2024, 11 19, 15:29:22

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321681 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2300 Dátum: 2010, 12 19, 12:18:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login

CSC-s dolog: az XXJPX hivatalosan CSC nélkül jött ki, de ez számunkra túl nagy gondot nem jelent. Ennek ellenére, akinek nagyon hiányzik :P, és szeretne feltenni egyet, az You are not allowed to view links. Register or Loginle tud tölteni egy tetszőleges Single vagy akár MultiCSC-t is, majd Odinnal, re-partition nélkül fel tudja tenni. PC értelem szerűen változik, adatok megmaradnak.

A hivatalos JPX az csc-vel együtt jelent meg csak a DOC'S romból valami érthetetlen módon kimaradt. Igazából semmi hátrányt nem szenved az aki ez nélkül hasznélja.

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2301 Dátum: 2010, 12 19, 12:19:10 »
Próbáld meg úgy hogy a böngésző beállításában a Bővítmények engedélyezését állítsd az igény szerint-re.
Mert ha állandóra bevan kapcsolva lassítja a böngészőt.
szerintem ezt mindenki igy hasznalja
Te tenyleg nem erzel kulonbseget a regi es uj browser kozott?
Fura

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2302 Dátum: 2010, 12 19, 12:24:06 »
A hivatalos JPX az csc-vel együtt jelent meg csak a DOC'S romból valami érthetetlen módon kimaradt. Igazából semmi hátrányt nem szenved az aki ez nélkül hasznélja.

Én is így gondolom, éppen ezért nem is teszek fel CSC-t... egy pár emberek az XDA-n valami különös oknál fogva nagyon hiányzott, ezért tette bele Doc a leírásba, hogy hogyan lehet  tetszőleges CSC-t feltenni.  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Lacus_

• Vendég
« Reply #2303 Dátum: 2010, 12 19, 12:28:27 »
szerintem ezt mindenki igy hasznalja
Te tenyleg nem erzel kulonbseget a regi es uj browser kozott?
Fura
Ha ennyire hiányzik a régi browser akkor szedd ki az előzőből és tedd be ebbe  ;)
TC-vel megnyitod a zippet system/app és ott az apk fájl  ;)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2304 Dátum: 2010, 12 19, 12:33:48 »
Ha ennyire hiányzik a régi browser akkor szedd ki az előzőből és tedd be ebbe  ;)
TC-vel megnyitod a zippet system/app és ott az apk fájl  ;)
igen! csak ez a megoldás ;)

Más: Doc vegul is a modemek kulonbsegevel le is tudta az akkumerulos projectet amit beharangozott?
 mert ez eddig is ismert volt (mast akkor nem talalt?)

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2305 Dátum: 2010, 12 19, 12:36:37 »
Osztom a véleményed, a gyári böngésző, főleg flash-es oldalak esetén egyenesen használhatatlan. Számomra pedig fontos lenne egy jó böngésző, mivel elég sokszor vagyok úton, így erősen gondolkodom, hogy veszek vagy letöltök egy újat... valóban botrányos, amit művel a beépített explorer az oldalakkal.  :hmm:

CSC-s dolog: az XXJPX hivatalosan CSC nélkül jött ki, de ez számunkra túl nagy gondot nem jelent. Ennek ellenére, akinek nagyon hiányzik :P, és szeretne feltenni egyet, az You are not allowed to view links. Register or Loginle tud tölteni egy tetszőleges Single vagy akár MultiCSC-t is, majd Odinnal, re-partition nélkül fel tudja tenni. PC értelem szerűen változik, adatok megmaradnak.

ÚJ: Kijött egy K11B kódnévre hallgató, még eléggé-béta állapotú, de gondolom jól használható JPX-es SpeedMod kernel!!! A Changelog alapján működik a gyári JPX-szel, de másról nem tett említést, gondolom főzött ROM-okkal se lesz gondja, mindenki csak saját felelősségre. Van 500Hz-s és 256Hz-s verzió is. You are not allowed to view links. Register or Login
Én még maradok a Voodoo-nál, ugyanis megszerettem, még a piros CWM-et is!  :D Addig, amíg jól siklik, és nincs vele gond, kár kockáztatni... :p

Hi. De honnan szeditek, hogy nem jött hozzá csc,  amikor  a fos Kies azzal együtt teszi fel, szal a kies hivatalos, szal van hozzá csc és ezért ne állítsatok olyat ami nem úgy van. :P doc romjában nincs css és anélkül is müködik, ennyi, de van csc hozzá és kész. :D

Kernel :stock+Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPX-unsigned-update és van odinos is.
És van JPU hoz is. You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #2306 Dátum: 2010, 12 19, 13:05:28 »
igen! csak ez a megoldás ;)

Más: Doc vegul is a modemek kulonbsegevel le is tudta az akkumerulos projectet amit beharangozott?
 mert ez eddig is ismert volt (mast akkor nem talalt?)
Kicseréltem, a v4-ből beletettem és jobb lett  ;)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2307 Dátum: 2010, 12 19, 13:07:59 »
Hi. De honnan szeditek, hogy nem jött hozzá csc,  amikor  a fos Kies azzal együtt teszi fel, szal a kies hivatalos, szal van hozzá csc és ezért ne állítsatok olyat ami nem úgy van. :P doc romjában nincs css és anélkül is müködik, ennyi, de van csc hozzá és kész. :D

Kernel :stock+Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPX-unsigned-update és van odinos is.
És van JPU hoz is. You are not allowed to view links. Register or Login

Doc ROM-ról van szó abban pedig NINCSEN CSC. A kerneles linket kösz, ha hazaértem felteszem. :)

Nem elérhető dysan0201

• PDA: SGS
  • PDA ROM: C-Rom Mackay kernel
« Reply #2308 Dátum: 2010, 12 19, 13:30:01 »
Nem akarom lehúzni DOC munkáját de szerintem ez eddigi élete legrosszabb ROM-ja. Igaz a usereket sem értem,ha valami nem tetszik nem dünnyögni kell hanem feltenni egy másik ROM-ot ozt jóvan. Persze benne lehet az is hogy megjött neki az új telefonja,tehát viszlát samu. Engem nem nagyon izgatott az egész gyalulatam a DOC-romot,feltettem most egy másikat,ez sem tetszik,most feltolom Darky romját és kész.

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #2309 Dátum: 2010, 12 19, 13:46:34 »
Nem akarom lehúzni DOC munkáját de szerintem ez eddigi élete legrosszabb ROM-ja. Igaz a usereket sem értem,ha valami nem tetszik nem dünnyögni kell hanem feltenni egy másik ROM-ot ozt jóvan. Persze benne lehet az is hogy megjött neki az új telefonja,tehát viszlát samu. Engem nem nagyon izgatott az egész gyalulatam a DOC-romot,feltettem most egy másikat,ez sem tetszik,most feltolom Darky romját és kész.
Olyan jó lenne, ha egy vélemény meg lenne indokolva!  :ima:  Miért rossz annyira? Eddig ugye olvastam 1-2 rossz dolgot, de azért vannak rá megoldások (böngésző csere korábbi romból). Közben meg dícséret is van, gps, hangminőség terén... Most terveztem felrakni, erre most elbizonytalanodtam  :hmm:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2310 Dátum: 2010, 12 19, 14:18:44 »

Elmesélhetnéd tényleg, hogy ez miért olyan rossz rom...
Azért, mert nincs csc? az minek neked?
Azért mert nem tetszik a 2.2.1-es böngésző? Akkor ne használj jpu v jpx romokat, vagy cseréld le a böngészőt...
Vagy akkor miért is a legrosszabb?

Azt megértem, hogy neked nem tetszik, aztán mégy a darky-ra, lelked rajta, kinek mi jön be...

Ha a véleményemet kérdeznéd, én azt mondanám, hogy a jpu volt a legrosszabb...

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2311 Dátum: 2010, 12 19, 14:20:36 »
Olyan jó lenne, ha egy vélemény meg lenne indokolva!  :ima:  Miért rossz annyira? Eddig ugye olvastam 1-2 rossz dolgot, de azért vannak rá megoldások (böngésző csere korábbi romból). Közben meg dícséret is van, gps, hangminőség terén... Most terveztem felrakni, erre most elbizonytalanodtam  :hmm:

rakd csak fel, nem fogsz csalódni... :ok:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető dysan0201

• PDA: SGS
  • PDA ROM: C-Rom Mackay kernel
« Reply #2312 Dátum: 2010, 12 19, 14:54:02 »
rakd csak fel, nem fogsz csalódni... :ok:
Ne úgy értsd hogy rossz...Arra reagáltam hogy egyes emberkék: nincs CSC, böngésző , akksi merülés stb... Persze más kérdés hogy eddig, nem volt szinte semmi gond. Ami DOC munkáját illeti, az a CSC hiba, az hiba vagy bug,netán molylepke :D Viszont akinek nem tetszik ennyi erővel tegyen fel egy másik romot.Én most kipróbálom You are not allowed to view links. Register or Login Lehet hogy nem lesz a legjobb ROM,majd referálok Marcedlinek. Eddig tetszik :)
Amelyik tetszik azt teszi fel az ember,teszteli bejön örül,nem jön be rátesz másikat :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2313 Dátum: 2010, 12 19, 15:05:52 »
Ne úgy értsd hogy rossz...Arra reagáltam hogy egyes emberkék: nincs CSC, böngésző , akksi merülés stb... Persze más kérdés hogy eddig, nem volt szinte semmi gond. Ami DOC munkáját illeti, az a CSC hiba, az hiba vagy bug,netán molylepke :D Viszont akinek nem tetszik ennyi erővel tegyen fel egy másik romot.Én most kipróbálom You are not allowed to view links. Register or Login Lehet hogy nem lesz a legjobb ROM,majd referálok Marcedlinek. Eddig tetszik :)
Amelyik tetszik azt teszi fel az ember,teszteli bejön örül,nem jön be rátesz másikat :D

Na igen, ahogy minden, a "rossz" is egy erősen relatív fogalom. Sajnos semmi sem lehet tökéletes, még papíron se, kompromisszumokat mindig kell kötni!  :ok: Engem eddig meggyőzött a JPX-es DOC, a CSC hiba abszolút nem zavar (miért is kellene, hogy zavarjon?), a gyorsaságra nincs panasz, az akkuval meg még kár foglalkozni.

S mivel szabad országban élünk (elméletben :D), ezért joga van mindenkinek a szabad véleménynyilvánításhoz... ha bejött a Darky-féle ROM, akkor sok szerencsét vele, valóban nem egy rossz ROM az sem!  :ok:

Nem elérhető adp11

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: DocRom V4.0 XXJPU + AnzoV2.2
« Reply #2314 Dátum: 2010, 12 19, 16:05:51 »
Hali!
Szerintetek melyik akkor a legjobb rom? Én ugyanis nem szeretném állandóan cserélgetni.. Nekem a v4 is nagyon tetszik, főleg a témával, csak borzasztóan eszi az aksimat.. Most próbálok valami hasonlóan gyors és szép rendszert keresni, de elég nehéz utánajárni. Néhol esik szó róla, de ritka. Azért is írtam most erről mert láttam h nagyjából ez a téma :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2315 Dátum: 2010, 12 19, 16:14:48 »
Hali!
Szerintetek melyik akkor a legjobb rom? Én ugyanis nem szeretném állandóan cserélgetni.. Nekem a v4 is nagyon tetszik, főleg a témával, csak borzasztóan eszi az aksimat.. Most próbálok valami hasonlóan gyors és szép rendszert keresni, de elég nehéz utánajárni. Néhol esik szó róla, de ritka. Azért is írtam most erről mert láttam h nagyjából ez a téma :)

Pedig az ember úgy talál rá az igazira, ha próbálgat! :D A leírást elolvasni sok esetben nem elég, mert nem tud egy használatból eredő képet kialakítani benned.
A JPU-ról nem árt tudni, hogy az egy béta-állapotú, félig-meddig kiadott ROM, ami sebességében valóban kiemelkedő, de emellett tartalmaz pár idegesítő hibát, lásd. a már sokszor emlegetett akkumulátoros dolog.

Az XXJPX egy hivatalosan kiadott ROM, aminek mellesleg remekül sikerült a modem része. Az akksiról még kár nyilatkozni, nem telt le a 2-3 ciklus. Ezért én azt javaslom, ha úgy nagyjából ki vagy békülve a Doc ROM-okkal, szereted is őket, akkor a V5.1-et ne hagyd ki a sorból. Az bizonyos, hogy jóval kevesebbet ad a külsőségekre, szemben Darky-val, viszont nagyon korrekt ROM-okat dob ki, mind stabilitás-gyorsaság és támogatottság szinten.
Ha valamiért nem jön be, még mindig ott van a Darky-féle, 2.3-as GB témát tartalmazó ROM-ok egyike, azokról is "csak" jókat lehet hallani!  :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2316 Dátum: 2010, 12 19, 17:26:18 »
Nahát, nahát, DOC nagyon ráér.
KIJÖTT A DOC ROM V6, Wipe és No-Wipe verzióban is!

Van hozzá minden, ami kell: Addon Pack, jól megszokott témák, stb.

Elvileg most már CSC is van hozzá!  :D
Changelog :
V6: added CSC, new hardcore kernel, updated Zeam, Maps 5, latest youtube, non icrease phone.apk added

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #2317 Dátum: 2010, 12 19, 17:33:37 »

Changelog :
V6: added CSC, new hardcore kernel, updated Zeam, Maps 5, latest youtube, non icrease phone.apk added

nehogy már egy nap elteljen rom csere nélkül)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2318 Dátum: 2010, 12 19, 17:36:10 »
nehogy már egy nap elteljen rom csere nélkül)

Na igen... elég lassan jön le, mert repidsáros, de legalább addig deaktiválom Voodoo-t!  :p (S akinek még van Voodoo-féle lagfixe, az tegyen hasonlóképp, azaz deaktiválja, mielőtt a ROM-frissítéshez hozzáfog.)

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2319 Dátum: 2010, 12 19, 17:37:53 »

Changelog :

:D XXJPX csc with KOR fix  :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2320 Dátum: 2010, 12 19, 17:42:08 »
Az Addon Pack tökugyanaz, mint ami a V5-nél volt, szóval aki esetleg Wipe változatot akar használni, az nyugodtan feltelepítheti majd a "régi" (tegnapi :P), V5-ös Addon Pack-ot is!

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #2321 Dátum: 2010, 12 19, 17:45:24 »
Az Addon Pack tökugyanaz, mint ami a V5-nél volt, szóval aki esetleg Wipe változatot akar használni, az nyugodtan feltelepítheti majd a "régi" (tegnapi :P), V5-ös Addon Pack-ot is!

az jó, mert a "régit" kicsit módosítottam.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2322 Dátum: 2010, 12 19, 17:56:48 »
Fontos: Annak ellenére, hogy Doc azt írta a Changelogba, hogy a legújabb hardcore kernel van a ROM-ban, NEM az van, hanem a Voodoo-féle 5.0.3-as JPX-es.
Így a lagfix leszedése sem annyira fontos.

Szerk.:
CSC valóban van: I9000OXAJPX.

Quadrant, lagfix nélkül (3 mérés átlaga): ~ 1300, szóval abszolúte nem rossz.

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #2323 Dátum: 2010, 12 19, 18:09:07 »
Fontos: Annak ellenére, hogy Doc azt írta a Changelogba, hogy a legújabb hardcore kernel van a ROM-ban, NEM az van, hanem a Voodoo-féle 5.0.3-as JPX-es.
Így a lagfix leszedése sem annyira fontos.

Szerk.:
CSC valóban van: I9000OXAJPX.

Quadrant, lagfix nélkül (3 mérés átlaga): ~ 1300, szóval abszolúte nem rossz.
Még jó, hogy most fejeztem be a v5.1-et! :D

Lacus_

• Vendég
« Reply #2324 Dátum: 2010, 12 19, 18:13:58 »
Skacok valaki linkelte a Phone apk-t a kezdeti halk csörgés elen, de nemtudom ki  :hmm: :oops:
Működik a v6-al is szerintetek ???