1-től kitéped a hajad akksi terén....

Nem elérhető pparker

« Reply #3730 Dátum: 2011, 01 14, 12:50:28 »
Próbáljam meg a speedmod kernelt?
Akkor előtte disable recoveryben a voodoo?
És ebben a speedmodban mit kell állítani? Hasonló a menüje recoveryben, mint a voodoonak?

Nem elérhető pparker

« Reply #3731 Dátum: 2011, 01 14, 12:59:37 »
és az a speedmod jó verzió, ami jelenleg a konyhában van, vagy keressek valami mást?

Nem elérhető renee7

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Rafdroid 4.0.2
« Reply #3732 Dátum: 2011, 01 14, 13:14:35 »
Sziasztok,

az AD Hoc Wifi támogatást ami a Doc-ban van (WPA Supplicant AdHoc), le lehet tölteni valahonnan update.zip formában, és/vagy ehhez egy spéci kernel is kell, és fel lehet-e tenni Darky 8.0-ra?

Előre is köszönöm. :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3733 Dátum: 2011, 01 14, 13:22:57 »
és az a speedmod jó verzió, ami jelenleg a konyhában van, vagy keressek valami mást?

az jó, ami a konyhában van

kicsit más a recovery is, de itt a témában találsz csomó infót a sm-dal kapcsolatban, avyg az xda-n is

Sziasztok,

az AD Hoc Wifi támogatást ami a Doc-ban van (WPA Supplicant AdHoc), le lehet tölteni valahonnan update.zip formában, és/vagy ehhez egy spéci kernel is kell, és fel lehet-e tenni Darky 8.0-ra?

Előre is köszönöm. :)

biztos lehet, nem kernel-függő, ez csak egy driver. az xda-n biztos megtalálod....

most sajna mennem kell, kikeresném neked pedig
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: iPhone XL Plus ;)
  • PDA ROM: Ios 12
« Reply #3734 Dátum: 2011, 01 14, 13:32:46 »
No itt a 7.9.2. DocRom..  :D :taps:
Arra azért befizetnék, hogy mi alapján történik a számozás. Meg néha 1-1 changelog is jól esne. Hol találok ilyet?

ps. ha valaki telenoros, és sikerült olyan modemet találnia, amivel nem ugrál a térerő, az sikítson plíz! Ablak mellől 12 asuról lemegy 7 asura, aztán vissza 11re.. Meg hasonló paranormális jelenségek. Amit eddig próbáltam: JPY, JPP, JL2 és jelenleg JPA. (ez legalább 1 csíkot mindig megtart.. :P )
Ha nem használsz 3G-t, csak wifit, akkor próbáld meg, hogy a Beállítások->Vezeték nélk.->Mobilhál.->Hálózat mód-> Csak Gsm-et választod. Lehet láma megoldás, de nekem így ok.

Illetve: valaki aki úgy érzi, hogy nagyon  censored a a gps-e, elárulná milyen modemet használ, esetleg egy link is jól jönne. Az enyém jelenleg 5-7 holdat talál meg 2 perc alatt, de megfogni nem tudja csak még 6-8 perc elteltével, és ez így kaka.

Nem elérhető pparker

« Reply #3735 Dátum: 2011, 01 14, 13:42:41 »
Véleményetek szerint a voodoo lagfix kikapcsolásával javítható az akksi fogyasztási ideje?

Nem elérhető Szakibacsi

• PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: CloudyStock 2.2
« Reply #3736 Dátum: 2011, 01 14, 13:59:29 »
Véleményetek szerint a voodoo lagfix kikapcsolásával javítható az akksi fogyasztási ideje?

Igen.
De ha teszel fel egy speedmod kernelt az se zabálja az akksit.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3737 Dátum: 2011, 01 14, 14:05:50 »
Ha nem használsz 3G-t, csak wifit, akkor próbáld meg, hogy a Beállítások->Vezeték nélk.->Mobilhál.->Hálózat mód-> Csak Gsm-et választod. Lehet láma megoldás, de nekem így ok.

Illetve: valaki aki úgy érzi, hogy nagyon  censored a a gps-e, elárulná milyen modemet használ, esetleg egy link is jól jönne. Az enyém jelenleg 5-7 holdat talál meg 2 perc alatt, de megfogni nem tudja csak még 6-8 perc elteltével, és ez így kaka.
A Faq-ban lévő GPS trükköket már végigpróbáltad?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető renee7

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Rafdroid 4.0.2
« Reply #3738 Dátum: 2011, 01 14, 14:12:03 »
az jó, ami a konyhában van

kicsit más a recovery is, de itt a témában találsz csomó infót a sm-dal kapcsolatban, avyg az xda-n is

biztos lehet, nem kernel-függő, ez csak egy driver. az xda-n biztos megtalálod....

most sajna mennem kell, kikeresném neked pedig

Semmi baj, köszi, majd utánanézek. :)

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
« Reply #3739 Dátum: 2011, 01 14, 14:17:05 »
A Faq-ban lévő GPS trükköket már végigpróbáltad?
Igen, próbálgattam mindet, az volt az első lépés, és az LBS-test menüben is minden úgy van beállítva, ahogyan a FAQ-ban le van írva. Próbáltam a gps.conf-fájlt europe-val, és hu.-val is.  Próbáltam mindezt Darky féle romokon, és Doc-on is.
2.1-es Jm9 óta nem akarja a jót a rencer. Talán a Darky 7.5-el volt megfelelő a Gps, persze az is csak az első újraindításig.
Jó lenne másoktól hallani, hogy nekik mennyire hamar fogja meg a holdakat. Bár amit itt olvasta a jpy modemről, az nálam az álom kategóriát súrolja, pedig tudtommal az van a Doc 7.5-ben(vagy nem?).
Eddig a Gpstest nevű apk-val próbáltam, és látni látja, de nem tudja megfogni a holdakat. Az snr értékek 28-39 között vannak holdanként. Próbaképp visszateszek egy jm9-et.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3740 Dátum: 2011, 01 14, 14:23:49 »
Igen, próbálgattam mindet, az volt az első lépés, és az LBS-test menüben is minden úgy van beállítva, ahogyan a FAQ-ban le van írva. Próbáltam a gps.conf-fájlt europe-val, és hu.-val is.  Próbáltam mindezt Darky féle romokon, és Doc-on is.
2.1-es Jm9 óta nem akarja a jót a rencer. Talán a Darky 7.5-el volt megfelelő a Gps, persze az is csak az első újraindításig.
Jó lenne másoktól hallani, hogy nekik mennyire hamar fogja meg a holdakat. Bár amit itt olvasta a jpy modemről, az nálam az álom kategóriát súrolja, pedig tudtommal az van a Doc 7.5-ben(vagy nem?).
Eddig a Gpstest nevű apk-val próbáltam, és látni látja, de nem tudja megfogni a holdakat. Az snr értékek 28-39 között vannak holdanként. Próbaképp visszateszek egy jm9-et.

Új modemet már próbáltál? Illetve ha jól rémlik, van valamilyen egykattintásos GPS Optimizer nevű cucc, régen én is használtam - talán azzal is érdemes egy próbát tenni!  :hmm: (Sajnos nem tudom, hogy honnan töltöttem le, azt hiszem, hogy talán a dropbox-ból).
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
« Reply #3741 Dátum: 2011, 01 14, 14:26:43 »
Új modemet már próbáltál? Illetve ha jól rémlik, van valamilyen egykattintásos GPS Optimizer nevű cucc, régen én is használtam - talán azzal is érdemes egy próbát tenni!  :hmm: (Sajnos nem tudom, hogy honnan töltöttem le, azt hiszem, hogy talán a dropbox-ból).
Ez az új modemes dolog érdekelne inkább, az egykattintásos gps-fix, gps-optimizer, gps-boostereken már túl vagyok. ua. minddel a helyzet hold van 6-8-12, fix nincs egy sem, csak kb 6-8 perc(jó esetben),illetve 20 perc(rossz esetben) múlva, vagy egyáltalán nem fogja meg.
Az új modemről azt szeretném tudni, hogy honnét lehet letölteni, és odinnal, vagy cwm-ből rakjam fel?.

Köszi a segítségeteket.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #3742 Dátum: 2011, 01 14, 14:28:50 »
A JPY romra  JPX modemet tettem (főztem  :D ) fel, nem mondom, hogy kirobbanóan jó, de a leírások alapján az egyik legjobb - "hideg" indítással max. 1 percen belül van üzembiztos GPS jelem. (IGO.)

Szerintem a konyhából a legsimább feltenni.

Lacus_

• Vendég
« Reply #3743 Dátum: 2011, 01 14, 14:49:24 »
Mondjátok már meg nekem, ti hol látjátok a holdakat, vagy külön progi kell hozzá ???  :oops:

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3744 Dátum: 2011, 01 14, 14:51:38 »
Mondjátok már meg nekem, ti hol látjátok a holdakat, vagy külön progi kell hozzá ???  :oops:
Market -> GPS Test

Lacus_

• Vendég
« Reply #3745 Dátum: 2011, 01 14, 14:55:13 »
Market -> GPS Test
Köszi  :ok:

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #3746 Dátum: 2011, 01 14, 15:09:01 »
Hali. Az uj doc rom van fent(7.9.2) plussz az alternative browser a faqbol de mikor kepet akarok lementeni akkor folyamatosan fczik.masnal is jelen van ez?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3747 Dátum: 2011, 01 14, 15:16:28 »
IE8 bug lett kijavítva
Köszönöm :taps:  O->- O->-, mostmár nem érzem magam gyengénlátónak.  :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
« Reply #3748 Dátum: 2011, 01 14, 15:25:03 »
Egyelőre úgy tűnik, hogy a jpx modem jól muzsikál. 3 reboot után is még hozta a remélt formát. 8-10 hold/4-5 fix. Ha ez így maradna, azt mondanám, hogy egész jó. Amit változtattam, az annyi, hogy a gps.conf bejegyzését->hu. ra írtam át. Kisgida88 köszi az infot a jpx modemről.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #3749 Dátum: 2011, 01 14, 15:44:37 »
 :ok: :)