2024, 11 19, 13:36:28

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321678 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Lacus_

• Vendég
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2325 Dátum: 2010, 12 19, 18:16:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Fontos: Annak ellenére, hogy Doc azt írta a Changelogba, hogy a legújabb hardcore kernel van a ROM-ban, NEM az van, hanem a Voodoo-féle 5.0.3-as JPX-es.
Így a lagfix leszedése sem annyira fontos.

Szerk.:
CSC valóban van: I9000OXAJPX.

Quadrant, lagfix nélkül (3 mérés átlaga): ~ 1300, szóval abszolúte nem rossz.
Böngésző kockásodik ???

Nem elérhető alufempolir

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE M7
« Reply #2326 Dátum: 2010, 12 19, 18:17:29 »
Skacok valaki linkelte a Phone apk-t a kezdeti halk csörgés elen, de nemtudom ki  :hmm: :oops:
Működik a v6-al is szerintetek ???

Hi, azthiszem abban eleve az a phone.apk van

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2327 Dátum: 2010, 12 19, 18:23:58 »
Hi, azthiszem abban eleve az a phone.apk van

Pontosan, a V6-ba már bele van integrálva, és a Böngésző sajnos még mindig nem az igazi.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #2328 Dátum: 2010, 12 19, 18:25:06 »
Az Addon Pack tökugyanaz, mint ami a V5-nél volt, szóval aki esetleg Wipe változatot akar használni, az nyugodtan feltelepítheti majd a "régi" (tegnapi :P), V5-ös Addon Pack-ot is!
Beszarok. Most tettem fel a v5-öt. mindent felpakoltam, minden ok, feljövök olvasgatni, erre kint az új rom. Lol...
Te hogy kell változtatni az addonon? Mert én paraszt módszerrel megnyitottam a 7akármi progival, és belehúztam a .apk-kat ahova kell. De gondolom valami mást is kellett volna, mert recoweryben a sokat mondo (bad) hibaüzenettel visszadobta

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2329 Dátum: 2010, 12 19, 18:35:20 »
Beszarok. Most tettem fel a v5-öt. mindent felpakoltam, minden ok, feljövök olvasgatni, erre kint az új rom. Lol...
Te hogy kell változtatni az addonon? Mert én paraszt módszerrel megnyitottam a 7akármi progival, és belehúztam a .apk-kat ahova kell. De gondolom valami mást is kellett volna, mert recoweryben a sokat mondo (bad) hibaüzenettel visszadobta

Elvileg WinRAR-ral be kell húzni az adott program .apk-ját az addon pack   system/app mappájába. Én legalábbis így tenném, de még sosem próbáltam!  :p Ha így nem működik, akkor sajnos passzolom.

Amúgy ez a V6 nem egy akkora "was ist das", hogy mindenképpen fel kellene tenni. Én is csak azért toltam fel, mert kíváncsi voltam a változtatásokra, és mert imádok ROM-ot frissíteni!  :D
Ami miatt esetleg megéri, hogy 5.0.3-as Voodoo kernel van benne, illetve, hogy van benne egy sokat mondó CSC, valamint a legújabb Maps / YouTube / Zeam verzió. Ezek mindegyike megoldható külsőleg is, tehát ha úgy vesszük, tudsz magadnak csinálni V5-ből egy komplett V6-ot!  :p

Lacus_

• Vendég
« Reply #2330 Dátum: 2010, 12 19, 18:39:28 »
Pontosan, a V6-ba már bele van integrálva, és a Böngésző sajnos még mindig nem az igazi.
Akkor ebbe is rakom a v4 böngészőjét  ;) :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2331 Dátum: 2010, 12 19, 18:41:56 »
Akkor ebbe is rakom a v4 böngészőjét  ;) :D

Ha szépen megkérlek, fel tudnád tölteni valamiféle fájlmegosztó oldalra? (Jó nekem a Dropbox is). Sajnos Nekem már rég nincsenek meg a V4-es verzió programjai, így a böngésző se!  :(

Köszi előre is!  :ima:

Nem elérhető ronnni5000

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #2332 Dátum: 2010, 12 19, 19:39:09 »
hello, jpx re szeretnék valamilyen bootanimáciot rátölteni, tud valaki segiteni?? nemtudom hogy erre létezik e már..azt hiszem amugy cwm ban kell feltenni..köszi elöre is

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2333 Dátum: 2010, 12 19, 19:43:40 »
V6 felrakva
Doc V2 Theme továbbra is bugos... de ha nem használom azt a funkciót akkor semmi gond :ok:
 :D még a androbotos bootanimációt bemásolom a megfelelő helyre és kész is a mű  ;)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2334 Dátum: 2010, 12 19, 19:47:14 »
hello, jpx re szeretnék valamilyen bootanimáciot rátölteni, tud valaki segiteni?? nemtudom hogy erre létezik e már..azt hiszem amugy cwm ban kell feltenni..köszi elöre is

Létezik, ám legtöbbjüket nem a CWM-ből kell installálni, hanem egész egyszerűen root explorerrel a data/local mappába kell őket tenni. Nekem van egy, tariattila és jómagam is azt használjuk, egyszerűen gyönyörű!  :ok: Egy jó pár oldallal előrébb megtalálod a linkjét, de egyszerűbb, ha beírod a keresőbe, hogy bootanimation.zip, és akkor ki fogja dobni az adott hozzászólást.

