Köszönöm, ez jól esik, de én sajnos gyér vagyok angolból, így mire elmakognám neki, hogy ki vagyok és mit is akarok addifgra megőszülne. Egyébként egy argentín srác fullra megcsinálta a témámat és a sajátjaként hirdeti. Ez ott bukott meg, hogy a béta témájában a notify bar és a galaxy S-es status bar is benne volt, amit csak az enyémben lehet látni, mivel én "verejtékeztem" érte, és ugyan olyan bubérékos a menü is. Engem nem zavar, hisz teljesen free, csak akkor a beírná az xda-n hogy én is közreműködtem.
Egyébként megköszönném valakinek aki tartja a kapcsolatot doc-al, ha megmutatná neki a témát. Talán bel is tenné, mert semmivel sem bugosabb mint a fent lévők.
Van egy kis bökkenő: mivel nem vagy az xda-n, a userek 99,9%-ának fogalma nincs a témádról, és ezért nem fogják beletenni.
Ha lenne ott egy topicod, akkor lehetne vele mit kezdeni, mert mondjuk deklarálod az elején, hogy a support abszolút korlátozott a nyelvi problémák miatt, és akkor nem fognak írogatni neked, de a témát használják..
De először az kell, hogy megismerjék a munkádat, különben csak egy karaktersor, amit senki nem ért.
Gondold át, aztán ha úgy érzed, akkor segítek szívesen.