Hát nekem egy erős éjjelelem volt
Nekiálltam flashelni. Szuper is volt, ment minden a leirás szerint. új rom, Root, apk-k felrakása, ext4 partició szóval minden... Gyors, lagmentes, egszóval szuper...
Gondolta egy bátrat, felrakom ujra, csak nem az all in apk-val, hanem a medium es full-al...
Recovery. lagfix disabled, reboot, csak ugye megkérdezi, hogy hogy mentse a változásokat, backup és restore, vagy only backup... Hát én itt nem kértem semmit, csak backupot...
Rom ujra fel, és az indulásnál, kifagyottt, csak néha néha rezgett 1-2-t a telefon...
Engem hajnali 1-őt 5i-ig, vert a viz...
Mindent kipróbáltam, semmi, eredmény ugyan az... De akkor csináltam még egy ilyen backup, no restore és képzeljétek visszaállt a rendszer
Viszont feltettem mindent most, all inn apk és a medium és fullt is.. Sajnos nincs sgs toolbox, meg sgs infó, meg semmi...
Ki segitene nekem abban, hogy egy teljesen csupasz romra kellene pár programot feltenni, amik nekem tetszenek. Gondolom,hogy le van irva valahol, de az éjjeli hadművelet után nem nagyon vagyok bátor
Meg kihagytam 1 hónapot flasheléssben és olyan dolgok vannak sajnos itt amiket nem értek meg... Ha valaki szánna rám az életéből pár percet, azt megköszönném. Marcedli felajánlotta, élni is fogok vele
Ha valakinek vannak ötletei, tapasztalatai jó tippjei szivesen meghallgatom, alkalmazom... Nekem a cél egy szép szines grafikus felület, bitang gyors működéssel. OC kernel kell
Akksit ne nézzük, mert eddig sem birt 12 óránál sokkal többet.. non stop használom...
Este leszek, aki lát ambiciót magában az jelezze pm-ben és msn vagy facebook chaten feltennék pár kérdést...
Szép napot...