2024, 12 01, 07:27:28

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 322147 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #1400 Dátum: 2010, 12 11, 09:29:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Anzo! letöltöttem megint az első hsz-ból a témát de byte-ra pontosan ugyanakkora mint az előző
(30 055 703 bytes)  :oops:
A téma topikjából töltsd le. Itt még nem lett javítva.

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1401 Dátum: 2010, 12 11, 09:31:13 »
A téma topikjából töltsd le. Itt még nem lett javítva.
ahhh köszönöm!
az akku miatt tényleg visszaállsz?  :hmm:

ronnni5000 most már értem a kérdést, de én sajna nem tudom rá a választ, majd valaki jön és elmondja

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #1402 Dátum: 2010, 12 11, 09:33:14 »
Mi az h doc beta 4   egy tema vagy rom vagy miii

Szerintem rom csak nem találom sehol visszaolvastam és v.ki használja. nekem is nagyon merül ezért szeretnék valami alternatívát.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1403 Dátum: 2010, 12 11, 09:33:52 »
ahhh köszönöm!
az akku miatt tényleg visszaállsz?  :hmm:
Gondolkodom rajt nekem muszáj, hogy éjjel is be legyen kapcsolva és ha nem bír ki töltés nélkül 7-8 órát az akkor már tényleg gáz. Most majd meg próbálom, hogy felrakom a wipe verziót lehet, hogy valami visszamaradt a sok buhera után.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1404 Dátum: 2010, 12 11, 09:34:46 »
Szerintem rom csak nem találom sehol visszaolvastam és v.ki használja. nekem is nagyon merül ezért szeretnék valami alternatívát.
Ez egy béta veziós rom amit a tesztelőknek adott ki, nem publikus.

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #1405 Dátum: 2010, 12 11, 09:38:15 »
Ez egy béta veziós rom amit a tesztelőknek adott ki, nem publikus.
Nem örülök se    CyanogenMod se normális doc ezt nem hiszem el.
ez meg úgy merül, hogy hihetetlen.

Nem elérhető ronnni5000

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #1406 Dátum: 2010, 12 11, 09:39:59 »
Koszi... Am lehet h en is vissxateszem az elozot...nagyon gyorsan merul...am milyen szemetseg hogy pl napok ita nem jon ki semi jp8ra...se kernel sem tema...legalabb a j censored l latnank ujitasokat de ez is nagyon lassan megy most...mintha megszunt volna a fejlesztok lelkesedese vahy nemtom...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1407 Dátum: 2010, 12 11, 09:41:56 »
Koszi... Am lehet h en is vissxateszem az elozot...nagyon gyorsan merul...am milyen szemetseg hogy pl napok ita nem jon ki semi jp8ra...se kernel sem tema...legalabb a j censored l latnank ujitasokat de ez is nagyon lassan megy most...mintha megszunt volna a fejlesztok lelkesedese vahy nemtom...
Általában mindig a legutolsó buildet szoktuk módosítgatni javítani és mivel a JP8 nem a legfrissebb így ehhez kevésbé fogsz új dolgokat találni.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1408 Dátum: 2010, 12 11, 09:42:17 »
Gondolkodom rajt nekem muszáj, hogy éjjel is be legyen kapcsolva és ha nem bír ki töltés nélkül 7-8 órát az akkor már tényleg gáz. Most majd meg próbálom, hogy felrakom a wipe verziót lehet, hogy valami visszamaradt a sok buhera után.
kíváncsi lennék egy samfirmes odinos JPU mit produkál akkuban  :oops:
kár, hogy itt nem sokunknak van ilyen terméke  :D

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1409 Dátum: 2010, 12 11, 09:44:09 »
Igazad van lehet kipróbálom csak az a problémám, hogy jelenleg nincsen linuxos gép a közelemben és így nem tudom deodexelni :( a gyári állapotot meg nem hiszem, hogy sokáig kibírnám :D

Nem elérhető Vatesz

• PDA: HTC One X
« Reply #1410 Dátum: 2010, 12 11, 09:45:46 »
A Bookmark to SD is a Dolphin mellett szól. Mert hiába ajánlja fel a gyári böngészőt is szinkronizálásra, úgy emlékszem a 2.2 böngészőjével már nem működik. (Egyébként mindig feltelepítem, most is fent van. Abban legalább be lehet állítani a nagyítást olvasható méretre nem úgy mint a 2.2 böngészőjében  >:( Meg is nézem ezt a könyvjelző szinkronizálást a gyárival megy-e) )
Az estrongs file kezelőnek van egy külön letölthető ES Bookmark alkalmazása, ami lementi a gyári böngésző könyvjelzőit a belső sd-re.

Nem elérhető slo

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #1411 Dátum: 2010, 12 11, 10:12:10 »

HÁTTÉRKÉP

További háttérképek You are not allowed to view links. Register or Login. Ez nem CWM-es.

