2025, 01 08, 19:05:29

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952602 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #625 Dátum: 2010, 11 12, 17:39:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megpróbáltam de nem megy ezzel sem. Ezt az üzenetet kapom:

"Több próbálkozás után sem küldhető
Általános hálózati hiba"
Használsz valamilyen TaskKiller-t,AutoKiller-t,QuickSettings-t,mert ezekkel le tudod tiltani az APN forgalmat.Nekem is az a beállításom amit Nteeb felrakott,és tökéletesem működik.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #626 Dátum: 2010, 11 12, 17:53:50 »
Használsz valamilyen TaskKiller-t,AutoKiller-t,QuickSettings-t,mert ezekkel le tudod tiltani az APN forgalmat.Nekem is az a beállításom amit Nteeb felrakott,és tökéletesem működik.

Használok TaskKillert, de nem hiszem hogy befolyásolná, mert a mobil nettem ugyanakkor tökéletesen működik. Nem lehet hogy ez valamilyen T-mobilos hálózati hiba? Eddig nem foglalkoztam az mms-el , nem volt rá szükségem, lehet hogy ez csak pillanatnyi hiba?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #627 Dátum: 2010, 11 12, 19:37:38 »
Használok TaskKillert, de nem hiszem hogy befolyásolná, mert a mobil nettem ugyanakkor tökéletesen működik. Nem lehet hogy ez valamilyen T-mobilos hálózati hiba? Eddig nem foglalkoztam az mms-el , nem volt rá szükségem, lehet hogy ez csak pillanatnyi hiba?
Nálam az elküldött beállításokkal működött a DHD-n és korábban a Desire-n is.Próbáld meg ideiglenesen leszedni azt a Taskkillert...

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #628 Dátum: 2010, 11 12, 20:08:12 »
nálam is flottul megy az mms odavissza. t-mobilos.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #629 Dátum: 2010, 11 12, 20:38:02 »
Nálam az elküldött beállításokkal működött a DHD-n és korábban a Desire-n is.Próbáld meg ideiglenesen leszedni azt a Taskkillert...

Na ezért csak nem fogott ki rajtam! Nem a TaskKiller volt a hibás, hanem a beállítás.
 Már minden lehetőséget kipróbáltam, amit csak találtam, de nem gondoltam volna hogy az APN neve ennyire lényeges. Átírtam "T-mobile HU MMS"-re már megy is >:(
Beteszem ide a beállításaimat, hátha mást is megszívat.
Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #630 Dátum: 2010, 11 13, 12:26:43 »
Hello.

Jol gondolom, hogy a kulfoldi webshopbol vasarolt DHD garanciajat MO.-n is tudom ervenyesiteni?

Nem elérhető hf38

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: HTC Touch Pro2, HTC HD2
  • PDA ROM: 1.48
« Reply #631 Dátum: 2010, 11 14, 08:52:06 »
Sziasztok!
Segítséget kérnék, sem a HTC Sense.com-on, sem a lookout progi sem találja meg a készüléket. A Phone finder engedélyezve van, mi lehet a gong?
előre is köszi

Nem elérhető petymeg

« Reply #632 Dátum: 2010, 11 14, 09:35:39 »
a t9-nél az angolt hogy lehetne kiiktatni, hogy csak magyar nyelv találatokat ajánljon fel?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #633 Dátum: 2010, 11 14, 10:06:35 »
a t9-nél az angolt hogy lehetne kiiktatni, hogy csak magyar nyelv találatokat ajánljon fel?

Úgy, hogy kiveszed az angolt meg az összes többi szükségtelen nyelvet. Menj be a beállításokhoz és meglátod.

Nem elérhető petymeg

« Reply #634 Dátum: 2010, 11 14, 11:08:13 »
Úgy, hogy kiveszed az angolt meg az összes többi szükségtelen nyelvet. Menj be a beállításokhoz és meglátod.

