2024, 11 19, 15:54:59

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321682 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2275 Dátum: 2010, 12 19, 00:24:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
na kezdem érteni az avatarodat:
Minden rom után megpödröd a bajszod
hát ezért vagy ily csinatos

Jól döföd komám! (Te se véletlenül vitted a királyságig, ha már az avatart szóbahoztad)

Hogy valami súlya is legyen a posztnak: van-e arra mód, hogy visszaálljak az eredeti témára (a non-wipe romolás nyilván a triviális megoldás). Ki szeretnék próbálni pár témád (pl. a lelkes Bezke gyerek munkáját is (hamár a bölények hallgatnak) ), és nem látom át, amikor egyiket a másikra húzom, hogy melyik mihez nyúl. (A nyúlon túl?)

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető petike2014

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XXJPY Doc ROM v7.9.2 + K12L 500Hz
« Reply #2276 Dátum: 2010, 12 19, 00:31:20 »
Most őszintén: tapasztaltál már valaha problémát abból, hogy esetleg megváltozott a PC-d?  :p Én már az eredetire sem emlékszem (az "SGS" mappámban az ~1.000.000 fájl között biztos ott van egy árva kis .txt-ben), általában nem is szoktam neki túl nagy jelentőséget szentelni. Az íméj számom viszotn szerencsére változatlan.

bezke : Nagyon jó lett a téma, Nekem tetszik!  :ok: :taps:

Nem,soha semmit nem vettem észre csak fő a biztonság (eddig passzív voltam csak az oldalon,olvastam, de most aktív életet élek.
Köszönöm a gyors választ!

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2277 Dátum: 2010, 12 19, 00:31:58 »
Jól döföd komám! (Te se véletlenül vitted a királyságig, ha már az avatart szóbahoztad)

Hogy valami súlya is legyen a posztnak: van-e arra mód, hogy visszaálljak az eredeti témára (a non-wipe romolás nyilván a triviális megoldás). Ki szeretnék próbálni pár témád (pl. a lelkes Bezke gyerek munkáját is (hamár a bölények hallgatnak) ), és nem látom át, amikor egyiket a másikra húzom, hogy melyik mihez nyúl. (A nyúlon túl?)

:D Imádom a hozzászólásaidat olvasgatni!
Nem vagyok egy nagy témázgatós (mellesleg hatalmas tiszteletet érdemel mindenki, aki azon fáradozik, hogy jobbnál jobb témákat készítsen Nekünk, számomra Ők hatalmas segítségek - t*kömnek van ideje saját témát csinálni, amikor néha még a nevemet is elfelejtem  :p), de az biztos, hogy a különböző témák legnagyobb súlyban a twframework-res.apk-hoz illetve a framework-res.apk-hoz nyúlnak (ezek tartalmazzák pl. a Notifi-bar összes elemét).
Szerencsére az összes külsős téma ezeket a fájlokat (meg természetesen még más fájlokat is) írja felül, ezért ha fel van installálva egy adott téma, akkor arra nyugodt szívvel rá tudsz húzni egy másikat.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #2278 Dátum: 2010, 12 19, 00:49:01 »
:D Imádom a hozzászólásaidat olvasgatni!
Nem vagyok egy nagy témázgatós (mellesleg hatalmas tiszteletet érdemel mindenki, aki azon fáradozik, hogy jobbnál jobb témákat készítsen Nekünk, számomra Ők hatalmas segítségek - t*kömnek van ideje saját témát csinálni, amikor néha még a nevemet is elfelejtem  :p), de az biztos, hogy a különböző témák legnagyobb súlyban a twframework-res.apk-hoz illetve a framework-res.apk-hoz nyúlnak (ezek tartalmazzák pl. a Notifi-bar összes elemét).
Szerencsére az összes külsős téma ezeket a fájlokat (meg természetesen még más fájlokat is) írja felül, ezért ha fel van installálva egy adott téma, akkor arra nyugodt szívvel rá tudsz húzni egy másikat.

