2024, 11 17, 10:41:50

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321590 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3600 Dátum: 2011, 01 12, 17:24:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerk: Az első oldalon lévő XXJPY modemet leszedtem. Amint látom a zipben nem tar fájl van, tehát ezt CWM-el kell felrakni ugye?
Igen.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3601 Dátum: 2011, 01 12, 17:28:15 »
A modem - ahogyan az írások alapján megfigyeltem - eléggé készülék, és legfőképp terület-függő. A JPY sokunk számára bejött, tégy egy próbát vele! :)
A JP6-os Wi-Fi driverre gondolsz, vagy melyikre? Mert az alaból benne van a ROM-ban, és új modem installálásakor - úgy tudom - nem tűnik el. :hmm: (Igazándiból nem tudom, hogy melyik illesztőtől merül nagyon gyorsan az akksi...)
Próbáld ki légyszi, csinálj egy speedtestet most a JPY-nal, aztán tedd fel a jpas wifis izét, és mérd meg azzal is, mert nálam sokkal jobbat mért itthon is, mint tegnap az alap konyhás rommal. Utána max felraksz egy no wipe romot :D
Annyi kérdés merült itt fel egy nap alatt, ha mindent ki akarnék próbálni aludni nem is lenne időm...   (Vasalást nem vállal valaki?  :hmm: )
légyszi, légyszi  :ima: :ima: De más vállalkozó kedvűnek is örülnék :D

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Oppenheimer

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #3602 Dátum: 2011, 01 12, 17:31:21 »
Igen.

Felraktam a JPY modemet és a JPA wifi drivert. Most elvileg jobb lesz a gps és ha minden igaz jobb lesz az üzemidőm is a 256hz-es kernel miatt. :D
Samsung Galaxy S

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3603 Dátum: 2011, 01 12, 17:33:24 »
Próbáld ki légyszi, csinálj egy speedtestet most a JPY-nal, aztán tedd fel a jpas wifis izét, és mérd meg azzal is, mert nálam sokkal jobbat mért itthon is, mint tegnap az alap konyhás rommal. Utána max felraksz egy no wipe romot :D
Annyi kérdés merült itt fel egy nap alatt, ha mindent ki akarnék próbálni aludni nem is lenne időm...   (Vasalást nem vállal valaki?  :hmm: )
légyszi, légyszi  :ima: :ima: De más vállalkozó kedvűnek is örülnék :D

Kérésed számomra parancs!  :ima: :D Just a sec... csak felteszem a Speedtestes programot a Marketből.

Oppenheimer: Bocs, véletlenül elírtam, nem JP6-os a Wi-Fi driver, hanem JPA-s! Csak belezavarodtam már a sok hárombetűs kódba...  :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3604 Dátum: 2011, 01 12, 17:45:15 »
Pati! nekem is gyanús ez a wifi driver, hogy melyik is van a konyhában most...

délután romoltam és azóta:
Spare Parts / egyéb használat alatt:
-futás 52,3%
-képernyő bekapcsolva 49,7%
-wifi on 69,2%
-wifi running 69,2%
az normális, hogy a wifi többet fogyasszon (1-5m-en belül a r.-től) mint a kijelző  :shock:

szerk: tel. névjegy/akku-ban meg kijelző 92% ,cella 5% ,wifi 2%..... akkor a Spare Parts mit is mutat kérem? :hmm:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3605 Dátum: 2011, 01 12, 17:46:50 »
Felraktam a JPY modemet és a JPA wifi drivert. Most elvileg jobb lesz a gps és ha minden igaz jobb lesz az üzemidőm is a 256hz-es kernel miatt. :D
Bármi lehet :) Nekem az SM kernellel most nem zabál. Reggel rezgett a léc, hogy Darky vagy Doc, de végül maradtam a Docnál, mert azért nem adjuk fel olyan könnyen, nem igaz? :D 