:D tényleg. próbáltam már csak nem találtam hogy ki lehet szedni az angolt.

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #635 Dátum: 2010, 11 14, 11:28:24 »
Sziasztok!

Vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni! HTC DHD vagy Samsung Galaxy S? Segítsen benne olyan, akinek esetleg mindkettő volt, van! Kerestem a teszteket a neten, de nem sokat találtam!
Érdekelne, mások mit tapsztaltak! Eddig Spicám volt, szerettem. Volt HD2-őm azt nem szerettem, de valszínűleg a Windows miatt. Azt kérném, hogy ne csak annyit írjatok, ez a jobb-az a jobb, hanem egy kicsit részletesebben. Nem adatok érdekelnek, hanem személyes benyomások a használhatóság és kezelhetőség szempontjából. Nagyon sokat segítenétek! Előre is köszi!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #636 Dátum: 2010, 11 14, 11:49:26 »
Sziasztok!

Vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni! HTC DHD vagy Samsung Galaxy S? Segítsen benne olyan, akinek esetleg mindkettő volt, van! Kerestem a teszteket a neten, de nem sokat találtam!
Érdekelne, mások mit tapsztaltak! Eddig Spicám volt, szerettem. Volt HD2-őm azt nem szerettem, de valszínűleg a Windows miatt. Azt kérném, hogy ne csak annyit írjatok, ez a jobb-az a jobb, hanem egy kicsit részletesebben. Nem adatok érdekelnek, hanem személyes benyomások a használhatóság és kezelhetőség szempontjából. Nagyon sokat segítenétek! Előre is köszi!

Számomra egyértelmű a kérdés: DHD. Én megnéztem a Samsungot, amikor megjelent és nem tetszett például mindjárt azért, mert nincs benne "vaku". Eddig egyetlen dologban jobb: a nagyobb bitrátájú HD filmeket is szépen lejátssza (aminek értelme nincs ekkora kijelzőn, na meg sok helyet foglal), de ezen kívül mindenképpen a DHD a jobb szerintem. Ugyanakkor szerintem erre is lesz orvosság előbb-utóbb az xda által. Én a Desire megjelenése után ilyen készülékre vártam, előtte nekem is HD2-m volt és szintén a winmo miatt váltottam, hiányozott a HD2 kijelző mérete. Most eszem ágában sincs váltani. Megnéztem élőben az iPhone 4-et is, nem győzött meg, a 3GS-hez képest semmi jelentős különbséget nem látok, a DHD mellett meg a kijelző mérete miatt is kevés számomra.
Egyébként meg neked kell tudnod, hogy mire van szükséged, mire fogod használni.

Nem elérhető pparker

« Reply #637 Dátum: 2010, 11 14, 12:48:26 »
Sharp!

Nagyon köszi a gyors válaszvéleményt! Még várok, hátha ír más is!

Számomra egyértelmű a kérdés: DHD. Én megnéztem a Samsungot, amikor megjelent és nem tetszett például mindjárt azért, mert nincs benne "vaku". Eddig egyetlen dologban jobb: a nagyobb bitrátájú HD filmeket is szépen lejátssza (aminek értelme nincs ekkora kijelzőn, na meg sok helyet foglal), de ezen kívül mindenképpen a DHD a jobb szerintem. Ugyanakkor szerintem erre is lesz orvosság előbb-utóbb az xda által. Én a Desire megjelenése után ilyen készülékre vártam, előtte nekem is HD2-m volt és szintén a winmo miatt váltottam, hiányozott a HD2 kijelző mérete. Most eszem ágában sincs váltani. Megnéztem élőben az iPhone 4-et is, nem győzött meg, a 3GS-hez képest semmi jelentős különbséget nem látok, a DHD mellett meg a kijelző mérete miatt is kevés számomra.
Egyébként meg neked kell tudnod, hogy mire van szükséged, mire fogod használni.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #638 Dátum: 2010, 11 14, 15:04:39 »
Sharp!