Kösz, a magamfajta extrovertált lénynek jól esik a bíztatás... Majd még próbálok kafákat írni.
Köszi a tájékoztatást! Témásoknak tényleg maxi-elismerés!
Az UOT online onyhában megcsinálnám én magamnak, amit ott lehet, de a JP8 volt az uccsó, ami ment (többekkel egyetértve nekem is az volt a non plus ultra, még ha nem is hasított úgy, mint a maiak), azóta csak hibaüzenetet kapok. Egy órája akkor volt a sorbanállás, hogy előttem 14-en vártak letöltésre (azután megint hibaüzenetet kaptam  >:(, Doc témájának akartam cserélni az akksikijelzőjét (Marcedli!!! rohadtul zabálja, mit csináljak, töltsem?), mert koromnál fogva már számít a méret, amúgy meg annak tetszik az egyszerű értesítési redőnye (ha jól veszem át tőletek a kifejezést).
Na, belakom a jószágot. Ropi, sör elfogyott, Sztupit meg innen csókoltatom.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2279 Dátum: 2010, 12 19, 02:14:12 »
Kösz, a magamfajta extrovertált lénynek jól esik a bíztatás... Majd még próbálok kafákat írni.
Köszi a tájékoztatást! Témásoknak tényleg maxi-elismerés!
Az UOT online onyhában megcsinálnám én magamnak, amit ott lehet, de a JP8 volt az uccsó, ami ment (többekkel egyetértve nekem is az volt a non plus ultra, még ha nem is hasított úgy, mint a maiak), azóta csak hibaüzenetet kapok. Egy órája akkor volt a sorbanállás, hogy előttem 14-en vártak letöltésre (azután megint hibaüzenetet kaptam  >:(, Doc témájának akartam cserélni az akksikijelzőjét (Marcedli!!! rohadtul zabálja, mit csináljak, töltsem?), mert koromnál fogva már számít a méret, amúgy meg annak tetszik az egyszerű értesítési redőnye (ha jól veszem át tőletek a kifejezést).
Na, belakom a jószágot. Ropi, sör elfogyott, Sztupit meg innen csókoltatom.
szerintem rakj be a framework-resbe 101 db 100%-os ikont, oszt jóidő:-)

nekem is zabálja az akksit, főleg víz alatt...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #2280 Dátum: 2010, 12 19, 02:39:02 »
szerintem rakj be a framework-resbe 101 db 100%-os ikont, oszt jóidő:-)
Egy középiskolai osztálytársam 25évvel ( :'() ezelőtt betümatrcákból ráragasztotta a SKY feliratot a tv-jük jobb felső sarkába. (Fiatal barátaimnak: ez még a kertévé és a műholdas sugárzás előtt volt, de igény már lett volna rá), én most hirtenjében inkább valami ilyesmi hardveres megoldásban gondolkodom, de ehhez le kell tiltanom az elforgatást, vagy ragasztok egyet oda is, még nem tudom....

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #2281 Dátum: 2010, 12 19, 02:55:11 »
Sziasztok.

Felraktam én is a Doc 5.1-es romot, lagfix nélkül természetesen. Hasit mint állat. Leteszteltem. Quadrant érték 1294 volt. Nem hittem a szememnek. GPS nekem is gyorsan fixálja a műholdakat. Igaz én nem használom sűrűn. Havonta 1-2 alkalommal. Ez az a ROM ahol szerintem a lagfixnek már nem sok értelmét látom. Akksi használat szempontból nem tudok még nyilatkozni, mivel éppen töltöm a Samut.  Bezke, jó a témád, tetszik. Próbálj meg még belecsempészni ablakanimációkat. Jó éjt mindenkinek, ideje aludni. :zzz:

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2282 Dátum: 2010, 12 19, 03:06:50 »
az xxjpx rom csc nélkül jött ki, nem okoz problémát egyébként semmiben

a modem az eddigi legjobb....10-11 műhód 7 sec alatt, és tartja is a jelwt ilyen felhős, hóeséses időben...a hangminőség is feltűnően jó...

Hi. Nem úgy van,csc vel jött ki,

failed

• Vendég
« Reply #2283 Dátum: 2010, 12 19, 07:38:30 »
Hi. Nem úgy van,csc vel jött ki,
tudom hogy nem ebbe a témába tartozik,  :oops:
de halkan jelzem , kipróbáltam:
(black_voodoo_2.1_rom)

Hibátlanul megy, a dena-s témával ( és MIT-s boot-anim-el ) használom, ami szimpi volt benne hogy az első startnál már lehetett nyelvet választani, és jól néz ki az a fekete billenytűzetes alap téma is benne.
forgatja a tw-s alapképernyőt is, a fényképezésnél lehet használni a power gombot is exp-ra.
akku használat, két nap tapasztalattal: ok.
peace

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2284 Dátum: 2010, 12 19, 08:57:11 »
Doc V5.1 + Doc  AOSP téma párosítás mellett ha a homeon összecsippentem a képernyôt majd a 7 közül választok akkor az átlátszo notifybáron egyéb nem kívánatos képernyôelemek jelennek meg
ez egy tetszôleges app ba majd kilépve megszûnik

kérdésem: aki ezt a párost használja , tapasztalta ezt?

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #2285 Dátum: 2010, 12 19, 09:34:47 »
Doc V5.1 + Doc  AOSP téma párosítás mellett ha a homeon összecsippentem a képernyôt majd a 7 közül választok akkor az átlátszo notifybáron egyéb nem kívánatos képernyôelemek jelennek meg
ez egy tetszôleges app ba majd kilépve megszûnik

kérdésem: aki ezt a párost használja , tapasztalta ezt?
igen én is tapasztaltam ilyet felraktam rá még ezt és megszünt You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2286 Dátum: 2010, 12 19, 10:07:05 »
igen én is tapasztaltam ilyet felraktam rá még ezt és megszünt You are not allowed to view links. Register or Login
XXJPX_ThemeTemplate_stock.zip

és erről lehet tudni, hogy mit csinál?

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #2287 Dátum: 2010, 12 19, 10:28:34 »
XXJPX_ThemeTemplate_stock.zip

és erről lehet tudni, hogy mit csinál?
én nem vettem észre semmi mást amit változtatott volna. csak nem kvolt a hiba,
arról lehet tudni , hogy 2.3 docos verzió készül már?

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2288 Dátum: 2010, 12 19, 10:53:00 »
én nem vettem észre semmi mást amit változtatott volna. csak nem kvolt a hiba,
arról lehet tudni , hogy 2.3 docos verzió készül már?
nem értetted a kérdésem ezek szerint!
nekem a V2 AOSP volt fent
azt kérdeztem ,hogy ehhez képest miben más az amit linkeltél
hát elég sokban! ugyanis abban minden stock azaz eredeti samsungos  ;)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2289 Dátum: 2010, 12 19, 11:02:50 »
megnéztem a samsung lock-os DocTheme is ugyan olyan bugos

(home összehúz/ ablak kiválaszt -> notifybaron zagyvaságok) :oops:

Nem elérhető zorromoto

« Reply #2290 Dátum: 2010, 12 19, 11:10:21 »
Ebbe a v5.1 be is kockasodik rendesen a bongeszö.Amugy ti milyen pozitivumokat vettetek észre?Én eddig nem sokat a jpu -hoz kepest.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2291 Dátum: 2010, 12 19, 11:51:53 »
Ebbe a v5.1 be is kockasodik rendesen a bongeszö.Amugy ti milyen pozitivumokat vettetek észre?Én eddig nem sokat a jpu -hoz kepest.

Pedig azért van neki!  ;) Egyrészt a modeme klasszisokkal jobb, mint a JPU-jé. Szerintem stabilabb is, és gyorsabb is. Az akkuról nem tudok nyilatkozni, még csak tegnapi a ROM.

tariattila: bezke témája nem tetszik esetleg? :) Anzo készített belőle egy új változatot, és beleintegrálta az ablakanimációkat. AOSP-s, színes, a notifibar egyenesen gyönyörű. You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #2292 Dátum: 2010, 12 19, 11:54:55 »

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2293 Dátum: 2010, 12 19, 11:56:43 »
kövezzetek meg de tényleg semmi koncepciót nem látok ebben a browserben
az lehet, hogy fejlesztettek benne valamit ,esetleg gyorsabb is
DE amit a kijelzôn mûvel az botrány

más: akkor ezzel a csc dologgal mi van most?

