Hello mindenki !
Nagyon tetszik ez a telefon. Egy hónapja a kezemben járt egy Lg Optimus 7 és akkor bele szerettem a Windows Phone 7-be. Őszintén bevallva nekem nem jött be a most nagyon szárnyaló Android. Okos oprenszer de a kinézete olyan gyerekesen egyszerű. Ezzel ellentétben a Se7ven kinézete brutálisan szebb ( olyan mintha összehasonlítanánk Barbara Streisandot Megan Foxal ). Aztán jobban körbenéztem a Sve7en oprendszerrel rendelkező készülékek között és a Samsung Omnia 7 találtam tökéletes választásnak. És a véleményeteket kérném abban hogy ti is így gondoljátok. Megtudnátok segíteni beszerezni egyet : vegyem meg egy szolgáltatótól vagy keresek egy használtat ? ( 35-45ezret szeretnék rá költeni ) Vagy esetleg van jobb Se7ven oprendszerrel rendelkező készülék a piacon? Vagy várjak még mert a jövőben több telefon is ki fog jönni ezzel a csodás rendszerrel.
Előre is köszönöm a válaszokat
Én is szintén Spicáról váltottam. Ég és föld a két telefon, de amúgy nem is egy szinten vannak, szóval kár hasonlítgatni.
Az Omnia 7-est csak ajánlani tudom. A nodo-val is nagyon jó volt, de most a mangóval sokat javult.
Azt nem mondom, hogy soha többet androidot, de egy darabig biztos nem térek vissza.