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #3606 Dátum: 2011, 01 12, 17:49:29 »
Bármi lehet :) Nekem az SM kernellel most nem zabál. Reggel rezgett a léc, hogy Darky vagy Doc, de végül maradtam a Docnál, mert azért nem adjuk fel olyan könnyen, nem igaz? :D
annyira igaz, hogy szinte soha sem adjuk fel  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3607 Dátum: 2011, 01 12, 17:51:20 »
Pati! nekem is gyanús ez a wifi driver, hogy melyik is van a konyhában most...

délután romoltam és azóta:
Spare Parts / egyéb használat alatt:
-futás 52,3%
-képernyő bekapcsolva 49,7%
-wifi on 69,2%
-wifi running 69,2%

az normális, hogy a wifi többet fogyasszon (1-5m-en belül a r.-től) mint a kijelző  :shock:
Nálam a voodoo miatt fogyasztott olyan nagyon, ez biztos. Egyre többen írják itt is.
Nekem a letöltési sebességem változott a JPA wifi driver felrakása után, pedig mindenki azt mondja hogy benne van alapból. ugyan azokon a hálózatokon az ipod 3-4x akkora sebességet mért, most meg mindenhol egyformát mérnek. (Meg egyébként is router őrület van most nálunk, és igazán örülnék valakinek (vagyis azonnal jelentkezzen nálam privátban!) akinek DLINK DIR-825-ös routere van és még nem Open WRT-vel használja, és mér 120 megabites netnél 10 megabitnél többet routeren keresztül, akár kábellel, akár wifin...  >:(

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3608 Dátum: 2011, 01 12, 17:52:56 »

Nah megvagyok a mérésekkel!

Az alap konyhás ROM-mal (tehát a JPA driver utólagos feltelepítése nélkül):
Download átlag (semmit sem bízok a véletlenre, mindig mindent átlagolni szoktam :D): 19313,3 kbps
Upload átlag: 3145,3 kbps

Utólag feltett JPA-s driverrel:
Download átlag: 23827,6 kbps
Upload átlag: 3138,6

Differencia: 4514,3 kbps (letöltés), -6,7 kbps (feltöltés).

... azaz a JPA-s Wi-Fi driverrel nekem is gyorsabb lett a letöltés  :shock:, a feltöltés viszont minimálisan lecsökkent. (Ott viszont az eltérés olyannyira minimális, hogy mondhatnánk akár ugyanolyan eredménynek is.)

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #3609 Dátum: 2011, 01 12, 17:59:07 »
Helló mindenki,

Doc 7.6-ot használok, ki lehet valahogy kapcsolni a geo-tagginget a kamerában?

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #3610 Dátum: 2011, 01 12, 18:00:54 »
Download átlag (semmit sem bízok a véletlenre, mindig mindent átlagolni szoktam :D): 19313,3 kbps
... azaz a JPA-s Wi-Fi driverrel nekem is gyorsabb lett a letöltés  :shock:, a feltöltés viszont minimálisan lecsökkent. (Ott viszont az eltérés olyannyira minimális, hogy mondhatnánk akár ugyanolyan eredménynek is.)
azt nem lehet beazonosítani a készüléken, hogy melyik wifi driver van rajta?

és az elképzelhető, hogy mégsem a JPA van a konyhaiban?

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3611 Dátum: 2011, 01 12, 18:04:11 »

Ne alapozzatok ennyire a mérésre, nem túl releváns... (3x egymás után nézzétek milyen eredményt kaptam)

Alap 7.5-ös wifi driver

1.)
Down: 24690 kbps
Up: 6755 kbps

2.)
Down: 33966 kbps
Up: 8090 kbps

3.)
Down: 33094 kbps
Up:8493 kbps

Teljesen változó... úgyhogy nem is biztos, hogy a modemcsere miatt más.
A másik tényező, hogy azért egy pda-val nem töltünk 10 gigás játékokat, weboldalak betöltésére meg tök lényegtelen h 1MB/s vagy 2... Az akkuidő fontosabb.

Érdekességképp laptopon (kábelre kötve):
Down: 42.46Mb/s
Up: 19.99 Mb/s
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3612 Dátum: 2011, 01 12, 18:21:06 »
Ne alapozzatok ennyire a mérésre, nem túl releváns... (3x egymás után nézzétek milyen eredményt kaptam)

Alap 7.5-ös wifi driver

1.)
Down: 24690 kbps
Up: 6755 kbps

2.)
Down: 33966 kbps
Up: 8090 kbps

3.)
Down: 33094 kbps
Up:8493 kbps

Teljesen változó... úgyhogy nem is biztos, hogy a modemcsere miatt más.
A másik tényező, hogy azért egy pda-val nem töltünk 10 gigás játékokat, weboldalak betöltésére meg tök lényegtelen h 1MB/s vagy 2... Az akkuidő fontosabb.

Direkt odaírtam, hogy "átlag"! ;) Én 5-5 mérést végeztem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3613 Dátum: 2011, 01 12, 18:31:07 »
Jó, persze, csak engem most más miatt izgat a letöltési sebesség, igaziból véletlenül nyúltam bele ebbe, és az hogy 3-4x-ese lett nálam a csere után, az megbirizgálta a csőrömet :)

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3614 Dátum: 2011, 01 12, 19:04:37 »
Hi.

Én 11 mérést 7.6 rom,és ami benne van wifi cucc, és 11 már jpa wifi driver-el mértem.

download speed

20301,8        -Doc ROM 7.6 alap                  11 mérés átlaga
23111,36      -utólag flashelt jpa wifi driver     11 mérés átlaga

Nem elérhető pparker

• PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #3615 Dátum: 2011, 01 12, 22:33:43 »
Sziasztok!

Véleményetek szerint meddig, illetve pontosabban hányszor lehet bűntetlenül no wipe romokat egymás után pakolgatni? Mikor van az amikor azt mondjuk elég volt, újra kell tenni az egészet előről? Van ennek korlátja, vagy akár egy nap többször is pakolhatunk romról romra! Természetesen ezt csak a Doc-ra értem. Más rom nem nagyon érdekel.
Illetve valaki magyarázza már el nekem legyen szíves, mi a különbség a voodoo és a speedmod között. Nekem eddig csak voodoo volt és nekem semmi bajom vele!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #3616 Dátum: 2011, 01 12, 22:38:15 »
Ma végre csak romoltam,de végre kipróbálhattam a  Darky romját és le lettem nyűgözve Doc's romjától és a konyhájától.
Darky romja annyira nem nyűgözött le szvsz veri a Kies buherásJPY-JPY-JPY+Woodoo5.0.3.+ADW.EX+SGSBattery összeállítás.
Viszont a Doc v.7.6 és a konyha a szó legszorosabb értelmében minden elismerést megér.
(ha megeszi a három aksimat azt is lesza....bár nem a Woodoo verziós van fent.-Zsír!A konyha miatt kinyílt a "brifkóm is"!!!)
Viszont egy kis segítség kéne CWM beállításokhoz,mivel még nem csináltam rajta semmit és a konyha megváltozott du-hoz képest.
Látom,hogy már csak a SM K12K 500-as van fent.Erre lecserélhetem egy update.zip-vel?
(ha igen,akkor utána mit állítsak majd a CWM-ben?Nekem ez új nem nagyon foglalkoztam vele ez idáig.)
Nagyon megköszönöm a segítséget! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3617 Dátum: 2011, 01 12, 22:58:20 »
Sziasztok!

Véleményetek szerint meddig, illetve pontosabban hányszor lehet bűntetlenül no wipe romokat egymás után pakolgatni? Mikor van az amikor azt mondjuk elég volt, újra kell tenni az egészet előről? Van ennek korlátja, vagy akár egy nap többször is pakolhatunk romról romra! Természetesen ezt csak a Doc-ra értem. Más rom nem nagyon érdekel.
Illetve valaki magyarázza már el nekem legyen szíves, mi a különbség a voodoo és a speedmod között. Nekem eddig csak voodoo volt és nekem semmi bajom vele!

