2025, 01 04, 07:52:54

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952114 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #475 Dátum: 2010, 11 02, 19:44:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem csúnya az, ha ügyesen állítod be és azokat rakod ki, amelyek napi, esetleg heti szinten kellenek, na meg lehet használni a More Icons Widgetet is.

Nálam a Home jelenleg így néz ki (az alsó képen a dock ki van nyitva):

Persze igazad van, de én szinte az egyik widgetet sem tudtam használni, mert mind használhatatlan volt számomra, de ezekkel a sense cuccokkal nagyon jó

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #476 Dátum: 2010, 11 02, 20:03:34 »
Már települ is! :)  :ok:

Feltettem én is, de a visionary nem megy vele  >:(

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #477 Dátum: 2010, 11 02, 20:20:08 »
Feltettem én is, de a visionary nem megy vele  >:(
Csatlakoztasd az USB hibakeresés módban a pc-hez,klikk a Visionary ikonra,és lőn világosság már ismét van Root.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #478 Dátum: 2010, 11 02, 20:22:10 »
Csatlakoztasd az USB hibakeresés módban a pc-hez,klikk a Visionary ikonra,és lőn világosság már ismét van Root.

Köszi, de közben megjavult, és megy ismét  :taps:

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #479 Dátum: 2010, 11 02, 20:24:41 »
Na akkor javíthatjuk ismét az profilunkat!
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #480 Dátum: 2010, 11 02, 22:03:58 »
Köszi, de közben megjavult, és megy ismét  :taps:

Na azé! Nekem ment elsőre. :-)

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
« Reply #481 Dátum: 2010, 11 03, 07:12:19 »
:)

Én egyelőre nem tervezek váltást. A desire HD lett volna a legesélyesebb, de még kivárok
Hát ne várj! De tényleg!  :ima:
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #482 Dátum: 2010, 11 03, 07:20:22 »
Hát ne várj! De tényleg!  :ima:
Nexust egyelőre nem cserélem le, túl nagy a támogatottsága, és a HD annyival nem fejlettebb, h cseréljek. Nem lenne értelme. Hasonlóan csúcskategória.
A memoria és a tárhely mérete már megfelelő a HD-ben. :ok:

De az én következő PDA-mban kell legyen HDMI kimenet

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #483 Dátum: 2010, 11 03, 08:04:04 »
Van akinek a képernyőjében fénytörés van?Pontosabban 3cm csík a jobb alsó sarkától a közepe fele ,szemből nem nagyon látszik csak oldalról és világosabb mint a képernyő,olyan  mint ha belülről nyomná valami.Ti az ilyenre vissza vinnétek,miközben már 1 hetes és legalább 1 hónapig javítanák?De egyáltalán nem zavaró és ha csak nagyon nézem akkor lehet látni.

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #484 Dátum: 2010, 11 03, 09:52:29 »
Van akinek a képernyőjében fénytörés van?Pontosabban 3cm csík a jobb alsó sarkától a közepe fele ,szemből nem nagyon látszik csak oldalról és világosabb mint a képernyő,olyan  mint ha belülről nyomná valami.Ti az ilyenre vissza vinnétek,miközben már 1 hetes és legalább 1 hónapig javítanák?De egyáltalán nem zavaró és ha csak nagyon nézem akkor lehet látni.

Hivatalos garis? Ha igen, akkor max. 2 hét (alkatrész beszerzés miatt, gondolom képernyő csere lenne) a javítási idő, ha van alkatrész akkor 3 nap. Amúgy nem láttam a készülékedet, így nem tudom, hogy mennyire zavaró, így nem tudom megmondani, hogy visszaküldeném-e  :(
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető robi

« Reply #485 Dátum: 2010, 11 03, 11:06:14 »
Hivatalos garis? Ha igen, akkor max. 2 hét (alkatrész beszerzés miatt, gondolom képernyő csere lenne) a javítási idő, ha van alkatrész akkor 3 nap. Amúgy nem láttam a készülékedet, így nem tudom, hogy mennyire zavaró, így nem tudom megmondani, hogy visszaküldeném-e  :(
Egyáltalán nem zavaró csak ha nagyon oldalról nézem mert szemből nem látszik és 2 év gyári garis .Csak idegesítő ,hogy 150000 -ért nem tökéletes .

