0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or LoginÜdv. Feltettem a k10j kernelt és úgy néz ki nem merűl annyira az aksi,Töltöről lehuzva, megy a wifi egyfolytában, ment egy quadrant Telefonáltam is kétszer 5 percet,szal 20perc alatt 1%ot esett, most 99%.kernel csere előtt már ennyi idő alatt kb 6% ra esett az aksi.Ja a k10j ben tweaknél rányomtam arra a battery akármire.
Na most telóztam megint, most 98%Szerintem Doc is ezt a kernelt fogja beletenni. Tuti a kernel miatt merűl gyorsan, Írják máshol azok is a gyors merülést akiknek samfirmwares rom van.
Hát nemtom, most hozzá sem nyúltam, és már 97% úgylűtszik kezd belejönni a merűlésbe.
Tölthető le lefelé a Doc 3.0 You are not allowed to view links. Register or Login
Changelog:V 3.0 XXJPU: disabled increasing phone signal, new market, new highres gallery (maybe a bit slower), optimized ZEAM added, new browser. Better market fix, updated voicedialer, tweaked system for speed.
Uploaded another slightly modified theme (for V3) Supercircle mod, some coloured icons in the status bar and AOSP lock Screen.You are not allowed to view links. Register or Login
Szia bezke, A képen látható hátteret elkérhetném? Mi az óra és az időjárás program neve?Köszi.
Ha valaki feltette Doc 3.0-t nézze már meg product codet mire írja át?Az odinos jpu az KOR ra eddig a doc jpu XEE re írta asszem,
HKDKOR lett
ez is megjelent: XXJPU DocRom V3.0 No WIPEYou are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok mint kezdő sgs-es kérdezném:odinnal feldúrtam minap az XXJPU-ut de le akarom cserélni erre:XXJPU DocRom V2.0 ,melyiket érdemes azt amelyik teljes törlést csinál vagy a másikat?Meg CWM-mel simán ráküldöm és kész?Köszi
Mivel JPU van fönn, ezért megpróbálkozhatsz a No-WIPE verzióval is, legfeljebb, ha furcsaságokat (lassulás, sok FC, akadás, stb.) tapasztalsz, feltolod a WIPE verziót is! Így igaz, SD kártyára (belső) felmásolod a ROM .zip fájlját, majd a CWM Recovery-ből "Install zip from sdcard" lehetőség alól feltelepíted.
Ha valaki felteszi a v3 témát valszeg kell majd az sgs tool ból a market fix.Use the included sgs tools: "upgrade stock apps/new market app"
Ácsi bácsi.Előbb feltettem doc v.2 ről v3 at és kor lett a pc, fogtam feltettem Sztupy 3-0 át, ott kor ra volt átírva, szal arra írta a doc v.3, ott kicseréltem XEH re, utána feltettem Doc v.3 wipe, most bebootolt megnéztem és XEE a product code, Hm érdekes, ja első doc 3 flashnél benne volt a simkari,(akkor KOR ra írta) kivettem és úgy tettem fel Sztupy 3.0 és utána doc v.3 És most HKDXEE