2024, 11 20, 02:10:28

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321696 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető alufempolir

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE M7
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2075 Dátum: 2010, 12 16, 23:18:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
quadrant 1274 a k10k 256 hz kernellel lagfix és tweak nélkül.

holnap még rápakolom a trasig kernelt, aztán meglátjuk:)

bármit lehet vele amit a sima doc rommal, skinezés, kernelcsere, modemcsere...amit csak akarsz.

Ugye ez no wipe ? Ha pl felteszem a mostani doc v.4 re akkor maradnak a dolgaim? És ez lassít rajta, hogy így nem lesz lecsupaszitva?

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2076 Dátum: 2010, 12 16, 23:20:54 »
itt a legjobb modem guide:

Ittmeg vannak a modemek  :ok:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2077 Dátum: 2010, 12 16, 23:30:02 »
Ugye ez no wipe ? Ha pl felteszem a mostani doc v.4 re akkor maradnak a dolgaim? És ez lassít rajta, hogy így nem lesz lecsupaszitva?

a user appok, beállítások maradnak, de a system appok le lesznel gyalulva. Mint mondtam már bozonyos hangok is eltűnnek, marad vagy 4 figyelmeztető hang...na meg még a fene tudja mik...

szóval no wipe típusú a rom.

köszi szépen :D:D de igy nem látom a dolog értelmét..miben van lecsupaszitva a simához képes? :)   ha már untok nem kell válaszolni de tényleg érdekel mert lehet h felakarom rakni..csak nem értem a Különbséget ( részletesebben) :)

Akkor egyszerűsítem neked: kb 30%-kal kisebb a rom. Nézz végig magadon, szedj le 30%-t magadról, és meglátod, hogy mi az az ultraslim.:)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2078 Dátum: 2010, 12 17, 07:58:14 »
1 hszbe is betettem

Itt egy You are not allowed to view links. Register or Login, eddig semmi gond vele

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2079 Dátum: 2010, 12 17, 09:45:43 »
1 hszbe is betettem

Itt egy You are not allowed to view links. Register or Login, eddig semmi gond vele
azért az az 1000-es komoly lehet, Te azt próbálod?

a jpu modem és 1000hz kernel már igényli szerintem, hogy hosszabbitóval közlekedj  :oops:
 :D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2080 Dátum: 2010, 12 17, 10:04:50 »

a jpu modem és 1000hz kernel már igényli szerintem, hogy hosszabbitóval közlekedj  :oops:

nem...én mindig a 256-ot használom, ha van az adott kernelből...
Az OC egyébként nem nagyon zabálja az akksit, mivel a CPU nem pörög túl sokszor
Az 1000 hz-et azért gondolom meg lehet érezni már..

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2081 Dátum: 2010, 12 17, 10:05:35 »

Hi. Nekem a jpp modem és a voodoo oc1200 kernelel 4 óra alatt 16% ot merűlt.Átlagos használat, igaz a wifi nem ment most egyfolytában. De az időjárás 15percenként frissít, az email kliens is 10 percenként ellenőriz.

Nem elérhető jimbo

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #2082 Dátum: 2010, 12 17, 10:05:57 »

a mobilitás napelemes töltőt igényelne, nem?  ;)
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2083 Dátum: 2010, 12 17, 10:07:47 »
Hi. Nekem a jpp modem és a voodoo oc1200 kernelel 4 óra alatt 16% ot merűlt.Átlagos használat, igaz a wifi nem ment most egyfolytában. De az időjárás 15percenként frissít, az email kliens is 10 percenként ellenőriz.

én szerintem rituálisan most tökönszúrom magam...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #2084 Dátum: 2010, 12 17, 10:10:49 »
Na de kérem ......  :D :D :D
Még is csak jó lesz az az állandóan berregő SGS.  :p

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2085 Dátum: 2010, 12 17, 10:19:19 »

He?Mé?  :D Azért írtam mert valakit bíztosan érdekel. Te is írtad fentebb, hogy nem zabálja aksit, ezért írtam én is.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2086 Dátum: 2010, 12 17, 10:49:29 »
He?Mé?  :D Azért írtam mert valakit bíztosan érdekel. Te is írtad fentebb, hogy nem zabálja aksit, ezért írtam én is.
Semmi gond ;)
nyugodtan lehet beszélni az akksiról, fontos info, csak az a gáz, amikor telepítés után fél órával faggatnak:)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2087 Dátum: 2010, 12 17, 10:55:20 »
Semmi gond ;)
nyugodtan lehet beszélni az akksiról, fontos info, csak az a gáz, amikor telepítés után fél órával faggatnak:)
akkor MÁS:
bocs, hogy ide is írom de nem tudom mi okozta:
-tegnap 256-osra cseréltem a k10k -t
-ma updateltem az Anzo 2.2.1-re
-eredmény: power gombra rezeg , utána megint hármat és újraindul , PIN-t nem kér és a wifire sem megy automatikusan csak mobilnetre (wifi ki-be után felmegy)
kikapcsolni csak a quic boot-al tudom amire egyből sötétség lesz és nem is rezzen a folyamat végén
bekapcsolni bekapcsol a power gombra
a képernyőzár is jó (röviden nyomva)
DE hosszan nyomva zizeg és újraindul a menü helyett  :oops:

volt wipe / dalvik / akku ki-be

a hiba ugyan az   :'(  mitől lehet ? nektek volt már ilyen?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2088 Dátum: 2010, 12 17, 11:03:29 »
akkor MÁS:
bocs, hogy ide is írom de nem tudom mi okozta:
-tegnap 256-osra cseréltem a k10k -t
-ma updateltem az Anzo 2.2.1-re
-eredmény: power gombra rezeg , utána megint hármat és újraindul , PIN-t nem kér és a wifire sem megy automatikusan csak mobilnetre (wifi ki-be után felmegy)
kikapcsolni csak a quic boot-al tudom amire egyből sötétség lesz és nem is rezzen a folyamat végén
bekapcsolni bekapcsol a power gombra
a képernyőzár is jó (röviden nyomva)
DE hosszan nyomva zizeg és újraindul a menü helyett  :oops:

volt wipe / dalvik / akku ki-be

a hiba ugyan az   :'(  mitől lehet ? nektek volt már ilyen?

Meg is válaszoltad: a téma
Nem gondolom, h a kernel lenne, mivel ilyen probléma azzal nekem nem volt...
Egyelőre maradok az 1.2 Anzo témánál, mivel bevált:)
Szvsz másold át a hsz-ed az anzo témába, biztosan nem a ROM és Kernel okozza:)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2089 Dátum: 2010, 12 17, 11:09:43 »
Meg is válaszoltad: a téma
Nem gondolom, h a kernel lenne, mivel ilyen probléma azzal nekem nem volt...
Egyelőre maradok az 1.2 Anzo témánál, mivel bevált:)
Szvsz másold át a hsz-ed az anzo témába, biztosan nem a ROM és Kernel okozza:)
meg is nyugodtam mivel a szomszéd tehene is mindkettő megdöglött  :D ( Lacus_ / axxon )

várjuk mit mond a mester (első körben részéről rendben van és a hiba az én készülékemben van  :( )

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2090 Dátum: 2010, 12 17, 11:17:34 »
meg is nyugodtam mivel a szomszéd tehene is mindkettő megdöglött  :D ( Lacus_ / axxon )

várjuk mit mond a mester (első körben részéről rendben van és a hiba az én készülékemben van  :( )

dobd fel a 1.2-es témát (csak szedd ki belőle az appokat), vagy a doc témát/theme templatet, az átírja neked a power buttont

failed

• Vendég
« Reply #2091 Dátum: 2010, 12 17, 11:46:18 »
dobd fel a 1.2-es témát (csak szedd ki belőle az appokat), vagy a doc témát/theme templatet, az átírja neked a power buttont
de jó a JPU_androDena téma is, én most azzal használom, meg ezzel a legujabb 256 Hz-es kernel-lel :ok:

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #2092 Dátum: 2010, 12 17, 11:53:17 »
marcedli!
esetleg nincs infod mikor lesz Doc standard theme, AOSP lockscreen, extended power menu a Doc4-hez? :)
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2093 Dátum: 2010, 12 17, 12:04:42 »
marcedli!
esetleg nincs infod mikor lesz Doc standard theme, AOSP lockscreen, extended power menu a Doc4-hez? :)
Doc standard aosp lockkal van, extended power menüs meg nem lesz (legalábbis doc általi), mivel doc nem szereti:)
ezért használ quickboot-ot, ami a romban is benne van v4-től kezdve

A Doc theme+aosp lockscreent You are not allowed to view links. Register or Login.

Van egy feldolgozott doc téma ext powerrel, ami jól néz ki, egy bugja van, hogy https oldalaknál fc-zik a böngésző. ha mégis megpróbálod, You are not allowed to view links. Register or Login, bármikor visszatérhetsz máshoz.

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #2094 Dátum: 2010, 12 17, 12:16:33 »
Doc standard aosp lockkal van, extended power menüs meg nem lesz (legalábbis doc általi), mivel doc nem szereti:)
ezért használ quickboot-ot, ami a romban is benne van v4-től kezdve

A Doc theme+aosp lockscreent You are not allowed to view links. Register or Login.

Van egy feldolgozott doc téma ext powerrel, ami jól néz ki, egy bugja van, hogy https oldalaknál fc-zik a böngésző. ha mégis megpróbálod, You are not allowed to view links. Register or Login, bármikor visszatérhetsz máshoz.
értem, köszi! :)
ez a Quickboot egy alkalmazás ha jól látom XDA-n. Végül is az is jó, bár sztem király volt ez az ext.menu.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

failed

• Vendég
« Reply #2095 Dátum: 2010, 12 17, 12:46:50 »
de jó a JPU_androDena téma is, én most azzal használom, meg ezzel a legujabb 256 Hz-es kernel-lel :ok:

kép róla:

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #2096 Dátum: 2010, 12 17, 13:15:27 »
Na most aztán végképp elbizonytalanodtam modem ügyben :) Doc v4-hez T-s szolgáltatóhoz melyik modemet tegyem fel? Természetesen a fogyasztás fontos szempont! :)

Köszi

TB

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2097 Dátum: 2010, 12 17, 13:28:10 »
Na most aztán végképp elbizonytalanodtam modem ügyben :) Doc v4-hez T-s szolgáltatóhoz melyik modemet tegyem fel? Természetesen a fogyasztás fontos szempont! :)

Köszi

TB

szerintem mindegy.
A JPU önmagában elég sokat fogyaszt, és tekintve, hogy hamarosan úgyis kiadnak valami újat (gondolom buzgón böngészik az xda-t a samsungnál), abban erre is megoldás születik.

Nekem legjobban a JP5 tetszett, a JP8-as rom modemje. GPS, hangminőség, jelerősség mind ok vele
A JPU kicsit halkabb, a többi az kiváló (talán a fogyasztás is)
a JPP univerzális, ennek megfelelően kicsit talán gps-ben gyengébb, de azt kompenzálja a spéédmod kernel...szóval IGAZÁBÓL mindegy melyik. Nekem most a JPP megy, de épp tesztelem a bétát, szóval... a JPU és a JP5 a legjobb.

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #2098 Dátum: 2010, 12 17, 13:53:58 »
szerintem mindegy.
A JPU önmagában elég sokat fogyaszt, és tekintve, hogy hamarosan úgyis kiadnak valami újat (gondolom buzgón böngészik az xda-t a samsungnál), abban erre is megoldás születik.

Nekem legjobban a JP5 tetszett, a JP8-as rom modemje. GPS, hangminőség, jelerősség mind ok vele
A JPU kicsit halkabb, a többi az kiváló (talán a fogyasztás is)
a JPP univerzális, ennek megfelelően kicsit talán gps-ben gyengébb, de azt kompenzálja a spéédmod kernel...szóval IGAZÁBÓL mindegy melyik. Nekem most a JPP megy, de épp tesztelem a bétát, szóval... a JPU és a JP5 a legjobb.

Nekem sokáig JF5 volt, aztán 3 hétig Sztupy 3.0 és most DocV4, de nekem eddig az első jött be legjobban gps szempontjából, most azt tapasztalom, hogy lát akár 9 műholdat is, de nem csatlakozik. Ilyenkor gps ki, pár mp majd be és újra próbálkozok. Volt, hogy ilyenkor egyből talált pozíciót, de általában 3-4 ki-be kapcsolgatás után van koordináta, de ez követően sosem dobja el a jelet, volt, hogy 11-ből 11-hez csatlakozott. Az SGS tools-ban van egy olyan, hogy GPS fix, annak van értelme?

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #2099 Dátum: 2010, 12 17, 15:20:12 »
Sziasztok!

Tegnap feltettem a voodooOC1200 es kernelt..szvsz nagyon fain docv4 el együtt.akiket a quadrant megnyugtat azoknak:1787pont.GPS gyorsan talál jelet,wifivel sem volt gond és akku is birja sztem elég jól.Elég sokat használtam tnap óta (már ahhoz képest hogy egy nap telt el:)) és eddig hibátlan vele az SGS.
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√