Lacus_

• Vendég
« Reply #2294 Dátum: 2010, 12 19, 12:07:33 »

Nemtudom Te mit kotyvasztottál össze de semmi baja a romnak, sőt én a zipbe belepiszkálva tettem fel és így sincs baja  :hmm:

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2295 Dátum: 2010, 12 19, 12:08:30 »

Hi Én csak annyit tudok, hogy feltettem doc 5.1 et és unknown csc,TMH pc vel. Le is szedtem kiessel feltettem a stock jpx romot, és az tett fel csc-t is. Azért írtam ,hogy van jpx hez csc.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2296 Dátum: 2010, 12 19, 12:09:23 »

Osztom a véleményed, a gyári böngésző, főleg flash-es oldalak esetén egyenesen használhatatlan. Számomra pedig fontos lenne egy jó böngésző, mivel elég sokszor vagyok úton, így erősen gondolkodom, hogy veszek vagy letöltök egy újat... valóban botrányos, amit művel a beépített explorer az oldalakkal.  :hmm:

CSC-s dolog: az XXJPX hivatalosan CSC nélkül jött ki, de ez számunkra túl nagy gondot nem jelent. Ennek ellenére, akinek nagyon hiányzik :P, és szeretne feltenni egyet, az You are not allowed to view links. Register or Loginle tud tölteni egy tetszőleges Single vagy akár MultiCSC-t is, majd Odinnal, re-partition nélkül fel tudja tenni. PC értelem szerűen változik, adatok megmaradnak.

ÚJ: Kijött egy K11B kódnévre hallgató, még eléggé-béta állapotú, de gondolom jól használható JPX-es SpeedMod kernel!!! A Changelog alapján működik a gyári JPX-szel, de másról nem tett említést, gondolom főzött ROM-okkal se lesz gondja, mindenki csak saját felelősségre. Van 500Hz-s és 256Hz-s verzió is. You are not allowed to view links. Register or Login
Én még maradok a Voodoo-nál, ugyanis megszerettem, még a piros CWM-et is!  :D Addig, amíg jól siklik, és nincs vele gond, kár kockáztatni... :p

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2297 Dátum: 2010, 12 19, 12:12:38 »
Nemtudom Te mit kotyvasztottál össze de semmi baja a romnak, sőt én a zipbe belepiszkálva tettem fel és így sincs baja  :hmm:
mondtam en hogy a romnak baja van?
A bongeszo kockasodasa, betoltes kozben huzasnal torteno villogas pedig tobbek altal elismert hiba...
A masik elozoleg irt hiba pedig a Doc tema miatt van
az pedig masnak is bugos tehat a hiba nem CSAK nalam van

amugy semmit nem kotyvasztottam... Mindig wipe romot rakok fel es semmi nandroid vagy titanium nem játszik

Lacus_

• Vendég
« Reply #2298 Dátum: 2010, 12 19, 12:16:03 »
Osztom a véleményed, a gyári böngésző, főleg flash-es oldalak esetén egyenesen használhatatlan. Számomra pedig fontos lenne egy jó böngésző, mivel elég sokszor vagyok úton, így erősen gondolkodom, hogy veszek vagy letöltök egy újat... valóban botrányos, amit művel a beépített explorer az oldalakkal.  :hmm:
Próbáld meg úgy hogy a böngésző beállításában a Bővítmények engedélyezését állítsd az igény szerint-re.
Mert ha állandóra bevan kapcsolva lassítja a böngészőt.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2299 Dátum: 2010, 12 19, 12:18:19 »
A K11B-hez: Aki nem stock XXJPX-et használ, és ki akarja próbálni az SM kernelt, annak fel kell tenni You are not allowed to view links. Register or Logina patchet, hogy elérhető legyen a belső SD-n az adatok felülírása, amikor az SGS USB-vel csatlakozik a géphez.

Lacus [/b: Köszönöm a tippet, kipróbálom!  ;)