2025, 01 09, 20:01:39

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952778 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #725 Dátum: 2010, 11 23, 08:04:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Honnan gondolod ,hogy ez gorilla üveg én ezt csak a galaxy.-rol olvastam.De ha ez tényleg gorilla lenne akkor szerintem nem kéne rá mert arról csak jókat olvastam .Erre én is nagyon kiváncsí lennék mert itt a fólia nekem is, de nem szeretném el rondítani a kijelzőt.Sőt a galaxy tab-on is gorilla van és a youtube-on légpuskával lövöldözik és semmi baja.
Én is úgy olvastam, hogy nem gorilla-üveg van rajta... :(
Ettől függetlenül, nagyon jól bírja.Nem használok fóliát, tokot sem találtam még kedvemre valót, zsebben hordva nagyítóval nézve is még mindig hibátlan.Nem műanyag,az biztos! :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #726 Dátum: 2010, 11 23, 09:04:05 »
Hali!

Ma volt szerencsém egy Legend-et nyomogatni, ami ugye egy jóval régebbi HTC, éppen ezért csodálkoztam nagyot, amikor olyat találtam benne, ami a DHD-ben az új csilvill Sense felületen nincs! Tudom apróság, de a Legenden ez akkor is jópofa. Méghozzá, hogy külön lehet állítani háttérképet, és lock backgroundot.  Ehhez tartozik egy jó kis animáció, amikor lehúzod az unlock csíkot, legördül a háttér is, és megjelenik a főoldal. Nem tudom ez a többi HTC-ben benne van-e, de a DHDben nem lehet külön beállítani... Megoldás, észrevétel?
Miért vesznek ki egy jópofa dolgot egy később megjelenő rendszerből???

Szerintem a fólia ,,elrondítaná,, mindamellett, én másfél hónapja hordom a zsebemben(nem farzseb), és egy hajszál karc sincs rajta... de ez csak az én tapasztalatom, én nem raknék rá.

Üdv a DHD-sek táborában! :)
Érdekes valóban, hogy a Legendben benne van az a funkció, ami egyébként a Wildfire-ben is benne van. Hogy a DHD-ben miért nincs, azt nem tudom, de én pl. a Lockbot-ot használom, mivel annak segítségével a hangerő gombokkal is fel tudom ébreszteni a keszüléket és azt állítok be benne, amit akarok.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #727 Dátum: 2010, 11 23, 10:17:35 »
Érdekes valóban, hogy a Legendben benne van az a funkció, ami egyébként a Wildfire-ben is benne van. Hogy a DHD-ben miért nincs, azt nem tudom, de én pl. a Lockbot-ot használom, mivel annak segítségével a hangerő gombokkal is fel tudom ébreszteni a keszüléket és azt állítok be benne, amit akarok.
+1

Nem elérhető Nostromo

• PDA: HTC One X
« Reply #728 Dátum: 2010, 11 23, 10:47:58 »

Köszi az infót, attól még mindig fura, hogy miért hagyták ki, mikor ez egy alap dolog...még a szifonomban is benne volt...na sebaj, akkor itt a megoldás...
De azért az, hogy nem emlékszel rám...cöcöcö... Tényleg nem ugrok be??? Az elsők között volt meg a készülék, és lefoglaltam még egyet pluszban, azt akartad Te, általam megvenni... :P
Még ilyet :D:D
Jó igaz, mostanában nem sokat írtam ide...
De azért köszönöm a köszöntőt :D

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #729 Dátum: 2010, 11 23, 13:57:18 »
Akkor evvel a programmal más gombokhoz is lehet állítani programot?Vagy esetleg tudtok valamilyen programot ami tudja ezt a funkciót.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #730 Dátum: 2010, 11 23, 15:18:01 »
Köszi az infót, attól még mindig fura, hogy miért hagyták ki, mikor ez egy alap dolog...még a szifonomban is benne volt...na sebaj, akkor itt a megoldás...
De azért az, hogy nem emlékszel rám...cöcöcö... Tényleg nem ugrok be??? Az elsők között volt meg a készülék, és lefoglaltam még egyet pluszban, azt akartad Te, általam megvenni... :P
Még ilyet :D:D
Jó igaz, mostanában nem sokat írtam ide...
De azért köszönöm a köszöntőt :D

Hoppá, bocsánat, az üdvözlés Kosturicáé, mivel összejött neki a masina, valamiért ideírtam neked..... :D
Egyébként meg miért ne emlékeznék rád? Még nem kell kavinton... Ennyit nekem is szabad hibázni. :P

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #731 Dátum: 2010, 11 23, 15:20:37 »
Akkor evvel a programmal más gombokhoz is lehet állítani programot?Vagy esetleg tudtok valamilyen programot ami tudja ezt a funkciót.

