Üdv mindenkinek!
A helyzet a következő, sajnos nem találtam megfelelő topikot, így egyelőre ide írtam.
A Google-s keresésen és társain túl vagyok, s a forumot is átfutottam.
Szóval dekkol nálam egy ASUS Mypal a686 típusú készülék. Szép állapotban van, kutya baja sincs külsőre, elég megkímélt darab, mintha új lenne. De van egy komoly problémám:
A készülék bekapcsolásakor eljut a kék Asus márka-üdvözlő képig meglepően dinamikusan és gyorsan, s onnantól aztán hamar lekapcsol menthetetlenül (mikor már a Wm 5.0-nak kéne jönnie). Softveres resetre ugyanez a reakciója, hardreset módszerére sem történik ennél több... Pedig a kézikönyv utasításait is biztosan jól csináltam. Mit kezdhetnék vele? Windows Mobile 5.0 van rajta most, van gyári eredeti WM 6.0 Rom is hozzá nekem, de azt csak úgy tudnám rátelepíteni, ha sikerülne bekapcsolni hozzá, mert ezekre az Asusokra a memóriakártyáról kell indítani a romfrissítést:(
Esetleg a romot USB-n is újra lehet telepíteni valami programmal, vagy valami ötlet? Kilátástalan vagyok, két nap elszánt ezzel foglalkozás után...
Várom a segítő válaszokat, magamról annyit, hogy saccra olyan "középhaladó" vagyok a PDa-s témákban, de ez kifogott rajtam:S Az akkumulátor szinte új, viszont olyan észrevételem van, hogy USB-n felakartram tölteni, de azóta sem sikerült, vagyis töltődik, meg minden, vörös led világít, zöldnek kéne lennie ha kész. Mindenesetre ha még az akksi is rossz lenne, akkor is bekéne kapcsolnia, mert kap energiát USB-n... Konnektoros Hálózati kábelem perpill nincs hozzá, amúgy az USB 100maH teljesítménnyel tölti.
Előre is köszönöm.
Üdv.: Tamás