Én a 3. no-wipe-nál éreztem már akadást... úgyis látod, mikor nem működik úgy a rom ahogy kellene :) akkor mehetnek a resetek, meg a wipe.
Én igazából úgy tapasztaltam, hogy megéri wipe-ot rakni, mert utána jobban működik a rom.

Speedmod vs Voodoo meg olyan, mint az Audi vs BMW... Hardcore és Supercurio is hihetetlenül értenek ahhoz amit csinálnak. Rossz döntést nem hozhatsz, próbáld ki neked melyik jön be a legjobban.

----------------------------
Am. mostmár, mint stabil kernel van kinn a k12l Speedmodból, már fel is dobtam :)
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #3618 Dátum: 2011, 01 12, 22:59:58 »
A hozzáférési pontok neve menü alatt nekem nem látszik semmi! Nektek?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3619 Dátum: 2011, 01 12, 23:03:14 »
A hozzáférési pontok neve menü alatt nekem nem látszik semmi! Nektek?

Ha nincs aktív hozzáférési pont beállítva, akkor Nekem sem látszódik semmi! ;) Menü gomb > Hozzáférési pont létrehozása alpontnál tudsz beállítani egyet.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3620 Dátum: 2011, 01 12, 23:03:45 »
7 óra elteltével 90%-on az akksi  :taps: :ok: (óránkénti facebook,twitter,e-mail,widget,stb  frissítéssel)
21 óra elteltével 72%  :taps: :ok: Eddig ez a legjobb! :ok:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3621 Dátum: 2011, 01 12, 23:04:08 »
Van már új sm kernel. K12l valaki lefordítaná a changelogját. Nagyjából vágom de jobb pontosan tudni. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3622 Dátum: 2011, 01 12, 23:07:34 »
Ma végre csak romoltam,de végre kipróbálhattam a  Darky romját és le lettem nyűgözve Doc's romjától és a konyhájától.
Darky romja annyira nem nyűgözött le szvsz veri a Kies buherásJPY-JPY-JPY+Woodoo5.0.3.+ADW.EX+SGSBattery összeállítás.
Viszont a Doc v.7.6 és a konyha a szó legszorosabb értelmében minden elismerést megér.
(ha megeszi a három aksimat azt is lesza....bár nem a Woodoo verziós van fent.-Zsír!A konyha miatt kinyílt a "brifkóm is"!!!)
Viszont egy kis segítség kéne CWM beállításokhoz,mivel még nem csináltam rajta semmit és a konyha megváltozott du-hoz képest.
Látom,hogy már csak a SM K12K 500-as van fent.Erre lecserélhetem egy update.zip-vel?
(ha igen,akkor utána mit állítsak majd a CWM-ben?Nekem ez új nem nagyon foglalkoztam vele ez idáig.)
Nagyon megköszönöm a segítséget! :)
speedmodhoz: letöltöd a belső sdre lényegében bárhova, cwmben pedig fentről az 5.  install zip from sdcard
aztán choose zip... megkeresed a letöltött zipet és elindítod. nem kell átnevezgetned semmit. Figyelj hogy a visszanyíl az ok gombot a visszalépés pedig a menü gomb.
advanced speedmodban tudod állítgatni a lagfixet, bln tweeket. Tweekből az összes javasolt kivéve ami nem az :). bln meg opcionális. Lagfix pedig mindenki egyénileg eldönti kell-e az a plusz 500-600 pont neki quadrantban, kb másra nem jó szvsz. Persze én is használom. Aztán van még system convers is. kb ennyi. Ha lagfixet kapcsol indításkor kijön egy backup menü, elsőt kel választani.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3623 Dátum: 2011, 01 12, 23:07:34 »
21 óra elteltével 72%  :taps: :ok: Eddig ez a legjobb! :ok:

hi. Az meg,hogyan? Annyit merült vagy annyin van?

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3624 Dátum: 2011, 01 12, 23:15:56 »
hi. Az meg,hogyan? Annyit merült vagy annyin van?
Annyin van :ok: