2024, 11 17, 23:29:38

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321605 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3300 Dátum: 2011, 01 09, 02:04:32 »
találtam egy 7.5 Doc romot:P de a némi gond alakult.
a telo nem lép fel a hálózatra. most huzom újra teljesen a telot:)

Nem elérhető slo

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #3301 Dátum: 2011, 01 09, 10:14:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
már ha repartal kell felrakni a romot..

ezért javaslom mindenkinek, hogy ha már odinozik, akkor jm8 vagy jm9 vagy sztupy3.0 t rakjon fel mindig repartitionnel...

Egy kérdés a clean install és sztupy 3.0-val kapcsolatban. XDA-n a DocROM FAQ részben van egy írás a "/system" bugról. Ott bugosként említik a sztupy féle alap kernelt (0.3). Ez igaz a 3.0-ás sztupy Romban lévő kernelre is vagy nyugodtan mehet fel, nem kell utánatolni semmilyen speedmod kernelt, hogy kijavítsa a /system-et érintő hibát?

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #3302 Dátum: 2011, 01 09, 10:19:50 »
Egy kérdés a clean install és sztupy 3.0-val kapcsolatban. XDA-n a DocROM FAQ részben van egy írás a "/system" bugról. Ott bugosként említik a sztupy féle alap kernelt (0.3). Ez igaz a 3.0-ás sztupy Romban lévő kernelre is vagy nyugodtan mehet fel, nem kell utánatolni semmilyen speedmod kernelt, hogy kijavítsa a /system-et érintő hibát?

Tényleg hibás sztyupi kernele. Ajánlott vmilyen sm kernelt feltolni mellé. Én akkor döbbentem rá mikor sztyupi kernelén akartam romot frissíteni cwmből. . . hát nem jött össze:)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3303 Dátum: 2011, 01 09, 10:21:22 »
nem, a 3.0ban nem a sztupy lagfix kernele van, hanem a stock jpm kernel, szóval nem kell
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3304 Dátum: 2011, 01 09, 10:25:02 »
találtam egy 7.5 Doc romot:P de a némi gond alakult.
a telo nem lép fel a hálózatra. most huzom újra teljesen a telot:)

magadra vess...
mondtam már többször, hogy a beta az beta.
ha mindenféle innen-onnan jöttment romot felraksz, ne csodálkozz!
elhiszem, hogy csigázzuk itt a kedélyeket azzal, hogy olyanokról beszélünk itt, ami még nem nyitott mindenkinek, de várd már ki azt az egy napot, és olyan romod lesz, amilyet csak szeretnél magadnak:)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető slo

• PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #3305 Dátum: 2011, 01 09, 10:28:28 »
Esetleg valamelyik béta teszter (marcedli, donlk) megemlíthetné Doc-nak a Gingerbread Blue theme (You are not allowed to view links. Register or Login) feltöltését a konyhába. Szerintem nagyon jól sikerült, fekete alap fehér ikonokkal és betűkkel frankón letisztult az egész téma. Eddig nekem nem volt vele semmilyen problémám, se fc se pedig megjelenítési probléma.

A másik, hogy valami csoda történt az akksival. Legutóbb asszem 2-3 napja újraraktam a 7.1.1 kitchen Rom-ot egy clean installra. Ma csodás dologgal kellett szembesülnöm. A készülék több mint egy nap használat után, amiben volt wifi, hsdpa, telefonálás, folyamatosan bekapcsolt kékfog még mindig nem merült le. 1 napja 4 órája és 4 perce volt utoljára töltve és még mindig 42%-on áll a akkumlátorkijelzés !!! Weeehhaaaaa! Ha ez beáll, akkor az nagyon boldogító :)

Nem elérhető slo

« Reply #3306 Dátum: 2011, 01 09, 10:32:47 »
nem, a 3.0ban nem a sztupy lagfix kernele van, hanem a stock jpm kernel, szóval nem kell

Köszöntem a gyors választ! :) Legközelebb nem tolom rája a speedmod kernelt DocRom előtt.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3307 Dátum: 2011, 01 09, 10:36:14 »
Köszöntem a gyors választ! :) Legközelebb nem tolom rája a speedmod kernelt DocRom előtt.
dehogynem tolod: a stock kernelben nincs cwm:)
ez a legegyszerűbb, sztupy flash,sm kernel flash aztan mehet a doc rom  ;)

Nem elérhető slo

« Reply #3308 Dátum: 2011, 01 09, 10:39:46 »
dehogynem tolod: a stock kernelben nincs cwm:)
ez a legegyszerűbb, sztupy flash,sm kernel flash aztan mehet a doc rom  ;)

Tyűűűű :) hogy neked milyen igazad van  :taps:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3309 Dátum: 2011, 01 09, 10:40:22 »
Esetleg valamelyik béta teszter (marcedli, donlk) megemlíthetné Doc-nak a Gingerbread Blue theme (You are not allowed to view links. Register or Login) feltöltését a konyhába. Szerintem nagyon jól sikerült, fekete alap fehér ikonokkal és betűkkel frankón letisztult az egész téma. Eddig nekem nem volt vele semmilyen problémám, se fc se pedig megjelenítési probléma.

