Helló!
Még ismerkedem a készülékkel, meg az Android rendszerrel, előtte HD2 volt, a mindennapos újraindítással, fagyásokkal, de megtudtam, hogy a Windows zsákutca, az Android a jövő...
Azt hittem megvan a tökéletes megoldás a Desire HD-vel, de néhány gondom ismét lett.
A HTC Sync az Office Outlook első szinkronizáláskor (900 db) a névjegyek 90 %-át áthozta a telefonra, néhány szám viszont eltűnt a gépről is és a telefonon sincs meg. Így jártam a feljegyzésekkel, ott több mint a fele tűnt el és sehol nincs, a feladatok pedig egy az egyben eltűntek a gépről. A telefonon nem is találtam ilyen alkalmazásokat, mint a HD2-ön Tasks, illetve Notes.
A galéria képek nézegetése közben lelassult, újraindítás után a naptár fél perc alatt töltődött be, pedig nincsen sok bejegyzésem. A telefonon rögzített időpontjaimat nem viszi át az Outlookba.... egyelőre ennyi gondom van, ha van ötletetek ezek megoldására, előre is köszönöm. Illetve szinte mindenkinél a 1.32.405.6 ROM ot látok az adatlapon, nekem a telefon által jelzett frissítés 1.32.405.3 van rajta.
Szebb jövőt!