Ha valakinek az 1440-100.sh betöltése után lefagyna a készüléke, ahogy nekem ezt tette, a következő a teendő: az sh fájlban levő pll2_l_val=75 értéket - ami jelenleg az 1440 MHz-et jelenti - kisebbre kell írni. Én 73-ra írtam, ami 1401 MHz-et jelent (tehát 1 érték kb. 19 MHz-et jelent), így más simán elindult és működik. 39 MHz különbség itt már nem számít. Arra viszont oda kell figyelni, hogy a készülék következő újraindításakor újra le kell futtatni az sh-kat és be kell állítani a setcpu-t.
Igen, az értékek átírásáaval a maxilmális órajelet állítod be.A 76 pl. 1459Mhz-et jelent.Nekem nem fagyott le ezzel a módszerrel, de készülék és készülék között bőven lehet a hardverben ennyi különbség.
Az újraindítás utáni visszaállás teljesen érthető.Mivel a SetCpu-hoz root-jog kell!Hiába állítod be, hogy boot-kor induljon a visionary, az csak a teljes bekapcsolódás után fog lefutni.Akkorra pont visszaáll a rendszer gyárira...
Egyébként a próba kedvéért én most megpróbáltam a max(1459) órajellel, nekem így sem fagyott le... ;)Futtattam egy gyors benchmarkot(ld melléklet) és gyorsan visszaraktam 1440-re, ennyire én sem vagyok vakmerő...