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #486 Dátum: 2010, 11 03, 11:19:59 »
Egyáltalán nem zavaró csak ha nagyon oldalról nézem mert szemből nem látszik és 2 év gyári garis .Csak idegesítő ,hogy 150000 -ért nem tökéletes .

Nekem mondod? :D HD2-m sokszor használhatatlanná vált, képernyő hiba miatt, az is kb. annyi volt, és nem volt tökéletes. Visszaküldtem, és mintha új lenne úgy kaptam vissza :) Am ha megkérdezhetem, hol vetted 150k-ért? :)
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #487 Dátum: 2010, 11 03, 12:27:25 »

Én nem látok ilyen hibát.

Nem elérhető robi

« Reply #488 Dátum: 2010, 11 03, 12:34:19 »
Nekem mondod? :D HD2-m sokszor használhatatlanná vált, képernyő hiba miatt, az is kb. annyi volt, és nem volt tökéletes. Visszaküldtem, és mintha új lenne úgy kaptam vissza :) Am ha megkérdezhetem, hol vetted 150k-ért? :)
Talán a gsmastória vagy valami ilyesmi a körúton kb 160 szám .Gondoltam egy olyanra is hogy várok hátha nem lesz baja és majd a gari lejárta előtt még vissza küldöm és akkor újra egy új képernyővel kezdi.Csak azt nem tudom ,hogy a képernyő előtt van az edzett üveg vagy az mögött.Van akinek már sikerült meg karcolnia az üvegét,mert nem tudom ,hogy érdemes -e rá rakni fóliát vagy tényleg karc álló.Van aki már rendelt az ebay-ról szilikon bugyit mert hozzá adnak agy képernyő védő fóliát és kíváncsi lenék mid a kettő minőségére,amúgy 1200-összesen posta költséggel.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #489 Dátum: 2010, 11 03, 16:33:42 »
Szerintem ennél sem lehet, mint a többi androidosnál. Uniós szabály  >:(

Azt hiszem, országonként változó a szabályozás Unión belül is, de sok helyen úgy szól, hogy a másik fél tudta nélkül tilos. EU-s symbianos Nokiákon pl. gyárilag van hívás rögzítés, nagyon tiltva nem lehet.
Szerencsére már a hD2-n is megy egy ideje, néha igen jól jön, pl. 1-2 órás telefon beszélgetésekből kitúrni a teendőket. :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #490 Dátum: 2010, 11 03, 19:32:04 »
Visionary update érhető el a Market-ben. :)

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #491 Dátum: 2010, 11 03, 21:08:06 »
Azt hiszem, országonként változó a szabályozás Unión belül is, de sok helyen úgy szól, hogy a másik fél tudta nélkül tilos. EU-s symbianos Nokiákon pl. gyárilag van hívás rögzítés, nagyon tiltva nem lehet.
Szerencsére már a hD2-n is megy egy ideje, néha igen jól jön, pl. 1-2 órás telefon beszélgetésekből kitúrni a teendőket. :ok:
Jó sok idő kellett a megoldáshoz a HD-n,remélhetőleg a DHD-n is megoldják,nagyon sokszor jól jönne.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #492 Dátum: 2010, 11 03, 21:43:18 »
Már töltöm is!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #493 Dátum: 2010, 11 04, 08:03:27 »

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #494 Dátum: 2010, 11 04, 10:16:09 »
Nálam simlock van, ha az új visionary-ben bejelölöm a Run on boot-ot...
Valakinél hasonló?

