2024, 12 19, 09:06:09

Szerző Téma: Windows Phone 7 – Általános beszélgetés az operációs rendszerről  (Megtekintve 88458 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nbukta77

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: 4.0.3. CM9 ICS
You are not allowed to view links. Register or Login
Live-ra jobb szinkronizálni, talán még az SMS-ek is maradnak.

Nem veletlenul wp. Live-re meg skydrivere szinkronizalj. Meg maradnak a kepeid,emailek,kontaktok. Utana lesziv mindent onnan.

Nem elérhető blex

• PDA: Samsung Omnia 7
  • PDA ROM: KB3 7392
az avatar a games hub-ban mitől lesz animált?

Nem elérhető nbukta77

az avatar a games hub-ban mitől lesz animált?

Ezt nem értem.

Nem elérhető blex

• PDA ROM: KB3 7392
Ezt nem értem.
valamiért úgy emlékeztem, hogy mozognia kéne...
a lényeg, hogy amikor próbáltam, olyan furcsán nézett ki. nem olyan volt, mintha "ott lett volna", hanem mintha jó rondán bevágták volna valahonnan a képet. most így emlékezetből nem tudom jól leírni, de nekem nem tetszett, ahogy kinézett, kicsit más volt, mint ami a videókon..

(gondolom kép nélkül nem nagyon tudtok mit kezdeni ezzel az infóval...)

Nem elérhető nbukta77

valamiért úgy emlékeztem, hogy mozognia kéne...
a lényeg, hogy amikor próbáltam, olyan furcsán nézett ki. nem olyan volt, mintha "ott lett volna", hanem mintha jó rondán bevágták volna valahonnan a képet. most így emlékezetből nem tudom jól leírni, de nekem nem tetszett, ahogy kinézett, kicsit más volt, mint ami a videókon..

(gondolom kép nélkül nem nagyon tudtok mit kezdeni ezzel az infóval...)

Gondolom mirol beszelsz. Ki kell valasztani az avatart ahoz meg engedelyezni kell a game kapcsolodasat a livehoz. Ott valasztasz es utana mozog.

Nem elérhető berem

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIJ9
sziasztok,

Windows Phone 7 skint keresek a telefonomra, ami egy omnia 2-es. Hol talalok hozza valot? vagy linket?
Aki tud kerem segitsen, koszonom a hozzaszolasotokat.
berem

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
Sziasztok! Szeretném a Leómra visszapakolni a Win 6.5-t. Leírást a telepítésről és a szükséges programokról (radio romot, win6.5 romot) tud valaki ajánlani ahol utána nézhetnék?  :ima:
Az XDA-n csak fejlesztéseket találtam eddig. :(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Sziasztok! Szeretném a Leómra visszapakolni a Win 6.5-t. Leírást a telepítésről és a szükséges programokról (radio romot, win6.5 romot) tud valaki ajánlani ahol utána nézhetnék?  :ima:
Az XDA-n csak fejlesztéseket találtam eddig. :(

A HD2 főzött- vagy gyári ROM-os témájában érdeklődj.

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
A HD2 főzött- vagy gyári ROM-os témájában érdeklődj.
Ok. Köszi. Hogy miért ide találtam... Onnan megvolt gyorsan az infó... :taps:

Nem elérhető David.75

• PDA ROM: 7.0.7392.0
Lenne egy fogós kérdésem: Odáig rendben van hogy a zune háttere a legutóbb játszott zenétől függ, de egy zenénél gépen hogy tudom cserélni ezt a képet ami amúgy az album borítóval nincsen összefüggésben.

Nagyon érdekes coldplay-nél berak magától valami pixeles és ronda képet a bandáról, lady gaga-nál pedig semmit sem, empire of the sun-nál pedig jó minőségü képet rak be háttérnek a tagokról.(egyik albumot se a zune-ról töltöttem)

Ha elindítok Lady Gaga previewt a Marketplace-en akkor sem változik utána semmi.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Lenne egy fogós kérdésem: Odáig rendben van hogy a zune háttere a legutóbb játszott zenétől függ, de egy zenénél gépen hogy tudom cserélni ezt a képet ami amúgy az album borítóval nincsen összefüggésben.

Nagyon érdekes coldplay-nél berak magától valami pixeles és ronda képet a bandáról, lady gaga-nál pedig semmit sem, empire of the sun-nál pedig jó minőségü képet rak be háttérnek a tagokról.(egyik albumot se a zune-ról töltöttem)

Ha elindítok Lady Gaga previewt a Marketplace-en akkor sem változik utána semmi.

Ha jól értem a háttér jelenlegi működését, akkor az előadó képét teszi be háttérnek, már amennyiben a beépített algoritmus talál megfelelést a Zune Marketplace-en. Elvileg az onnan streamelt zenék nagy többségéhez be kellene tennie egy jó minőségű képet. Mindebből következik, hogy egyszerű módja jelenleg nincs a kép PC-s cserélgetésének.

Nem elérhető ggmike

• PDA: Samsung omnia 7
  • PDA ROM: asdfsdf
Hello!

Engem az érdekene, van bármi mód arra, hogy magyar nyevű legyen a winphone7? Láttam pár translate programot rá, de nem igazán bízom bennük.. köszi!

Nem elérhető nbukta77

Hello!

Engem az érdekene, van bármi mód arra, hogy magyar nyevű legyen a winphone7? Láttam pár translate programot rá, de nem igazán bízom bennük.. köszi!

Jelenleg nincs ra lehetoseg. Az oszi mango frissites hozza el a magyar nyelvet es lokalizaciot. Onnantol lesz fizetos magyar market is.

Nem elérhető Sogi555

Sziasztok

Most szereztem be egy Samu Omnia 7-et, nagyon tetszik, de egy dolgot furcsállok. Videókban azt láttam, hogyha megnyomják a keresés gombot a főmenüben, akkor előjön egy bing kereső. Gondolok itt erre:

Na már most ha én megnyomom az Omnián, akkor előjön a böngésző a bing lapjával, és ennyi. Mapson is ha megnyomom a keresést, nem keres, hanem megnyitja ugyanúgy a böngészős Binget. Ez mitől van?
(nodo telepítve)
Másik kérdés: olvastam már mindenfélét az unlockról, hogy lehet nodon, mégse lehet, stb stb, eléggé nem vágom, hogy most mi a helyzet ezen a téren. Vagyis unlockolható a Nodo, vagy mégse jó most a chevron, vagy esetleg valami más megoldás rá?

Előre is köszi a válaszokat:)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
Most szereztem be egy Samu Omnia 7-et, nagyon tetszik, de egy dolgot furcsállok. Videókban azt láttam, hogyha megnyomják a keresés gombot a főmenüben, akkor előjön egy bing kereső.
Na már most ha én megnyomom az Omnián, akkor előjön a böngésző a bing lapjával, és ennyi. Mapson is ha megnyomom a keresést, nem keres, hanem megnyitja ugyanúgy a böngészős Binget. Ez mitől van?
(nodo telepítve)

Egyelőre csak angol nyelvterületen működik a funkció, át kell állítanod a készüléket USA-ra vagy UK-re. A szoftverbolt eléréséhez is ez kell egyébként.

Nem elérhető Sogi555

Egyelőre csak angol nyelvterületen működik a funkció, át kell állítanod a készüléket USA-ra vagy UK-re. A szoftverbolt eléréséhez is ez kell egyébként.
köszi, a poén, hogy UK accounttal használom, market, xbox live tökéletesen fut... igaz a régió magyar, de azt meg nem tudom megváltoztatni, illetve ha állítottam, se akarta elmenteni. na mindegy, majd a mangoval elvileg elérhető lesz az összes ilyen szolgáltatás (zune passon kívül), és amúgy se egy iszonyatosan fontos funkcióról maradok most le

Nem elérhető

• Truthful
  • PDA: N90AP
  • PDA ROM: Darwin 11.0.0_Boot Time 2011.11.11._5.0.1
A Nokia augusztusz 17.-én mutatja be első WP7 készülékét Kölnbe. Nem várják meg vele az októberi Nokia World-öt.

Megbuktam informatikai biztonság és menedzsmentből, de feltörtem a tanulmányi rendszert, és kijavítottam ötösre...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
A Nokia augusztusz 17.-én mutatja be első WP7 készülékét Kölnbe. Nem várják meg vele az októberi Nokia World-öt.

Ha az N9 lecsapott kijelzős változata lesz, az nekem kicsi. Most, hogy végre az iPhone kijelzője is nőni fog, a ~3,7" WVGA-nál már nem árt nagyobb. Persze lehet, hogy novemberben kiadnak még vagy két készüléket, és az egyik nagyobb kijelzős, a másik pedig QWERTY-s lesz, de nem biztos, hogy tudok addig várni.

Nem elérhető

• Truthful
  • PDA: N90AP
  • PDA ROM: Darwin 11.0.0_Boot Time 2011.11.11._5.0.1
Ha az N9 lecsapott kijelzős változata lesz, az nekem kicsi. Most, hogy végre az iPhone kijelzője is nőni fog, a ~3,7" WVGA-nál már nem árt nagyobb. Persze lehet, hogy novemberben kiadnak még vagy két készüléket, és az egyik nagyobb kijelzős, a másik pedig QWERTY-s lesz, de nem biztos, hogy tudok addig várni.

A helyzet az, hogy már jócskán elmúl a kőlni - ez egy másik kölni -  bemutató, de se híre se hanva nincs a Nokiának. >:(
Megbuktam informatikai biztonság és menedzsmentből, de feltörtem a tanulmányi rendszert, és kijavítottam ötösre...

Nem elérhető Sogi555

A wp7 rendes használatához (marketplace) most ugye külföldi winlive account kell. A mango viszont támogatni fogja már a magyar régiós accountokat is, van arra valami megoldás, hogy átállítsam az accountomat majd magyarra? Az xlive profilomnál találtam ilyen opciót, de a winlive-nál nem nagyon.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
A wp7 rendes használatához (marketplace) most ugye külföldi winlive account kell. A mango viszont támogatni fogja már a magyar régiós accountokat is, van arra valami megoldás, hogy átállítsam az accountomat majd magyarra? Az xlive profilomnál találtam ilyen opciót, de a winlive-nál nem nagyon.

Úgy tudom, évente egyszer lehet a Live accountot is migrálni bizonyos irányokba, pl. az USA=>HUN és a UK=>HUN működik.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
Ezt mindenképpen érdemes elolvasni: You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
az tényleg így van még mindig mangón is, vagy csak én vagyok béna, hogy nem lehet rámásolni csak úgy mondjuk egy office dokumentumot? meg nem tudom háttértárként csatlakoztatni a készüléket?
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
az tényleg így van még mindig mangón is, vagy csak én vagyok béna, hogy nem lehet rámásolni csak úgy mondjuk egy office dokumentumot? meg nem tudom háttértárként csatlakoztatni a készüléket?

Leirhatom huszadszorra is, hogy JBOD-szerűen egyesíti a ROM-és a Flash tárat, így soha nem fogod tudni az egyiket külön kirántani a rendszer alól, de most megjegyzed? :p Ennek semmi köze a Mango-hoz.
A "csak úgy rámásolni" kifejezést nem igazán tudom értelmezni. Ha bizalmas dokumentumról van szó, az menjen Sharepoint-ra, a többi meg SkyDrive-ra, vagy Dropboxra, ha az jobban tetszik. Miért kellene a telefonon tárolni apróságokat, amit akár roaming közben is gazdaságosan le lehet kapni a felhőből? Mindig másolgassam össze-vissza könyvtárakba a tablet és a laptop között, ha a másikon akarom folytatni/ellenőrizni a szerkesztést?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Leirhatom huszadszorra is, hogy JBOD-szerűen egyesíti a ROM-és a Flash tárat, így soha nem fogod tudni az egyiket külön kirántani a rendszer alól, de most megjegyzed? :p Ennek semmi köze a Mango-hoz.
A "csak úgy rámásolni" kifejezést nem igazán tudom értelmezni. Ha bizalmas dokumentumról van szó, az menjen Sharepoint-ra, a többi meg SkyDrive-ra, vagy Dropboxra, ha az jobban tetszik. Miért kellene a telefonon tárolni apróságokat, amit akár roaming közben is gazdaságosan le lehet kapni a felhőből? Mindig másolgassam össze-vissza könyvtárakba a tablet és a laptop között, ha a másikon akarom folytatni/ellenőrizni a szerkesztést?
ha pl külföldön vagyok, akkor fizessek ezreket azért, hogy a felhőből megnyissak egy mondjuk 500 kbyte-os dokumentumot, ha éppen nincsen wifi, csak mobilnet? Ez tényleg tök gazdaságos és pénztárcabarát.....
Sokkal egyszerűbb felmásolni csak simán a készülékre. ez már anno a nokián is működött. nem tetszik ez a kötöttség.
nem fogok ezért mobil roamingot fizetni. sztem ez hülyeség.
Köszi, hogy leírtad huszadszorra is. most tévedtem ide először ;)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)