2024, 11 26, 01:54:06

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321916 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #100 Dátum: 2010, 11 15, 00:41:08 »
Huh..

Felraktam az You are not allowed to view links. Register or Login(vigyázat, ez odinos!)...jobb, mint az eddigiek, amiket próbáltam...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #101 Dátum: 2010, 11 15, 06:32:42 »
Srácok! Látom ti tényleg hetente romoltok. Nem örültök meg attól, hogy minden app elveszik, meg mindent állíthattok be elöröl?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #102 Dátum: 2010, 11 15, 06:35:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Srácok! Látom ti tényleg hetente romoltok. Nem örültök meg attól, hogy minden app elveszik, meg mindent állíthattok be elöröl?

Titánium Backup visszaállít mindent max 10 perc alatt. :ok:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #103 Dátum: 2010, 11 15, 07:21:46 »

Jaja...ami gondom eddig volt vele, hogy a gemini calendart és az agenda widgetet nem rakja vissza tökéletesen, de ez elhanyagolható....
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

« Reply #104 Dátum: 2010, 11 15, 09:31:43 »
Titánium Backup visszaállít mindent max 10 perc alatt. :ok:

De minden megmaradt? mert én my backupro-t használtam de én 2.1-röl tértem docra, és szinte semmit nem tudott megmenteni. smsek call log megmaradt. kb ennyi.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #105 Dátum: 2010, 11 15, 10:15:26 »
De minden megmaradt? mert én my backupro-t használtam de én 2.1-röl tértem docra, és szinte semmit nem tudott megmenteni. smsek call log megmaradt. kb ennyi.
a titaniumnál ezek pont nem maradnak meg, bár én csak az appok és beállításaik mentésére használom az általad is látott romok rendszerbeállításainak különbözőségéből fakadóan.

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #106 Dátum: 2010, 11 15, 10:22:34 »
Ha valakit netán érdekel akkor bővítettem a DOC féle "Theme template (Stock Android (AOSP) lockscreen, extended power menu, JPA)"-et.
Belepakoltam a százalékos kör alakú D típusú akkukijelzés

Innen letölthető: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi safi ez jól jött, én lusta voltam még megcsinálni.
azzal a webes varázslóval csináltad vagy kézzel?
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető dysan0201

• PDA: SGS
  • PDA ROM: C-Rom Mackay kernel
« Reply #107 Dátum: 2010, 11 15, 11:25:48 »
Nah TEST üzemben ment nálam a speedmodkernel (K2R2 200 Hz) node 11 órát bírt :( Igaz kapott egy 2,5 órás Angry Birds-öt. A kérdésemre hogy miért lett ennyire rövid az akksi ideje,megis válaszoltam?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #108 Dátum: 2010, 11 15, 11:45:28 »
a titaniumnál ezek pont nem maradnak meg, bár én csak az appok és beállításaik mentésére használom az általad is látott romok rendszerbeállításainak különbözőségéből fakadóan.

Nem elérhető freetaki

« Reply #109 Dátum: 2010, 11 15, 12:37:40 »
Doc´s froyoján nektek sem megy a fast web installer? Vagy nem is használjátok?

Marcedli: Kifejtenéd  mit jelent hogy ez az eddigi legjobb? Az 500mhzs kernelre gondolok.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #110 Dátum: 2010, 11 15, 12:52:43 »
Doc´s froyoján nektek sem megy a fast web installer? Vagy nem is használjátok?

Marcedli: Kifejtenéd  mit jelent hogy ez az eddigi legjobb? Az 500mhzs kernelre gondolok.

Én nem használom, arról nem tudok nyilatkozni.
A kernelről: egyszerűen lagfix nélkül, csak a 3 tweakkel ez fut legsimábban. Gyakorlatilag minimális különbséget érzékelek az a ext4 lagfixszel szemben, az akksi üzemideje pedig pont elég - saját szokásaim alapján 24-36 óra, bár ezt csak becsülöm egyelőre, mert tegnap ment fel, ugyanakkor az eddig kipróbáltak (C, i, k1, K2T1, K2R2, K3R2) szignifikánsan nem különböztek üzemidőben. Az ext4-el nekem ez kb 16-20 H volt.
Szvsz nem érdemes cserélni egyelőre, holnap valszeg jön az új ROM, akkor meg minek...csak már nem bírtam magammal, kíváncsi voltam, azért raktam fel...
Szépen, simán fut, nincsenek akadások, szóval tetszik.

Nem elérhető freetaki

« Reply #111 Dátum: 2010, 11 15, 14:00:32 »
Én nem használom, arról nem tudok nyilatkozni.
A kernelről: egyszerűen lagfix nélkül, csak a 3 tweakkel ez fut legsimábban. Gyakorlatilag minimális különbséget érzékelek az a ext4 lagfixszel szemben, az akksi üzemideje pedig pont elég - saját szokásaim alapján 24-36 óra, bár ezt csak becsülöm egyelőre, mert tegnap ment fel, ugyanakkor az eddig kipróbáltak (C, i, k1, K2T1, K2R2, K3R2) szignifikánsan nem különböztek üzemidőben. Az ext4-el nekem ez kb 16-20 H volt.
Szvsz nem érdemes cserélni egyelőre, holnap valszeg jön az új ROM, akkor meg minek...csak már nem bírtam magammal, kíváncsi voltam, azért raktam fel...
Szépen, simán fut, nincsenek akadások, szóval tetszik.

Még egy: mire jók azok a twekek? megnéztem nekem most spec egyik sem aktív. De mindenki úgy dobálózik vele mintha már anyuci hasábani is unixal tolta volna. Linuxot meg ö csinálta :). De nekem sajnos lövésem sincsen ezekröl.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #112 Dátum: 2010, 11 15, 14:09:14 »
Még egy: mire jók azok a twekek? megnéztem nekem most spec egyik sem aktív. De mindenki úgy dobálózik vele mintha már anyuci hasábani is unixal tolta volna. Linuxot meg ö csinálta :). De nekem sajnos lövésem sincsen ezekröl.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #113 Dátum: 2010, 11 15, 21:01:10 »
Huh..

Felraktam az You are not allowed to view links. Register or Login(vigyázat, ez odinos!)...jobb, mint az eddigiek, amiket próbáltam...
Együttélésünk 3 hónapja alatt ma bírta a drágám reggel 7-től este 7-ig :D
Illetve bírta volna tovább is, de én megsajnáltam, már csak 20%-nyi energia volt benne, így töltőre dugtam.

Nem a Doc rom van fent, de a privátban javasolt K2R2 200 Hz-es kernellel indultunk ma útnak, úgyhogy kipróbálom ezt az 500-ast is, hátha ezzel 2 napig is bírja :D

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #114 Dátum: 2010, 11 15, 21:03:47 »
kipróbálom ezt az 500-ast is, hátha ezzel 2 napig is bírja :D
:D :D :D  rotfl
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #115 Dátum: 2010, 11 15, 21:12:05 »
kipróbálom ezt az 500-ast is, hátha ezzel 2 napig is bírja :D

Csodálkoznék:-)))

Ma aranyos volt valaki az xda-n: beírta, h csak 7 órát birta az akksi, pedig  alig telefonált 15 percet, meg netezett kicsit, meg játszott az angry birds-el 2,5 órát....

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #116 Dátum: 2010, 11 15, 21:29:49 »
Na és ehhez mit szóltok?

[KERNEL] Super Optimized JPM-JP6 Kernel (4_0 STABLE) (2010-10-11)
Idézet:
JPO Doc 7.6.2 Rom
jfs overkill no bind
Install v4.0 of this kernel
Run Quadrant and I got 2506

Don't know anything about CPU overclock

Nem semmi sebesség... azt hiszem kipróbálom. Pont fent van a 7.6.2 és a lagfix is a legturbobb állásban van. Most 1820 pontot ér el.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #117 Dátum: 2010, 11 15, 21:37:43 »

Nem semmi sebesség... azt hiszem kipróbálom. Pont fent van a 7.6.2 és a lagfix is a legturbobb állásban van. Most 1820 pontot ér el.

Kicsit melegnek tűnik, vigyázz, ki ne ugorjon a kezedből a kicsike...:-)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #118 Dátum: 2010, 11 15, 21:39:20 »
Na és ehhez mit szóltok?
Én most inkább arra utazom, melyikkel bírja tovább.
Minek az a nagy rohanás? :D

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Shiraz

« Reply #119 Dátum: 2010, 11 15, 21:45:24 »
Én most inkább arra utazom, melyikkel bírja tovább.
Minek az a nagy rohanás? :D
Ha nem rakom turbora a fájlrendszert, már a menüben való navi is lassúnak tünik. Bár ha letenném 1 hétre, akkor az volna a természetes. Csak az az 1 hét...

Nem elérhető Shiraz

« Reply #120 Dátum: 2010, 11 15, 22:47:53 »
2250 pont full JPA rommal.

Nem elérhető freetaki

« Reply #121 Dátum: 2010, 11 16, 07:26:54 »
Hali! Az miért van, hogy nem tudom kilöni a lagfixet? rámegyek hogy disable, aztán reboot, és bejön egy ilyen menu hogy megváltozott valami, mit csinálok? factory reset+backup, backup, visszaállítsa a régi dolgokat stb. Biztos ismeritek. Miért van ez? Vagy valamit rosszul csinálok?
Aldildó e-book readerem sem megy. fc-zik.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #122 Dátum: 2010, 11 16, 07:58:16 »
Hali! Az miért van, hogy nem tudom kilöni a lagfixet? rámegyek hogy disable, aztán reboot, és bejön egy ilyen menu hogy megváltozott valami, mit csinálok? factory reset+backup, backup, visszaállítsa a régi dolgokat stb. Biztos ismeritek. Miért van ez? Vagy valamit rosszul csinálok?
Aldildó e-book readerem sem megy. fc-zik.

Sztupy biztos pontosabban el tudja mondani neked, de azért én is megpróbálom.
Amikor beállítod, hogy távolítsa el a lagfixet, azzal egy egyszerű fájlt írsz csak át, ami leírja az alkalmazott lagfix sémádat (is). Így a rendszer eltérést talál a leírtak és az alkalmazottak között, és ezért megkérdezi tőled, hogy hogyan szeretnéd végrehajtani a változtatást.
Szeretnéd, hogy megmaradjanak a progijaid és beállításaid? (backup+restore). Csináljon-e teljes törlést? (factory reset) a backup után? stb...
A Doc-rom nem szereti a factory resetet, így azt nem javaslom, legegyszerűbb a backup-restore.
Így mielőtt megtörténik a lagfix eltávolítása, a rendszer menti a partíciók adatait, majd elvégzi a fájlrendszer átállítását, majd visszamásolja az adatokat.
Az adatok ugyan így is sérülhetnek (fc-zik az alkalmazás), de biztosabban sérülnek, ha meglévő fájlok alatt cserélsz fájlrendszert.

Ha sok fc-vel találkozol, érdemes felrakni odinnal valamilyen romot, azon csinálni egy factory resetet, majd ezután felrakni a DOC-féle romot.

Helyedben tojnék arra, hogy az aldiko mit csinál, várj ma még egy kicsit, ha minden igaz, ma kijön a DOC 8-as verziója (esetleg holnap, de a héten biztosan),, és akkor csináld meg a fentieket.

Nem elérhető freetaki

« Reply #123 Dátum: 2010, 11 16, 08:00:50 »
Sztupy biztos pontosabban el tudja mondani neked, de azért én is megpróbálom.
Amikor beállítod, hogy távolítsa el a lagfixet, azzal egy egyszerű fájlt írsz csak át, ami leírja az alkalmazott lagfix sémádat (is). Így a rendszer eltérést talál a leírtak és az alkalmazottak között, és ezért megkérdezi tőled, hogy hogyan szeretnéd végrehajtani a változtatást.
Szeretnéd, hogy megmaradjanak a progijaid és beállításaid? (backup+restore). Csináljon-e teljes törlést? (factory reset) a backup után? stb...
A Doc-rom nem szereti a factory resetet, így azt nem javaslom, legegyszerűbb a backup-restore.
Így mielőtt megtörténik a lagfix eltávolítása, a rendszer menti a partíciók adatait, majd elvégzi a fájlrendszer átállítását, majd visszamásolja az adatokat.
Az adatok ugyan így is sérülhetnek (fc-zik az alkalmazás), de biztosabban sérülnek, ha meglévő fájlok alatt cserélsz fájlrendszert.

Ha sok fc-vel találkozol, érdemes felrakni odinnal valamilyen romot, azon csinálni egy factory resetet, majd ezután felrakni a DOC-féle romot.

Helyedben tojnék arra, hogy az aldiko mit csinál, várj ma még egy kicsit, ha minden igaz, ma kijön a DOC 8-as verziója (esetleg holnap, de a héten biztosan),, és akkor csináld meg a fentieket.
Ok, köszi!
Feltettem ismét a marketröl, így már stabilabb. Csak a lagfixet akartam megölni, hogy mi a különbség sebességben, ill akku fogyasztásban.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #124 Dátum: 2010, 11 16, 15:01:44 »
Jelentősen megdobta az akksi üzemidőt, hogy csak a 3G-t használom, a HSPA-t letiltottam így:

Telefon: *#301279#
Katt ide:     [2] CHANGE HSPA REVISION
Aztán ide:  [1] RELEASE 99 (HSPA OFF)

Kész!

BACK  -kel visszalépni, aztán MENU gomb ---> END.

Ezt akkor érdemes, ha nem akarsz HSPA-n netezni, letölteni, elég a 3G is (pl szinkronizálás, ilyesmi)

Forrás You are not allowed to view links. Register or Login.