2024, 11 20, 16:34:55

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321729 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #1700 Dátum: 2010, 12 14, 12:58:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
fel akartam tenni a CWM-et az update zip-pel 2.2.1 alatt, és azt írja a 3e, hogy "signature verification faliled. installation aborted."
Ilyenkor mit kell tenni?

Szeretem ismételni magam, mint mindig :p

1. hszben ott van, hogy a cwm-hez 2e recovery kell....3e-vel nem fog menni.
Ott van az is, hogy ilyenkor fel lehet tennia  CFroot kernelt, abból is a JPU-t javaslom, ha már azt használsz...
De hogy ne fáradj, You are not allowed to view links. Register or Login, kibontod belőle a tar fájlt, odinnal pda-hoz betallózod, nincs repart, nincs pit, start és kész.

utána már fel tudod rakni a cwm-et update.zipként

Sok sikert! :ok:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #1701 Dátum: 2010, 12 14, 13:01:15 »
Szeretem ismételni magam, mint mindig :p

1. hszben ott van, hogy a cwm-hez 2e recovery kell....3e-vel nem fog menni.
Ott van az is, hogy ilyenkor fel lehet tennia  CFroot kernelt, abból is a JPU-t javaslom, ha már azt használsz...
De hogy ne fáradj, You are not allowed to view links. Register or Login, kibontod belőle a tar fájlt, odinnal pda-hoz betallózod, nincs repart, nincs pit, start és kész.

utána már fel tudod rakni a cwm-et update.zipként

Sok sikert! :ok:
Köszi! Már csak az a baj, hogy a link nem működik.  :p
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #1702 Dátum: 2010, 12 14, 13:03:04 »
De hogy ne fáradj, You are not allowed to view links. Register or Login,

Itt a piroslink, hol a piroslink?
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1703 Dátum: 2010, 12 14, 13:08:42 »
Köszi! Már csak az a baj, hogy a link nem működik.  :p

javítva
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1704 Dátum: 2010, 12 14, 13:15:39 »
ID:0/020> Added!!
<ID:0/020> Removed!!
<ID:0/020> Added!!
<ID:0/020> Odin v.3 engine (ID:20)..
<ID:0/020> File analysis..
<ID:0/020> SetupConnection..

és itt megáll az odin...  :hmm:

az USB hibakeresést nem kell kikapcsolni esetleg? vagy mitől állhat meg az odin?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1705 Dátum: 2010, 12 14, 13:20:00 »
ID:0/020> Added!!
<ID:0/020> Removed!!
<ID:0/020> Added!!
<ID:0/020> Odin v.3 engine (ID:20)..
<ID:0/020> File analysis..
<ID:0/020> SetupConnection..

és itt megáll az odin...  :hmm:

Akkor ezt tallózd be kibontás után

ebben benne van a CWM

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1706 Dátum: 2010, 12 14, 13:21:37 »
Akkor ezt tallózd be kibontás után

ebben benne van a CWM

nekem is volt ilyen, és érdekes módon felment, csak valami miatt az odin nem észlelte, hogy sikerült

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1707 Dátum: 2010, 12 14, 13:47:17 »
Tégla= kb arra jó, amire egy tégla. Bár ez erősen a kreativitáson múlik, mondjuk jó megvilágítás mellett borotválkozáshoz tükörként is használható...

rotfl rotfl Ez k*rva jó volt (elnézést a csúnya szavakért  :-X), feldobta a reggelemet!  :D
Amúgy köszi a megerősítést, én sem láttam értelmét annak, hogy feltegyem a K11-et, hát nem is tettem. A V4-re egyébként nagyon kíváncsi vagyok, remélem, hogy jó hamar kijön!  :) (Mondjuk inkább jöjjön később, semmint, hogy bugok legyenek benne, bár igaz, hogy DOC mindigis színvonalas ROM-okat készített, vélhetően ez most sem lesz máshogy.)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1708 Dátum: 2010, 12 14, 14:01:18 »

nekem is volt ilyen, és érdekes módon felment, csak valami miatt az odin nem észlelte, hogy sikerült
felraktam a k11-et
Marcedli! ennek a "k11 d:e4" -nek a profilodban milyen jelentőséget tulajdonítasz? érdekelne, jobb így?

és, hogy ha nem lagfixálok akkor van értelme a tweaksek kapcsolgatásának?

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x960 BT
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (9505), SGN 10.1 2014 P605
  • PDA ROM: SGS4 - XXUEMJ9
« Reply #1709 Dátum: 2010, 12 14, 14:03:38 »
1,  Szeretném megkérdezni,hogy a belső SD-t ( 6 GB ) a telefonnal szabad formázni? ( Beállitások - SD-kártya és telefon tárhelye - Belső Sd-kártya - Sd-kártya formázása. utána beindul a készülék?

További kérdés :
2,  szeretném a voodoo kernelt lecserélni erre -speedmod-kernel-k11-xxjpu.tar-, vagy a - speedmod-kernel-k10j-256hz.tar -. Szerintetek melyik a jobb? A hogyant már fentebb írtátok, a kérdés , hogy utána nem kell ugye az egészet előlről beállitgatni, telepíteni.
3,  Erre az új kernelre a BUJP8_Doc_v.9.1 CWM (nandroid) mentését esetleg vissza lehet pakolni?

Köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #1710 Dátum: 2010, 12 14, 14:04:36 »
Reggel lemerült a sgs, csináltam battery stat vagy mi törlést recoveryben, kikapcsolva feltettem töltőre, 12 órakkor levettem 98% on volt a töltötsége,  wifi egyfolytában megy, Talkon üzenetet váltok, appokat telepítgettem,,telefonálgatok is,közben 12:40 körül K11 kernelre cseréltem a voodoot ,Nemrég gps-t is használtam kb 5 percre,(sygic) meg megnéztem a gps tesztet.

most 72% on van, Nekem így elfogadható, gyors,szép, minden müködik rajta ami kell,"öröm használni"

Köszönet a rom és a téma alkotóinak, és akik segítettek amikor elakadtam.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1711 Dátum: 2010, 12 14, 14:26:23 »
felraktam a k11-et
Marcedli! ennek a "k11 d:e4" -nek a profilodban milyen jelentőséget tulajdonítasz? érdekelne, jobb így?

és, hogy ha nem lagfixálok akkor van értelme a tweaksek kapcsolgatásának?

a tweaksnek igen, van értelme lagfix nélkül is, érdemes, mint mindig, mehet a misc is, már nem bugos
lagfixet csak azért raktam fel, hogy nem-vágja-e tönkre a rendszert, a v4 előtt úgyis leszedem majd, szvsz nem kell ide lagfix, anélkül is teljesen jó

1,  Szeretném megkérdezni,hogy a belső SD-t ( 6 GB ) a telefonnal szabad formázni? ( Beállitások - SD-kártya és telefon tárhelye - Belső Sd-kártya - Sd-kártya formázása. utána beindul a készülék?

További kérdés :
2,  szeretném a voodoo kernelt lecserélni erre -speedmod-kernel-k11-xxjpu.tar-, vagy a - speedmod-kernel-k10j-256hz.tar -. Szerintetek melyik a jobb? A hogyant már fentebb írtátok, a kérdés , hogy utána nem kell ugye az egészet előlről beállitgatni, telepíteni.
3,  Erre az új kernelre a BUJP8_Doc_v.9.1 CWM (nandroid) mentését esetleg vissza lehet pakolni?

Köszönöm a válaszokat.

1. igen, nyugodtan, nem a rendszert, hanem a tárolóhelyet érinti csak, ugyanakkor bizonyos settings fájlok is vannak rajta (pl lagfix, ilyesmi), így bekavarhat, amikor újraindítod. szvsz ha ezt akarod, inkább romolás előtt csináld, tehát formázod, aztán megy fel odinnal a baserom, aztán meg amit akarsz. Egy belakott rendszernél nem tudom, mit művel, nem csináltam még...

2. Kernelcsere nem bánt semmit, nem kell backupolni, ilyesmi, de előtte a lagfixet szedd le: sd-n csinálj egy voodoo mappát, benne egy disable-lagfix mappát, aztán reboot, ha kész, és elindult, akkor leállíthatod, és mehet a kernelcsere. Mindkét kernel jó és működik, ha vársz egy napot, kint lesz a k10k is további bugfixekkel, addig is inkább a k11et javaslom.:-)

3. A cwm restore mindent visszarak, tehát a kernelt is arra, ami akkor volt, amikor backupoltad. Vissza lehet rakni.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1712 Dátum: 2010, 12 14, 14:30:06 »
a tweaksnek igen, van értelme lagfix nélkül is, érdemes, mint mindig, mehet a misc is, már nem bugos
lagfixet csak azért raktam fel, hogy nem-vágja-e tönkre a rendszert, a v4 előtt úgyis leszedem majd, szvsz nem kell ide lagfix, anélkül is teljesen jó

1. igen, nyugodtan, nem a rendszert, hanem a tárolóhelyet érinti csak, ugyanakkor bizonyos settings fájlok is vannak rajta (pl lagfix, ilyesmi), így bekavarhat, amikor újraindítod. szvsz ha ezt akarod, inkább romolás előtt csináld, tehát formázod, aztán megy fel odinnal a baserom, aztán meg amit akarsz. Egy belakott rendszernél nem tudom, mit művel, nem csináltam még...

2. Kernelcsere nem bánt semmit, nem kell backupolni, ilyesmi, de előtte a lagfixet szedd le: sd-n csinálj egy voodoo mappát, benne egy disable-lagfix mappát, aztán reboot, ha kész, és elindult, akkor leállíthatod, és mehet a kernelcsere. Mindkét kernel jó és működik, ha vársz egy napot, kint lesz a k10k is további bugfixekkel, addig is inkább a k11et javaslom.:-)

3. A cwm restore mindent visszarak, tehát a kernelt is arra, ami akkor volt, amikor backupoltad. Vissza lehet rakni.

most raktam fel a k10-et? az nem jó?

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
« Reply #1713 Dátum: 2010, 12 14, 14:36:14 »
Marcedli!  Köszönöm a válaszodat. A visszaállitást azért kérdeztem, mert hajnaltól fogva probálgattam, és mindig elakadt a logónál. Már vagy 5x vagy 6x pakoltam mindent. Most megfogadtam, addig nem csinálok semmit amig nem  vagyok biztos benne.
Mégegyszer köszönöm a segítséget és a bátorítást.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1714 Dátum: 2010, 12 14, 14:37:01 »
most raktam fel a k10-et? az nem jó?

ha nincs gondod vele, akkor jó :ok: , ha gondokat tapasztalsz, cseréld le. Én már megvárom a k10k-t.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1715 Dátum: 2010, 12 14, 14:38:29 »
Marcedli!  Köszönöm a válaszodat. A visszaállitást azért kérdeztem, mert hajnaltól fogva probálgattam, és mindig elakadt a logónál. Már vagy 5x vagy 6x pakoltam mindent. Most megfogadtam, addig nem csinálok semmit amig nem  vagyok biztos benne.
Mégegyszer köszönöm a segítséget és a bátorítást.

mit használtál baseromnak? én a sztupy 3.0-t szoktam, de a jm9 is teljesen jó

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1716 Dátum: 2010, 12 14, 14:53:48 »
ha nincs gondod vele, akkor jó :ok: , ha gondokat tapasztalsz, cseréld le. Én már megvárom a k10k-t.

ehhh...beültettétek a bogarat a fülembe...most megy fel a k10k pre1 500....

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #1717 Dátum: 2010, 12 14, 14:58:54 »
Lenne egy kerdesem. Ugyebar sztupy egy jo alaprom, de amikor behalt a telom es visszaraktam odinnal sztupyt, a telefon nevjegyeben azt lattam h xxjpu van fenn. Ez megis mitol lehetett?
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1718 Dátum: 2010, 12 14, 15:03:10 »
Lenne egy kerdesem. Ugyebar sztupy egy jo alaprom, de amikor behalt a telom es visszaraktam odinnal sztupyt, a telefon nevjegyeben azt lattam h xxjpu van fenn. Ez megis mitol lehetett?

mondjuk a repartition nem volt kipipálva?...

egyébként nem tudom mitől lehetett, az odin sem 100%, csak 99,9...néha ő is hibázhat :)

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #1719 Dátum: 2010, 12 14, 15:24:24 »
mondjuk a repartition nem volt kipipálva?...

egyébként nem tudom mitől lehetett, az odin sem 100%, csak 99,9...néha ő is hibázhat :)

ennyire nem vagyok láma :) 2x-3x is megcsináltam.
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
« Reply #1720 Dátum: 2010, 12 14, 15:28:18 »
mit használtál baseromnak? én a sztupy 3.0-t szoktam, de a jm9 is teljesen jó

Sztupy 3.0, majd JPU odinnal és a Doc_JPU_v3.01 wipe a hozzávaló voodoo kernellel.

Nem elérhető adam08

• PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8
« Reply #1721 Dátum: 2010, 12 14, 15:58:56 »
Sziasztok!
Én reggel 7kor vettem le a töltőről, azóta sokszor telefonáltam, meg wifiztem egy kicsit, most 89%on van az aksim, szerintem ez nem olyan rossz! Vasárnap óta van fent a XXJPU DocRom V3.0.1 WIPE verzió.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1722 Dátum: 2010, 12 14, 16:05:33 »
Sziasztok!
Én reggel 7kor vettem le a töltőről, azóta sokszor telefonáltam, meg wifiztem egy kicsit, most 89%on van az aksim, szerintem ez nem olyan rossz! Vasárnap óta van fent a XXJPU DocRom V3.0.1 WIPE verzió.

Nálam (és sokan másoknál is) csak az első napokban volt "drasztikus" az akku merülése. Nekem igaz, hogy jelenleg 68%-on áll, de ma jóval többet használtam, mint ahogy általában szoktam. Tegnap ilyenkor pl. 80%-on állt, folyamatos 3G-vel és 1-2 órás munkahelyi Wi-Fi-vel, zenehallgatással, stb.
Kell egy pár napos periódus, mire beáll az akkumulátor-fogyasztás a megfelelő szintre. Nekem most ez így pont jó. Igaz, hogy a JP8 kevesebbett evett, de a JPU érezhetően jobb és gyorsabb ROM, szóval - számomra - megérte a válátás.

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #1723 Dátum: 2010, 12 14, 16:24:45 »
fél OFF:

Nektek sem megy a tapatalk? kb 2 napig tudtam használni :S

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1724 Dátum: 2010, 12 14, 16:30:20 »
fél OFF:

Nektek sem megy a tapatalk? kb 2 napig tudtam használni :S

Maga a szoft. működik, a PDA Fanclubon viszont jelenleg nincs aktiválva a Tapatalk hozzáférés. Sajnálom egy kicsit, mert néha sokkal kényelmesebb volt az SGS-ről egy pár pillanat alatt belépni, de remélhetőleg hamarosan újra aktív lesz!  :)