Hali!
Szerintetek melyik akkor a legjobb rom? Én ugyanis nem szeretném állandóan cserélgetni.. Nekem a v4 is nagyon tetszik, főleg a témával, csak borzasztóan eszi az aksimat.. Most próbálok valami hasonlóan gyors és szép rendszert keresni, de elég nehéz utánajárni. Néhol esik szó róla, de ritka. Azért is írtam most erről mert láttam h nagyjából ez a téma
Pedig az ember úgy talál rá az igazira, ha próbálgat!
A leírást elolvasni sok esetben nem elég, mert nem tud egy használatból eredő képet kialakítani benned.
A JPU-ról nem árt tudni, hogy az egy béta-állapotú, félig-meddig kiadott ROM, ami sebességében valóban kiemelkedő, de emellett tartalmaz pár idegesítő hibát, lásd. a már sokszor emlegetett akkumulátoros dolog.
Az XXJPX egy hivatalosan kiadott ROM, aminek mellesleg remekül sikerült a modem része. Az akksiról még kár nyilatkozni, nem telt le a 2-3 ciklus. Ezért én azt javaslom, ha úgy nagyjából ki vagy békülve a Doc ROM-okkal, szereted is őket, akkor a V5.1-et ne hagyd ki a sorból. Az bizonyos, hogy jóval kevesebbet ad a külsőségekre, szemben Darky-val, viszont nagyon korrekt ROM-okat dob ki, mind stabilitás-gyorsaság és támogatottság szinten.
Ha valamiért nem jön be, még mindig ott van a Darky-féle, 2.3-as GB témát tartalmazó ROM-ok egyike, azokról is "csak" jókat lehet hallani!