2024, 11 19, 11:46:04

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321674 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2375 Dátum: 2010, 12 20, 13:01:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello!

Azt szeretném megkérdezni, hogy XXJPX-szel működik-e a KIES? Azt olvastam és tapasztaltam is, hogy XXJPU-val nem..... Mi a helyzet a JPX-szel?
Szia! Én is ezzel a problémával küszködtem. Aztán rájöttem, hogy nem a romokkal van a hiba, hanem a woodoo- val. Tehát ha ráteszel egy woodoo-s romot aztán menj rá valamelyik másik kernellel (k10, k11), mert nekem csak így sikerült összehozzam a kiessel. Pedig a woodoo-s gyorsabb egy kicsit.

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #2376 Dátum: 2010, 12 20, 13:01:51 »
Ez menne nálam is?  :oops:
for Android version 2.1 and higher
Szerintem igen, próbáld ki

Nem elérhető TheD3viL

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: 2.1
« Reply #2377 Dátum: 2010, 12 20, 14:44:10 »
Szia! Én is ezzel a problémával küszködtem. Aztán rájöttem, hogy nem a romokkal van a hiba, hanem a woodoo- val. Tehát ha ráteszel egy woodoo-s romot aztán menj rá valamelyik másik kernellel (k10, k11), mert nekem csak így sikerült összehozzam a kiessel. Pedig a woodoo-s gyorsabb egy kicsit.

Szia!

Köszönöm a választ!

Elsőnek felraktam ezt-> XXJPX v6 !!!
És most megy minden, tudok tallózni a telefonon is gépen keresztül és megy a KIES is.

Majd meglátjuk mennyire lesz tartós/stabil.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2378 Dátum: 2010, 12 20, 15:12:38 »
Nem tűntem el, csak az itthoni teendők...jön a kari...
Este frissítem majd az 1. hszt, a jpu és a v5 lekerül makd, marad a jp8 és a v6 (ha addig nem adja ki doc a v7-t:-)
Ha lesz időm, majd kicsit rendezem az 1.hsz többi részét is, esetleg egy rövid faqt csinálok hozzá...
A faqban mi legyen? (1. az biztos egy link lesz az xdas faqra, az is ma frissül)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #2379 Dátum: 2010, 12 20, 17:12:33 »
Este frissítem majd az 1. hszt, a jpu és a v5 lekerül makd, marad a jp8 és a v6 (ha addig nem adja ki doc a v7-t:-)
Ha lesz időm, majd kicsit rendezem az 1.hsz többi részét is, esetleg egy rövid faqt csinálok hozzá...
A faqban mi legyen? (1. az biztos egy link lesz az xdas faqra, az is ma frissül)

Előszóként kezdhetnél azzal, hogy miben különbözik a gyári romtól, előnyei, hátrányai ahhoz képest.

Esetleg a telepítés lépései képekkel illusztrálva és mindegyik romhoz az aksi fogyásának intenzitását is leírhatnád, mert annyira szereted, ha erről kérdeznek. :D :D :D
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #2380 Dátum: 2010, 12 20, 17:25:42 »

Szvsz kicsit legyen átláthatóbb, talán nem szerencsés, hogy a telepítés a végén van, mert lehet, hogy végigolvasva már tele van a feje az embernek. Pl. témák, programok, kiegészítések lehetnek a hozzászólás #2-ben, persze nem az addon pack, annak a rom mellett a helye. :ok:
Most látom, hogy bekékültél, meg kipirosodtál a akkufeszültségtől, hihihi!  ;)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2381 Dátum: 2010, 12 20, 17:26:23 »

Ha a V7-et még nem is, de Doc kiadta a JPX-es v6 slim verzióját. Akit érdekel azYou are not allowed to view links. Register or Login letöltheti.

A FAQ egy nagyon jó ötlet, szerintem elsődlegesen azok a pontok kerüljenek bele, amelyeket szinte napi szinten kérdeznek meg, pl. a közkedvelt akku :D, a modem, az egyes verziók közötti alapvető különbségek, a Clean Install, et cetera...

Amúgy a GB senkit sem érdekel?  :( Szerintem nagyon jóra sikerült, annak ellenére, hogy egy jó pár alapvető szolgáltatás még nem használható. Maholnap vélhetően Supercurio ki fog adni egy újabb, és természetesen jobb kiadást, gondolom egy jó pár fixszel megtoldva. Bonyolult a leírás?  :p Készítsek esetleg videót? (Szívesen megcsinálom, feltéve, ha van rá igény...)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2382 Dátum: 2010, 12 20, 17:43:13 »
Amúgy a GB senkit sem érdekel?  :( Szerintem nagyon jóra sikerült, annak ellenére, hogy egy jó pár alapvető szolgáltatás még nem használható. Maholnap vélhetően Supercurio ki fog adni egy újabb, és természetesen jobb kiadást, gondolom egy jó pár fixszel megtoldva.
szeretem ha minden működik mivel hasadt személyiségem másik fele Murphy... ő általában olyan funkciót akar használni ami épp hiányozna a kisérleti ROM-ból :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2383 Dátum: 2010, 12 20, 17:49:33 »
szeretem ha minden működik mivel hasadt személyiségem másik fele Murphy... ő általában olyan funkciót akar használni ami épp hiányozna a kisérleti ROM-ból :D

Természetesen én sem használom állandó jelleggel, mivel erre jelenleg nem adnak lehetőséget a körülmények! :P Ez az alfa (vagy inkább alfa a gyök alatt :D) build még tényleg annyira hiányos, hogy a mindennapos használatot nem teszi lehetővé. Igazából egy kis veszélytelen gyakorlása ez az adb használatának, illetve kaphatunk segítségével egy képet magáról a Gingerbread-ről. A billentyűzete szerintem zseniális lett, jóval jobb, mint pl. a Samsungos, a menü ugye mint említettem 3D-s, a notifibar sem rossz... egyedül a "színek" hiányoznak belőle, eléggé komor lett, ha engem kérdeztek.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #2384 Dátum: 2010, 12 20, 17:54:50 »
Marcedli, köszönöm a munkádat  :taps: O->-  és persze mindenkinek aki segít. ;)  :taps:

Nekem csak egy kérésem lenne, hogy maradjon szőkenős leírás, :ima: :ima: mert nekem az xda nem sokat segít (angol hiánya miatt) max ha linket adtok és tudom, hogy mit kell letölteni (pl: kernelek)  :( :oops:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2385 Dátum: 2010, 12 20, 17:56:49 »
Természetesen én sem használom állandó jelleggel, mivel erre jelenleg nem adnak lehetőséget a körülmények! :P Ez az alfa (vagy inkább alfa a gyök alatt :D) build még tényleg annyira hiányos, hogy a mindennapos használatot nem teszi lehetővé. Igazából egy kis veszélytelen gyakorlása ez az adb használatának, illetve kaphatunk segítségével egy képet magáról a Gingerbread-ről. A billentyűzete szerintem zseniális lett, jóval jobb, mint pl. a Samsungos, a menü ugye mint említettem 3D-s, a notifibar sem rossz... egyedül a "színek" hiányoznak belőle, eléggé komor lett, ha engem kérdeztek.
az adb -s gyakorlás rámférne  :oops: először és utoljára akkor használtam amikor legelőször rootoltam (kiderült utána, hogy ahhoz sem kellett volna)

akármilyen billentyűzet nekem akkor lesz zseniális ha tudja az ékezeteket alapon (addig lassú és nem kell)
 :-X

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2386 Dátum: 2010, 12 20, 18:11:43 »
az adb -s gyakorlás rámférne  :oops: először és utoljára akkor használtam amikor legelőször rootoltam (kiderült utána, hogy ahhoz sem kellett volna)

akármilyen billentyűzet nekem akkor lesz zseniális ha tudja az ékezeteket alapon (addig lassú és nem kell)
 :-X

Windows Mobile-on anno én rengeteg bővített latin kiosztású billentyűzetet próbáltam, de egyszerűen egy ekkora kijelzőn az összes magyar ékezetes betű nem, vagy csak igen-igen szűkösen fér el, és az már a kényelem rovására is mehet. Fektett módban mondjuk ez már nem teljesen igaz, de álló tájolásnál azok az igazi, belevaló, ocsmány WM-es billentyűzetek egyszerűen használhatatlanok voltak :D (Mivel a legtöbb úgy akarta elérni az összes betű megjelenítését, hogy álló képernyőn is egy fektetett, nagyon apró gombos QWERTZ billentyűzetet jelentített meg...  :kuss:)

Most jut eszembe, hogy régen nekem volt egy olyan billentyűzetem SGS-re, amely a fölső sorban képes volt megjeleníteni az összes magyar ékezetes betűt...  :hmm: Csak az a gond, hogy a nevére nem emlékszem!  :(

Nem elérhető janist

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: I-9300
  • PDA ROM: 4.1.2 vodafone
« Reply #2387 Dátum: 2010, 12 20, 18:33:21 »
Sziasztok,

Lenne egy fogós kérdésem:
Doc 5.1 volt fent Voodo 5.0.3 -as kernellel, csináltam róla egy CWM backup -ot, majd felraktam próbaképen egy másik ROM -ot, ami nem igazán jött be (abban is ugyan ez a kernel van), próbáltam backup -ot visszatölteni, de PIN kód beírás után egy csomó FC jön be, és miután vagy 10et kinyomtam 3 rezgés, és feketeség.

Van valami lehetőség a backup visszarakására?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2388 Dátum: 2010, 12 20, 18:35:47 »
Sziasztok,

Lenne egy fogós kérdésem:
Doc 5.1 volt fent Voodo 5.0.3 -as kernellel, csináltam róla egy CWM backup -ot, majd felraktam próbaképen egy másik ROM -ot, ami nem igazán jött be (abban is ugyan ez a kernel van), próbáltam backup -ot visszatölteni, de PIN kód beírás után egy csomó FC jön be, és miután vagy 10et kinyomtam 3 rezgés, és feketeség.

Van valami lehetőség a backup visszarakására?

Igen, de mindenekelőtt tedd vissza a Doc V5.1-et, én ajánlom ebben az esetben a Wipe verziót, majd utána, ha ráküldöd a backupot, vélhetően nem fognak jelentkezni az FC-s hibaüzenetek.

Nem elérhető janist

« Reply #2389 Dátum: 2010, 12 20, 18:38:22 »
Igen, de mindenekelőtt tedd vissza a Doc V5.1-et, én ajánlom ebben az esetben a Wipe verziót, majd utána, ha ráküldöd a backupot, vélhetően nem fognak jelentkezni az FC-s hibaüzenetek.

Köszi, megpróbálom!

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #2390 Dátum: 2010, 12 20, 18:39:46 »
Abszolút nem nehéz. Nyisd meg az addon pack .zip-jét, majd a benne található system/app mappába tedd bele azon fájlok .apk-it amelyeket fel szeretnél telpíteni. Adott esetben ki is szedhetsz belőle appokat, melyekre pl. nincs szükséged.
7zippel próbáltam még mielőtt ide írtam volna. Azzal pl nem ment pedig mindenhol azt ajánlják. Asszem kipróbálom natúr tcvel, csak most nem vagyok gépnél

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #2391 Dátum: 2010, 12 20, 18:43:53 »
7zippel próbáltam még mielőtt ide írtam volna. Azzal pl nem ment pedig mindenhol azt ajánlják. Asszem kipróbálom natúr tcvel, csak most nem vagyok gépnél
Simán csináld csak Tc-vel: csak katt bele a system/app-ig, és törölj ami nem kell, másold ami igen, és lépkedj vissza, és kész!  :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2392 Dátum: 2010, 12 20, 18:45:57 »

Én annyira nem kedvelem a 7zip alkalmazást, de ugye kinek a pap, kinek a paplan!  :) Én a legtöbb esetben a WinRAR-t szoktam használni (még akár .apk kibontáshoz is használható), és így Nekem eddig mindig működött a művelet!

Nem elérhető janist

« Reply #2393 Dátum: 2010, 12 20, 18:51:46 »
Köszönöm, így tényleg működött!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2394 Dátum: 2010, 12 20, 18:53:36 »
Köszönöm, így tényleg működött!

:ok: Szuper!

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #2395 Dátum: 2010, 12 20, 18:55:08 »
Hella mindenkinek. Egy kis segítségre szorulok: doc v6 jpx van fent a telón és mikor háttértár üzemmódban csatlakozom a pchez akkor látja a total commander h ott van a belső sd viszont nem tudom megnyitni. Ez ügyben kérem a segítségeteket. Köszönöm előre is.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2396 Dátum: 2010, 12 20, 19:07:02 »
Hella mindenkinek. Egy kis segítségre szorulok: doc v6 jpx van fent a telón és mikor háttértár üzemmódban csatlakozom a pchez akkor látja a total commander h ott van a belső sd viszont nem tudom megnyitni. Ez ügyben kérem a segítségeteket. Köszönöm előre is.

Egy kicsit pontosabban le tudnád ezt írni? Számítógéppel (Sajátgép) meg tudod nyitni? Kiír valamilyen hibaüzenetet?

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #2397 Dátum: 2010, 12 20, 19:30:20 »
Egy kicsit pontosabban le tudnád ezt írni? Számítógéppel (Sajátgép) meg tudod nyitni? Kiír valamilyen hibaüzenetet?

Total commanderben felismeri viszont mikor rákattintok a meghajtóra akkor hibát ír ki és h nincs ilyen meghajtó, viszont ott figyel.  . . :) Tariattila mondta h vmit le kell tölteni és cwm - ből kell telepíteni, de Ő most eltünt vhova:)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2398 Dátum: 2010, 12 20, 19:45:17 »
Total commanderben felismeri viszont mikor rákattintok a meghajtóra akkor hibát ír ki és h nincs ilyen meghajtó, viszont ott figyel.  . . :) Tariattila mondta h vmit le kell tölteni és cwm - ből kell telepíteni, de Ő most eltünt vhova:)
nem tudom pontosan hol olvastam ... azt hittem itt / ezért javasoltam ezt a fórumot
elvileg a jpx V6 ban jónak kellene lennie nemde? :oops:

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #2399 Dátum: 2010, 12 20, 19:57:38 »
nem tudom pontosan hol olvastam ... azt hittem itt / ezért javasoltam ezt a fórumot
elvileg a jpx V6 ban jónak kellene lennie nemde? :oops:

Ne máár. . . Múltkor a scrollozható háttérképpel szívtam. Az megjavult a v4 - ben. Erre most a v6- ban nem látható a belső sd. Telórol látom, csak mikor háttérként csatlakoztatom a PC - hez akkor már nem. . . Remélem lesz erre vmi megoldás.