2024, 12 29, 16:28:56

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951651 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #375 Dátum: 2010, 10 29, 18:53:51 »
Hát! Győzött a kíváncsiság, és nyugdíjba ment a Dezsőm! Most lakom be a cuccot.  :D
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #376 Dátum: 2010, 10 29, 19:12:07 »
délután átvettem a telefont most kezdem belakni. az android számomra teljesen ismertlen, eddig winmot nyúztam droidhoz értők segítségét kérném:
nem találok a gépen fájlkezelő programot. le kell tölteni vhonnan? tudnátok jó oldalakat linkelni ahonnan ingyenes progikat húzhatnék le? egyelőre ennyi. remélem nem zavar senkit, ha a kérdéseimmel ide fordulok.

Nem elérhető Lacsu

« Reply #377 Dátum: 2010, 10 29, 19:14:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem, azt nem engedi. De reménykedni lehet  :)

Egyébként dombon ülő vadászkutya legyek a holdra ugató fajtából, ha értem, hogy miért nem kell Nekik a pénzünk! Hisz nem szolgáltató függő, simán banki utalással fizetnénk, nem kell senkivel szerződniük! Itt nálam sokkal okosabbak vannak, tud nekem erre Valaki egy értelmes okot mondani?
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető Lacsu

« Reply #378 Dátum: 2010, 10 29, 19:15:45 »
délután átvettem a telefont most kezdem belakni. az android számomra teljesen ismertlen, eddig winmot nyúztam droidhoz értők segítségét kérném:
nem találok a gépen fájlkezelő programot. le kell tölteni vhonnan? tudnátok jó oldalakat linkelni ahonnan ingyenes progikat húzhatnék le? egyelőre ennyi. remélem nem zavar senkit, ha a kérdéseimmel ide fordulok.

A Market-ből az AstroFile Explorert, vagy mi a neve!  :D

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #379 Dátum: 2010, 10 29, 19:27:51 »
Egyébként dombon ülő vadászkutya legyek a holdra ugató fajtából, ha értem, hogy miért nem kell Nekik a pénzünk! Hisz nem szolgáltató függő, simán banki utalással fizetnénk, nem kell senkivel szerződniük! Itt nálam sokkal okosabbak vannak, tud nekem erre Valaki egy értelmes okot mondani?

Nem sokára lesz PayPallel való fizetési lehetőség Marketplace-n, na akkor majd eljön a mi időnk ;)
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #380 Dátum: 2010, 10 29, 19:29:02 »
Itt elég sok kezdő kérdésre választ kaphatsz: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #381 Dátum: 2010, 10 29, 19:31:30 »
Én tudtam vásárolni amikor éppen Ft-ban mutatta a progik árát.
Mint ahogy akkor is tudok, amikor nem Ft-ban mutatja, ekkor csak Root, a You are not allowed to view links. Register or Loginés egy You are not allowed to view links. Register or Login számla kell hozzá. De várhattok a Paypal-re is :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Lacsu

« Reply #382 Dátum: 2010, 10 29, 19:32:47 »
Nem sokára lesz PayPallel való fizetési lehetőség Marketplace-n, na akkor majd eljön a mi időnk ;)
Hát de a bankkártya is van olyan jó, mint a paypal. És az több embernek van, azért még mindig.

Nem elérhető petymeg

« Reply #383 Dátum: 2010, 10 29, 19:34:52 »
ok köszi! megyek akkor oda! de azért még egyet kérdezek itt. :D
 a háttében futó programokat hogy lehet bezárni? mind fut a háttérben ha lehúzom a taskbart látom. meg hol tudom megnézni az aktuális ram mennyiséget?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #384 Dátum: 2010, 10 29, 19:44:41 »
Nem, azt nem engedi. De reménykedni lehet  :)

Ilyen volt már nekem is a Desire-n, aztán eltünt. :)

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
« Reply #385 Dátum: 2010, 10 29, 19:48:22 »
Hát de a bankkártya is van olyan jó, mint a paypal. És az több embernek van, azért még mindig.

Ez igaz, mert PayPal-hez bankkártya is kell (persze erre is van mód, hogy külön számlát nyitsz), de a PP sokkal biztonságosabb, és ez nem csak kamu duma, ugyanis a legtöbb oldalon pl. neten, nem Marketplace-re gondolok jelenleg, csak kell a bankszámlád elejéről a számlaszám, lejárati idő, tulajdonos neve, hátulról a biztonsági kód, és kész. Ezzel szemben PP-hez egyszer kell elővenni a kártyád, onnan mindent jelszóval irányítasz... Ami szvsz biztonságosabb sokkal, mint a kártya külsején levő számok, mindenkori beírása  ;) Bár lehet hogy bankszámlát itt sem kell mindig elővenni, nincs rootom, sem fizetős marketem, így csak levegőbe dumálok, úgyhogy nem is értek hozzá :P Nem szóltam  :whistle:
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #386 Dátum: 2010, 10 29, 19:52:31 »
Ez igaz, mert PayPal-hez bankkártya is kell (persze erre is van mód, hogy külön számlát nyitsz), de a PP sokkal biztonságosabb, és ez nem csak kamu duma, ugyanis a legtöbb oldalon pl. neten, nem Marketplace-re gondolok jelenleg, csak kell a bankszámlád elejéről a számlaszám, lejárati idő, tulajdonos neve, hátulról a biztonsági kód, és kész. Ezzel szemben PP-hez egyszer kell elővenni a kártyád, onnan mindent jelszóval irányítasz... Ami szvsz biztonságosabb sokkal, mint a kártya külsején levő számok, mindenkori beírása  ;) Bár lehet hogy bankszámlát itt sem kell mindig elővenni, nincs rootom, sem fizetős marketem, így csak levegőbe dumálok, úgyhogy nem is értek hozzá :P Nem szóltam  :whistle:

Csak egyszer megadod az adatokat, utána már csak rá kell nyomni. Több kártyát is meg lehet adni, a google fiókodban pedig lehet javítani vagy törölni azokat.

Itt még az összes vásárlásod is látszik. Mikor mit honnan mennyiért. :)

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #387 Dátum: 2010, 10 29, 20:21:51 »
ok köszi! megyek akkor oda! de azért még egyet kérdezek itt. :D
 a háttében futó programokat hogy lehet bezárni? mind fut a háttérben ha lehúzom a taskbart látom. meg hol tudom megnézni az aktuális ram mennyiséget?
Hát erre én is kíváncsi lennék és ,hogy nincs-e valami x bezárás mint a wm.-on .A ram értékeket én sem találom és még be lehet-e állítani ,hogy ne 3G legyen hanem 2G?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #388 Dátum: 2010, 10 29, 20:30:09 »
Hát erre én is kíváncsi lennék és ,hogy nincs-e valami x bezárás mint a wm.-on .A ram értékeket én sem találom és még be lehet-e állítani ,hogy ne 3G legyen hanem 2G?

Felejtsd el, ez nem winmo, nem kell bezárni a programokat. A rendszer automatikusan bezárja a legrégebben használt programokat, ha szükség van memóriára. Ettől függetlenül a Market-ben sok taskmanager-t lehet találni. Én a System Panel-t használom, mert abban minden infó benne van és a programok mellett látszik azok aktivitása is. Íme még két ilyen program a teljesség igénye nélkül, amiket ismerek: Advanced Task Manager, eRay
Egyébként vannak olyan programok, amiknek a menüjében ott van az exit.

Nem elérhető Lacsu

« Reply #389 Dátum: 2010, 10 29, 20:40:36 »
 >:( Ezt nem hiszitek el!  >:( Bekapcsolom, beállítom, lejön a frissítés, majd azóta nem érzékel a kijelző! Már vihetem is vissza  >:( Csináltam hardresetet, de nem használ!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #390 Dátum: 2010, 10 29, 20:43:15 »
>:( Ezt nem hiszitek el!  >:( Bekapcsolom, beállítom, lejön a frissítés, majd azóta nem érzékel a kijelző! Már vihetem is vissza  >:( Csináltam hardresetet, de nem használ!

