2024, 11 19, 03:30:32

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321662 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető axxon

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2575 Dátum: 2010, 12 23, 11:36:52 »
Change Log:

V6.2: added csc, bug fix in build.prop

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2576 Dátum: 2010, 12 23, 11:50:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Change Log:

Hát, sz.v.sz., ez nem sok :P A CSC-t eleve nem hiányolom, a build.prop-os fixet meg már feltettem, de azért ráugrom... most úgyis van időm!  ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2577 Dátum: 2010, 12 23, 12:01:49 »
Change Log:

csak az rakja fel, akinek kell a csc, egyébként nem muszáj, elég a bugfix a 6.1 re
este frissítem majd a 2. hszt

Marcedli! Jól látom a romverziódból, hogy várható még frissítés Doc-tól...?  :p

karácsony előtt már nem valószínű, utána meg már nem biztis, h a jpy lesz a legfrissebb:-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #2578 Dátum: 2010, 12 23, 12:17:27 »
Sajnos nem jött be. Most kipróbálok valami radikálisat!
Jelentem megoldottam. De legközelebb ha ilyesmit írok, akkor lécci lőjjetek le! A radikális megoldások hulla fáradtan hajnal 1 kor azért nem megfelelőek véleményem szerint, mert olyan alapvető dolgokat felejthet el az ember mint a biztonsági mentés. Namármost a hard reset esetében a belső memóriakártyán tárolt dolgok bizony elvesznek. És kevésbé fáradt pillanatomban lehet hogy gondoltam volna erre is. Tehát minden fotóm, appom, smsem, letöltött egyéb dolgaim, bizony a feledés homályába vesztek. Hajnal 3ig próbáltam visszaszerezni az appokat, amik egy része már meg is van. Appjaim majdnem megmaradtak, mert tököltem még tegnapelőtt az addonpack módosításával, ami sikerült is (faq bővítési lehetőség: simán belemásolhatod a system/appba tcvel, winrarral, viszont ne legyen benne se szóköz se egyéb különleges karakter), viszont egy laza mozdulattal biztos ami biztos?? alapon kitöröltem az asztalról ezt az addon packot, és ürítettem a lomtárat. Ennyi a rövid történetem. Most meg ablakot pucolok.

Kellemes karácsonyi romolást mindenkinek!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2579 Dátum: 2010, 12 23, 12:25:11 »
Jelentem megoldottam. De legközelebb ha ilyesmit írok, akkor lécci lőjjetek le! A radikális megoldások hulla fáradtan hajnal 1 kor azért nem megfelelőek véleményem szerint, mert olyan alapvető dolgokat felejthet el az ember mint a biztonsági mentés. Namármost a hard reset esetében a belső memóriakártyán tárolt dolgok bizony elvesznek. És kevésbé fáradt pillanatomban lehet hogy gondoltam volna erre is. Tehát minden fotóm, appom, smsem, letöltött egyéb dolgaim, bizony a feledés homályába vesztek. Hajnal 3ig próbáltam visszaszerezni az appokat, amik egy része már meg is van. Appjaim majdnem megmaradtak, mert tököltem még tegnapelőtt az addonpack módosításával, ami sikerült is (faq bővítési lehetőség: simán belemásolhatod a system/appba tcvel, winrarral, viszont ne legyen benne se szóköz se egyéb különleges karakter), viszont egy laza mozdulattal biztos ami biztos?? alapon kitöröltem az asztalról ezt az addon packot, és ürítettem a lomtárat. Ennyi a rövid történetem. Most meg ablakot pucolok.

Kellemes karácsonyi romolást mindenkinek!

Ó te jó ég...  :shock: Mélységes résztvétem érte...  :'( Hát, ezért mondja itt mindenki, hogy a valódi HR-rel bizony vigyázni kell, de még az FR-rel is, mert az is könnyen haza tudja vágni a DOC ROM-ot.

Magán a PC-n Rendszervisszaállítást nem tudsz csinálni? Akkor vissza tudod szerezni a kitörölt addon packot. Vagy esetleg kipróbálhatsz valamilyen külső visszaállító alkalmazást, a legtöbbjük 100-200 MB-ig jó hatásfokkal vissza tuda varázsolni a véletlenül kitörölt fájlokat a számítógép memóriájának leghátsó szegletéből is...

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #2580 Dátum: 2010, 12 23, 12:40:35 »

Ó te jó ég...  :shock: Mélységes résztvétem érte...  :'( Hát, ezért mondja itt mindenki, hogy a valódi HR-rel bizony vigyázni kell, de még az FR-rel is, mert az is könnyen haza tudja vágni a DOC ROM-ot.

Magán a PC-n Rendszervisszaállítást nem tudsz csinálni? Akkor vissza tudod szerezni a kitörölt addon packot. Vagy esetleg kipróbálhatsz valamilyen külső visszaállító alkalmazást, a legtöbbjük 100-200 MB-ig jó hatásfokkal vissza tuda varázsolni a véletlenül kitörölt fájlokat a számítógép memóriájának leghátsó szegletéből is...
Bnőm gépén csináltam az addon pack módosítgatást, hozzá meg legközelebb 1 hét múlva megyek, addigra annak az adat foszlánynak se híre se hamma nem marad

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2581 Dátum: 2010, 12 23, 13:42:35 »
Elnézést, ez most eléggé OFF lesz, de mivel tegnap elég sokat beszéltünk róla, ezért úgy gondoltam, beírom:

Személyre szabott, egyéni boothang készítése és beállítása 10 egyszerű lépésben (képekkel)

Amire szükségünk lesz: You are not allowed to view links. Register or Login

Zeneszerkesztés:
1. Töltsük le / szerezzük be az általunk preferált hangot, majd nyissuk meg az Audacity névre hallgató programot!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login Katt a teljes mérethez!

2. A programban kattintsunk a "Fájl > Megnyitás" menüpontra, majd tallózuk be a kívánt zeneszámot!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

3. Mivel az egész zeneszám túl hosszú, ezért ki kell vágnunk a számunkra leginkább megfelelő részletet!
Ehhez semmi mást nem kell tennünk, mint hogy a "Stop" gombbal leállítjuk a zenét a programban, az alapértelmezett csúszkával a bal gomb lenyomva tartása mellett kijelöljük azt a részt, melyet le szeretnénk vágni, majd az "Olló" ikonnal eltávolítjuk a számunkra felesleges anyagot. Ha például az adott rész nem a szám elején vagy végén van; értelem szerűen az elejéből és a végéből is le kell vágnunk valamennyit!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

4. Opcionálsi: A még "profibb" hangzás érdekében, a kivágott részlet végének egy bizonyos hányadát fokozatosan lehalkíthatjuk az úgynevezett "Lekeverés" funckióval:
- jelöljük ki a zeneszám végének azon részét, amelyet le szeretnénk keverni
- válasszuk ki az "Effekt > Lekeverés" parancsot.

5. Ha a zeneszám túl hangos, akkor annak érdekében, hogy ne ordítson az SGS, mikor bekapcsoljuk, a bal oldali szürke "dobozban" található felső csúszkán vegyünk le a hangerőből!

6. Ha ezekkel végeztünk, nincs más dolgunk hátra, mint hogy a "Fájl > Exportálás" menüpontra kattintsunk, majd - mivel a bootsound-nak kötelezően .wav formátumúnak kell lennie - az alsó legördülő menüből a WAV [...] opciót válasszuk ki!

Boothang beállítása :

7. Töltsük le az SGS-ünkre az SGS Tools legújabb verzióját!
8. A szerkesztett és elmentett zenénket másoljuk bele az "sdcard/sgstools" mappába!
9. Indítsuk el az SGS Tools nevű programot, majd válasszuk ki a "Modify Boot Sound / Shutdown Sound" opciót!
10. A felső legördülőből a bemásolt zenénk nevét válasszuk ki, majd nyomjunk az "Apply"-ra!

Végeztünk! :)

Ha ezt - az SGS Tools-os - módszert választjuk, akkor a PowerOn.snd fájl létrehozásával NEM kell foglalkoznunk!

A lekapcsolási hang esetében a helyzet ugyanez, csak arra figyeljünk, hogy az Exportálás után ne .wav, hanem .ogg formátumot válasszunk ki!

Zenei minták :

Kiegészítések:

Ha nem működik az SGS Tools-os módszer, két dolgot tehetsz:
- módosítod a Doc által elkészített bootsound fixet úgy, hogy átnevezed az átszerkesztett zenédet PowerOn.wav-ra, és bemásolod a .zip-ben található system/etc mappába majd CWM-ből lefuttatod, vagy
- feltelepíted simán a fixet, majd átnevezed a szerkesztett hangfájlodat PowerOn.wav-ra, és Root Explorerrel belépsz a system/etc-be, R/W-ként mountolod, majd bemásolod az egyéni PowerOn.wav fájlt. Ezek után pedig újra R/O módban mountolod - ez az utolsó lépés fontos, vagy a rendszer egyszerűen kitörli a fájlt!

Ami még fontos: NEM játszódik le az egész egyéni zenéd, csak körülbelól 4-5 másopderc az elejéből - erre ügyeljetek!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #2582 Dátum: 2010, 12 23, 14:24:04 »
Elnézést, ez most eléggé OFF lesz, de mivel tegnap elég sokat beszéltünk róla, ezért úgy gondoltam, beírom:

Személyre szabott, egyéni boothang készítése és beállítása 10 egyszerű lépésben (képekkel)

Kromosome, köszönöm  O->- O->- O->- szép leírás, majd visszajelzek mire jutottam.  :taps: :taps: :D ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2583 Dátum: 2010, 12 23, 14:37:05 »
A Doc 6.1 wipe-ra ha rárakom a 6.2 no_wipe-ot akkor lesz csc-m, vagy csak a 6.2 wipe-al lesz csak csc-m?  :hmm: :hmm: K12 kernel felrakható hozzá? A K12 kernelhez linket tudna valaki adni nekem?
Szépen magyarul! :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2584 Dátum: 2010, 12 23, 14:38:12 »
A Doc 6.1 wipe-ra ha rárakom a 6.2 no_wipe-ot akkor lesz csc-m, vagy csak a 6.2 wipe-al lesz csak csc-m?  :hmm: :hmm:
Szépen magyarul! :D :D

A nó vájppal is lesz!  :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2585 Dátum: 2010, 12 23, 14:41:40 »
A nó vájppal is lesz!  :D
:D :D :D olyan gyors vagy mint a villám.  :taps:
A kérdésem még, hogy a K12 kernel felrakható a 6.2-re?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2586 Dátum: 2010, 12 23, 14:44:29 »
Míg nem felejtem el:
You are not allowed to view links. Register or Loginmai termés, még ki sem hűlt! :D

Odinos, CWM-es verziók, 256Hz és 500Hz-es változatok is elérhetőek, valamint "Cool" és egy 355MB RAM-os, CWM-es is!
A régebbi kerneleknél használatos USB fixet itt már NEM kell feltenni, elvileg most már alapból is rendesen működik az USB-s mountolás.

Felrakható JPX-re, JPY-ra, de akár régebbi Froyo verziókra is!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2587 Dátum: 2010, 12 23, 15:16:32 »
Mégegy kiegészítés, aztán most már csöndben leszek :D: Ahhoz, hogy működjön az általam elkészített boothangos leírás, lehet, hogy telepíteni kell a DocRom GY.I.K-jában található CWM-es kiegészítést!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2588 Dátum: 2010, 12 23, 15:19:13 »
Vétettem egy hibát a Bootsound-os leírásomban!  :(

A " Boothang beállítása fejezetnél, a 10-es pontál a legördülő menüből NE a Standard-ot válasszuk ki, hanem annak a hangfájlnak a nevét, amit bemásoltunk az sgstools mappába!

Az én esetemben pl.: /sdcard/sgstools/01 - Judas Priest - Machine Man.wav.
Elnézést a hibáért!  :oops:
Ne viccelj, mi közönjük a leírást!  :D :D
Ha visszaakarom állítani az eredeti hangra, akkor kell a standard-ot választani? :hmm:
Ha elakadok, ugyis kérdezlek.  ;) ;)

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #2589 Dátum: 2010, 12 23, 15:35:39 »
Míg nem felejtem el:
You are not allowed to view links. Register or Loginmai termés, még ki sem hűlt! :D

Odinos, CWM-es verziók, 256Hz és 500Hz-es változatok is elérhetőek, valamint "Cool" és egy 355MB RAM-os, CWM-es is!
A régebbi kerneleknél használatos USB fixet itt már NEM kell feltenni, elvileg most már alapból is rendesen működik az USB-s mountolás.

Szerettem volna már kérdezni, csak mindig kiment a fejemből: Miben különbözik a cool a normáltól?

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #2590 Dátum: 2010, 12 23, 15:41:41 »
Bnőm gépén csináltam az addon pack módosítgatást, hozzá meg legközelebb 1 hét múlva megyek, addigra annak az adat foszlánynak se híre se hamma nem marad

Azért én a helyedben megpróbálkoznék az undelete nevű progival 1 hét után is, nekem fél év után is talált visszaállítható állományokat.

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
« Reply #2591 Dátum: 2010, 12 23, 16:21:30 »
Míg nem felejtem el:

Az odinos verziót felrakhatom akár a kiessel frissített eredeti gyári romra?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2592 Dátum: 2010, 12 23, 17:09:25 »
Szerettem volna már kérdezni, csak mindig kiment a fejemből: Miben különbözik a cool a normáltól?

Színhőmérsékleti különbséget jelent, azaz a Cool kissé "hűvösebbre" veszi a képernyő színeinek hőmérsékletét. Akkor kell használni, ha túl sárgásnak találod a kijelzőt.

Jenoke: Természetesen igen, de ügyelj, hogy re-partition nélkül csináld!

Ibolya: Igen, így van, akkor kell a Standard-ra állítani!  ;)

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
« Reply #2593 Dátum: 2010, 12 23, 18:09:35 »
Színhőmérsékleti különbséget jelent, azaz a Cool kissé "hűvösebbre" veszi a képernyő színeinek hőmérsékletét. Akkor kell használni, ha túl sárgásnak találod a kijelzőt.

Jenoke: Természetesen igen, de ügyelj, hogy re-partition nélkül csináld!

Köszi a választ!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2594 Dátum: 2010, 12 23, 18:45:31 »

Köszi.  :)

bezke

• Vendég
« Reply #2595 Dátum: 2010, 12 23, 18:47:07 »
Karácsony alkalmából kész az ÚJ JPU/JPX/JPY TÉMA!  :shock:

egyelőre csak a C akkukijelzős készült el, ha valaki szeretné felteszem a  Liquid-et is.
Változások:
                  - Átlátszó Tw Launcher ikonok
                  -Gyorsabb lagmentes Ext. Power menü
                  -Néhány új ikon
                  -Új animációk
                  - Vagány F22-es repülő üzemmód /By Bezke/
                  -A képek magukért beszélnek.

A képek magukért beszélnek.

Ui: Néhol még nem minden gyorsikon színes, mert nem volt időm annyit szerkeszteni, de idővel megcsinálom.

LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

Képek:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Gondoltam ide is belinkele, mert a Bezke témát nem látogatjátok annyian.  :-X

Nem elérhető ronnni5000

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #2596 Dátum: 2010, 12 23, 18:50:52 »
sziasztok lenne 3 kérdésem
1: mire jo az a buybox alkalmazás?
2: az sgs tools progiban az upgrade stock apps-ban vannak ilyenek pl hogy: upgrade tw launcher modded 3d galery, new market app STB ...ha ezeket kiválasztom akkor azt irja ki h nincs buyboxom,de ha lenne is és valamelyikre rákattintok akkor mit csinálna a teloval??
3 szintén az sgs toolsban az APPLY SRICP az micsoda és mire jo?? hogy kell használni??
bocsih ilyen hülye vagyok de nagyon érdekelnek már,ugy érzem magam mintha le lennék maradha..ha valaki segit annak nagyon megköszönüöm  kösziiii

