0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mi?? Ilyet még nem olvastam XDA-n sem A frissítés (gondolom az OTA-t töltötted le) rendesen lejött? Nem volt semmi különleges hiba üzenet? Mindenesetre részvétem, várom a fejleményeket
több bemutató videoban láttam olyan wifi+bt stb widgeteket amik mutatják ezek státuszát. nekem meg csak alap mezei van. se a htc hub-ban se a marketben nem találok ilyen skinzett widgeteket. honnan lehet leszedni?
Nem volt semmi, sima reboot!
Akkor tényleg nem értem, hogy mi lehet a gond. Viszont annyit még tudnék tanácsolni, hogy kérdezd meg XDA-n, hátha volt már valami ilyen problémája valakinek, és van rá megoldás...
Próbálta már valaki, hogy a HD2-höz kapott bőrtokba belefér e a DHD? Mert nekem nagyon bejött ez a tok amit adtak hozzá és úgy gondoltam, hogy ha jó a DHD-hez is, akkor veszek hozzá. Üdv!
Igen, szépen belefér.
Sajnos egy büdös szót szem tudok angolul, de visszaviszem a gyorsboltba, és nosza adjanak egy másikat.
Végülis, teljesen igazad van!! Vajon cserélik egyszerre?
Szó nélkül cserélték, hiszen fizikai sérülés nem volt rajta
nektek normálisan működik a wifi? nálam ha wifin akarom megnyitni pl. a youtube-ot a pfc-t vagy a mobilarenat akkor nem minden működik, pl az utolsó kettőőnél a fórum nem. meg wifivel a dropbox se jó mobilnettel viszont minden flottul megy. nem hiszem h a wifi nem jó mert a notebook arról megy hibátlanul.
Akkor már használod is.
Igen! És nem tudom, hogyan kell root nélküli készüléken kártyára telepíteni. De tényleg nem tudom. Inverz a "mozgatás az SD kártyára" gomb! Ezt nem igazán értem!
Nem néztem, mivel van erre a célra bőven elég belső tár. Azt viszont tudjuk, hogy nem mindegyik programot lehet sd-re telepíteni - átmozgatni.
Igen, azt én is tudom, de egyiket sem engedi!
Nekem az Angry Birds a kártyán van, a készülék rakta oda automatikusan. A Documents To Go -t és a Solitaire Free Pack -t engedi áthelyezni a kártyára. Hirtelen ezeket találtam, a többit, amelyeket megnéztem nem engedte áthelyezni. Viszont nincs is szükség rá.
Na jó, de nálam szerintem más is lehet, mert a fényképezőn sem tudom beállítani, hogy hová mentsen.
Azt nem is lehet, a kártyára ment.