Hmm... Érdekes jelenség, de legfőképpen bosszantó...
Nem reagál az érintésre egyáltalán a kijelző?  :shock:

Nem elérhető Lacsu

« Reply #391 Dátum: 2010, 10 29, 20:48:27 »
Hmm... Érdekes jelenség, de legfőképpen bosszantó...
Nem reagál az érintésre egyáltalán a kijelző?  :shock:
Semmire. Felrobbanok!  >:(

Nem elérhető Lacsu

« Reply #392 Dátum: 2010, 10 29, 20:54:49 »
Költözhetek vissza a Dezsőre! Egyem meg a szívét, az még sosem hagyott cserben, pedig már repült is, holott mint tudjuk nem madár. Viszont így ki tudtam próbálni a "telefon törlése" menüt a sense.com-on, csak az a kár, hogy ellenőrizni nem tudom, mert a kijelző zárat sem tudom feloldani. 

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #393 Dátum: 2010, 10 29, 20:55:47 »

Azt is próbáltad már, hogy kiveszed az aksit, vársz, visszarakod és elindítod?
Mindegyik fedél rajta van rendesen? Mert vannak ott érintkezők és azok nem tudom mit csinálnak...

Nem elérhető petymeg

« Reply #394 Dátum: 2010, 10 29, 20:58:31 »
a felébresztést át lehet tenni a hangerő gombra, mert irtó béna helyen van ott fenn a tetején (1. rossz pont  :hmm: ) jobb oldalt felülre kellet volna tenni

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #395 Dátum: 2010, 10 29, 20:59:39 »
a felébresztést át lehet tenni a hangerő gombra, mert irtó béna helyen van ott fenn a tetején (1. rossz pont  :hmm: ) jobb oldalt felülre kellet volna tenni

Már volt erről szó, tessék olvasni!
Telepíts egy külső képernyőzárat, mint pl. a Lock 2.0-át. Ez nálam jól működik.

Nem elérhető Lacsu

« Reply #396 Dátum: 2010, 10 29, 21:05:48 »
Azt is próbáltad már, hogy kiveszed az aksit, vársz, visszarakod és elindítod?
Mindegyik fedél rajta van rendesen? Mert vannak ott érintkezők és azok nem tudom mit csinálnak...

Peeeersze! Ezeket a köröket már megfutottam.  :( Mondjuk jobb is, hogy most csinálta, amíg megvan a régi, mert egy hét múlva már bosszantóbb lett volna!  :'(

Nem elérhető Zwiebel

« Reply #397 Dátum: 2010, 10 29, 21:06:25 »

Mi????? Ilyet még nem olvastam XDA-n sem  >:( A frissítés (gondolom az OTA-t töltötted le) rendesen lejött? Nem volt semmi különleges hiba üzenet? Mindenesetre részvétem, várom a fejleményeket  :'(

Nem elérhető petymeg

« Reply #398 Dátum: 2010, 10 29, 21:20:35 »
Már volt erről szó, tessék olvasni!
Telepíts egy külső képernyőzárat, mint pl. a Lock 2.0-át. Ez nálam jól működik.

igen olvastam a képernyőzáras trükköt (első perctől olvasom a topikot, mert első perctől érdekelt ez a telefon) csak bill. áthelyezés nincs?

több bemutató videoban láttam olyan wifi+bt stb widgeteket amik mutatják ezek státuszát. nekem meg csak alap mezei van. se a htc hub-ban se a marketben nem találok ilyen skinzett widgeteket. honnan lehet leszedni?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #399 Dátum: 2010, 10 29, 21:28:27 »
igen olvastam a képernyőzáras trükköt (első perctől olvasom a topikot, mert első perctől érdekelt ez a telefon) csak bill. áthelyezés nincs?

több bemutató videoban láttam olyan wifi+bt stb widgeteket amik mutatják ezek státuszát. nekem meg csak alap mezei van. se a htc hub-ban se a marketben nem találok ilyen skinzett widgeteket. honnan lehet leszedni?

Akkor bocsánat a feltételezésért, hogy nem olvastad.  :ok:
Ahhoz kellene a teljes root, ami még nincs. Jelenleg ha jól emlékszem a system mappa tartalma nem módosítható, később ha teljesen sikerül feltörni a romot, akkor biztosan megoldják.