2025, 01 10, 04:56:24

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952814 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető kosturica

• Nem: Férfi
  • Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #750 Dátum: 2010, 11 24, 16:30:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Húúú,most aztán belegázoltál az SGS-s tábor lelkivilágába!Nézz át a ROOT topickba,okulj belőle,szerintem neked is ezért nem sikerült.
Köszi, majd megnézem :)!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lelkes leo

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.36.405.8
« Reply #751 Dátum: 2010, 11 24, 17:45:01 »
Először az jutott eszembe, hogy Isten vagy! :-))
Ugyanis működik,amit írtál!
A túláradás az elkeseredésem miatt van valószínűleg, mert a naptár még mindig csak töltögeti magát, nem akar elindulni, pedig már minden google szinkronizálást kivettem, újraindítottam és semmi. Újraindítás után egyszer,kétszer meg tudom nyitni, aztán csak pörög, pörög a betöltés jel, de a képernyő kikapcsolásáig nem törénik semmi. Itt is van valami titkos opció, amit nem állítottam be, vagy a HTC Sync vágta tönkre?
Köszi ha valakinek van ötlete!

A Prevent Wake Up ne legyen bepipálva és jó lesz. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #752 Dátum: 2010, 11 24, 18:32:57 »
Először az jutott eszembe, hogy Isten vagy! :-))
Ugyanis működik,amit írtál!
A túláradás az elkeseredésem miatt van valószínűleg, mert a naptár még mindig csak töltögeti magát, nem akar elindulni, pedig már minden google szinkronizálást kivettem, újraindítottam és semmi. Újraindítás után egyszer,kétszer meg tudom nyitni, aztán csak pörög, pörög a betöltés jel, de a képernyő kikapcsolásáig nem törénik semmi. Itt is van valami titkos opció, amit nem állítottam be, vagy a HTC Sync vágta tönkre?
Köszi ha valakinek van ötlete!

Ha újraindítottad a készüléket, akkor a sync elindul és eléggé lefoglalja a készüléket. Várd meg hogy befejeződjenek a szinkronizálások és utána el tudod indítani a Lockbot-ot, ami egyébként ilyenkor már fut a háttérben, tehát a kikapcsolod a készüléket, majd bekapcsolod, akkor ennek a képernyőzárnak kell bejönnie. Néha előfordul, hogy a gyári képernyőzár is bejön, ekkor a Lockbot beállításoknál az Enable-t ki-, majd be kell pipálni. Más teendő nincs. Ja persze ki lehet választani, hogy melyik képernyőzár vagy zárak működjenek, illetve igény szerint be lehet azokat állítani. A Pro verzióban több lehetőség van.

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #753 Dátum: 2010, 11 24, 18:45:10 »
Üdv mindenkinek!
No, akkor egy kis észrevétel az slcd-ről! Szerintem totál porrá veri a samsung rettenetes sárga-zöld super amoled kijelzőjét minden tekintetben! Egyébként meg a telefon gyorsasága lenyűgöző, én nálam még nem volt egy véletlenszerű megtorpanása sem, kegyetlenül hasít, teszi a dolgát a gyári rommal! Soha nem voltam még telefonnal ilyen elégedett :D

Valahogy hasonlóan érzem 4Hét SGS ,,próbálkozás,,  :'( után.. fergetegesen megbízható , gyors készülék !!!!  :taps: nem kell erre más rom ..kiváló ez így is..

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #754 Dátum: 2010, 11 24, 19:08:36 »
Üdv mindenkinek!
No, akkor egy kis észrevétel az slcd-ről! Szerintem totál porrá veri a samsung rettenetes sárga-zöld super amoled kijelzőjét minden tekintetben! Egyébként meg a telefon gyorsasága lenyűgöző, én nálam még nem volt egy véletlenszerű megtorpanása sem, kegyetlenül hasít, teszi a dolgát a gyári rommal! Soha nem voltam még telefonnal ilyen elégedett :D
Teljes mértékben egyet értek veled sőt annyira ,hogy még ki sem rootoltam mert nem tudom elképzelni ,hogy ennél jobb is tud lenni.kivéve ha le lehetne rakni a telefont valamelyik gombbal .A lencsével kapcsolatba eddig minden telefonomnál nem volt középen.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #755 Dátum: 2010, 11 24, 21:11:28 »
Teljes mértékben egyet értek veled sőt annyira ,hogy még ki sem rootoltam mert nem tudom elképzelni ,hogy ennél jobb is tud lenni.kivéve ha le lehetne rakni a telefont valamelyik gombbal .A lencsével kapcsolatba eddig minden telefonomnál nem volt középen.
Never say never  :p
A root néhány igen értékes alkalmazásnál alapkövetelmény, pl.:Titanium Backup,Root Explorer(hmm...Motonav,képernyőméretezésnél kell...,nem szóltam...), ráadásul teljesen "fájdalommentes",ld.Root topic!
A kíváncsiság pedig nagy úr, már nagyon jó custom romok vannak :ok:
1-2 hónap és kipróbálsz mindent.Szerintem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #756 Dátum: 2010, 11 24, 21:22:43 »

(hmm...Motonav,képernyőméretezésnél kell...,nem szóltam...),
mar nagyon regota nem kell... :-X
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető robi

« Reply #757 Dátum: 2010, 11 25, 07:32:34 »
A root néhány igen értékes alkalmazásnál alapkövetelmény, pl.:Titanium Backup,Root Explorer(hmm...Motonav,képernyőméretezésnél kell...,nem szóltam...), ráadásul teljesen "fájdalommentes",ld.Root topic!
Lehet hogy igazad van az omnia2-nél is már rom függő voltam szinte mindent ki próbáltam.Csak ezt az androidot még tanulgatni és szokni kel.Meg aztán így első látásra egy kicsit bonyolultnak tűnik.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #758 Dátum: 2010, 11 25, 07:44:23 »
mar nagyon regota nem kell... :-X
Valami apk.-ról olvastam...Arra gondoltál?És miért is lenne az jobb megoldás?És mire? :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #759 Dátum: 2010, 11 25, 07:46:05 »
Lehet hogy igazad van az omnia2-nél is már rom függő voltam szinte mindent ki próbáltam.Csak ezt az androidot még tanulgatni és szokni kel.Meg aztán így első látásra egy kicsit bonyolultnak tűnik.
Igazad van, először ismerd meg, aztán majd meglátod! ;)

Nem elérhető robi

« Reply #760 Dátum: 2010, 11 25, 16:55:57 »
Nem tudjátok mitől lehet az ,hogy a naptárban néha magától meg duplázódnak a bejedzések?Lehet ,hogy vírus is okozhat ilyet,vagy valamelyik program kavar be? :hmm:

Nem elérhető stemplar

• PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #761 Dátum: 2010, 11 25, 17:32:11 »
Nem tudjátok mitől lehet az ,hogy a naptárban néha magától meg duplázódnak a bejedzések?Lehet ,hogy vírus is okozhat ilyet,vagy valamelyik program kavar be? :hmm:

az ,hogy az SGS-en a gallery -ben megduplázódtak renszeresen a képek .. >:(az megéltem, de sztem, valami szinkron dolog okozhatja.. nem ? Outlook estleg ?? stb.. én ilyet nem tapasztaltam ..
Ha csak a google kalendárt használod biztos nem.. a HTC sync ..na az már lehet gázos ..
nekem pl. az Itunes-nél miután lehúztam a google névjegyeket bele , hogy a szifonnal össze szinkronizáljam , na ott a vezeték és keresztneveket rakta furcsán a szifonba.. de az Androiddal (minő csoda..) jól műxik..

Nem elérhető stemplar

« Reply #762 Dátum: 2010, 11 25, 17:34:21 »

Tényleg ? a Motonavot és az iGO amigót lehet egyszerre telepíteni ? van erre módszer .. az Aurát próbáltad már ?
üdv

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #763 Dátum: 2010, 11 25, 18:28:32 »
Tényleg ? a Motonavot és az iGO amigót lehet egyszerre telepíteni ? van erre módszer .. az Aurát próbáltad már ?
üdv
Motonav és az iGO  nem megy együtt,ne kérdezd miért,az Aura viszont elég korrekt
és bitang gyors.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #764 Dátum: 2010, 11 25, 19:20:16 »
Motonav és az iGO  nem megy együtt,ne kérdezd miért,az Aura viszont elég korrekt
és bitang gyors.
Az Aura alatt a Sygic Aura-t értitek? A Sygic oldalán csak iPhone-hoz van letöltési link, vagy valamit nagyon elnéztem? Köszi!

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #765 Dátum: 2010, 11 25, 19:33:21 »
Az Aura alatt a Sygic Aura-t értitek? A Sygic oldalán csak iPhone-hoz van letöltési link, vagy valamit nagyon elnéztem? Köszi!

Aura fenn van a Marketen vagy, vagy You are not allowed to view links. Register or Login is megtalálod.

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #766 Dátum: 2010, 11 25, 20:40:12 »
Task managert kell hasznalni vagy rabizhato teljesen a memória kezelés?

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #767 Dátum: 2010, 11 25, 21:22:14 »
Aura fenn van a Marketen vagy, vagy You are not allowed to view links. Register or Login is megtalálod.
Köszi szépen. Megvettem a Sygic navigációt Desire-ra kb. fél éve és feliratkoztam, hogy értesítsenek, ha az aura kijön. Ennyit ért a feliratkozás.  >:(

Nem elérhető stemplar

« Reply #768 Dátum: 2010, 11 25, 21:44:59 »
Task managert kell hasznalni vagy rabizhato teljesen a memória kezelés?

Task manager max ahoz kell ,hogy lássad,hogy 15-20 alkalmazás elindítása után is van 200-250 MB szabad memóriád .. vs. SGS 40-60 MB..  :D amúgy teljesen felesleges taskolni ..atom stabil.. !!!

Nem elérhető robi

« Reply #769 Dátum: 2010, 11 26, 08:15:26 »
az ,hogy az SGS-en a gallery -ben megduplázódtak renszeresen a képek .. >:(az megéltem, de sztem, valami szinkron dolog okozhatja.. nem ? Outlook estleg ?? stb.. én ilyet nem tapasztaltam ..
Ha csak a google kalendárt használod biztos nem.. a HTC sync ..na az már lehet gázos ..
nekem pl. az Itunes-nél miután lehúztam a google névjegyeket bele , hogy a szifonnal össze szinkronizáljam , na ott a vezeték és keresztneveket rakta furcsán a szifonba.. de az Androiddal (minő csoda..) jól műxik..
Sajnos rá sem dugtam a gépre és mégis csinálja.Amúgy csak a google-val szinkronizálok.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #770 Dátum: 2010, 11 26, 11:13:54 »
A G-sensorom nem megy,szándékosan nem csináltam semmit vele,ki lehet ezt valahol kapcsolni,vagy be.A beállításokban a megjelenítés menübe hiába kapcsolgatom,ki-be,semmi reakció.Tipp?
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #771 Dátum: 2010, 11 26, 13:00:06 »
A G-sensorom nem megy,szándékosan nem csináltam semmit vele,ki lehet ezt valahol kapcsolni,vagy be.A beállításokban a megjelenítés menübe hiába kapcsolgatom,ki-be,semmi reakció.Tipp?

Futtass le egy kalibrálást, hátha helyre áll azzal. A beállításokban a megjelenítés alatt található legalul.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #772 Dátum: 2010, 11 26, 13:01:04 »
Érdekes jelenséget vettem észre,töltőn csak vízszintesen van kijelzőm,ha a töltőt lehúzom róla rögtön vissza áll függőlegesbe,ezt megcsináltam egymás után vagy négyszer,és megjavult,így már a G-sensort is sikerült bekalibrálni,és most már működik rendesen.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #773 Dátum: 2010, 11 26, 13:02:19 »
Érdekes jelenséget vettem észre,töltőn csak vízszintesen van kijelzőm,ha a töltőt lehúzom róla rögtön vissza áll függőlegesbe,ezt megcsináltam egymás után vagy négyszer,és megjavult,így már a G-sensort is sikerült bekalibrálni,és most már működik rendesen.

Gyári töltő?

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #774 Dátum: 2010, 11 26, 13:02:36 »
Futtass le egy kalibrálást, hátha helyre áll azzal. A beállításokban a megjelenítés alatt található legalul.
Ez eddig nem lehetett, nem tudom miért ragadt meg!