felraktam próba képp a Doc romot. Van pár dolog amiben úgy érzem nagyon jó, pl. battery time, de hiányzik pár dolog belőle ami a Sztupyban volt. Pl. hogy amikor éppen zenét hallgatok, volt play control a lockscreenen a Sztupyban, ebben meg nincs. Tehát, hogy tudtam számot váltani vagy pause-t nyomni anélkül hogy kilockoltam volna a screent. Fölül volt egy ilyen CD szerüség és ha lehúztam akkor ott voltak a gombok. Ez nincs benne a Doc-ban. Szerinted bele lehet tenni valahogy vagy rakjam vissza a Sztupyt?
Az is zavar még, hogy a Sztupyban fullos volt a billentyüzet, meg magyar karakterek meg minden, a Docban meg eléggé balta ahhoz képest. Szoval itt is jobb lenne a Sztupys verzió. Szerinted fel lehet rakni valahogy a Doc-ra vagy inkább rakjam vissza teljesen a Sztupy romot?
Még egy kérdés: szerinted az SGS tudja gyárilag a wifi tetheringet? Mert én sehol nem találtam. Felraktam egy progit amivel már tudja, de valaki kérdezte, hogy minekaz, mert benne van gyárilag.
1. Play control a Lockscreenen: a gyári zenelejátszó a doc-on valóban nem tudja ezt, megoldás lehet a winamp (free), vagy a mixzing (fizetős) lejátszók használata, amelyek tudják ezt a "feature"-t
2. Billentyűzet: A samsung billentyűzetre megoldást adni nem tudok, de javaslom helyette a smart keyboard pro (fizetős) alkalmazást, van hozzá teljes magyar szótár is, amely a marketből letölthető
3. wifi tethering a Doc romban:nem használtam még, elméletileg mennie kell, ha nem sikerül életre keltened, a marketből letölthető több alkalmazás is, próbálgasd, sajnos ebben nem tudok segíteni.
4. AOSP lockscreen: A JPA romhoz letölthető You are not allowed to view links.
Register or
Login, You are not allowed to view links.
Register or
Login a kiegészített power gomb menüvel (szokásos+reboot+recovery+download)