Én eddig e célból a Lockbot -ot és a Lock 2.0 -t használtam, mindkettő reagál bármelyik fizikai nyomógombra.

Nem elérhető Nostromo

• PDA: HTC One X
« Reply #732 Dátum: 2010, 11 23, 15:26:01 »
Hoppá, bocsánat, az üdvözlés Kosturicáé, mivel összejött neki a masina, valamiért ideírtam neked..... :D
Egyébként meg miért ne emlékeznék rád? Még nem kell kavinton... Ennyit nekem is szabad hibázni. :P

Jólvanna:P am csak hülyültem :)
Mellesleg azt nem tudtam elérni ezzel, hogy a gyári lock eltűnjön, így meg elég béna, hogy kettőször kell kioldani... Mondjuk még nem volt sok időm vele foglalkozni

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #733 Dátum: 2010, 11 23, 15:30:49 »
Jólvanna:P am csak hülyültem :)
Mellesleg azt nem tudtam elérni ezzel, hogy a gyári lock eltűnjön, így meg elég béna, hogy kettőször kell kioldani... Mondjuk még nem volt sok időm vele foglalkozni

A beállításoknál kapcsold ki, majd be a Lockbotot (menü, config, enable) és jó lesz, néha csinál ilyet.

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #734 Dátum: 2010, 11 23, 16:08:14 »
Ne hagyd Magad :D! Különben nagyon boldog vagyok, hogy összejött egy nagyon drága ember  jóvoltából, de semmi pátosz... :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető robi

« Reply #735 Dátum: 2010, 11 23, 16:40:36 »
Én eddig e célból a Lockbot -ot és a Lock 2.0 -t használtam, mindkettő reagál bármelyik fizikai nyomógombra.
Én nem a képernyő zárra gondoltam hanem arra pl.a vissza gombbal a naptárat vagy a hóm gombbal a media lejátszót stb..

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #736 Dátum: 2010, 11 23, 17:21:30 »
Hangosan gondolkodtam :D. Ja, és megvettem :p! :D
Grat! :ok:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #737 Dátum: 2010, 11 23, 18:25:05 »
Ne hagyd Magad :D! Különben nagyon boldog vagyok, hogy összejött egy nagyon drága ember  jóvoltából, de semmi pátosz... :ok:
:taps:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #738 Dátum: 2010, 11 23, 18:51:01 »
Grat! :ok:
Köszi Gabes!!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #739 Dátum: 2010, 11 23, 19:02:41 »
Én nem a képernyő zárra gondoltam hanem arra pl.a vissza gombbal a naptárat vagy a hóm gombbal a media lejátszót stb..

Már bocsánat, de hol látsz te ezen a készüléken vissza gombot? Az egész előlap az érintőképernyő része, nem fizikai gomb - kapcsoló. Anno a HTC HD-n sem oldották ezt meg, talán mert hardveres ez a rész... Egyébként minden elképzelhető. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #740 Dátum: 2010, 11 23, 19:05:52 »

Csak Gabes-nak ne adjátok oda a DHD-t, mert letöri a burkolatokat és aztán kénytelenek lesztek venni kemény 400 Ft-ért másik burkolatot... :D

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #741 Dátum: 2010, 11 23, 19:07:05 »
Csak Gabes-nak ne adjátok oda a DHD-t, mert letöri a burkolatokat és aztán kénytelenek lesztek venni kemény 400 Ft-ért másik burkolatot... :D
Ja! Épp írni akartam, csak óvatosan! :hmm:
 :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető robi

« Reply #742 Dátum: 2010, 11 23, 22:16:50 »
Már bocsánat, de hol látsz te ezen a készüléken vissza gombot? Az egész előlap az érintőképernyő része, nem fizikai gomb - kapcsoló. Anno a HTC HD-n sem oldották ezt meg, talán mert hardveres ez a rész... Egyébként minden elképzelhető. :)
Én úgy tudtam,hogy alul érintés érzékeny gomb van és balról  a harmadik gombot minek hívod?Amúgy nagyon jó lenne ha lehetne hozzá vagy valamelyikhez párosítani a telefon lerakást.Van akinek mozog hátul a fényképező része  vagy csak az enyém?Miköz :shock:ben gumi bugyi  van rá húzva ami teljesen védi és még így is nem kicsit lötyög.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #743 Dátum: 2010, 11 23, 22:45:47 »
Én úgy tudtam,hogy alul érintés érzékeny gomb van és balról  a harmadik gombot minek hívod?Amúgy nagyon jó lenne ha lehetne hozzá vagy valamelyikhez párosítani a telefon lerakást.Van akinek mozog hátul a fényképező része  vagy csak az enyém?Miköz :shock:ben gumi bugyi  van rá húzva ami teljesen védi és még így is nem kicsit lötyög.

Az egész képernyő egy érintő képernyő, amiből alul le van választva a 4 egyedi funkciót ellátó terület. Igen, a balról 3. a vissza funkció, de nem nyomógomb és ez utóbbira írtam, hogy hol látod, mert nincs nyomógomb, csak az érintő képernyőből leválasztott terület. Ezekhez pedig szerintem sajnos nem rendelhető másik funkció, de majd meglátjuk mit alkotnak pl. az xdasok. :)
Lötyög a lencse a készülékeden? Az enyém nem mozog.

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #744 Dátum: 2010, 11 24, 09:36:52 »

az enyém nem lötyög de tökéletlen ,mert a keret meg a lencse középpontja nem egy pontban van.

Nem elérhető lelkes leo

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.36.405.8
« Reply #745 Dátum: 2010, 11 24, 10:14:51 »
Sziasztok!
Kipróbáltam a Lockbot-ot én is, mert a készülék tetején lévő gomb nehezen kezelhető és írtátok,hogy hangerő gombra is előjön az unlock képernyő. Nekem ez sem akar működni, a beállítások között nem találtam opciót rá.
Hogy tudnám aktívvá tenni?
Köszi

A beállításoknál kapcsold ki, majd be a Lockbotot (menü, config, enable) és jó lesz, néha csinál ilyet.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #746 Dátum: 2010, 11 24, 15:52:01 »
Üdv mindenkinek!
No, akkor egy kis észrevétel az slcd-ről! Szerintem totál porrá veri a samsung rettenetes sárga-zöld super amoled kijelzőjét minden tekintetben! Egyébként meg a telefon gyorsasága lenyűgöző, én nálam még nem volt egy véletlenszerű megtorpanása sem, kegyetlenül hasít, teszi a dolgát a gyári rommal! Soha nem voltam még telefonnal ilyen elégedett :D

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #747 Dátum: 2010, 11 24, 16:04:04 »
Üdv mindenkinek!
No, akkor egy kis észrevétel az slcd-ről! Szerintem totál porrá veri a samsung rettenetes sárga-zöld super amoled kijelzőjét minden tekintetben! Egyébként meg a telefon gyorsasága lenyűgöző, én nálam még nem volt egy véletlenszerű megtorpanása sem, kegyetlenül hasít, teszi a dolgát a gyári rommal! Soha nem voltam még telefonnal ilyen elégedett :D
Húúú,most aztán belegázoltál az SGS-s tábor lelkivilágába!Nézz át a ROOT topickba,okulj belőle,szerintem neked is ezért nem sikerült.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #748 Dátum: 2010, 11 24, 16:09:39 »
Sziasztok!
Kipróbáltam a Lockbot-ot én is, mert a készülék tetején lévő gomb nehezen kezelhető és írtátok,hogy hangerő gombra is előjön az unlock képernyő. Nekem ez sem akar működni, a beállítások között nem találtam opciót rá.
Hogy tudnám aktívvá tenni?
Köszi

A Prevent Wake Up ne legyen bepipálva és jó lesz. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #749 Dátum: 2010, 11 24, 16:12:58 »
az enyém nem lötyög de tökéletlen ,mert a keret meg a lencse középpontja nem egy pontban van.

Szerintem mindenkié ugyanilyen. Egy kicsit a készülék alja felől van a kamera. Engem nem zavar és nem is érdekel, mivel a képeken nem látszik és nem szoktam a kamerát nézegetni. Egyébként is ez már egy kicsit szimmetria mánia, amely sok-sok ember mániája... :)