Nem elérhető lelkes leo

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.36.405.8
« Reply #495 Dátum: 2010, 11 04, 11:37:49 »
Helló!
Még ismerkedem a készülékkel, meg az Android rendszerrel, előtte HD2 volt, a mindennapos újraindítással, fagyásokkal, de megtudtam, hogy a Windows zsákutca, az Android a jövő...
Azt hittem megvan a tökéletes megoldás a Desire HD-vel, de néhány gondom ismét lett.
A HTC Sync az Office Outlook első szinkronizáláskor (900 db) a névjegyek 90 %-át áthozta a telefonra, néhány szám viszont eltűnt a gépről is és a telefonon sincs meg. Így jártam a feljegyzésekkel, ott több mint a fele tűnt el és sehol nincs, a feladatok pedig egy az egyben eltűntek a gépről. A telefonon nem is találtam ilyen alkalmazásokat, mint a HD2-ön Tasks, illetve Notes.
A galéria képek nézegetése közben lelassult, újraindítás után a naptár fél perc alatt töltődött be, pedig nincsen sok bejegyzésem. A telefonon rögzített időpontjaimat nem viszi át az Outlookba.... egyelőre ennyi gondom van, ha van ötletetek ezek megoldására, előre is köszönöm. Illetve szinte mindenkinél a 1.32.405.6 ROM ot látok az adatlapon, nekem a telefon által jelzett frissítés 1.32.405.3 van rajta.
Szebb jövőt!

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #496 Dátum: 2010, 11 04, 11:50:56 »
Illetve szinte mindenkinél a 1.32.405.6 ROM ot látok az adatlapon, nekem a telefon által jelzett frissítés 1.32.405.3 van rajta.
Szebb jövőt!
ű

Nézd meg itt: menü/beállítások/a telefon névjegye/Rendszerszoftver frissítések/ellenőrzés most.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #497 Dátum: 2010, 11 04, 11:55:44 »
Helló!
Még ismerkedem a készülékkel, meg az Android rendszerrel, előtte HD2 volt, a mindennapos újraindítással, fagyásokkal, de megtudtam, hogy a Windows zsákutca, az Android a jövő...
Azt hittem megvan a tökéletes megoldás a Desire HD-vel, de néhány gondom ismét lett.
A HTC Sync az Office Outlook első szinkronizáláskor (900 db) a névjegyek 90 %-át áthozta a telefonra, néhány szám viszont eltűnt a gépről is és a telefonon sincs meg. Így jártam a feljegyzésekkel, ott több mint a fele tűnt el és sehol nincs, a feladatok pedig egy az egyben eltűntek a gépről. A telefonon nem is találtam ilyen alkalmazásokat, mint a HD2-ön Tasks, illetve Notes.
A galéria képek nézegetése közben lelassult, újraindítás után a naptár fél perc alatt töltődött be, pedig nincsen sok bejegyzésem. A telefonon rögzített időpontjaimat nem viszi át az Outlookba.... egyelőre ennyi gondom van, ha van ötletetek ezek megoldására, előre is köszönöm. Illetve szinte mindenkinél a 1.32.405.6 ROM ot látok az adatlapon, nekem a telefon által jelzett frissítés 1.32.405.3 van rajta.
Szebb jövőt!

Türelem, az új rendszerre való átálláshoz kell idő. Mivel rengeteg új adatot töltöttél bele, ezért azok elrendezéséhez, indexeléséhez, stb. idő kell.
Én a névjegyeket másként szinkronizáltam volna: outlook-ból kimentés csv-be, majd annak betöltése a google fiókba.
A frissítést néha érdemes megnézni kézzel is, ahogy az előttem szóló leírta. :)

Nem elérhető lelkes leo

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.36.405.8
« Reply #498 Dátum: 2010, 11 04, 11:58:09 »
Bocs, a frissítésnek utánanéztem,már töltöm is le... tárgytalan,de a többi az sajnos van. Vagy lehet, hogy a .6 ROM frissítés segít? Jó lenne
Igen, olvastam, hogy a Google fiókkal jobban együttműködik.. de a jegyzetek, feladatok?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #499 Dátum: 2010, 11 04, 11:59:23 »
Idézetet írta: lelkes leo link=topic=2621.msg224549#zmsg224549 date=1288867069
Helló!
Szebb jövőt!
Állítólag az új frissítés segít:
Idézetet írta: wb9999;8986361
Exchange 2010 SP1 is workinzzg fine for me now, after this update. I can send email, download attachments and sync contacts and calendar. I had so many problems before with Exchange 2010 until this update, but all is good now.
(Forrás:xda)
Szóval nyomj egy frissítést!