Aha, értem, és köszi mind a kettőtöknek.
Akkor ezek szerint frissítés előtt nem kell Factori Reset (*2767*3855#), és semmi egyéb...
Üdv.
Ha csak a téma nem tetszik, és vissza akarod állítani az eredeti színeket, akkor nem kell factory reset természetesen, akkor elég csak egy no wipe romot feltenni, ami nem törli a már feltelepített programjaidat, és meghagyja a beállításaidat.
Ezek a témák többek között a framework.rest, a TWlaunchert, a twframework.rest, Settings.apk-t módosítják. Ha egy ilyen téma felrakása után factory resetet nyomtok, akkor már csak ezek a módosított file-ok lesznek a telefonon, attól ezek a módosítások nem tűnnek el. Ahhoz, hogy eltűnjenek vissza kell másolni az eredeti file-okat, ezt teszi a no wipe rom. Meg lehet ezt kézzel is csinálni, kimentjük a letöltött rom zipjéből a file-okat majd bemásoljuk a megfelelő helyre. Szerintem a no wipe rom újra felrakása egyszerűbb, mint egyenként tudni milyen file-okat módosított a téma készítője
Aki akarja, megnézheti a téma zipjében.
(Én mostanában mindig no wipe romokat teszek fel, nem csinálok fr-t, csak wipe cache-t, és wipe dalvikot. Lustaság fél egészség, egészen addig amig működik rendesen
)