Köszöm a segítséget - de úgy néz ki kevés vagyok hozzá
leszedtem a 5.0.3 JPU odinhoz való .tar - betallóztam a PDA file helyére (elötte ROOT a oneclickel) - download mód - szépen
fel is kúszott - azt írja ki hogy minden okés - de sajana nagyon gyorsan bebootolt és nem volt semmi változás - nem mondta semmilyen női hang hogy várjál még meg ilyenek .
A quadrant se mutat semmi változást.
:-(
Nem az én leírásom ,de ez nagyon jól érthető:
Voodoo Lagfix aktiválása(2.2.1-es JPU)
Az érezhetően gyorsabb és lagmentes telefonért
FONTOS: mielőtt a lagfixet felteszed, olvasd el, ami a lagfix felrakásának leírása után van!!
1., Töltsük le a Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPU kernelt: letöltés
2., Indítsuk újra a telefont download módban, majd csatlakoztassuk a számítógéphez
3., Indítsuk el az Odint és a „PDA”-ba tallózzuk be az előbb letöltött „.tar” kiterjesztésű fájlt (a „re-partition” NE legyen bepipálva!)
4., Kattintsunk a „Start” gombra, és néhány másodperc után újraindul a telefon.
Ennél a pontnál két dolog fordulhat elő:
- Amennyiben az újraindítás után hallani lehet a „robotlány” hangját, akkor elindult a voodoo lagfix telepítése, ami eltarthat akár 5-7 percig is. Miután ez lefutott, a lagfix beállításra került.
- Amennyiben „simán” újraindul a telefon (nincs „robothang”), akkor lépj az 5-ös pontra.
5., A telefon újraindulása után kapcsoljuk ki és lépjünk be a recovery menübe.
6., Navigáljunk a „voodoo lagfix” menübe, itt válasszuk ki az „enable lagfix” és a „/system lagfix on” menüpontot.
(A navigálás a hangerő szabályozó fel és lefelé történő nyomogatásával történik, a kiválasztás pedig a bekapcsoló gomb megnyomásával)
Ha mindent jól csináltunk, a képernyőn ez olvasható lentebb: „next boot: enabled” és „/system lagfix conversion: yes”
7., Menjünk a „go back” menüre, majd a „reboot system now”-ra. A géphang jelzi, hogy hol tart a folyamat (kb. 5-7 perc)
A lagfix bekapcsolását a recovery menüben lehet visszaellenőrizni ott, ahol a 6-os pontban is le van írva.
8., Miután a telefon bekapcsolt, ismét kapcsoljuk ki és indítsuk el recovery módban. Válaszuk ki a következő három dolgot, majd indítsuk újra:
- wipe data / factory reset
- wipe cache partition
- wipa dalvik cache (az „advanced” menüben van!)