Nem elérhető ronnni5000

« Reply #2335 Dátum: 2010, 12 19, 19:52:39 »
Moderator Comment Törölve
Marcedli

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2336 Dátum: 2010, 12 19, 19:53:02 »
Ha szépen megkérlek, fel tudnád tölteni valamiféle fájlmegosztó oldalra? (Jó nekem a Dropbox is). Sajnos Nekem már rég nincsenek meg a V4-es verzió programjai, így a böngésző se!  :(

Köszi előre is!  :ima:

V4-ből kiszedett browser (létezik, hogy ennek csak ekkora a mérete?)

Robertoq: jé tényleg a V6-ban ismét 2.2.1 a Firmware-verzió
most akkor tényleg kavarodás van (arról volt szó igen, hogy a market kompatibilitás miatt lett visszaírva 2.2-re :oops:)

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #2337 Dátum: 2010, 12 19, 19:53:27 »
A v4-nél volt szó arról, hogy miért 2.2 látjuk(market). A JPX már 2.2.1-et mutat, elképzelhető hogy emiatt nem elérhető minden app? AppBrain-ben megvan, de Marketben már nincs találat, pedig free app:

Más: hogy lehet kinyerni apk-t, azaz telepítőt?

Nem elérhető ronnni5000

« Reply #2338 Dátum: 2010, 12 19, 19:56:43 »
Létezik, ám legtöbbjüket nem a CWM-ből kell installálni, hanem egész egyszerűen root explorerrel a data/local mappába kell őket tenni. Nekem van egy, tariattila és jómagam is azt használjuk, egyszerűen gyönyörű!  :ok: Egy jó pár oldallal előrébb megtalálod a linkjét, de egyszerűbb, ha beírod a keresőbe, hogy bootanimation.zip, és akkor ki fogja dobni az adott hozzászólást.
ne haragudj de elkérhetem a linket?? biztos van többféle is és jobb lenne biztosra menni hogy azt telepitem fel...nem is találtam semmit. nagyon megköszöném : )

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2339 Dátum: 2010, 12 19, 20:21:12 »
ne haragudj de elkérhetem a linket?? biztos van többféle is és jobb lenne biztosra menni hogy azt telepitem fel...nem is találtam semmit. nagyon megköszöném : )

Pedig én is a keresőt használtam... You are not allowed to view links. Register or Login

Robertoq: A data/app mappában az összes általad használt fájl telepítője megtalálható.

OFF: HD2-re elérhető már a 2.3  >:(  :D, de még csak nagyon fapados állapotban. Remélem, Karácsonyi ajándék gyanánt hozzánk is eljut :D

Nem elérhető Robertoq

« Reply #2340 Dátum: 2010, 12 19, 20:52:22 »
Robertoq: A data/app mappában az összes általad használt fájl telepítője megtalálható.
Nektek bejön az app a marketben: GPS optimisation? (az előbb rosszat linkeltem. Ha valakinek igen be tudná linkelni a telepítőjét? Ki akarom próbálni, mert a v4-el olyan jó volt a gps (max 10mp, min 7 hold), ma ugye felraktam a v5.1-et, kipróbáltam egyből, wifi nélkül cold start és 10mp alatt megvoltam. Belaktam, de csökkent a gps teljesítmény, wifi mellett ablakból lát 6 holdat, de nem csatlakozik :(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2341 Dátum: 2010, 12 19, 21:00:21 »
Nektek bejön az app a marketben: GPS optimisation? (az előbb rosszat linkeltem. Ha valakinek igen be tudná linkelni a telepítőjét? Ki akarom próbálni, mert a v4-el olyan jó volt a gps (max 10mp, min 7 hold), ma ugye felraktam a v5.1-et, kipróbáltam egyből, wifi nélkül cold start és 10mp alatt megvoltam. Belaktam, de csökkent a gps teljesítmény, wifi mellett ablakból lát 6 holdat, de nem csatlakozik :(

