2024, 12 19, 06:19:28

Szerző Téma: Windows Phone 7 – Általános beszélgetés az operációs rendszerről  (Megtekintve 88452 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Artemon

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Nav
  • PDA: Galaxy S8
  • PDA ROM: Stock 7.0 Nougat
Tegnap megtaperoltam a V-ban az Optimus 7-et.
Nagyon jó a fogása és rendkívül szép a kialakítása.
A középső win gomb meg logo alakú és csak az ami hardveresen gomb, a két szélső csak érintős.Nagyon szépen megcsinálták és nagyon jól van összerakva.
Alig nagyobb pár mm-rel az O2-mnél.
Bekapcsolni sajna nem engedték,de láttam már a működéséről elég videot.
Aki taperolt már Omnia7 -et vagy Mozartot, ossza már meg a tapasztalatait!
Ezen 3 készülék között vacillálok....

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
You are not allowed to view links. Register or Login
Aki taperolt már Omnia7 -et vagy Mozartot, ossza már meg a tapasztalatait!
Ezen 3 készülék között vacillálok....

Omnia 7 pont olyan, mint amilyennek a Galaxy S-t is kellett volna csinálni. Nem fényes műanyag, hanem kézbe simuló, fémes hátlap. Ha volt már Samsung Wave a kezedben, olyasmi, csak ugye nagyobb. Engem kissé zavar, hogy a tetején van a microUSB is, aktív tartóról ne is álmodjon az ember. Tesztek szerint a 4" Super AMOLED lényegesen többet eszik, mint az Optimus 7 3,8-as LCD-je. Nyilván akkor nagy a különbség, ha az OLED-en fehér képernyőket nézel, pl. böngészel, vagy olvasol. A menüt szerencsére be tudod állítani fekete hátterűnek.

Nem elérhető Thauglor

• PDA: i8000
  • PDA ROM: i8000NXXXIJ6
Hello!
A kérdésem annyi, hogy hallott e már valaki a magyar nyelv jöveteléről?
Már kutatok neten egy ideje de sehol semmit nem találtam...

Üdv: T

Nem elérhető Artemon

• Navigáció / Navigation: Google Nav
  • PDA: Galaxy S8
  • PDA ROM: Stock 7.0 Nougat
Köszönöm!

Kicsit a Samu felé húz a szívem.
Lehet, hogy azért,mert az O2-mel is tökéletesen meg vagyok elégedve, LG telefonom még nem volt.
Viszont ha a hardver szabvány, akkor gyakorlatilag bármelyik WP7-es készülkéket megvehetem, mert ugyanazon alap paraméterekkel rendelkeznek, és egyik jelenlegi készülék sem tér el nagyságrendben ettől.
A kapacitív kijelzőre is kell védőfólia? Nem fogja rontani az érzékenységét?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
A kérdésem annyi, hogy hallott e már valaki a magyar nyelv jöveteléről?
Már kutatok neten egy ideje de sehol semmit nem találtam...

Nem hiszem, hogy magas prioritása lenne, úgyhogy inkább a tavaszra tenném a kisebb nyelvi lokalizációk megjelenését. Sok fontosabb dologra várunk még.

Nem elérhető Jeyfloo

• PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Cm7 rc1.5
Hello mindenkinek!

láttam pár vidit már h hd2-ön fut a wp7..van kiadva már valami,vagy még csak bétások,keresek keresek de nem találok semmit.. :s tud vki pontos infót?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
láttam pár vidit már h hd2-ön fut a wp7..van kiadva már valami,vagy még csak bétások,keresek keresek de nem találok semmit.. :s tud vki pontos infót?

A legutóbbi pontos infó az, hogy tökéletesen fut a szűz operációs rendszer HD2-n, de semmilyen online szolgáltatást nem lehet róla elérni a végleges WP7 készülékekben elhelyezett hardveres azonosítás miatt. Tehát nincs Marketplace, nincs Zune, nincs Live, MyPhone, stb. Gyakorlatilag egy butafon marad, aminek nem sok értelme van.

Nem elérhető DuncanGhola

• PDA: Samsung Omnia 7
a Zune-nál nálam nem szerepel a sign in opció, akkor mivan?:)
Coca Cola, Sometimes War

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
A legutóbbi pontos infó az, hogy tökéletesen fut a szűz operációs rendszer HD2-n, de semmilyen online szolgáltatást nem lehet róla elérni a végleges WP7 készülékekben elhelyezett hardveres azonosítás miatt. Tehát nincs Marketplace, nincs Zune, nincs Live, MyPhone, stb. Gyakorlatilag egy butafon marad, aminek nem sok értelme van.

Valaki tud oldalt ahonnan le lehet szedni a hd2 wp7 romot??vagy ez annyira titkos és fejlesztőknél csücsül...
Én is már felraktam mindenféle wp7 today-t és egész jókat kovácsolnak a fiatal orosz mérnökök,de egy friss szűz komplett romot azért tesztelgetnék persze ha nem nyirja ki a vasat...

GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Valaki tud oldalt ahonnan le lehet szedni a hd2 wp7 romot??vagy ez annyira titkos és fejlesztőknél csücsül...

Szerintem még nem adtak közkézre semmit...

Nem elérhető tucsi

• PDA: galaxy s2 ,Yarvik tab210
sziasztok
Tegnap vettem én is eggy lg e 900 as készüléket és az a bajom hogy a mobil netet nem tudom megosztani a pc vel.
Ha valaki tudna ebben segiteni azt nagyon megköszönném
Válaszokat elöre is köszönöm

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Tegnap vettem én is eggy lg e 900 as készüléket és az a bajom hogy a mobil netet nem tudom megosztani a pc vel.
Ha valaki tudna ebben segiteni azt nagyon megköszönném

Alap helyzetben nem lehetséges, de úgy rémlik, valamiféle szerviz menüből elérhető. Keress rá a neten.

Nem elérhető Rapid

• ROMMER
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
Olvasgatom, nézegetem ezt a WP7-et, meg hogy mit tud és mit nem... Hát... Nekem ez az egész, maga a kezelőfelület, a WP7-es kütyük, mind egy kaptafa és az nem más, mint a szifon. Miért kell azt lemásolni? Miért nem lehet egyedit alkotni? Egyszerűen nem értem, hogy egy normálisan használható, szabad rendszert (WM6.5/6.5.X), miért kell egy behatárolt, semmire nem jó iOS másolatra cserélni. Maguk a kütyük is, az O7, meg a HD7, mind 90%-ban szifon másolatok. Már maga a középső gomb is egy az egyben a szifonról került át. Az MS be akar törni a "trendi" piacra?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Olvasgatom, nézegetem ezt a WP7-et, meg hogy mit tud és mit nem... Hát... Nekem ez az egész, maga a kezelőfelület, a WP7-es kütyük, mind egy kaptafa és az nem más, mint a szifon. Miért kell azt lemásolni? Miért nem lehet egyedit alkotni? Egyszerűen nem értem, hogy egy normálisan használható, szabad rendszert (WM6.5/6.5.X), miért kell egy behatárolt, semmire nem jó iOS másolatra cserélni. Maguk a kütyük is, az O7, meg a HD7, mind 90%-ban szifon másolatok. Már maga a középső gomb is egy az egyben a szifonról került át. Az MS be akar törni a "trendi" piacra?

Próbálj ki egyszer egy WP7 készüléket. A WM6.x-et órákig kell tákolni minden HR/ROM frissítés után, még akkor is, ha van valami autoinstall megoldás hegesztve a kártyára. AMikor kész vagy, akkor
- nem tudja kihasználni a hardverben rejlő lehetőségeket.
- iszonyat drágák rá az alkalmazások, már ha vannak. Pl. egy normális, gyors online Google Reader app nincs, és a vackokért is 10-15 dollárt kérnek, míg WP7-re már most van 4-5 egész jó, 1-2 dolláros megoldás. Sajnos a példákat sorolhatnám napestig.
- a külsős felületek zabálják (vagy ha Sense, akkor még szivárogtatják is) a memóriát. Külsős felület nélkül kifejezetten gyatra a használhatóság a WP7 gyári UI-jához képest.
- stb.

Tény, hogy a WP7 még nem feature complete, és az is kérdéses, mikorra válik azzá más rendszerekhez képest. Ettől függetlenül sokaknak bőven megfelel már most is (lásd mai hír: az első 6 hét alatt 1,5 millió készüléket adtak el), mi meg nem veszünk, amíg túl sok a kompromisszum.

Nem elérhető Karcsi

• PDA: Lg E900 Optimus 7
  • PDA ROM: 7.0.7390.0
Üdv mindenkinek!
Sikerült hozzájutnom egy LG optimushoz, de sehogy sem tudom szinkronizálni az outlookkal.  :'(
Lehet, hogy ezt nem is lehet??
Help!!!!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Sikerült hozzájutnom egy LG optimushoz, de sehogy sem tudom szinkronizálni az outlookkal.  :'(
Lehet, hogy ezt nem is lehet??

Közvetlenül nem lehet.
Outlook Connector-ral létrehozod azt a Live fiókot az Outlook-ban, amit a készüléken hazsnálsz, majd átmásolod az eddigi fiókodból a kívánt kontaktokat (max. 1000) és naptári bejegyzéseket az újonnan létrejött Live fiókba ill. naptárba. Felkúsznak Live-ra, onnan pedig le a készülékre.

Nem elérhető Karcsi

Köszönöm szépen!!! :)
Már csak a live-ra nem tudok regisztrálni.
Hiába írom be a felhasználónevet és a jelszót, mindig hibát dob ki. :(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Már csak a live-ra nem tudok regisztrálni.
Hiába írom be a felhasználónevet és a jelszót, mindig hibát dob ki. :(

A hotmail.hu-n próbálod?

Nem elérhető Karcsi

Igen, ott is, + saját mailcímmel is.

Nem elérhető Karcsi

Már a live.com-on is próbáltam, a készülékkel lesz baj.  :'(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Már a live.com-on is próbáltam, a készülékkel lesz baj.  :'(

Tehát PC-n az online Live-ot tudod használni, de amikor az Optimus 7-en próbálod ugyanazt a címet és jelszót, akkor nem működik?

Nem elérhető Karcsi

Igen, ezt írja ki:
  Activation failedWe were trying to activate your phone without troubling you about it, but something went wrong, so we need some more information before we can continue. Press Close and we’ll explain.

Nem elérhető Karcsi

Ha továbblépek, akkor meg valami kódot hiányol:

"   There was a problem setting up your Windows live ID on the phone and we need an activation code to finish setup.
you can call customer service to get the code, then enter it here. If you press Skip, we'll let you know the next time you do something that requires activation, so you can call then. "

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Ha továbblépek, akkor meg valami kódot hiányol:

"   There was a problem setting up your Windows live ID on the phone and we need an activation code to finish setup.
you can call customer service to get the code, then enter it here. If you press Skip, we'll let you know the next time you do something that requires activation, so you can call then. "

Akkor tégy úgy, hívd fel a Microsoft ügyfélszolgálatát, és kérj tőlük aktiváló kódot (Live ID-d kell hozzá). Állítólag USA-n kívül még nincs külön WP7 üfsz, érdemes a Zune-t kérni.

Nem elérhető Karcsi

Köszönöm,
sikerült!!  :D
Már csak azt nem tudom, hogy hotmailről hogy kell a kontaktokat lehúzni a wp7 re. :p