2024, 11 17, 08:43:35

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321586 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3650 Dátum: 2011, 01 13, 09:19:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Probléma megoldva!csak azt nem értem hogy ha egy darabig jó.akkor mitöl aktiválodik a musicAOSP?!vagy hogyan vagy miért?:)

Gondolom a főzéskor véletleül AOSP zenelejátszót választottál ki. :) Vagy az elején még Samsungos volt? :hmm:
Amügy ha egy gyári programot nem tudsz a hagyományos módszerekkel feltenni, másold be a system/app-ba és restartolj.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3651 Dátum: 2011, 01 13, 09:25:17 »
Gondolom a főzéskor véletleül AOSP zenelejátszót választottál ki. :) Vagy az elején még Samsungos volt? :hmm:
Amügy ha egy gyári programot nem tudsz a hagyományos módszerekkel feltenni, másold be a system/app-ba és restartolj.

Ez az hogy már pár napja AOSP-t választottam és akkor kaptam is választ rá hogy hogyan csináljam meg.de most figyeltem hogy ne az legyen és nem is az volt mikor feltettem a romot.aztán kb a 10edik restart után vettem észre hogy már nem a gyári van.amugy igen a system/app-ból töröltem az AOSP-t, bemásoltam az eredetit és jólett!köszi azért!
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3652 Dátum: 2011, 01 13, 09:39:30 »
Egy alma kérdés: Ha docot vagy hardcore-t akarom támogatni, akkor muszáj csinálnom egy paypal accot? Nem lehet simán átutalnom valahova?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #3653 Dátum: 2011, 01 13, 09:47:49 »
Egy alma kérdés: Ha docot vagy hardcore-t akarom támogatni, akkor muszáj csinálnom egy paypal accot? Nem lehet simán átutalnom valahova?

csak Palin keresztül :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3654 Dátum: 2011, 01 13, 10:09:37 »

stefunelnek át is viheted a szomszédba, Romániába :D :ok:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

« Reply #3655 Dátum: 2011, 01 13, 11:51:26 »
OFF
Megnézegettem, egy két másik témát androidon belül, különbözö készülékekhez, és azt kell mondjam, hogy messze verünk mindenkit a galaxysunkkal romok és support terén. Igazából a böség zavarában szenvedhetünk. doc/darky/sztyupi/anzo////
kernelek tömkelege...
Annak idején úgy tünik, jól beleválasztottam. Elsö androidos vagyok. Elhatároztam hogy ezt veszem. Aztán bent a tmobilnál egy pillanatra elgondolkoztam rajta, ááá jó lesz nekem a szifon. Söt! Azt ismerem biztonságos, meg minden. Fúúú... de jól döntöttem. Ez az állandó romolás és fejlesztgetés egy életforma. Egyfajta extázist okoz, amikor én pakolhatom recoveryben, vagy odinban bele a dolgokat olyan mintha én magam is fejlesztö lennék. Köszönöm Néked OO nagy gugli+sámson gyeremke te galaxys!

Nem elérhető freetaki

« Reply #3656 Dátum: 2011, 01 13, 13:08:21 »
L-es speedmod kernel k. sötét. Vissza a K-ra

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #3657 Dátum: 2011, 01 13, 14:04:06 »
Elég érdekes lett a GPS JPY modemmel is. 0,5-1 perc míg pozicionál és akkor is úgy, hogy lát 10 holdat, de először csak 4re mászik fel, majd egyesével kb 8-ig eljut. Viszont ma a buszon szépen követte a busz útvonalát.
Samsung Galaxy S

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3658 Dátum: 2011, 01 13, 14:44:01 »
L-es speedmod kernel k. sötét. Vissza a K-ra

Hi, amikor visszatetted akkor jobb lett? Én azt tapasztaltam, hogy az egy hetes sgs emnek máris gyengébb lett a kijelzője, Én nem tudom de kezdem azthinni, hogy a sm kernel vagy lehet más amit használtam szépen elcseszegetik.

sm kernel volt rajta, semmi color verzio, sima smk12 500 ami egy hete volt és ami közbe kijött, meg a voodoo 5.1 és voodoo advenced 666.1 meg a 666.2.

Most ittvan elttem egy zsír új galaxy s és hát mit mondjak, nem venném meg 100ezerért az enyémet az újhoz képest, és egy hete a 3.4 hónapos galaxymat cseréltem le az újra mert annak szebb volt a kijelzője,
Most meg már ennek sem olyan mint egy hete.

Valaki okosabb hátha tudja ,hogyan lehet vissza csinálni ezt a dolgot, max megprobálom visszateszek egy 2.1 romot. próbaképpen, de úgy emlékszem ez semmit nem csinál vele.

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3659 Dátum: 2011, 01 13, 14:45:28 »
Sziasztok.

Tegnap és ma teszteltem pár modemet név szerint:
1. JPY  GPS tökéletes. térerő nekem lakásban nem volt vagy max 1 vonás, wifi tökéletes(sebességet nem teszteltem), akksi idővel nem volt gond.

2. JP6 GPS ennél sem volt gond  térerő szintén siralmas nekem, wifivel nem volt gond, akksi ennél sem volt számottevő különbség

3. JP2 GPS nem volt gond  térerő nekem ezzel volt a legjobb lakásban 3-4 vonás, wifit nem teszteltem még, akksi??  3 órája van fent igy erről még nem nyilatkoznék.

A GPS-hez annyit, hogy mindegyiknél át írtam hu-ra a helyet.
Wifinél az Opera minivel csak azt próbáltam, hogy csatlakozik-e, nem dobál-e le.

Ennyi az én rövid tesztem.

Annak ellenére, hogy a segédletben nincs ajánlva a JP2, de mégis ez jött be leginkább eddig térerőt tekintve.  A GPS talán a JPY-nál volt a leggyorsabb

Üdv:Zoli

Nem elérhető Oppenheimer

« Reply #3660 Dátum: 2011, 01 13, 14:48:12 »
Sziasztok.

Tegnap és ma teszteltem pár modemet név szerint:
1. JPY  GPS tökéletes. térerő nekem lakásban nem volt vagy max 1 vonás, wifi tökéletes(sebességet nem teszteltem), akksi idővel nem volt gond.

2. JP6 GPS ennél sem volt gond  térerő szintén siralmas nekem, wifivel nem volt gond, akksi ennél sem volt számottevő különbség

3. JP2 GPS nem volt gond  térerő nekem ezzel volt a legjobb lakásban 3-4 vonás, wifit nem teszteltem még, akksi??  3 órája van fent igy erről még nem nyilatkoznék.

A GPS-hez annyit, hogy mindegyiknél át írtam hu-ra a helyet.
Wifinél az Opera minivel csak azt próbáltam, hogy csatlakozik-e, nem dobál-e le.

Ennyi az én rövid tesztem.

Annak ellenére, hogy a segédletben nincs ajánlva a JP2, de mégis ez jött be leginkább eddig térerőt tekintve.  A GPS talán a JPY-nál volt a leggyorsabb

Üdv:Zoli

Hogy lehet átírni hu-ra a helyet?
Samsung Galaxy S

Nem elérhető macisajt

« Reply #3661 Dátum: 2011, 01 13, 14:48:48 »
Hi, amikor visszatetted akkor jobb lett? Én azt tapasztaltam, hogy az egy hetes sgs emnek máris gyengébb lett a kijelzője, Én nem tudom de kezdem azthinni, hogy a sm kernel vagy lehet más amit használtam szépen elcseszegetik.

sm kernel volt rajta, semmi color verzio, sima smk12 500 ami egy hete volt és ami közbe kijött, meg a voodoo 5.0 és voodoo advenced 666.1 meg a 666.2.

Most ittvan elttem egy zsír új galaxy s és hát mit mondjak, nem venném meg 100ezerért az enyémet az újhoz képest, és egy hete a 3.4 hónapos galaxymat cseréltem le az újra mert annak szebb volt a kijelzője,

Valaki okosabb hátha tudja ,hogyan lehet vissza csinálni ezt a dolgot, max megprobálom visszateszek egy 2.1 romot. próbaképpen, de úgy emlékszem ez semmit nem csinál vele.

Tudom talán hülyeség, de én a LCD density-vel mikor átállitottam 200-ra az értéket majd vissza 240-ra mert nem tetszettek a kis ikonok akkor nekem úgy tűnt mintha élénkebbek lettek volna a színek. Persze lehet csak beképzelem. És nem is változott semmi.

Nem elérhető macisajt

« Reply #3662 Dátum: 2011, 01 13, 14:52:45 »
Hogy lehet átírni hu-ra a helyet?

én root explorer-el csináltam a system/etc mappában keresd meg a gps.conf file-t majd nyisd meg szerkesztéshez és ird át az első sorban a "europe.pool.ntp.org"-t  "hu.pool.ntp.org"-re

Nem elérhető Oppenheimer

« Reply #3663 Dátum: 2011, 01 13, 14:59:58 »
én root explorer-el csináltam a system/etc mappában keresd meg a gps.conf file-t majd nyisd meg szerkesztéshez és ird át az első sorban a "europe.pool.ntp.org"-t  "hu.pool.ntp.org"-re

köszi! már tesztelem is :D

Nagyságrendekkel jobb lett! Amint látott az ablak mellől 3 holdat egyből felment rá. Aztán meg 5-ből 5-re. Amúgy nekem north americaról kellett átírnom hu-ra.
Samsung Galaxy S

Nem elérhető freetaki

« Reply #3664 Dátum: 2011, 01 13, 15:17:40 »

sm kernel volt rajta, semmi color verzio, sima smk12 500 ami egy hete volt és ami közbe kijött, meg a voodoo 5.1 és voodoo advenced 666.1 meg a 666.2.

Jobb. De most hogy mondod én is összevetném egy friss dobozossal. Bár  egyáltalán nem érzem sötétnek

Lacus_

• Vendég
« Reply #3665 Dátum: 2011, 01 13, 15:30:14 »
köszi! már tesztelem is :D

Nagyságrendekkel jobb lett! Amint látott az ablak mellől 3 holdat egyből felment rá. Aztán meg 5-ből 5-re. Amúgy nekem north americaról kellett átírnom hu-ra.
Én csak megtudom nyitni, de beleírni nem tudok  :hmm:
Szedjem ki és úgy csináljam ???

Nem elérhető macisajt

« Reply #3666 Dátum: 2011, 01 13, 15:56:19 »

Legörgetted rendesen a választási lehetőségeket???

Azt nem tudom, ha kiszeded akkor át tudod-e irni ugy még nem probáltam.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3667 Dátum: 2011, 01 13, 15:58:19 »

Nekem sem sikerült helyben szerkeszteni, csak miután felmásoltam a PC-re. Ott viszont szinte már akármivel át tudod írni, pl. WordPad-dal, Notepad-dal, stb.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3668 Dátum: 2011, 01 13, 16:24:20 »
Most lehet hogy low leszek,de: mire szolgál a CWM/voodoo/debug:no/yes?:)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #3669 Dátum: 2011, 01 13, 16:35:55 »

hát ez nekem se megy.
átírom, de ha bemásolom root explorer-el, akkor az eredeti lesz ismét..

Nem elérhető freetaki

« Reply #3670 Dátum: 2011, 01 13, 16:46:25 »
hát ez nekem se megy.
átírom, de ha bemásolom root explorer-el, akkor az eredeti lesz ismét..
Hát én simán tudom állítgatni. Nem értem hol akadtok el. Root expolrerrel rányomtok hosszan a /system/etc/gps.conf fájlra,és open in  text editor és ott átírjátok az elsö sorban az értéket. természetes su kell hozzá

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #3671 Dátum: 2011, 01 13, 16:57:43 »
Hát én simán tudom állítgatni. Nem értem hol akadtok el. Root expolrerrel rányomtok hosszan a /system/etc/gps.conf fájlra,és open in  text editor és ott átírjátok az elsö sorban az értéket. természetes su kell hozzá

átírom, mentem de ismételt megnyitásnál újra europe látszik.

lehet hogy az SGS tools-ba nem kellet volna anno gps fix-be matatni?

Nem elérhető freetaki

« Reply #3672 Dátum: 2011, 01 13, 17:14:50 »
átírom, mentem de ismételt megnyitásnál újra europe látszik.

lehet hogy az SGS tools-ba nem kellet volna anno gps fix-be matatni?
az sem számít. Èn is gps fixxel állítottam át pár napja, mert nem volt kedvem irogatni, és most kipróbáltam, tudom módosítani.

Nem elérhető macisajt

« Reply #3673 Dátum: 2011, 01 13, 17:22:19 »
az sem számít. Èn is gps fixxel állítottam át pár napja, mert nem volt kedvem irogatni, és most kipróbáltam, tudom módosítani.

Én is simán tudom állítani.

Nem elérhető donlk

• Navigáció / Navigation: Aura, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Romkitchen v1.2 XXJVK
« Reply #3674 Dátum: 2011, 01 13, 18:45:21 »
OFF
Megnézegettem, egy két másik témát androidon belül, különbözö készülékekhez, és azt kell mondjam, hogy messze verünk mindenkit a galaxysunkkal romok és support terén. Igazából a böség zavarában szenvedhetünk. doc/darky/sztyupi/anzo////
kernelek tömkelege...
Annak idején úgy tünik, jól beleválasztottam. Elsö androidos vagyok. Elhatároztam hogy ezt veszem. Aztán bent a tmobilnál egy pillanatra elgondolkoztam rajta, ááá jó lesz nekem a szifon. Söt! Azt ismerem biztonságos, meg minden. Fúúú... de jól döntöttem. Ez az állandó romolás és fejlesztgetés egy életforma. Egyfajta extázist okoz, amikor én pakolhatom recoveryben, vagy odinban bele a dolgokat olyan mintha én magam is fejlesztö lennék. Köszönöm Néked OO nagy gugli+sámson gyeremke te galaxys!

lol életforma
ROM: Romkitchen v1.2 XXJVK
Kernel: voodoo beta
lagfix: nincs
Theme: túl sűrűn változik...