2024, 11 18, 13:19:42

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321627 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2950 Dátum: 2010, 12 31, 09:42:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem akarok ünneprontó lenni de miért vagytok oda ezért az online konyháért?
Minden elismerésem a készítőké de jelenlegi állapotában semmivel sem ad többet mintha TC-vel másolgatnátok az update.zip -be sőt itt még egyéb fájlokat sem lehet hozzáadni vagy szerkeszteni bármit is.

Egyetértek is meg nem is.  :hmm:
A konyha tényleg másolgatásból áll, de ne felejtsük el, hogy az alapokat Doc megfözte! Amit sajnálok, az a még jobb testreszabhatóság, illetve az alap lehetne "könnyebb". Csodálkoztam pl. hogy alig választottam ki programot, és mégis vagy 145 mega lett. Mindjárt nekiálltam törölgetni a zipböl, és mindjárt lementem 130 mega alá!  :ok:

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #2951 Dátum: 2010, 12 31, 09:46:38 »
Melyik kernel a legjobb a Konyhás romhoz?

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2952 Dátum: 2010, 12 31, 10:03:48 »
Van valahol írva, hogy a konyhában választható kernelek pontosan milyen kernelek is?
Ne annyira lényeg, ugye úgyis ki lehet cserélni a legfrissebbre, de azért érdekelne.

Nem elérhető slo

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #2953 Dátum: 2010, 12 31, 10:07:38 »
Egyetértek is meg nem is.  :hmm:
A konyha tényleg másolgatásból áll, de ne felejtsük el, hogy az alapokat Doc megfözte! Amit sajnálok, az a még jobb testreszabhatóság, illetve az alap lehetne "könnyebb". Csodálkoztam pl. hogy alig választottam ki programot, és mégis vagy 145 mega lett. Mindjárt nekiálltam törölgetni a zipböl, és mindjárt lementem 130 mega alá!  :ok:

Elvileg ha a konyha oldalon csak megnyomod a "Generate" gombot, akkor lesz egy csupasz V7.1(2?). Az valszeg már kisebb lesz ;)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #2954 Dátum: 2010, 12 31, 10:19:35 »
Elvileg ha a konyha oldalon csak megnyomod a "Generate" gombot, akkor lesz egy csupasz V7.1(2?). Az valszeg már kisebb lesz ;)

Nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásomat :hmm:: alig választottam ki programot, a base appsnál és a miscnél is csak három-négy programot választottam ki az összes  ~40-ből! Hol van ez a beta és slim romoktól! ;)

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #2955 Dátum: 2010, 12 31, 10:26:57 »
Ha no-wipe-olni akarok 6.2-ről akkor elég kiválasztanom a base rom-ot, kernelt, modemet, meg launchert?
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #2956 Dátum: 2010, 12 31, 10:40:41 »
Ha no-wipe-olni akarok 6.2-ről akkor elég kiválasztanom a base rom-ot, kernelt, modemet, meg launchert?

Szvsz igen, a programjaid megmaradnak!  :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2957 Dátum: 2010, 12 31, 10:42:52 »

Ha semmilyen új programot nem szeretnél feltenni a ROM-mal együtt, akkor igen, elég az is.

Melyik kernel a legjobb a Konyhás romhoz?

Szvsz Supercurio 5.0.3-as Voodoo kernele még mindig viszi a prímet!  :) Nagyon stabil, nagyon jó, nagyon gyors. Ebből is látszik, hogy nem ad ki minden nap egy új variánst a kerneléből, mint pl. Hardcore, de nehogy félreértés essék: én az SM kernelekkel is jóban vagyok, azonban számomra a Voodoo (szinte minden téren) jobban bejött.

Trasig v69-es OC kernele is végső soron a Voodoo-ra épül, de egyrészt OC, és ami jó (jobb) benne, hogy támogatja a BLN-t. Ennek ellenére sokszor fagy, ha nem használsz jó UV beállításokat, gyorsan merül, stb.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Bala

« Reply #2958 Dátum: 2010, 12 31, 11:02:09 »
No Kitchen rom fent, kíváncsi leszek rá hogy válik be...  :ok:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2959 Dátum: 2010, 12 31, 11:03:20 »
Valamit nem értek.

ezt írja xda-n Based on JPX/JPY ( Froyo 2.2.1). Doc rom V7.1 used in the Kitchen

marcedli meg ezt írja a 7.2es jpy baromi jó baserom, gyorsabb, mint eddig akármelyik
a telefon névjegye meg azt, hogy Doc_v7_kitchen

Akkor most ez hogy van? :P

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2960 Dátum: 2010, 12 31, 11:13:07 »
Ja még egy kérdés marcedli biztosan tudja mi lehet,de hátha más is, én már egy ideje nem tudom a lagfixet normálisan használni a sm kerneleknél. vagy bekapcsolni sem tudja már, a creat data-nál megáll, vagy leszedni nem tudom, és másik SGS en is próbáltam ott is jelentkezik ez a dolog.

Amúgy voodoo 5.0.3 lagfixel, sm 500hz es kernel anélkül nem érzékelek különbséget a gyorsaságban.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2961 Dátum: 2010, 12 31, 11:17:37 »
Ja még valami ha csatolva van a klső sd karim cpuNotify mutatja, hogy pörög a procim és laggolok is.ha leválasztom minden jó. Más kernelnél is csinálja szal nem kernel,
Más tapaszt már ilyet?

Nem elérhető mitlageri

• PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #2962 Dátum: 2010, 12 31, 11:23:37 »
Ja még valami ha csatolva van a klső sd karim cpuNotify mutatja, hogy pörög a procim és laggolok is.ha leválasztom minden jó. Más kernelnél is csinálja szal nem kernel,
Más tapaszt már ilyet?

Én kipróbáltam, de nálam nincs különbség processzorhasználatban sd-vel vagy anélkül...

Nem elérhető Bala

« Reply #2963 Dátum: 2010, 12 31, 11:25:54 »
 :hmm: Quadrant pontszám kevesebb mint a 6.2-vel...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2964 Dátum: 2010, 12 31, 11:31:30 »
:hmm: Quadrant pontszám kevesebb mint a 6.2-vel...

Nálam kb. ugyanannyi... de mit számít a Quadrant ha minden simán megy és nem akad semmi?  :p Különben is, a "Quadrant nem egy jó tanácsadó", nem Hummingbird-es processzorokra lett tervezve, így 100%-ig valós eredménnyel sem tud igazából szolgálni.

Nem elérhető Bala

« Reply #2965 Dátum: 2010, 12 31, 11:34:34 »
Nálam kb. ugyanannyi... de mit számít a Quadrant ha minden simán megy és nem akad semmi?  :p Különben is, a "Quadrant nem egy jó tanácsadó", nem Hummingbird-es processzorokra lett tervezve, így 100%-ig valós eredménnyel sem tud igazából szolgálni.
Ez igaz... Asszem maradok ennél a romnál szerintem  :ok:

Nem elérhető mike67

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung SM-N910C,
  • PDA ROM: gyári 4.4.4
« Reply #2966 Dátum: 2010, 12 31, 11:37:13 »
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Darky's Gingerbread  romjára rá lehet tenni közvetlenül az összefőzőtt NO WIPE DOC romot?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2967 Dátum: 2010, 12 31, 11:38:09 »
Ja még egy kérdés marcedli biztosan tudja mi lehet,de hátha más is, én már egy ideje nem tudom a lagfixet normálisan használni a sm kerneleknél. vagy bekapcsolni sem tudja már, a creat data-nál megáll, vagy leszedni nem tudom, és másik SGS en is próbáltam ott is jelentkezik ez a dolog.

Amúgy voodoo 5.0.3 lagfixel, sm 500hz es kernel anélkül nem érzékelek különbséget a gyorsaságban.
voodooval csináltad...
tedd fel a voodoo kernelt, szedd le a lagfixet, ha megvan akkor rakd fel a sm-t
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #2968 Dátum: 2010, 12 31, 11:44:19 »
Nekem lenne egy kérdésem.

ugye van pár kernel, de nem tudom hogy melyik mit tud. nem igazán találtam leirást.
tudnátok ebben segiteni? Legalább tudjam hogy melyiket érdemes felrakni.

supercurio's kernel
Hardcore SpeedMod
Raspdeep OC kernel
Trasig Advanced Voodoo
Zenkinz OC kernel

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #2969 Dátum: 2010, 12 31, 11:59:34 »
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Darky's Gingerbread  romjára rá lehet tenni közvetlenül az összefőzőtt NO WIPE DOC romot?

Ha elég bátor vagy!  ;D
Komolyabban: csinálj egy CWM-es backupot, és utána tedd rá, és nyilatkozz! Ha nem sikerül, restore, és egy tapasztalattal gazdagabb lettél...  :ok:

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #2970 Dátum: 2010, 12 31, 12:03:44 »
Ha semmilyen új programot nem szeretnél feltenni a ROM-mal együtt, akkor igen, elég az is.

Szvsz Supercurio 5.0.3-as Voodoo kernele még mindig viszi a prímet!  :) Nagyon stabil, nagyon jó, nagyon gyors. Ebből is látszik, hogy nem ad ki minden nap egy új variánst a kerneléből, mint pl. Hardcore, de nehogy félreértés essék: én az SM kernelekkel is jóban vagyok, azonban számomra a Voodoo (szinte minden téren) jobban bejött.

Trasig v69-es OC kernele is végső soron a Voodoo-ra épül, de egyrészt OC, és ami jó (jobb) benne, hogy támogatja a BLN-t. Ennek ellenére sokszor fagy, ha nem használsz jó UV beállításokat, gyorsan merül, stb.
Hali!

Valaki elárulhatna egy oc/uv beállítást amivel stabil volt neki a voodoo advancedv69.2es kernelel.köszi
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2971 Dátum: 2010, 12 31, 12:04:13 »
voodooval csináltad...
tedd fel a voodoo kernelt, szedd le a lagfixet, ha megvan akkor rakd fel a sm-t

Hi.

Feltettem ROM-t még recoveryben lecseréltem voodoo kernelt sm re, lagfix be, és gajra vágta a cuccot.
Próbáltam úgy is, hogy feltettem rom-ot sm kernellel ami benne van kitchen rom-ban, még recoveryben lecseréltem a boot előtt a k12g re boot utána reboot recovery lagfix be, gajra vágta.
Többféle módon próbáltam, még doc xxjpy 6.2 nél, volt, hogy sikerült feltenni a lagfixet, de már leszedni nem, volt, hogy fel sem tudtam már tenni, és mondom más SGS en is volt ilyen gomd.
Szal amikor próbáltam kernel csere előtt mindíg ki volt a lagfix, ahogy azt kell.

Mi az a te írásodban v7.2, xda-n 7.1 nekem telnévjegybe meg doc_v7_kitchen. ?
Most melyik a base rom a konyhán ?:P

Lacus_

• Vendég
« Reply #2972 Dátum: 2010, 12 31, 12:04:30 »
Kérdés, akinek már fent van a konyha rom.

Melyik böngésző van benne (nem kockásodik)?
Boot hang benne van?
Milyik wifi driver van benne (gyórs)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2973 Dátum: 2010, 12 31, 12:26:04 »
Nekem lenne egy kérdésem.

ugye van pár kernel, de nem tudom hogy melyik mit tud. nem igazán találtam leirást.
tudnátok ebben segiteni? Legalább tudjam hogy melyiket érdemes felrakni.

supercurio's kernel
Hardcore SpeedMod
Raspdeep OC kernel
Trasig Advanced Voodoo
Zenkinz OC kernel

Supercurio kernel: Voodoo kernel, számomra a No. 1! :)
Hardcore: SpeedMod kernel, gyakran jönnek ki új verziók, ez is nagyon jó
Raspdeep: OC kernel, sajnos egy ideje már nem fejleszt, és így JPU-nál megakadt a folyamat: azaz JPU-ra és az annál újabb Froyok-ra nem lehet feltenni
Trasig: Voodoo-kernel alapú, OC-s, BLN-es, én egy darabig használtam, nagyon gyors vele az SGS, de előfordul a fagyás
Zenkinz: Hasonló, mint a Raspdeep-es OC kernel, azaz az újabb Froyokra már nem lehet rátenni.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2974 Dátum: 2010, 12 31, 12:26:56 »
az én kérdésem az lenne, hogy mi történik ha nem MD5 cseksumolom a főzetet ??

kotyvasztottam egy romot DE pár dologról halovány segédfogalmam sincs micsoda... ezeket nem is választottam ki
jól gondolom, hogy ebből nem lehet baj? az alap működés akkor is garantált ha semmit sem választok ki a hozzáadható dolgok közül? (persze az alapokat mint launcher stb beleraktam  :D)

az előttem feltett kérdések is erősen érdekelnek így romújrarakást valószínű jövőre halasztom mivel igen száraz a torkom és összevissza főzni nem akarok  :oops:

Mindenkinek..... jaaaa látom lent már írtam....  :p