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2597 Dátum: 2010, 12 23, 18:57:43 »
sziasztok lenne 3 kérdésem
1: mire jo az a buybox alkalmazás?
2: az sgs tools progiban az upgrade stock apps-ban vannak ilyenek pl hogy: upgrade tw launcher modded 3d galery, new market app STB ...ha ezeket kiválasztom akkor azt irja ki h nincs buyboxom,de ha lenne is és valamelyikre rákattintok akkor mit csinálna a teloval??
3 szintén az sgs toolsban az APPLY SRICP az micsoda és mire jo?? hogy kell használni??
bocsih ilyen hülye vagyok de nagyon érdekelnek már,ugy érzem magam mintha le lennék maradha..ha valaki segit annak nagyon megköszönüöm  kösziiii

1. A busybox egy környezet Linuxos parancsok futtatsához.
2. Kijavítják vagy módosítják a nevükben jelölt alkalmazásokat - pl. a modded TwLauncher azt jelenti, hogy a normál TouchWiz Launcher-ből egy 5 ikonos verziót csinál.
Mivel előjött a téma, itt megjegyezném: NE alkalmazzátok a Camera Hack scriptet az SGS Tools-ban, mivel a kamerát használó alkalmazások onnantól kezdve nem fognak működni, hanem FC-vel az összes bezárul! Ráadásul az SGS Tools-os visszaállító script sem segít, csak úgy hozható rendbe, ha lefuttatod újra az egész ROM no-wipe (vagy akár wipe) verzióját! (Saját tapasztalat :()
3. Apply Srcipt - ahogyan a nevében is benne van, letölthető scripteket lehet vele lefuttatni, jóváhagyni.

Bezke: Mindenki nevében KÖSZÖNÖM szépen az új témát, mindjárt ki is próbálom!  :taps: :ok:

És egy új infó az egyéni Boothanghoz:
Ha nem működik az SGS Tools-os módszer , két dolgot tehetsz:
- módosítod a Doc által elkészített bootsound fixet úgy, hogy átnevezed az átszerkesztett zenédet PowerOn.wav-ra, és bemásolod a .zip-ben található system/etc mappába majd CWM-ből lefuttatod, vagy
- feltelepíted simán a fixet, majd átnevezed a szerkesztett hangfájéodat PowerOn.wav-ra, és Root Explorerrel belépsz a system/etc-be, R/W-ként mountolod, majd bemásolod az egyéni PowerOn.wav fájlt. Ezek után pedig újra R/O módban mountolod - ez az utolsó lépés fontos, vagy a rendszer egyszerűen kitörli a fájlt!

Ami még fontos: NEM játszódik le az egész egyéni zenéd, csak körülbelól 4-5 másopderc az elejéből - erre ügyeljetek!

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #2598 Dátum: 2010, 12 23, 19:08:34 »
Sziasztok.

Az előbb tettem fel a 6.1-es ROM-ot, és nagyon gyors meg minden, de a térerővel akadnak gondjaim bent a lakásban alig 1 vonás van csak maximum. Alapból T-Mobilos volt a készülék. Lehet ezen valahogy segíteni??

Előre is köszi a válaszokat.

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #2599 Dátum: 2010, 12 23, 19:14:40 »
Karácsony alkalmából kész az ÚJ JPU/JPX/JPY TÉMA!  :shock:

egyelőre csak a C akkukijelzős készült el, ha valaki szeretné felteszem a  Liquid-et is.
Változások:
                  - Átlátszó Tw Launcher ikonok
                  -Gyorsabb lagmentes Ext. Power menü
                  -Néhány új ikon
                  -Új animációk
                  - Vagány F22-es repülő üzemmód /By Bezke/
                  -A képek magukért beszélnek.

A képek magukért beszélnek.

Ui: Néhol még nem minden gyorsikon színes, mert nem volt időm annyit szerkeszteni, de idővel megcsinálom.

LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

Képek:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Gondoltam ide is belinkele, mert a Bezke témát nem látogatjátok annyian.  :-X

Szuper!  :ok: