2024, 11 18, 11:47:45

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321626 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2975 Dátum: 2010, 12 31, 12:31:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali!

Valaki elárulhatna egy oc/uv beállítást amivel stabil volt neki a voodoo advancedv69.2es kernelel.köszi

100->1280-ig: 150-125-75-75-50-50-0-0-0-0
Az a fontos, hogy az OC értékekre, de még az 1000-re se alkalmazz feszültségcsökkentést, mert annak nagyon rossz vége is lehet.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #2976 Dátum: 2010, 12 31, 12:39:48 »
az én kérdésem az lenne, hogy mi történik ha nem MD5 cseksumolom a főzetet ??

kotyvasztottam egy romot DE pár dologról halovány segédfogalmam sincs micsoda... ezeket nem is választottam ki
jól gondolom, hogy ebből nem lehet baj? az alap működés akkor is garantált ha semmit sem választok ki a hozzáadható dolgok közül? (persze az alapokat mint launcher stb beleraktam  :D)

az előttem feltett kérdések is erősen érdekelnek így romújrarakást valószínű jövőre halasztom mivel igen száraz a torkom és összevissza főzni nem akarok  :oops:

Mindenkinek..... jaaaa látom lent már írtam....  :p
Eddig főztem 2 romot, mind a kettőnél jó volt a kód, de kb. 1 perc amíg megcsinálod, szvsz ez csak egy biztonsági ellenőrzés, de majd a nagyok kijavítanak, ha nem így van.

Az alapműködés garantált, én is csak a számomra fontosakat jelöltem be.
Ez a no wipe nagyon tetszik, megmaradnak a programok és nem kell újra rakni.  :taps: :taps:

Szerintem még 5-10 sörrel sem tudod elrontani.  :D :D :D
B.U.É.K.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #2977 Dátum: 2010, 12 31, 12:41:46 »
Eddig főztem 2 romot, mind a kettőnél jó volt a kód, szvsz ez csak egy biztonsági ellenőrzés, de majd a nagyok kijavítanak, ha nem így van.

Az alapműködés garantált, én is csak a számomra fontosakat jelöltem be.
Ez a no wipe nagyon tetszik, megmaradnak a programok és nem kell újra rakni.  :taps: :taps:

Szerintem még 5-10 sörrel sem tudod elrontani.  :D :D :D
B.U.É.K.
Milyen kód és ezt az md5-öt muszáj csinálni ??? :hmm:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2978 Dátum: 2010, 12 31, 13:01:30 »
Milyen kód és ezt az md5-öt muszáj csinálni ??? :hmm:

Nem muszáj, de ajánlott. Mivel ha nem stimmel az ellenőrzési kód azzal, amit a konyha automatikusan generál és hozzárendel az alkotott ROM-hoz, akkor fenn áll annak a veszélye, hogy a telepítés nem lesz tökéletes, illetve, hogy különböző problémák adódhatnak a ROM-mal.

Lacus_

• Vendég
« Reply #2979 Dátum: 2010, 12 31, 13:03:47 »
Nem muszáj, de ajánlott. Mivel ha nem stimmel az ellenőrzési kód azzal, amit a konyha automatikusan generál és hozzárendel az alkotott ROM-hoz, akkor fenn áll annak a veszélye, hogy a telepítés nem lesz tökéletes, illetve, hogy különböző problémák adódhatnak a ROM-mal.
Na ez fa..a, ha érteném mit hogy kell  :hmm:
Akkor nem főzök, eszek kész ételt  :( :oops:

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #2980 Dátum: 2010, 12 31, 13:11:30 »
100->1280-ig: 150-125-75-75-50-50-0-0-0-0
Az a fontos, hogy az OC értékekre, de még az 1000-re se alkalmazz feszültségcsökkentést, mert annak nagyon rossz vége is lehet.

Köszi! közben megtaláltam ezt a sort egy hsz ben..nekem így 150 100 75 75 75 50 0 0 0    2szer fagyott 1 szer boot után rögtön..aztán most  125  75  50  25  25  0 0 0 0  ez  100-> 1200 ig.  így (még) nem fagyott, lehet jó lesz:)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2981 Dátum: 2010, 12 31, 13:19:08 »

Ugyan már, pofonegyszerű az egész!  :) Szívesen elmagyarázom Neked is:

Idézet tőlem:
"Töltsed le You are not allowed to view links. Register or Login a self-extracting (kibontja önmagát, külön progi nélkül) MD5 Checksum névre hallható fájlt, majd a megnyitás után válaszd ki a kitömörítés helyét (pl.: F:/MD5) és klikk az Unzip-re!
Ezután - a keresgélés megkönnyítése végett - másold be a két kicsomagolt fájl mellé a ROM .zip-jét, és indítsad el az md5summer.exe fájlt!
A legördülő listában jelöld ki a mappát amiben a ROM van, majd katt a Create sums parancsra. Ezután jelöld ki a ROM .zip-jét, kattints rá kétszer, majd kattints a jobb oldali OK gombra!
Ha végzett, akkor az MD5 Hash alatt lévő kódot egyeztessed össze azzal, amit a konyhában kaptál a ROM elkészítése után! Ha ezek passzolnak, akkor minden ok!  :ok: "

Nem elérhető mike67

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung SM-N910C,
  • PDA ROM: gyári 4.4.4
« Reply #2982 Dátum: 2010, 12 31, 13:20:26 »
Ha elég bátor vagy!  ;D
Komolyabban: csinálj egy CWM-es backupot, és utána tedd rá, és nyilatkozz! Ha nem sikerül, restore, és egy tapasztalattal gazdagabb lettél...  :ok:
Bátor voltam! Úgy tűnik nincs hiba (eddig). A rendszer felállt. Most tesztelem.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2983 Dátum: 2010, 12 31, 13:21:34 »
Köszi! közben megtaláltam ezt a sort egy hsz ben..nekem így 150 100 75 75 75 50 0 0 0    2szer fagyott 1 szer boot után rögtön..aztán most  125  75  50  25  25  0 0 0 0  ez  100-> 1200 ig.  így (még) nem fagyott, lehet jó lesz:)

Időigényes folyamat, míg az ember rájön, hogy melyik a legjobb beállítás, ez tény!  :) Nekem azzal fagyott a legkevesebbszer, amit leírtam, de szerintem próbaképp felteszem a v69.2-t, és kipróbálom azokat az UV beállításokat, amiket javasolsz!  :ok:

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #2984 Dátum: 2010, 12 31, 13:35:20 »
Bátor voltam! Úgy tűnik nincs hiba (eddig). A rendszer felállt. Most tesztelem.

Én is bátor voltam :D  Csak pár widget nem jelent meg, azokat újra ki kellett tennem. Kb 5 perc alatt meg is voltam vele. Egyébként minden rendszerbeállítás, a programok beállításai érintetlenek maradtak.

Nem elérhető SAABROS

« Reply #2985 Dátum: 2010, 12 31, 13:37:38 »
Időigényes folyamat, míg az ember rájön, hogy melyik a legjobb beállítás, ez tény!  :) Nekem azzal fagyott a legkevesebbszer, amit leírtam, de szerintem próbaképp felteszem a v69.2-t, és kipróbálom azokat az UV beállításokat, amiket javasolsz!  :ok:

akármit is csinálhatok,ezzel a beállítással nem tom lefagyasztani..nem mintha ez problémát jelentene, sőőt:) :)
de ha van vmi durva stress progi amit javasolsz próbálom azzal is!
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2986 Dátum: 2010, 12 31, 13:42:05 »
akármit is csinálhatok,ezzel a beállítással nem tom lefagyasztani..nem mintha ez problémát jelentene, sőőt:) :)
de ha van vmi durva stress progi amit javasolsz próbálom azzal is!
crazy snowboard, igo:)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2987 Dátum: 2010, 12 31, 13:45:14 »
Lacus_, ne csináld kb. 1 perc az ellenőrzés, Kromosome leírása alapján, én is megcsináltam.  :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető SAABROS

« Reply #2988 Dátum: 2010, 12 31, 13:53:26 »

okés próbálom,nemsokára jelzek..

SM- N960F√

Lacus_

• Vendég
« Reply #2989 Dátum: 2010, 12 31, 13:57:45 »
Lacus_, ne csináld kb. 1 perc az ellenőrzés, Kromosome leírása alapján, én is megcsináltam.  :D :D
Vesszek meg nem értem, lehet bekéne rugnom hozzá  :hmm: :(
Na mind1, most úgy se vagyok olyan állapotba hogy gondolkozzak.
Most küldtem el 5 ismerőst a ..csába, új év megváltozom  ;) :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2990 Dátum: 2010, 12 31, 14:03:30 »
Akkor most rúgj be és jövőre visszatérünk rá.  :D :D :D

Nem elérhető SAABROS

« Reply #2991 Dátum: 2010, 12 31, 14:09:13 »

akár crazysnowboard akár igo,NFS,BiA2, úgynézki bármi lehet...kopp-kopp-kopp!N E M F A G Y L E!:)

SM- N960F√

Nem elérhető mike67

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung SM-N910C,
  • PDA ROM: gyári 4.4.4
« Reply #2992 Dátum: 2010, 12 31, 14:30:00 »
Én is bátor voltam :D  Csak pár widget nem jelent meg, azokat újra ki kellett tennem. Kb 5 perc alatt meg is voltam vele. Egyébként minden rendszerbeállítás, a programok beállításai érintetlenek maradtak.
Hát nekem egy érdekes kevert rom-om lett. Többek között benne maradt a Darky's romjából Launcher és a Launcher Pro téma szabadon váltogatva.  Még megfejeltem Bezke témájával. De úgy tűnik jól működik. Olyan romot kaptam, amire vágytam. A Darky's romjából hiányzott néhány Samsungos Widget. Most megvan. Majd meglátjuk...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2993 Dátum: 2010, 12 31, 14:39:46 »
2.hsz frissült ezekkel:

RomKonyha új cime: You are not allowed to view links. Register or Login
(ha esetleg kétségeitek lenne, mire költik az adományokat a fejlesztők...)

RomKonyha frissítések követhetőek a twitteren: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2994 Dátum: 2010, 12 31, 14:43:35 »
akár crazysnowboard akár igo,NFS,BiA2, úgynézki bármi lehet...kopp-kopp-kopp!N E M F A G Y L E!:)

BiA 2  :shock: Nem mondod hogy Androidra is van? :D :D
Esetleg amit még kipróbálhatsz, az a SetCPU "Stress test" opciója - na az durván meghajtja a CPU-t, és utána kiértékeli az eredményeket!  ;)
Ha azzal se lesz fagyás, már megy is fel a v69.2 a Te UV beállításaiddal!  :taps:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2995 Dátum: 2010, 12 31, 14:45:55 »
Hát nekem egy érdekes kevert rom-om lett. Többek között benne maradt a Darky's romjából Launcher és a Launcher Pro téma szabadon váltogatva.  Még megfejeltem Bezke témájával. De úgy tűnik jól működik. Olyan romot kaptam, amire vágytam. A Darky's romjából hiányzott néhány Samsungos Widget. Most megvan. Majd meglátjuk...
majd számoljatok be, mennyire stabil/bugos

érdekes kísérlet, nagyon kíváncsi lettem:)

Egyébként az xda-n is kikértem a véleményeket, doc válaszolt is (amit egyébként is tudtunk):Shold be ok, the

system will be wiped even in a non wipe rom.
As long its jpy base it will work.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2996 Dátum: 2010, 12 31, 14:49:41 »

Ha 10 feles után sem megy, esküszöm csinálok róla egy "How To" videót...  :D Pedig ez az eljárás tényleg nem nehéz... (természetesen velem is előfordult, hogy képtelen voltam gondolkodni valami miatt, olyankor inkább semmi, PDA-val kapcsolatos dolognak nem álltam neki, mert lelki szemeim előtt láttam a féltéglát...)

Amúgy a ROM eddig remekül muzsikál... No Wipe-ot tettem fel, néhány Widget kivételével minden műkdött, alkalmazások, beállítások megmaradtak. A 6.1-nél én jóval gyorsabbnak érzem, szerencsére "örökölte" a V7ß4 gyorsaságát! :) Semmi akadás, 3D-s alkalmazások telejsen simán futnak! JPX-es modemet tettem bele, ezzel a GPS nagyon jó, a vételi minőséggel sincs gond.

Nem elérhető SAABROS

« Reply #2997 Dátum: 2010, 12 31, 15:07:24 »
BiA 2  :shock: Nem mondod hogy Androidra is van? :D :D
Esetleg amit még kipróbálhatsz, az a SetCPU "Stress test" opciója - na az durván meghajtja a CPU-t, és utána kiértékeli az eredményeket!  ;)
Ha azzal se lesz fagyás, már megy is fel a v69.2 a Te UV beállításaiddal!  :taps:

Van bia2 bizony:) nem mondom hogy hol mert  :warez: :) de ebböl tudod te is:D hát a set cpu-s stress test  megy 1 ideje(5perce), és (MÉG) nem nyalt vissza a fagyi:) de majd ha végez az a tuti:D

SM- N960F√

Nem elérhető SAABROS

« Reply #2998 Dátum: 2010, 12 31, 15:16:24 »
amúgy melyiket válasszam setcpu-ban készülékek közül? mert van SAMSUNG GALAXY de nem S... bocs Pati a warezes-ért!pedig direkt nem irtam ki,azthittem ennyit szabad :)

SM- N960F√

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2999 Dátum: 2010, 12 31, 15:18:28 »
Amúgy a ROM eddig remekül muzsikál... No Wipe-ot tettem fel, néhány Widget kivételével minden műkdött, alkalmazások, beállítások megmaradtak. A 6.1-nél én jóval gyorsabbnak érzem, szerencsére "örökölte" a V7ß4 gyorsaságát! :) Semmi akadás, 3D-s alkalmazások telejsen simán futnak! JPX-es modemet tettem bele, ezzel a GPS nagyon jó, a vételi minőséggel sincs gond.
ha már a gpst igy előhoztad:
ezt láttátok már?
ebből gyanítom a modemek EHHEZképest nem sokat számítanak