A jpx-en nekem szabad téren felhős időben hóesés közben 7 sec TTL volt 10-5 m-es pontosság, 10-11 sat stabilan....minek erre fix???? Ez nem egy GPS, hanem egy PDA...vagy elnavigál téged máshova, mert annyira rossz?
Nem értem... :hmm:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2342 Dátum: 2010, 12 19, 21:04:21 »

A market sajnos nekem sem hozza be, de ha GPS-tesztelő programot keresel, akkor a GPS Test nevű program az egyik legideálisabb választás, én jelenleg azt használom.
Igaz, a v5.1-gyel nem próbáltam ki a GPS erősségét (csak a V5-tel), de a legújabb V6-s verzió hihetetlenül gyorsan talál és fog holdakat. Nem közvetlenül az ablaknál próbáltam, az íróasztalomnál, közepesen-felhős időben. 3 másodperc alatt már látott is 5-6 holdat, ~6-7 másodpercen belül pedig rájuk is kapcsolódott, később pedig természetesen újabbakat is észlelt. Stabilan is tartja az összeset.

Nem elérhető ronnni5000

« Reply #2343 Dátum: 2010, 12 19, 21:08:03 »
Pedig én is a keresőt használtam... You are not allowed to view links. Register or Login

OFF: HD2-re elérhető már a 2.3  >:(  :D, de még csak nagyon fapados állapotban. Remélem, Karácsonyi ajándék gyanánt hozzánk is eljut :D
tényleg
és a zipet kell a data/lokal be tenni vagy amik benne vannak?? köszi h segitesz :) rendes vagy tényleg

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2344 Dátum: 2010, 12 19, 21:23:40 »
tényleg
és a zipet kell a data/lokal be tenni vagy amik benne vannak?? köszi h segitesz :) rendes vagy tényleg

Szívesen. A komplett .zip-et kell, kicsomagolatlanul.

Nem elérhető Robertoq

« Reply #2345 Dátum: 2010, 12 19, 21:41:52 »
A jpx-en nekem szabad téren felhős időben hóesés közben 7 sec TTL volt 10-5 m-es pontosság, 10-11 sat stabilan....minek erre fix???? Ez nem egy GPS, hanem egy PDA...vagy elnavigál téged máshova, mert annyira rossz?
Nem értem... :hmm:
Felraktam nemrég a v4-et, a gps elfogadható volt számomra. Aztán nézelődtem az appokat és megláttam a a GPS opt-ot, gondoltam megnézem mit tud, de amint elindítottam kiírta, hogy Optimalizálás sikerült. Aztán ezt követően megtáltosodott a gps.  Ettől függetlenül felraktam a v5.1-et, rögtön utána néztem egy gps test-et, 10mp alatt csatlakozott elsőre, gondoltam ez olyan jó, mint a v4 optimalizációval. Aztán felraktam appokat stb, aztán kíváncsiságból megint megnéztem. Beálltam ugyanarra a helyre (erkély ajtó) és nem csatlakozott, csak látott 6-7 holdat. Bekapcsoltam a wifit, hogy töltse le a segédadatokat, de akkor se sikerült neki. Kimentem erkélyre, de nem változott. Ekkor lefuttattam az SGS Tools-ban a GPS fixet, aztán találat nemsokára pozíciót, de nem az igazi, a v4-hez képest, ezért akarom azt kipróbálni.
Tudom, hogy nem gps - bár hozza minimum az a szintet -  csak ha már elértem egy bizonyos szintet, akkor azt akarom megint  :ok:

Nem elérhető Raistlin31

• Navigáció / Navigation: Garmin ZUMO 390LM , Wayteq 980Bt, Waze, IGO szulinApp
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 910C + SGS
  • PDA ROM: stock 5.0.1
« Reply #2346 Dátum: 2010, 12 19, 21:44:35 »
A XXJPU DocRom V5.1 melyik kernelel célszerű feltenni?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2347 Dátum: 2010, 12 19, 21:46:52 »

Tudom, hogy nem gps - bár hozza minimum az a szintet -  csak ha már elértem egy bizonyos szintet, akkor azt akarom megint  :ok:

Ebben van igazság, de sajnos ezt az átkozott GPS Optimisation programot sehol sem találom. Ha valakinek megvan, kérem (kérjük) tegye fel Dropbox-ba, vagy valamiféle fájl-shéring oldalra!  :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2348 Dátum: 2010, 12 19, 21:51:25 »
Ebben van igazság, de sajnos ezt az átkozott GPS Optimisation programot sehol sem találom. Ha valakinek megvan, kérem (kérjük) tegye fel Dropbox-ba, vagy valamiféle fájl-shéring oldalra!  :D
dropboxrol jut eszembe
amit linkeltem browser apk azt probáltad? Jó?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2349 Dátum: 2010, 12 19, 21:52:05 »
szerk: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet