2024, 11 18, 11:26:26

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321625 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3000 Dátum: 2010, 12 31, 15:27:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
amúgy melyiket válasszam setcpu-ban készülékek közül? mert van SAMSUNG GALAXY de nem S... bocs Pati a warezes-ért!pedig direkt nem irtam ki,azthittem ennyit szabad :)

A Galaxy az nem jó, mivel olyan Samsung készülék is van, ami csak simán Galaxy, nem Galaxy S! :) Szerintem válaszd ki az "Autodetect Speeds Recommended" opciót, azzal Nekem automatikusan megtalálta a 1000MHz-t, igaz, hogy csak másodjára.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3001 Dátum: 2010, 12 31, 15:32:01 »
ha már a gpst igy előhoztad:
ezt láttátok már?
ebből gyanítom a modemek EHHEZképest nem sokat számítanak

Hát az sicher!  :D Egy új GPS Hardware biztosan fényéveket javítani a jelfogáson / tartáson, de bennem nincs annyi affinitás, hogy nekiessek és szétszedjem az SGS-t. Főleg úgy, hogy a gyári GPS vevő sem olyan rossz!  :)

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3002 Dátum: 2010, 12 31, 15:34:12 »
A Galaxy az nem jó, mivel olyan Samsung készülék is van, ami csak simán Galaxy, nem Galaxy S! :) Szerintem válaszd ki az "Autodetect Speeds Recommended" opciót, azzal Nekem automatikusan megtalálta a 1000MHz-t, igaz, hogy csak másodjára.

értem és gondoltam hogy a sima galaxy nem jó..autora nyomtam utána látta is h 1200mhz a max tehát gondolom felismerte, viszont mikor csinálja a testet azt irja hogy Device may be unresponsive-ez normális?ja és hogy nyomjak visszát a befejezéshez.végez magátol is valaha vagy csak megállítani lehet?6percig ment mikor kinyomtam: )lehet 1 perc kellett a végéhez azért kérdem:D
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3003 Dátum: 2010, 12 31, 15:41:14 »
értem és gondoltam hogy a sima galaxy nem jó..autora nyomtam utána látta is h 1200mhz a max tehát gondolom felismerte, viszont mikor csinálja a testet azt irja hogy Device may be unresponsive-ez normális?ja és hogy nyomjak visszát a befejezéshez.végez magátol is valaha vagy csak megállítani lehet?6percig ment mikor kinyomtam: )lehet 1 perc kellett a végéhez azért kérdem:D

Igen, teljesen normális, hogy ezt írja ki, mivel a Stress teszt alatt a telefon vélhetően nem reagál a különböző érintésekre, inputokra! :) Igazából ennek sosincs vége, addig csinálhatod, ameddig szeretnéd, ill. addig, amíg a PDA le nem fagy, de ha 6 perc után sem fagyott le, akkor vélhetően nagyon jól bírja a terhelést!  ;)
A Back gombbal lehet amúgy kilépni a tesztből.

Ezek alapján viszont úgy érzem, hogy kipróbálom a v69.2-t az általad javasolt UV-beállításokkal!  :ok: Nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre, és köszi, hogy megcsináltad a tesztet!  ;) ;)

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3004 Dátum: 2010, 12 31, 16:02:02 »
Igen, teljesen normális, hogy ezt írja ki, mivel a Stress teszt alatt a telefon vélhetően nem reagál a különböző érintésekre, inputokra! :) Igazából ennek sosincs vége, addig csinálhatod, ameddig szeretnéd, ill. addig, amíg a PDA le nem fagy, de ha 6 perc után sem fagyott le, akkor vélhetően nagyon jól bírja a terhelést!  ;)
A Back gombbal lehet amúgy kilépni a tesztből.

Ezek alapján viszont úgy érzem, hogy kipróbálom a v69.2-t az általad javasolt UV-beállításokkal!  :ok: Nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre, és köszi, hogy megcsináltad a tesztet!  ;) ;)

Aham.akkor ugy van ahogy gondoltam.most ment még kb 10percet a stress amíg zuhanyoztam szóval bírja!:) quadrant ra nem alapoztam eddig sem bár szeretem ha az új rommal többet mutat mint egy régebbivel de ez nem mérvadó:1800 +-50 pont.eddig tökéletesen megy ezekkel a beállításokkal: 100->1200  125  75 50 25 25  0 0 0 0 .igo ná hol tom beállítani hogy ne kapcsoljon ki a képernyö kb 5perc után?mert igo-n belül sehol az majdnembiztos.ja és még mindig nem tudja senki mitöl van hogy full feltöltve ekkor lehuzom és lemegy 98ra az akku!? köszi hogy megcsinálhattam a tesztet,nélkületek sehol sem tartanék!:) <3 PDAfanclub :) B.U.É.K!
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3005 Dátum: 2010, 12 31, 16:26:53 »
A voodoo_v69.2-t CWM-böl egyböl fel lehet tenni a V7 Kitchen-hez? vagy le kell a voodoo-t tiltani?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3006 Dátum: 2010, 12 31, 16:29:58 »
A voodoo_v69.2-t CWM-böl egyböl fel lehet tenni a V7 Kitchen-hez? vagy le kell a voodoo-t tiltani?

egyből mehet
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bala

« Reply #3007 Dátum: 2010, 12 31, 16:34:56 »
egyből mehet
Köszi  :taps: Király!  :ok:

Nem elérhető Bala

« Reply #3008 Dátum: 2010, 12 31, 16:43:34 »
Melyik szerintetek a jobb választás?

voodoo.advanced.v69.2-unsigned-update

speedmod-kernel-k12g-500hz-CWM

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3009 Dátum: 2010, 12 31, 18:29:26 »

Attól függ!  :) SAABROS UV beállításaival a v69.2 nagyon stabil, és kicsivel gyorsabb is, mint a SM. Ha szeretsz ilyen dolgokkal foglalkozni, buherálgatni, és fontos a gyorsaság, ajánlhatom a Voodoo Advanced kernelt! Supercurio sima Voodoo kernelén alapszik, tartalmazza a Voodoo lagfixet, és a BLN-t is támogatja, jó UV beállításokkal pedig keveset "fogyaszt" és nem is fagy.

A K12G-vel sok dolgod nem lesz - igaz, hogy többféle lagfixet tartalmaz, de a lagfix állításán felül más tennivalód nem lesz vele, mivel nem OC-s. Ennek ellenére ez is nagyon gyors, és vélhetően stabilabb is - normál körülmények között.

SAABROS: Az akku-kijelzővel nem kell foglalkozni, másnál is így van! :) Azt nem tudom megmondani, hogy mitől van, de valahol mintha leírták volna a probléma orvoslásának módját!  :hmm:

Mivel ma már többet nem nagyon leszek, ezért:
Mindenkinek nagyon boldog, és Sikerekben Gazdag Újévet szeretnék kívánni! :) Jövőre veletek, ugyanitt!

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3010 Dátum: 2010, 12 31, 19:03:57 »
na felraktam ezt a v7et, az uj speedmoddal -200pont quadtantba, de amugy jol megy.
Boldog uj evet mindenkinek!
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #3011 Dátum: 2011, 01 01, 03:16:37 »
hali!
nekem olyan nyűgöm van hogy froyo van az sgs-en, pannonos, jpf, namost a doc rom felrakásánál volt cf kernel link, ott nem találtam jpf-hez valót. mit tegyek? mert neki se tudok állni a romolásnak, 3 gomosok mennek, efs mappát z4root+rootexplorerel mentem. illetve mi az a csc?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3012 Dátum: 2011, 01 01, 07:14:56 »
hali!
nekem olyan nyűgöm van hogy froyo van az sgs-en, pannonos, jpf, namost a doc rom felrakásánál volt cf kernel link, ott nem találtam jpf-hez valót. mit tegyek? mert neki se tudok állni a romolásnak, 3 gomosok mennek, efs mappát z4root+rootexplorerel mentem. illetve mi az a csc?
szedd le a romot a belső sd-re,
Odinnal rakj fel egy speedmod kernelt (pda-hoz, pit és repartition nem kell, reboot ne legyen kipipálva)
nézd meg a task managerben, hogy a kies ne fusson
odin elindít
kernel betallóz
pipákat kivenni
telefon download módba
usb-re rádug
amikor csatlakozott start
amikor pass, lehúzod az USB-ről, kiveszed az akksit, visszateszed
recoveríben elindítod

és már van is cwm-ed, mehet fel a rom

a csc-t megtalálod a gyik-ban
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3013 Dátum: 2011, 01 01, 07:15:36 »
Boldog Újévet Mindenkinek!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3014 Dátum: 2011, 01 01, 07:51:20 »

aláírásomban kernel guide

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3015 Dátum: 2011, 01 01, 08:12:43 »
Hi.

Feltettem ROM-t még recoveryben lecseréltem voodoo kernelt sm re, lagfix be, és gajra vágta a cuccot.
Próbáltam úgy is, hogy feltettem rom-ot sm kernellel ami benne van kitchen rom-ban, még recoveryben lecseréltem a boot előtt a k12g re boot utána reboot recovery lagfix be, gajra vágta.
Többféle módon próbáltam, még doc xxjpy 6.2 nél, volt, hogy sikerült feltenni a lagfixet, de már leszedni nem, volt, hogy fel sem tudtam már tenni, és mondom más SGS en is volt ilyen gomd.
Szal amikor próbáltam kernel csere előtt mindíg ki volt a lagfix, ahogy azt kell.

Mi az a te írásodban v7.2, xda-n 7.1 nekem telnévjegybe meg doc_v7_kitchen. ?
Most melyik a base rom a konyhán ?:P

7.2 apróbb javítások...

Lagfix:
A voodoo a /systemet is ext4-re konvertálja. Ha nem voodooval szeded le, akkor bekavar, ugyanis a speedmod tudja olvasni, nincs semmi gond, de konvertálni nem tudja a /system partíciót, így úgy néz ki, minden ok, de mégse.
Megoldási javaslat: voodoo kernel felrak, lagfix elindít, lagfix leállít, majd utána a SM kernel. Ha így se megy, akkor voodoo lagfix leszed és clean install...

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3016 Dátum: 2011, 01 01, 08:29:52 »
7.2 apróbb javítások...

Lagfix:
A voodoo a /systemet is ext4-re konvertálja. Ha nem voodooval szeded le, akkor bekavar, ugyanis a speedmod tudja olvasni, nincs semmi gond, de konvertálni nem tudja a /system partíciót, így úgy néz ki, minden ok, de mégse.
Megoldási javaslat: voodoo kernel felrak, lagfix elindít, lagfix leállít, majd utána a SM kernel.

Hi. Jó reggelt,ès BUÉK.  Most voodoo volt fent lagfix be volt kapcsolva,leszedtem a lagfixet,most sm k12h van fent. Nagyon simán müködik minden. Kìváncsi vagyok ìg rendesenfelmegy e a lagfix. Probáltam már igy is. De most teszek egy BUÉK MINDENKINEK.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3017 Dátum: 2011, 01 01, 13:31:41 »
Hi. Jó reggelt,ès BUÉK.  Most voodoo volt fent lagfix be volt kapcsolva,leszedtem a lagfixet,most sm k12h van fent. Nagyon simán müködik minden. Kìváncsi vagyok ìg rendesenfelmegy e a lagfix.
BUÉK MINDENKINEK.

Most sikerült lagfixet rányomatni, kíváncsi vagyok leszedni sikerül e.

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3018 Dátum: 2011, 01 01, 13:40:28 »
Ti hasznaltok meg lagfixet? Most olvastam h speedmod a fastert ajanlja.
Quadrant eredmenyeket irnanak a nem OCsek? Nekem pl rosszabb lett v7el, azert erdekel h masnal is (bar tudom nem sokat szamit)?
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
« Reply #3019 Dátum: 2011, 01 01, 13:54:53 »
Ti hasznaltok meg lagfixet? Most olvastam h speedmod a fastert ajanlja.
Quadrant eredmenyeket irnanak a nem OCsek? Nekem pl rosszabb lett v7el, azert erdekel h masnal is (bar tudom nem sokat szamit)?

Nekem a faster van bekapcsolva. Quadrant 1340, bar ez nem sokat jelent....

Nem elérhető mike67

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung SM-N910C,
  • PDA ROM: gyári 4.4.4
« Reply #3020 Dátum: 2011, 01 01, 14:06:26 »
majd számoljatok be, mennyire stabil/bugos

érdekes kísérlet, nagyon kíváncsi lettem:)

Egyébként az xda-n is kikértem a véleményeket, doc válaszolt is (amit egyébként is tudtunk):Shold be ok, the

system will be wiped even in a non wipe rom.
As long its jpy base it will work.
Szóval... minden tökéletesen működött, semmi fagyás. Csak felfalta az energiát. Néhány óra alatt majdnem nullára. Szóval az új évet teljes ROM-olással kezdtem. Wipe, alaprom, Doc's főzött, és téma.
Szóval, nem lehet megspórolni a kitaposott utat.

Nem elérhető hammel

• Navigáció / Navigation: Wayteq x950bt
  • PDA: Galaxy sIII
  • PDA ROM: CRDroid Siyah 1.8.9 kernel
« Reply #3021 Dátum: 2011, 01 01, 14:56:01 »
Mi lehet az oka annak, hogy a Kies nem ismeri fel a készüléket az új rommal?

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3022 Dátum: 2011, 01 01, 14:59:51 »
Mi lehet az oka annak, hogy a Kies nem ismeri fel a készüléket az új rommal?
azért mert egy hulladék :hmm:
amúgy Doc romod van?

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3023 Dátum: 2011, 01 01, 15:01:40 »
Most sikerült lagfixet rányomatni, kíváncsi vagyok leszedni sikerül e.

Szépen le szedte ahogy kell.  :ok:

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #3024 Dátum: 2011, 01 01, 15:04:03 »
Szóval... minden tökéletesen működött, semmi fagyás. Csak felfalta az energiát. Néhány óra alatt majdnem nullára. Szóval az új évet teljes ROM-olással kezdtem. Wipe, alaprom, Doc's főzött, és téma.
Szóval, nem lehet megspórolni a kitaposott utat.

Szerencsére nálam nem jelentkeztek túlzott fogyasztási tünetek, úgyhogy egyelőre marad így. Előtte is kb egy napot bírt a masina,és most is.