Sharp!
Nagyon köszi a gyors válaszvéleményt! Még várok, hátha ír más is!
Csatlakozom Sharp véleményéhez:
DHD!
Ma egy kicsit volt időm egy ismerősöm Galaxy S-ét gyötörni.Ami nagyon látványos volt, az a Samsung lassúsága.A HTC sokkal gyorsabb.Nekem ezen túl sokkal minőségibb, ami az anyagfelhasználást illeti: a Galaxy műanyag, csúszós felülettel, ami könnyen kiugrik az ember kezéből ellenben a DHD aluburkolatával, ami nem csúszik, jó fogású.Könnyebb is a Samu jóval, bár ez akár még előny is lehet, én személy szerint jobban szeretem a a jobb fogású, kicsit nehezebb, nem "könnyen repkedő" DHD-met...
Kijelző:ha egymás mellé tesszük a kettőt, a DHD látványosan sápadtnak tűnik a super amoled mellett, amit sok "hozzáértő" a Samsung "túlszaturált" színeivel magyaráz, hát nem tudom, nekem ez egy kicsit magyarázkodásnak tűnik...
Az amoled sokkal szélesebb látószögből látható tökéletesen, míg DHD-nk szinte csak szemből.Állítólag viszont napon az slcd jobban látható...
Szóval ez ugyan kontra, de ez csak külsőség, "belülről" nekem a DHD a nyerő (ja és az is fontos, hogy a DHD-display valóban karcálló üveg!) .
Ha pedig kicsit felpiszkálod a processzort (nekem most 1459 Mhz-en zenél problémamentesen), akkor a sebességkülönbség megszégyenítő.
Sharp tanácsát tudom csak ajánlani: minden attól függ, hogy neked mire kell, illetve számodra mely tulajdonságok a fontosak.
Tedd fel ezt a kérdést a Galaxy S-fórumban is...