Nagyon köszi a gyors válaszvéleményt! Még várok, hátha ír más is!
Csatlakozom Sharp véleményéhez:
DHD!
Ma egy kicsit volt időm egy ismerősöm Galaxy S-ét gyötörni.Ami nagyon látványos volt, az a Samsung lassúsága.A HTC sokkal gyorsabb.Nekem ezen túl sokkal minőségibb, ami az anyagfelhasználást illeti: a Galaxy műanyag, csúszós felülettel, ami könnyen kiugrik az ember kezéből ellenben a DHD aluburkolatával, ami nem csúszik, jó fogású.Könnyebb is a Samu jóval, bár ez akár még előny is lehet, én személy szerint jobban szeretem a a jobb fogású, kicsit nehezebb, nem "könnyen repkedő" DHD-met...
Kijelző:ha egymás mellé tesszük a kettőt, a DHD látványosan sápadtnak tűnik a super amoled mellett, amit sok "hozzáértő" a Samsung "túlszaturált" színeivel magyaráz, hát nem tudom, nekem ez egy kicsit magyarázkodásnak tűnik...
Az amoled sokkal szélesebb látószögből látható tökéletesen, míg DHD-nk szinte csak szemből.Állítólag viszont napon az slcd jobban látható...
Szóval ez ugyan kontra, de ez csak külsőség, "belülről" nekem a DHD a nyerő (ja és az is fontos, hogy a DHD-display valóban karcálló üveg!) .
Ha pedig kicsit felpiszkálod a processzort (nekem most 1459 Mhz-en zenél problémamentesen), akkor a sebességkülönbség megszégyenítő.
Sharp tanácsát tudom csak ajánlani: minden attól függ, hogy neked mire kell, illetve számodra mely tulajdonságok a fontosak.
Tedd fel ezt a kérdést a Galaxy S-fórumban is... :p

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #639 Dátum: 2010, 11 14, 17:04:50 »
 :pAkksit itthon hol lehet kapni? úgy látom ..kell hozzá.. amúgy egy napon sem lehet említeni így fél nap után.. sem az SGS -el.. valóban a Samu gyönyörű kijelzőt csinált.. de a többi  >:(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #640 Dátum: 2010, 11 14, 17:18:18 »
:pAkksit itthon hol lehet kapni? úgy látom ..kell hozzá.. amúgy egy napon sem lehet említeni így fél nap után.. sem az SGS -el.. valóban a Samu gyönyörű kijelzőt csinált.. de a többi  >:(
Gigatel?:
Vagy HTC kiegészítő áruház(kicsit erős az ár...):

Nem elérhető pparker

« Reply #641 Dátum: 2010, 11 14, 17:31:07 »
Köszi nteeb a véleményt!

Hajlok a DHD irányába! Bár még kézbe veszem a speedshopban. Volt a kezembe galaxy s, nekem a spicámhoz képest egy álom volt!
Mire használnám?
Szeretek apk.-at próbálgatni, teletenni a telefont velük. Játszani, filmezni és leginkább netezni! Ezek nálam a lényegek! Nem akarom buherálni, így is elegem van, mióta rootoltam a spicám!
Szeretnék egy gördülékenyen működő, felhasználóbarát okoskát, ami igazán társammá válhat!
Volt annak idején HD2-őm! 3 napig! Nem szerettem, lehet ezért van bennem tartás a HTC iránt. Valszínűleg azért nem szerettem, mert a Windowst nem szerettem rajta! Amióta android van úgy érzem megtaláltam azt, ami nekem kellett! Bár Iphone sem volt soha a kezemben, állítólag azt is dícsérik, de nekem nem nagyon tetszik!

Minden esetre köszi még1szer a véleményt!

DHD!
Ma egy kicsit volt időm egy ismerősöm Galaxy S-ét gyötörni.Ami nagyon látványos volt, az a Samsung lassúsága.A HTC sokkal gyorsabb.Nekem ezen túl sokkal minőségibb, ami az anyagfelhasználást illeti: a Galaxy műanyag, csúszós felülettel, ami könnyen kiugrik az ember kezéből ellenben a DHD aluburkolatával, ami nem csúszik, jó fogású.Könnyebb is a Samu jóval, bár ez akár még előny is lehet, én személy szerint jobban szeretem a a jobb fogású, kicsit nehezebb, nem "könnyen repkedő" DHD-met...
Kijelző:ha egymás mellé tesszük a kettőt, a DHD látványosan sápadtnak tűnik a super amoled mellett, amit sok "hozzáértő" a Samsung "túlszaturált" színeivel magyaráz, hát nem tudom, nekem ez egy kicsit magyarázkodásnak tűnik...
Az amoled sokkal szélesebb látószögből látható tökéletesen, míg DHD-nk szinte csak szemből.Állítólag viszont napon az slcd jobban látható...
Szóval ez ugyan kontra, de ez csak külsőség, "belülről" nekem a DHD a nyerő (ja és az is fontos, hogy a DHD-display valóban karcálló üveg!) .
Ha pedig kicsit felpiszkálod a processzort (nekem most 1459 Mhz-en zenél problémamentesen), akkor a sebességkülönbség megszégyenítő.
Sharp tanácsát tudom csak ajánlani: minden attól függ, hogy neked mire kell, illetve számodra mely tulajdonságok a fontosak.

Nem elérhető petymeg

« Reply #642 Dátum: 2010, 11 14, 17:32:58 »
Sziasztok!

én a múlt héten tudtam összevetni egy sgs-sel a hd-t.
anyaghasználatban a hd sokkal jobb, az alu ház azért nagyon ott van a sgs fröcsiműanyag házához képest...
a kijelző mérete számomra a hd felé billenti a mérleget mivel autós navigációban is ezt használom és akkor nem mindegy, h mekkora...
van vaku ami nálam elengedhetetlen. jól jön éjszakai felvételeknél és zseblámpaként is.
végül de nem utolsó sorban a sense felület dobja meg nagyon, szerintem sokkal használhatóbb és jobb mint a samu touchwizz felülete.

egy valamiben jobb talán az sgs: a kijelző színeiben, de ez is csak akkor feltűnő ha egymás mellet van a kettő. mert így a hd kijelzője fakónak tűnik,  az sgs-é viszont lehet egykicsit már túl élénk is. ha csak magában a hd-t nézed akkor az is ötös és nem mndanám fakónak.

szerintem érdeklődj a galaxy s topikban is és akkor tudsz átlagot venni, mert ebben a topikban mndenki a dhd-t fogja hájpolni.  :D

Nem elérhető petymeg

« Reply #643 Dátum: 2010, 11 14, 17:40:06 »
Köszi nteeb a véleményt!

Hajlok a DHD irányába! Bár még kézbe veszem a speedshopban. Volt a kezembe galaxy s, nekem a spicámhoz képest egy álom volt!
Mire használnám?
Szeretek apk.-at próbálgatni, teletenni a telefont velük. Játszani, filmezni és leginkább netezni! Ezek nálam a lényegek! Nem akarom buherálni, így is elegem van, mióta rootoltam a spicám!
Szeretnék egy gördülékenyen működő, felhasználóbarát okoskát, ami igazán társammá válhat!
Volt annak idején HD2-őm! 3 napig! Nem szerettem, lehet ezért van bennem tartás a HTC iránt. Valszínűleg azért nem szerettem, mert a Windowst nem szerettem rajta! Amióta android van úgy érzem megtaláltam azt, ami nekem kellett! Bár Iphone sem volt soha a kezemben, állítólag azt is dícsérik, de nekem nem nagyon tetszik!

Minden esetre köszi még1szer a véleményt!

imho netezésre meg multimédiára jobb a nagy kijelző miatt. viszont én nem találok rá normális video lejátszót amivel kényemre kedvemre állítgathatom az oldalarányt, mint pl a winmos coreplayernél.  >:(

Nem elérhető Nostromo

• PDA: HTC One X
« Reply #644 Dátum: 2010, 11 14, 18:08:23 »
Hali!

Nem tudom ugyan, hogy sokan vagyunk-éé vele, de én nagyon szeretném, ha lenne a Desire HD-n belül egy olyan topic, ahol az alap dolgokat leírja valaki. pl én már elvesztem abban, hogy most mit hogy lehet rootolni, szeretném akkor pl én is húzni kicsit a procit, és olvasgattam is xda-n de jó lenne egy kis összegző FAQ vagy leírás esetleg egy új topicban.
Ha nincs rá igény másoktól is, akkor viszont nagyon hálás lennék ha valaki akár PÜben is de kisegítene, és kicsit összegezné nekem, hogy most akkor hogy is állunk root ügyebn, és hogy tudom szétégetni a procit :P:D
Pont azért hogy véletlenül se égessem szét :D

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #645 Dátum: 2010, 11 14, 18:34:42 »
DHD!
Én csak azt nem tudom ,hogy honnan veszitek hogy karcálló miközben semmilyen hivatalos specifik-ben sem láttam.Amúgy mit ér a sgs az amoleddel ha beltérben úgyis lekel venni a fényerőből mert túl erős a napon meg sokkal jobb a dhd.

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #646 Dátum: 2010, 11 14, 18:45:00 »
Hali!

Nem tudom ugyan, hogy sokan vagyunk-éé vele, de én nagyon szeretném, ha lenne a Desire HD-n belül egy olyan topic, ahol az alap dolgokat leírja valaki. pl én már elvesztem abban, hogy most mit hogy lehet rootolni, szeretném akkor pl én is húzni kicsit a procit, és olvasgattam is xda-n de jó lenne egy kis összegző FAQ vagy leírás esetleg egy új topicban.
Ha nincs rá igény másoktól is, akkor viszont nagyon hálás lennék ha valaki akár PÜben is de kisegítene, és kicsit összegezné nekem, hogy most akkor hogy is állunk root ügyebn, és hogy tudom szétégetni a procit :P:D
Pont azért hogy véletlenül se égessem szét :D

Csatlakozom Nostromo kéréséhez, engem is érdekelne egy ilyen topic. Szereintem is jó ötlet!

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #647 Dátum: 2010, 11 14, 19:02:19 »
Ehhez én is csatlakozom főleg ,aki wm -ról jött át annak a legegyszerűbb dolog is problémát okoz .Főleg a root ,pedig már sokat olvastam róla.Még a régi omnia-nak volt nagyon tökéletes topic-ja.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #648 Dátum: 2010, 11 14, 19:14:15 »
Ehhez én is csatlakozom főleg ,aki wm -ról jött át annak a legegyszerűbb dolog is problémát okoz .Főleg a root ,pedig már sokat olvastam róla.Még a régi omnia-nak volt nagyon tökéletes topic-ja.
Az, hogy egy készüléknek lesz-e FAQ-ja függ az ottani tulajoktól is.
Ha van jelentkező ennek elkészítésére, szívesen segítek. (Sharp is segít biztosan  ;) )

Ha az i900.eoldalra gondolsz, akkor olyat mostanában nem csinálunk, inkább itt a fórumon gyűjtögetjük össze egy lezárt Faq-ba a leírásokat és a linkeket.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #649 Dátum: 2010, 11 14, 20:33:17 »
Én csak azt nem tudom ,hogy honnan veszitek hogy karcálló miközben semmilyen hivatalos specifik-ben sem láttam...
Egyszer olvastam itt: You are not allowed to view links. Register or Login
"...Annak azért örülök, hogy karcálló üveget kapott a kijelző, és a kapacitív technológiáról sem mondott le a HTC..."