2024, 11 26, 05:50:56

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321921 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #175 Dátum: 2010, 11 19, 14:45:47 »
nah feldobtam én is...nyilván :)
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #176 Dátum: 2010, 11 19, 14:53:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nah feldobtam én is...nyilván :)

Na? Ès milyen mesélj gyorsan :)müködnek az appok rendesen? Nem fczik semmi?
Ha jól értettem akkor nem csináltál factory resetet meg semmit, csak a meglévö docodra rádobtad ezt.

Nem elérhető safi

• Navigáció / Navigation: Beépített
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Darky v9.0.2 Extreme Edition
« Reply #177 Dátum: 2010, 11 19, 15:01:59 »
Na? Ès milyen mesélj gyorsan :)müködnek az appok rendesen? Nem fczik semmi?
Ha jól értettem akkor nem csináltál factory resetet meg semmit, csak a meglévö docodra rádobtad ezt.

Hát nekem nem jött be a v8-as... Eszi az aksit (lagfix nélkül) mint a gép és lassabbnak érzem mint a 7.6.2-őt... Este szerintem visszarakom az előzőt...
Amúgy megy rajta minden, és nem csináltam fc-t. Lehet még kipróbálom fc után is...

« Reply #178 Dátum: 2010, 11 19, 15:06:33 »
én sem csináltam fc-t, megy minden igen.
azok nincsenek meg amiket előzőleg a medium packbol raktam fel (memo, writeandgo...), ezeket fel kell rakni a ADJP5_Add_on-ból.
JPA-val előzőleg felraktam a ScreenCaptureService-t de most az újban nem találom. gondolom rányomhatom csak ezt az előző JPA-s packból(?)

XWJPA_AOSP_lockscreen_extented_power_menu-t is felrakhatom szerintetek? vagy várjak egy JP5-öst?

egyébként valaki írta korábban hogy JP7 az alapja, de ez JP5ös ahogy a nevében is szerepel
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #179 Dátum: 2010, 11 19, 15:17:24 »
Hát nekem nem jött be a v8-as... Eszi az aksit (lagfix nélkül) mint a gép és lassabbnak érzem mint a 7.6.2-őt... Este szerintem visszarakom az előzőt...
Amúgy megy rajta minden, és nem csináltam fc-t. Lehet még kipróbálom fc után is...
Hmmm... Pedig most másolom fel éppen az sdre az új zipet, de akkor lehet még nem teszem fel. Várok még egy kicsit, hátha factory után jobb lesz a véleményed, mert én csak factoryt jöv hét elején tudok csinálni. Ès ezzel most nagyon meg vagyok elégedve. 24 órája vettem le a töltöröl, másolgatok rá meg volt dühös madarak is és még 34%-on van.

« Reply #180 Dátum: 2010, 11 19, 15:36:47 »
sikeresen "felülcsaptam" a RomManagerrel a lagfixes 2e recoverymet :S
hogyan tudnám visszarakni a régit? nem emlékszem h raktam fel még az előző Doc előtt... :( (talán V6_sztupy.3_kernel-rel?)

Nem elérhető safi

• Navigáció / Navigation: Beépített
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Darky v9.0.2 Extreme Edition
« Reply #181 Dátum: 2010, 11 19, 15:38:21 »
Hmmm... Pedig most másolom fel éppen az sdre az új zipet, de akkor lehet még nem teszem fel. Várok még egy kicsit, hátha factory után jobb lesz a véleményed, mert én csak factoryt jöv hét elején tudok csinálni. Ès ezzel most nagyon meg vagyok elégedve. 24 órája vettem le a töltöröl, másolgatok rá meg volt dühös madarak is és még 34%-on van.
Én reggel 8-kor vettem le a töltőről és most 17%  :'(

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #182 Dátum: 2010, 11 19, 15:47:43 »
én sem csináltam fc-t, megy minden igen.
azok nincsenek meg amiket előzőleg a medium packbol raktam fel (memo, writeandgo...), ezeket fel kell rakni a ADJP5_Add_on-ból.
JPA-val előzőleg felraktam a ScreenCaptureService-t de most az újban nem találom. gondolom rányomhatom csak ezt az előző JPA-s packból(?)

XWJPA_AOSP_lockscreen_extented_power_menu-t is felrakhatom szerintetek? vagy várjak egy JP5-öst?

egyébként valaki írta korábban hogy JP7 az alapja, de ez JP5ös ahogy a nevében is szerepel

Nálam simán felment a XWJPA_AOSP_lockscreen_extented_power_menu és az online konyhában a jpa-hoz készített körkörös akksitéma is.
Én nyomtam előtte egy factory reset-et, a titánium backup-pal gyorsan újra lehet húzni mindent.
Ami jó volt, hogy az APN-t magától beállította, holott 7.6.2-nél nekem kellett mókolnom vele (nyilván én voltam béna). A quadrant értéke kicsit alatta marad a korábbinak. (Tudom, hogy mit kell gondolnom a quadrant-tól, de azért mindenki megnézi, nem?  ;) )
Ja, és még egy fontos dolog: a gyári exchange email, ami miatt hetekkel ezelőtt elkezdtem romolni,  ugyanolyan kaki mint eddig bármelyik froyo, a lagfix sem javít rajta semmit (megoldás aosp email vagy iemail).
A névjegyek importjánál Ga Jánost és Ga Jánosnét ugyanúgy összevonja a Gané.

Vissza éppen nem rakom a régit (most a CM-et sasolom, ami nekem GPS nélkül még felejtős), de nem érte meg az időt, amit belenyomtam.
 :(
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

« Reply #183 Dátum: 2010, 11 19, 15:50:11 »
sikeresen "felülcsaptam" a RomManagerrel a lagfixes 2e recoverymet :S
hogyan tudnám visszarakni a régit? nem emlékszem h raktam fel még az előző Doc előtt... :( (talán V6_sztupy.3_kernel-rel?)

vagy rakjam fel külön a "Hardcore kernel speedmod-kernel-vH1-250hz Ver I1.2 (JP5)"-öt, ami a ROM-ban van?

« Reply #184 Dátum: 2010, 11 19, 16:01:27 »
vagy rakjam fel külön a "Hardcore kernel speedmod-kernel-vH1-250hz Ver I1.2 (JP5)"-öt, ami a ROM-ban van?

hmm, 3 gombossal most megint a legfixes CWM jött be, akkor úgy néz ki csak a RomManagerből indítom akkor jön be a lagfix nélküli...

« Reply #185 Dátum: 2010, 11 19, 16:07:29 »
Nálam simán felment a XWJPA_AOSP_lockscreen_extented_power_menu és az online konyhában a jpa-hoz készített körkörös akksitéma is.

köszi, akkor feldobom én is

« Reply #186 Dátum: 2010, 11 19, 16:25:00 »
A quadrant értéke kicsit alatta marad a korábbinak. (Tudom, hogy mit kell gondolnom a quadrant-tól, de azért mindenki megnézi, nem?  ;) )
Jah, de egy kockában örökre benne marad a szintetikus tesztelés is (lsd: 3dmark és társai :) )
egyébként nekem kicsit jobb lett, 7.6.2-vel 1440pont, most 1523.
(főleg I/O érték nőtt: 2914-> 3324, cpu 1400->1335, mem 1691->1758)

Nem elérhető dysan0201

• PDA: SGS
  • PDA ROM: C-Rom Mackay kernel
« Reply #187 Dátum: 2010, 11 19, 20:19:24 »
Olvasom a hozzászólásokat....Én ma reggel hajnali 2-kor leszedtem töltőről.Egész este online wifi,nem repcsimód.Nappal duma+3gnet és.most is 39%-on áll.Nekem bejön.quadrant 1.7

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #188 Dátum: 2010, 11 19, 21:25:20 »
Olvasom a hozzászólásokat....Én ma reggel hajnali 2-kor leszedtem töltőről.Egész este online wifi,nem repcsimód.Nappal duma+3gnet és.most is 39%-on áll.Nekem bejön.quadrant 1.7

Nekem a 7.6-os van meg, és reggel fél héttől idáig kb. 85%-ot esett az akkumulátor töltése, szinte folyamatos 3G mellett, kissé átlag fölötti használattal. Végülis nem olyan rossz ez, a HD2-nél már megszoktam, hogy naponta kell tölteni, így most sem zavar a dolog annyira.  :)
A Quadrant értékem (igen, én is megnézem, bár sokan írták, hogy nem épp a legmegbízhatóbb benchmarkoló, de akkor is! :D) 1600 körül van NO-RFS a=e4 lagfix-szel, de jó ez így, mivel eléggé le van terhelve programokkal meg felületi (dizájn) elemekkel is.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #189 Dátum: 2010, 11 19, 22:49:56 »
Húúúúú de meleg....

Adakoztam Doc-nak, erre megosztotta velem, amit valszeg holnap mindenki mással is, a RAW romját....ez jó?: 1180 in quadrant without lagfixes :ok:

Eddigi tapasztalatok:
Igaz én a k7-es kernellel futtattam, azzal kicsit nagyobbnak tűnt a fogyasztása, mint a 7.6.2-nek a korábbi k-s kernellel.

Ez a raw rom...hát ez...ez ....izé.....nagyon durva. Semmi lag sehol, semmi akadás a gördítéseknél...egyszerűen jó....asszem van benne egy 1.2-es overclock is (a kernelverzió: 2.6.32.9 jw@jw-ubuntu #215)....majd meglátjuk az akksit, de nem bánom, csak reggel 6-tól éjfélig bírja ki..

További infók: a böngésző jobbnak tűnik, a screencapture kimaradt, de a 7-es verziókhoz szánt medium packból felrakható természetesen.

A JPA és JPO dena themekkel futott, nem láttam vele problémát, de már kijött hozzá a JP5-ös dena is, szal inkább használjátok azt.

Szerintem ütős lett, imei intakt maradt, ajánlom melegen mindenkinek....
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #190 Dátum: 2010, 11 19, 23:33:38 »
Húúúúú de meleg....

Izgalmasan hangzik! Ha Doc holnap közzéteszi, akkor éjszakára megint lesz programom  :)
Lagfix-et nem is szándékozol feltenni, vagy erre már nem illik?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #191 Dátum: 2010, 11 19, 23:36:31 »
Izgalmasan hangzik! Ha Doc holnap közzéteszi, akkor éjszakára megint lesz programom  :)
Lagfix-et nem is szándékozol feltenni, vagy erre már nem illik?
Konkrétan mi a f-nak...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #192 Dátum: 2010, 11 20, 00:03:17 »
Konkrétan mi a f-nak...

Ezt nemleges válasznak veszem.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #193 Dátum: 2010, 11 20, 00:03:59 »
Ezt nemleges válasznak veszem.
nézd meg a privátot..

Nem elérhető dysan0201

« Reply #194 Dátum: 2010, 11 20, 00:51:16 »
Valaki! Na most dobom el az agyam. Fel akartam tenni a V8-as dena theme-t ok.Eddig a régi dena-val simán megy most restore volt mert bootolás után megint csak rezgett az S jelnél miután feltettem a V8-as dena-t. Ötlet?

Nem elérhető dysan0201

« Reply #195 Dátum: 2010, 11 20, 01:21:45 »
Valaki! Na most dobom el az agyam. Fel akartam tenni a V8-as dena theme-t ok.Eddig a régi dena-val simán megy most restore volt mert bootolás után megint csak rezgett az S jelnél miután feltettem a V8-as dena-t. Ötlet?
El is dobtam,de rájöttem :D

Nem elérhető janist

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: I-9300
  • PDA ROM: 4.1.2 vodafone
« Reply #196 Dátum: 2010, 11 20, 10:07:03 »
El is dobtam,de rájöttem :D
És mi volt a megoldás ?
Én is ezzel szembesültem ha lagfix engedélyezve volt.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #197 Dátum: 2010, 11 20, 10:07:37 »
Konkrétan mi a f-nak...

... végül is igazad van, tök felesleges. Esetleg csak ha valaki 1800 körüli quadrant értékre vágyik.... :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #198 Dátum: 2010, 11 20, 10:21:27 »
... végül is igazad van, tök felesleges. Esetleg csak ha valaki 1800 körüli quadrant értékre vágyik.... :)
Na, hogy tetszik? ;)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #199 Dátum: 2010, 11 20, 10:48:38 »
Na, hogy tetszik? ;)

Megint egy utá feküdtem, haragszom rád, nem tárgyalok veled  ;)

Szépen hasít, pláne lagfix-szel.
A gmail app valahol eltűnte magát fél úton, az exchang-re nembírok bejelentkezni, de ennel más oka van valszeg. A browser elszáll az androidzoom oldalnál (lehet, hogy egy reboot jótékony hatású lenne), illetve hiányolom a live wallpaper pickert, hiányzik a lágyan hullámzó gyári fű (csak az a szép zöld gyep, az hiányzik...)

Még egy érdekesség: a példádon felbuzdulva kiprópáltam a k7 kernelt, de nem hoztam haza a kábelt, így csak a 300 hz-s jöhetett szóba bluetoth-on keresztül (az 500 hz-es odinos ugye). Namármost ez szépen vissza is vette az 1100-as quadrantot 900-ra. Ekkor V8 újra + lagfix, és ezzel most békében vagyok. Kb holnap estig....