Khm... ismét  csak nézek mint hal a szatyorban... hogy is és melyik mappába kell feltenni ezeket a képeket, hogy simán háttérképként megjelenjenek a háttérkép galériában, mert feltettem a pda külső sd kártyájára őket egy wallpaper könyvtárba és es explorerben letallózva hozzáadnám a kiválasztott háttérképet, de mindenképpen ki akar vágni a képből egy részt, hogy úgy jelenítse meg nekem. Én ezt el szeretném kerülni... mármint, hogy ki kelljen vágnom a kiválasztott képből. Elvileg az összes kép 960x800-as felbontású.

Van valami gyógyír a számomra?

Köszi! :)

Nem elérhető dysan0201

• PDA: SGS
  • PDA ROM: C-Rom Mackay kernel
« Reply #1412 Dátum: 2010, 12 11, 10:14:13 »
Akksi gyorsan merül? Hmmm
31%-nál vagyok müködése 21 óra 20 perce nem töltöttem.Estére sem tettem repcsi módba.
Wifi+3g mikor melyik ment :D Full sync..este verseny egy taxissal kinek a GPS-e jobb.Verte a Samu a taxisét amíg hazaértem 2x tévesztett,de utána lockkolt.Telfonálgattam sms-eztem,szóval meghajtottam a gépet.
Annyit tettem amit marcedli még anno javasolt: Ha új romot vagy kernelt teszel fel érdemes wipe battery-t csinálni ha csurig töltötted. Asszem ennyi. Nincs lagfix semmilyen könyvtárt nem csináltam nem törltem.CWM-ben lagfix disabled ozt jóvan :D. Nekem bejön a V2+Anzo kombó.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1413 Dátum: 2010, 12 11, 10:15:38 »
Khm... ismét  csak nézek mint hal a szatyorban... hogy is és melyik mappába kell feltenni ezeket a képeket, hogy simán háttérképként megjelenjenek a háttérkép galériában, mert feltettem a pda külső sd kártyájára őket egy wallpaper könyvtárba és es explorerben letallózva hozzáadnám a kiválasztott háttérképet, de mindenképpen ki akar vágni a képből egy részt, hogy úgy jelenítse meg nekem. Én ezt el szeretném kerülni... mármint, hogy ki kelljen vágnom a kiválasztott képből. Elvileg az összes kép 960x800-as felbontású.

Van valami gyógyír a számomra?

Köszi! :)
az újjaddal húzod a keretet és akár teljes méretet ki tudsz választani
nem kell a háttérképnek a saját galériájában lenni

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #1414 Dátum: 2010, 12 11, 10:16:18 »
Erre gondoltál: XXJPU 2.2.1 odinnal feltolva ?Tegnap jöttem haza Bécsből Kécskére, bluetooth végig bekapcsolva az autókihangosítóval párosítva,közben az asszonnyal duma sokat; 3,5 óra volt az út,mikor indultam szinte teljesen tele,amikor hazaértem akku szint 65%-volt.Hozzáteszem az N96 ilyen használat mellett csontra lemerült.

bezke

• Vendég
« Reply #1415 Dátum: 2010, 12 11, 11:14:08 »
Látom van itt más kécskei is  :shock: .
Én nem panaszkodom az akksira, tegnap feltettem odinnal a sima XXJPU-t is és az sem szívta annyira, most a doc v2-je van fent anzo téma nélkül, szerintem azért nem olyan gyors mint sokan írják /quadrant 1198/ de nem is zabálja nálam az aksit.
Én végül sztupy 3-as romjára tettem rá a wipe-ot, és nem Fc-zik sehol, az akksiéjfélkor 78 %-on volt és most néztem meg még 76%-on van. az szerintem jó. Használatkor kb úgy merül mint a többinél. /Nekem ki van kapcsolva a Voodoo lagfix.

Nem elérhető bajusz66

« Reply #1416 Dátum: 2010, 12 11, 11:27:35 »
Látom van itt más kécskei is  :shock: .
Én nem panaszkodom az akksira, tegnap feltettem odinnal a sima XXJPU-t is és az sem szívta annyira, most a doc v2-je van fent anzo téma nélkül, szerintem azért nem olyan gyors mint sokan írják /quadrant 1198/ de nem is zabálja nálam az aksit.
Én végül sztupy 3-as romjára tettem rá a wipe-ot, és nem Fc-zik sehol, az akksiéjfélkor 78 %-on volt és most néztem meg még 76%-on van. az szerintem jó. Használatkor kb úgy merül mint a többinél. /Nekem ki van kapcsolva a Voodoo lagfix.
Nem megeszi a fene!!!!!Egyszer összefuthatnánk eszmétcserélni.Nekem a normál van fent szerintem jó, egy dolog hiányzik belőle,amikor a névjegyzékből hívnák nincs ott a zöld hívásindítás gom azt hogy lehetne vissza varázsolni?

Nem elérhető slo

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #1417 Dátum: 2010, 12 11, 11:34:07 »
az újjaddal húzod a keretet és akár teljes méretet ki tudsz választani
nem kell a háttérképnek a saját galériájában lenni

Ahhhhh.. Köszöntem szépen!

bezke

• Vendég
« Reply #1418 Dátum: 2010, 12 11, 11:36:57 »
Nem megeszi a fene!!!!!Egyszer összefuthatnánk eszmétcserélni.Nekem a normál van fent szerintem jó, egy dolog hiányzik belőle,amikor a névjegyzékből hívnák nincs ott a zöld hívásindítás gom azt hogy lehetne vissza varázsolni?

Valóban nincs ott a zölg gomb, de ha a névre kattintasz akkor hívást indít, avagy a jól bevált jobbra húzod hív, balra húzod sms.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1419 Dátum: 2010, 12 11, 11:37:09 »
Tegnap (azaz ma) éjszaka sajnos újra kellett raknom az egészet, mert megbolondult a Naptár, utána láncreakcióban az Üzenetek és egyéb más Samsungos appok is. Backup valamiért nem működött, szóval kezdtem megint mindent elölről...  >:(

Sajnos nálam is észrevehetően gyorsabban merül, mint a JP8, de azért vállalható. Reggel 6 óta van bekapcsolva, folyamatos 3G meg kb. 1 órás Wi-Fi mellett, és most kb. 70%-on áll. A JP8 volt, hogy ilyenkor még a 90%-et sem lépte át.
Viszont kárpótol az, hogy eszeveszetten gyors és jó ez a ROM!  :) Hozzá vagyok szokva a lagfixekhez, szóval a Voodoo be van kapcsolva, de szerintem kipróbálom azt is, hogy milyen nélküle.

Ja, és Anzo én is köszönöm az új témát (illetve a javítást), nagyon jóra sikerült ez is!  :)
  :ok: :ima:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

bezke

• Vendég
« Reply #1420 Dátum: 2010, 12 11, 11:47:51 »
Most szedtem le az SGS Tools legújabb verzióját a marketről, és letöltöttem vele egy camera hack nevű apk-t amivel a fényképező a power gomb megnyomásával is fényképez. Nem kell tapicskolni a képernyőt, ha gyors képet akarsz csinálni és nem szükséges a fókusz. Hozzáteszem így is tudsz fókuszálni.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1421 Dátum: 2010, 12 11, 11:52:49 »
Most szedtem le az SGS Tools legújabb verzióját a marketről, és letöltöttem vele egy camera hack nevű apk-t amivel a fényképező a power gomb megnyomásával is fényképez. Nem kell tapicskolni a képernyőt, ha gyors képet akarsz csinálni és nem szükséges a fókusz. Hozzáteszem így is tudsz fókuszálni.

Kösz az infót, már szedem is le!  :taps:  :ok: Anzo JP8-as témájában benne volt ez a funckió, nagyon szerettem, de legalább így már ez sem fog hiányozni!

Amúgy tegnap készítettem egy 720p-s videót, és szerintem érezhetően jobb az AF mint a régi ROM-nál! 10 centiméteres távolságból is képes volt fókoszuálni, igaz, hogy nem azonnal, de 5-6 másodperc alatt megtette!
Egyre jobban imádom ezt a ROM-ot...  :D

Nem elérhető bajusz66

« Reply #1422 Dátum: 2010, 12 11, 11:54:43 »
Valóban nincs ott a zölg gomb, de ha a névre kattintasz akkor hívást indít, avagy a jól bevált jobbra húzod hív, balra húzod sms.
Köszike ezt nem is tudtam,igaz csak 1 hete van meg a teló. :ok:

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #1423 Dátum: 2010, 12 11, 11:57:07 »
Sziasztok!

Doc RomMod Froyo v2.0 XXJPU-t feltenném.az lenne a kérdésem hogy csak a stock xxjpu kernel mehet vele vagy a speedmod-kernel-k10i-256hz is lehet helyette?ja és hogy ez mehet-e még mellé:XWJPA_AOSP_lockscreen_extented_power_menu...tudom hogy xwjpa nem xxjpu de azért megkérdezem hátha mehet:Dköszi
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1424 Dátum: 2010, 12 11, 12:00:36 »
Sziasztok!

Doc RomMod Froyo v2.0 XXJPU-t feltenném.az lenne a kérdésem hogy csak a stock xxjpu kernel mehet vele vagy a speedmod-kernel-k10i-256hz is lehet helyette?köszi

A Speedmod k10i-s verzió nem mehet vele, mert nem támogatja a JPU-s ROM-okat. A Stock Kernelt felrakhatod rá, de akkor ugrik a CWM.
A 2.0-ban benne van a Voodoo kernel a lagfixszel együtt, szerintem kiváló párosítás, felesleges lecserélni!  :ok: