felraktam a k11-et
Marcedli! ennek a "k11 d:e4" -nek a profilodban milyen jelentőséget tulajdonítasz? érdekelne, jobb így?
és, hogy ha nem lagfixálok akkor van értelme a tweaksek kapcsolgatásának?
a tweaksnek igen, van értelme lagfix nélkül is, érdemes, mint mindig, mehet a misc is, már nem bugos
lagfixet csak azért raktam fel, hogy nem-vágja-e tönkre a rendszert, a v4 előtt úgyis leszedem majd, szvsz nem kell ide lagfix, anélkül is teljesen jó
1, Szeretném megkérdezni,hogy a belső SD-t ( 6 GB ) a telefonnal szabad formázni? ( Beállitások - SD-kártya és telefon tárhelye - Belső Sd-kártya - Sd-kártya formázása. utána beindul a készülék?
További kérdés :
2, szeretném a voodoo kernelt lecserélni erre -speedmod-kernel-k11-xxjpu.tar-, vagy a - speedmod-kernel-k10j-256hz.tar -. Szerintetek melyik a jobb? A hogyant már fentebb írtátok, a kérdés , hogy utána nem kell ugye az egészet előlről beállitgatni, telepíteni.
3, Erre az új kernelre a BUJP8_Doc_v.9.1 CWM (nandroid) mentését esetleg vissza lehet pakolni?
Köszönöm a válaszokat.
1. igen, nyugodtan, nem a rendszert, hanem a tárolóhelyet érinti csak, ugyanakkor bizonyos settings fájlok is vannak rajta (pl lagfix, ilyesmi), így bekavarhat, amikor újraindítod. szvsz ha ezt akarod, inkább romolás előtt csináld, tehát formázod, aztán megy fel odinnal a baserom, aztán meg amit akarsz. Egy belakott rendszernél nem tudom, mit művel, nem csináltam még...
2. Kernelcsere nem bánt semmit, nem kell backupolni, ilyesmi, de előtte a lagfixet szedd le: sd-n csinálj egy voodoo mappát, benne egy disable-lagfix mappát, aztán reboot, ha kész, és elindult, akkor leállíthatod, és mehet a kernelcsere. Mindkét kernel jó és működik, ha vársz egy napot, kint lesz a k10k is további bugfixekkel, addig is inkább a k11et javaslom.:-)
3. A cwm restore mindent visszarak, tehát a kernelt is arra, ami akkor volt, amikor backupoltad. Vissza lehet rakni.