A másik, hogy valami csoda történt az akksival. Legutóbb asszem 2-3 napja újraraktam a 7.1.1 kitchen Rom-ot egy clean installra. Ma csodás dologgal kellett szembesülnöm. A készülék több mint egy nap használat után, amiben volt wifi, hsdpa, telefonálás, folyamatosan bekapcsolt kékfog még mindig nem merült le. 1 napja 4 órája és 4 perce volt utoljára töltve és még mindig 42%-on áll a akkumlátorkijelzés !!! Weeehhaaaaa! Ha ez beáll, akkor az nagyon boldogító :)
a beta konyhán jelenleg 10 témát látok.
biztos találsz olyat, ami neked jó, mindegyik nem lehet benne:)
ha meg mégis nagyon kell, utólag bármelyiket rárakhatod.

az akksi idő nagyon jó mostanában, igen

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #3310 Dátum: 2011, 01 09, 10:42:22 »
Tyűűűű :) hogy neked milyen igazad van  :taps:

Végülis én is ezt mondtam Neked. . .

Nem elérhető slo

« Reply #3311 Dátum: 2011, 01 09, 10:44:12 »
ha meg mégis nagyon kell, utólag bármelyiket rárakhatod.
Nyilván ezt fogom tenni, csak gondoltam, ha már úgyis van 10 választható téma, akkor ez miért ne lehetne még ott :p

Nem elérhető slo

« Reply #3312 Dátum: 2011, 01 09, 10:47:42 »
Végülis én is ezt mondtam Neked. . .

Igaz is meg nem is, mert te azt mondtad, hogy valóban hibás a kernel a 3.0-ban és azért kell feltolni az sm kernelt  ;), de ettől függetlenül természetesen neked is köszönöm a gyors választ :)

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #3313 Dátum: 2011, 01 09, 10:49:14 »
Igaz is meg nem is, mert te azt mondtad, hogy valóban hibás a kernel a 3.0-ban és azért kell feltolni az sm kernelt  ;), de ettől függetlenül természetesen neked is köszönöm a gyors választ :)

De tuttam h szükséged lesz cwm re azért mondtam h kell egy sm kernel is :D

Nem elérhető slo

« Reply #3314 Dátum: 2011, 01 09, 11:04:13 »
Ezt a kérdést feltettem már az általános beszélgetés topicba is, de nem nagyon jött rá válasz, itt meg mindig olyan gyorsan megkapom, hogy feltenném itt is a kérdésem, hátha....

Feltettem a SystemPanel lite nevezetű progit, amiben van Task Killer. Érdekes dologra lettem figyelmes és ennek a megmagyarázására volnék kíváncsi vagy keresnék választ.

A kérdésem vagy észrevételem tehát:
Kiölök minden futó alkalmazást, kivéve azokat amelyek éppen futó widgetek, vagy system alkalmazások. Kilépek a programból, a készüléket standby üzemmódba kapcsolom (power gombot megnyomom röviden). Bármennyi idő után feloldom a készüléket és semmi olyat nem csinálok ami indokolná a videók, zenék vagy MAPs, vagy esetleg a nyomorult "szoftver frissítése"elindítását, csak belépek a System panel lite progiba látom, hogy a (háttérben) futó alkalmazások között ott figyel a MAPS, videók, Zenék, néha a Beállítások is, meg esetleg olyan widget is ami ki sincs rakva a képernyőre, tehát nincs aktiválva.

Ez miért van?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3315 Dátum: 2011, 01 09, 11:10:13 »
Ezt a kérdést feltettem már az általános beszélgetés topicba is, de nem nagyon jött rá válasz, itt meg mindig olyan gyorsan megkapom, hogy feltenném itt is a kérdésem, hátha....

Feltettem a SystemPanel lite nevezetű progit, amiben van Task Killer. Érdekes dologra lettem figyelmes és ennek a megmagyarázására volnék kíváncsi vagy keresnék választ.

A kérdésem vagy észrevételem tehát:
Kiölök minden futó alkalmazást, kivéve azokat amelyek éppen futó widgetek, vagy system alkalmazások. Kilépek a programból, a készüléket standby üzemmódba kapcsolom (power gombot megnyomom röviden). Bármennyi idő után feloldom a készüléket és semmi olyat nem csinálok ami indokolná a videók, zenék vagy MAPs, vagy esetleg a nyomorult "szoftver frissítése"elindítását, csak belépek a System panel lite progiba látom, hogy a (háttérben) futó alkalmazások között ott figyel a MAPS, videók, Zenék, néha a Beállítások is, meg esetleg olyan widget is ami ki sincs rakva a képernyőre, tehát nincs aktiválva.

Ez miért van?

a task manager progik teljesen kontraproduktívak a froyon. semmi szükség noncs rájuk.
az egy android tulajdonság, amit látsz, azért van, hogy gyorsabban elérd az alkalmazásokat.
ez nem windows, nem számít az üres memória:)

Nem elérhető slo

« Reply #3316 Dátum: 2011, 01 09, 11:17:29 »
a task manager progik teljesen kontraproduktívak a froyon. semmi szükség noncs rájuk.
az egy android tulajdonság, amit látsz, azért van, hogy gyorsabban elérd az alkalmazásokat.
ez nem windows, nem számít az üres memória:)

Akkor el kell fogadjam, hogy van olyan alkalmazás amit nem használok és ennek ellenére mégis fut a háttérben. A másik, ha nem számít az üres memória, akkor miért emelik fel egy-két kernelben a max memóriát mégis magasabbra? Lehet, hogy tényleg csak annyi a bajom, nem tudok elvonatkoztatni a windows-tól.... :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3317 Dátum: 2011, 01 09, 11:26:35 »
azért, hogy több legyen. nyilván annál több process futhat egy időben, minél több a teljes memória.
átlag felhasználásnál az a 2-5 mega nem sokat számít.
ha 80 mega alá esik a szabad, a linux elkezdi leállítani a processeket automatikusan.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #3318 Dátum: 2011, 01 09, 14:30:35 »
Hali.
Most húzom le a doc romot amit összeállítottam. Az app.-okkal nem untatnék senkit, de azért az alpdolgok terén megkérdezném, hogy T-mobilos galaxy-ra ha ezt raktam össze akkor nem lesz gond?( GPs,GSM,stb működése miatt kérdem)
Sztupy 3.0-ra megy fel a leírtak szerint. 3 gombos Recovery működik, CWM meg majd kiderül ha felpattintom az sd-re és átnevezem update.zip-re.

This ROM is using the XXJPY_Wipe.zip ROM, coupled with a supercurio kernel and a jpy modem.
The theme is the doc_v3 theme.
The default keyboard is the samsung samsung_euro keyboard.

Ja még egy kérdés a titanium backupot hol találom (marketben nem láttam), dropbox?

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #3319 Dátum: 2011, 01 09, 15:00:56 »
Mikor jön az új konyha? Ma este vagy inkább holnap?

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3320 Dátum: 2011, 01 09, 15:20:49 »
Mikor jön az új konyha? Ma este vagy inkább holnap?

ahogy elnézem a hibákat amiket a teszterek bejelentettek, elég esélytelennek tűnik a mai... nagyon sok új téma, kernel került be és így gondolom több idő letesztelni/javítani, hogy az összes kombóval jó legyen.

Cornetto72: pedig fenn kell lennie marketen, amúgy jó lesz.
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3321 Dátum: 2011, 01 09, 15:26:25 »
ahogy elnézem a hibákat amiket a teszterek bejelentettek, elég esélytelennek tűnik a mai... nagyon sok új téma, kernel került be és így gondolom több idő letesztelni/javítani, hogy az összes kombóval jó legyen.

Cornetto72: pedig fenn kell lennie marketen, amúgy jó lesz.
szerintem ma kint lesz
a hibák nem olyan jellegűek, amit ne javítana gyorsan doc, egy részük pedig olyan hiba, ami az eredeti themeben is megvan

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3322 Dátum: 2011, 01 09, 15:29:49 »
Hali.
Most húzom le a doc romot amit összeállítottam. Az app.-okkal nem untatnék senkit, de azért az alpdolgok terén megkérdezném, hogy T-mobilos galaxy-ra ha ezt raktam össze akkor nem lesz gond?( GPs,GSM,stb működése miatt kérdem)
Sztupy 3.0-ra megy fel a leírtak szerint. 3 gombos Recovery működik, CWM meg majd kiderül ha felpattintom az sd-re és átnevezem update.zip-re.

This ROM is using the XXJPY_Wipe.zip ROM, coupled with a supercurio kernel and a jpy modem.
The theme is the doc_v3 theme.
The default keyboard is the samsung samsung_euro keyboard.

Ja még egy kérdés a titanium backupot hol találom (marketben nem láttam), dropbox?

Az ingyenes verzió fent van a Marketen!  :) Amúgy minden bizonnyal jó lesz ez a beállítás / párosítás, de ezt úgyis te fogod érezni, ha már egy huzamosabb ideig használtad a ROM-ot.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3323 Dátum: 2011, 01 09, 15:37:02 »
szerintem ma kint lesz
a hibák nem olyan jellegűek, amit ne javítana gyorsan doc, egy részük pedig olyan hiba, ami az eredeti themeben is megvan

a Próféta szóljon belőled Marcedli :)

érdemes lesz megint clean installoznom? 6.2-ről no wipe-oltam, még egy belefér, vagy szenvedjek kicsit?:)
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Waze / GMaps
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: XXDME4
« Reply #3324 Dátum: 2011, 01 09, 16:00:11 »
Sziasztok!
Nekem a videófelvétellel van problémám,mert amikor full-os felvételt csinálok, és visszajászom recseg és torzít.
Tudtok valamit erről, vagy megoldást rá?

Előre is köszönöm.
Bitcasa Tárhely